Wkurza mnie...

isiulka

#2370157 Napisano: 12.05.2009 05:08:29
jasnoska napisał(a):

luzak napisał(a):

monia24 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cher20 napisał(a):

A mnie wkurza konkurs develey, znowu mało nazwisk emotka

mnie też wkurza, bo nie wygrałem emotka

mnie też wkurza, 200 nagród na miesiąc więc teoretycznie skoro nie ma pełnej listy to powinny nawet te najgorsze hasła wygrać a moje chyba takie beznadziejne że nie wygrało emotka

jeszcze mnie chyba żaden konkurs tak nie wk.. i nie chodzi o to, że nie wygrałam, ale że tak mało nagród dali teraz a mieli zwiększyć pulę o te z zeszłego miesiąca.Po co w ogóle robili konkurs jak nie chcą nagród rozdać emotka emotka emotka

mnie też wkurzyli, i wogóle ostatnio nic nie wygrywam i mam doła emotka

Ja wygrałam emotka ale i tak jestem zła że z 321 nagród przyznali tylko 77 emotka
0 0

Gość: maja21z

#2370161 Napisano: 12.05.2009 05:10:34
mnie też wkurza develey, tak się produkowałam... i nic nie wyprodukowałam... a chciałam czajnik dla dziadków..... i jeszcze brak wyników z kinder i to tez mnie wkurza.....
0 0

Gość: aneczkar10

#2370224 Napisano: 12.05.2009 05:30:01
maja21z napisał(a):

mnie też wkurza develey, tak się produkowałam... i nic nie wyprodukowałam... a chciałam czajnik dla dziadków..... i jeszcze brak wyników z kinder i to tez mnie wkurza.....

wkurza mnie bo drugi miesiąc z rzedu nic a ja chciałam czajnik dla siebie do kompletu do tostera i niestety...
0 0

Gość: tunezja

#2370319 Napisano: 12.05.2009 06:03:50
ola2493 napisał(a):

tunezja napisał(a):

karolkas napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katmich napisał(a):

gocha26 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tunezja napisał(a):

Wkurza mnie konkurs Wasa, dziwnym trafem mam ponad 800 głosów, a zamieściłam swoje zgłoszenie w czwartek wieczorem... Chyba ktoś mi psuje szyki, nie mam na myśli nikogo z naszego forum, ale ktoś komu zależy by zdyskwalifikować innego gracza, lub stawiać mu tylko 1 by miał niską średnią.
Telefonowałam w tej sprawie do agencji, która organizuje ten konkurs, by sprawdzono, czy mam głosy zgodne z regulaminem.
Pan z agencji powiedział, że dziś zdyskwalifikowano kolejną osobę bo grała nie fair.
Spotkałam się z taką sytuacją, jednej osobie z naszego forum ktoś nabił głosy w konkursie o pampersy i miała potem problemy, a to nie z jej winy, tylko ktoś chciał by nie wygrała...

ja raz tez tak mialam -mimo moich telefonicznych interwencji zdyskwalifikowano mnie i jeszzce nazwano oszustka.zadzwonilam do firmy , ktora zlecila oragnizacje tego konka i w ramach pzreprosin wyslali mi nagrode spoza puli -mimo tego niesmak pozostal

oj mi tez ciagle ktos nabija w wasie na minus, az mnie to smieszy i to z uporem maniaka

zazwyczaj przez noc dostaje pkt gratis i wylacznie jedynki bo po kilkugodzinnym zbieraniu glosow po nocy spadam o nawet 30 miejsc
emotka emotka

wszyscy tak niestety mają emotka

ja też tak mam
emotka

Mam dokładnie tak samo na Wasie.Najpierw z ledwością uzbierałam 50 głosów i byłam przez moment na 1 miejscu,po czym w ciągu 1 dnia nagle ponad sto głosów w sumie,więc wycofałam już swój pierwszy link,bo to bez sensu emotka Cała nadzieja w jury,które wybierze najlepsze hasło,niezależnie od ilości głosów i średniej emotka

dokladnie ja tez ledwo, ledwo uzbierałam 50-tke a pozniej w ekpresowym czasie od kogos dostałam 100-tke glosów i ani jednego komentarza, i na tym nie poprzestaje dalej minusuje.Jak ja nie cierpie takich konkursów.Szkoda bo niektóre hasla są naprawdę wartościowe, a wygra byle co.

