Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja wygrałam
Gość: maja21z
Gość: aneczkar10
wkurza mnie bo drugi miesiąc z rzedu nic a ja chciałam czajnik dla siebie do kompletu do tostera i niestety...
Gość: tunezja
Pisałam bo mam nadzwyczaj dużo głosów, chciałam by to sprawdzili, ale skoro złośliwcy klikają inny na 1 by zmniejszyć ich średnią, to ten konkurs jest do niczego!!!Ma beznadziejny regulamin, a pisać mogę gdzie chcę, nawet do premiera....
Gość: frysbi
Gość: koza18
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to bardzo nie w porządku, nie powinni tak robić, że ludzie zostają bez nagród a nagrody jeszcze są
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwonią, do siostry 2 razy na ten sam numer zadzwonili bo za pierwszym nie odebrała
lubiekisiel
Postów 283
Data rejestracji 08.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: frysbi
UFF i już się nie wkurzam
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie na zgagę w ciąży pomagały jedynie tik taki i gorzka herbata...dziwne nie?
Strasznie mi Ciebie szkoda,wiem co znaczy chorować w ciąży i nie móc się leczyć...dobrze,że miałam apetyt na cebulę to mi jakoś pomagało...bo poza tym to nic nie brałam bo się bałam,że dzidzi zaszkodzę...w rezultacie wstałam z łóżka dopiero po tygodniu a katar miałam jeszcze drugi tydzień...masakra...w dwudziestym pierwszym wieku już dawno powinny być jakieś leki dla ciężarnych,które nie szkodziłyby dzieciom...3maj się dzielnie...zdrówka życzę...
ps.wkurza mnie pani fałszująca na pianinie piętro wyżej
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też
NIE GŁOSUJĘ
Gość: ilus
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: snupy3
na zgagę śmiało Rennie możesz brać
Gość: magdalenka26
ja w ciąży Rennie to jadłam na śniadanie obiad kolację i jeszcze w nocy...zgaga to moje najgorsze wspomnienie z ciąży
pamiętam jak wszyscy mówili mi ze dziecku włoski rosną jak mama ma zgage....płakałam ze urodzę kudłatą małpkę ... a tu moja mała Olunia urodziła się prawie łysa
w temacie wqrza mnie mój maxymalnie głośno chrapiący mąż...gwizdam wale w niego czym popadnie a on nawet palcem nie ruszy
Gość: mariolakal