Kochani, kto chce emaila do nich, mogę podać na privie. Można napisać o tych praktykach nocnych innych i skrytykować ich dziwny regulamin konkursu, dzięki któremu nie wygra się uczciwie!!!

A uważasz,że klikanie głos za głos jest uczciwe? emotka
I przestań z tym pisaniem do organizatorów,bo to jest żałosne emotka

Pisałam bo mam nadzwyczaj dużo głosów, chciałam by to sprawdzili, ale skoro złośliwcy klikają inny na 1 by zmniejszyć ich średnią, to ten konkurs jest do niczego!!!Ma beznadziejny regulamin, a pisać mogę gdzie chcę, nawet do premiera.... emotka
0 0

Gość: frysbi

#2370331 Napisano: 12.05.2009 06:11:09
ale się wkurzyłam nie zdążyłam odebrać telefonu adidas pewnie nie zadzwonią jeszcze raz emotka
0 0

Gość: koza18

#2370347 Napisano: 12.05.2009 06:17:01
mnie wkurza Develey emotka emotka
0 0

jola29k

#2370355 Napisano: 12.05.2009 06:20:14
a mnie wzystko wkurza zgaga , bola mnie łytki , boli mnie gardło , kaszle jak stary gruzlik , i mam sie leczyc syropkami dla dzieci bo w ciazy nie mozna brac leków . A na dodatek mam ochote wymordowac wieksza czesc moich kolezanek które mnie nie wkurzaja a wku.... emotka emotka a jeszcze od kwietnia nic nie wygrałam emotka emotka
0 0

monia24

#2370356 Napisano: 12.05.2009 06:20:53
isiulka napisał(a):

jasnoska napisał(a):

luzak napisał(a):

monia24 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cher20 napisał(a):

A mnie wkurza konkurs develey, znowu mało nazwisk emotka

mnie też wkurza, bo nie wygrałem emotka

mnie też wkurza, 200 nagród na miesiąc więc teoretycznie skoro nie ma pełnej listy to powinny nawet te najgorsze hasła wygrać a moje chyba takie beznadziejne że nie wygrało emotka

jeszcze mnie chyba żaden konkurs tak nie wk.. i nie chodzi o to, że nie wygrałam, ale że tak mało nagród dali teraz a mieli zwiększyć pulę o te z zeszłego miesiąca.Po co w ogóle robili konkurs jak nie chcą nagród rozdać emotka emotka emotka

mnie też wkurzyli, i wogóle ostatnio nic nie wygrywam i mam doła emotka

Ja wygrałam emotka ale i tak jestem zła że z 321 nagród przyznali tylko 77 emotka

to bardzo nie w porządku, nie powinni tak robić, że ludzie zostają bez nagród a nagrody jeszcze są emotka
0 0

monia24

#2370361 Napisano: 12.05.2009 06:21:48
frysbi napisał(a):

ale się wkurzyłam nie zdążyłam odebrać telefonu adidas pewnie nie zadzwonią jeszcze raz emotka

zadzwonią, do siostry 2 razy na ten sam numer zadzwonili bo za pierwszym nie odebrała emotka
0 0

lubiekisiel

#2370365 Napisano: 12.05.2009 06:25:36
A mnie wkurza rossnet. Kojelny konkurs w którym nie docenili mojego talentu emotka
0 0

Gość: frysbi

#2370394 Napisano: 12.05.2009 06:36:42
monia24 napisał(a):

frysbi napisał(a):

zadzwonią, do siostry 2 razy na ten sam numer zadzwonili bo za pierwszym nie odebrała emotka

UFF i już się nie wkurzam emotka
0 0

beataa81

#2370409 Napisano: 12.05.2009 06:43:36
jola29k napisał(a):

a mnie wzystko wkurza zgaga , bola mnie łytki , boli mnie gardło , kaszle jak stary gruzlik , i mam sie leczyc syropkami dla dzieci bo w ciazy nie mozna brac leków . A na dodatek mam ochote wymordowac wieksza czesc moich kolezanek które mnie nie wkurzaja a wku.... emotka emotka a jeszcze od kwietnia nic nie wygrałam emotka emotka

mnie na zgagę w ciąży pomagały jedynie tik taki i gorzka herbata...dziwne nie?
Strasznie mi Ciebie szkoda,wiem co znaczy chorować w ciąży i nie móc się leczyć...dobrze,że miałam apetyt na cebulę to mi jakoś pomagało...bo poza tym to nic nie brałam bo się bałam,że dzidzi zaszkodzę...w rezultacie wstałam z łóżka dopiero po tygodniu a katar miałam jeszcze drugi tydzień...masakra...w dwudziestym pierwszym wieku już dawno powinny być jakieś leki dla ciężarnych,które nie szkodziłyby dzieciom...3maj się dzielnie...zdrówka życzę...

ps.wkurza mnie pani fałszująca na pianinie piętro wyżej emotka
0 0

smsowicz

#2370466 Napisano: 12.05.2009 07:01:58
Wkurzają mnie dodatkowe dopłaty za kolejny przedmiot na allegro. Drobiazg kosztuje 5zł, a dopłata za kolejny 6zł emotka
0 0

madzia34

#2370473 Napisano: 12.05.2009 07:03:27
a mnie wkurza ze rzą nie podwyższył kryterium dochodowego do świadczeń rodzinnych emotka
0 0

aniutka

#2370480 Napisano: 12.05.2009 07:05:59
koza18 napisał(a):

mnie wkurza Develey emotka emotka

Mnie też emotka W regulaminie mają napisane,że mogą przyznać mniej nagród...dla nich to super sprawa bo zawsze mogą powiedzieć że inne wypowiedzi im się nie podobały i nie muszą tyle nagród wydawać emotka Ogólnie mam dzisiaj kiepski dzień, z AA okazało się że nie mam mnie na liście zwycięzców i jak w końcu udało mi się do nich dodzwonić i wysłać maila to mi odpisali że musze sprawdzić czy kody przezemnie wysłane brały udział w konkursie emotka Z efektu cieplarnianego z drugiego etapu też nie dostałam malila chociaż byłam w pierwszej trzydziestce, napisałam dziisaj do nich maila i zadzwoniłam to Pani mi powiedziała że sprawdzi i da mi znać...z tego co zrozumiałam to dostała sporo podobnych mail emotka A na dodatek z rossnetu też nic nie wygrałam emotka Sory za te moje wypociny ale jestem wściekła emotka
0 0

Gość: ilus

#2370600 Napisano: 12.05.2009 08:42:51
dołączam się do grona tych, co wkurza Develey... Jest mi po prostu przykro, chciałam tylko jeden jedyny ekspres emotka pomijając fakt, że te sosy troszkę kosztowały i trzeba było w konkurs zainwestować, a nie tylko ułożyć hasło i wysłać...a oni za to nie chcą nawet wszystkich nagród przyznać. emotka
0 0

monia24

#2370604 Napisano: 12.05.2009 08:45:38
W kulki develey leci, nie ma co ;/
0 0

Gość: snupy3

#2370750 Napisano: 12.05.2009 09:37:29
jola29k napisał(a):

na zgagę śmiało Rennie możesz brać emotka
0 0

Gość: magdalenka26

#2370767 Napisano: 12.05.2009 09:44:00
snupy3 napisał(a):

jola29k napisał(a):

na zgagę śmiało Rennie możesz brać emotka

ja w ciąży Rennie to jadłam na śniadanie obiad kolację i jeszcze w nocy...zgaga to moje najgorsze wspomnienie z ciąży emotka
pamiętam jak wszyscy mówili mi ze dziecku włoski rosną jak mama ma zgage....płakałam ze urodzę kudłatą małpkę ... a tu moja mała Olunia urodziła się prawie łysa emotka

w temacie wqrza mnie mój maxymalnie głośno chrapiący mąż...gwizdam wale w niego czym popadnie a on nawet palcem nie ruszy
emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2370859 Napisano: 13.05.2009 02:26:49
Wkurza mnie to, że znów nie mogę zasnżć, że astor się zawiesza, że w otineo : błędny login lub hasło... emotka I jeszcze ta hucząca sowa za oknem...
0 0