Wkurza mnie...

kalisto1986

#2414164 Napisano: 03.06.2009 10:18:19
mama2006 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

szczelny napisał(a):

pionas napisał(a):

kingaa napisał(a):

wkurza mnie to, że jak robią konkurs promocyjny, to dadzą promocje w jakiś mieścinach, gdzie nie mam pojęcia nawet gdzie się niektóre znajdują, a na Częstochowę promocji dać nie chcą mimo, że sklepy są emotka

A co ja mam powiedzieć? Jak u mnie aby stokrotka, lidl i bierdronka emotka Mam jechać 30km do miasta w którym i tak nie wiadomo czy ten konkurs będzie emotka Ciesz się że masz inne markety bo niektórzy nawet tego nie mają emotka

no to witajcie w klubie: biedronki dwie, delikatesy centrum i frac.
Przynajmniej kasy nie wydaje na kolejne konkursy
emotka

u mnie zabka, dwie biedronki, stokrotka (bierze udział), polo market, zielony markiet i lidl emotka szkoda że nie ma tesco, carfora i reala ;/

to co ja mam powiedzieć jak u mnie tylko biedronka i lewiatan,duża lokalna sieć marketów (dawne PSS).

u mnie to samo netto biedronka lidl i stokrotka ktorej nie ma na liscie a tak chcialam zagrac emotka wiekrze sklepy to jedynie odwiedzam jak jade na uczelnie
0 0

joka

#2414210 Napisano: 03.06.2009 10:31:23
wkurzają mnie komentarze innych ludzi,np.luknijcie na mój keczup i dwa komentarze,a najlepsze to luknijcie na ich komiks ...jest keczup jest impreza....czy jedz kotlin będziesz wielki(no musiałam im się odgrysc)po mnie pojechali więc wice wersa dla mnie to jest głupota jak cos ci się niepodoba w pomysle innej osoby to daj spokój albo delikatnie człowieku emotka
0 0

Gość: mmalkowska

#2414230 Napisano: 03.06.2009 10:36:11
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka (musze sie wyzyc, bo wszystko mnie wkurza, a szczegolnie brak jakichkolwiek wygranych, ktore na pewno poprawilyby mi humor)
0 0

Gość: pawel1615

#2414239 Napisano: 03.06.2009 10:37:52
kingaa napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

szczelny napisał(a):

pionas napisał(a):

kingaa napisał(a):

wkurza mnie to, że jak robią konkurs promocyjny, to dadzą promocje w jakiś mieścinach, gdzie nie mam pojęcia nawet gdzie się niektóre znajdują, a na Częstochowę promocji dać nie chcą mimo, że sklepy są emotka

A co ja mam powiedzieć? Jak u mnie aby stokrotka, lidl i bierdronka emotka Mam jechać 30km do miasta w którym i tak nie wiadomo czy ten konkurs będzie emotka Ciesz się że masz inne markety bo niektórzy nawet tego nie mają emotka

no to witajcie w klubie: biedronki dwie, delikatesy centrum i frac.
Przynajmniej kasy nie wydaje na kolejne konkursy
emotka

u mnie zabka, dwie biedronki, stokrotka (bierze udział), polo market, zielony markiet i lidl emotka szkoda że nie ma tesco, carfora i reala ;/

ale np możesz brać udział w konku stokrotki,bo dali przasnysz emotka a to już coś emotka

ps. widzę, że nadal masz prąd
emotka

niom emotka jakoś sie utrzymuje... mam nadzieje ze juz mi dzis nie wyłączą emotka
0 0

Gość: taleksander

#2414266 Napisano: 03.06.2009 10:47:26
a mnie wkurza dlalejdis, bo chyba nigdy tam nic nie wygram,mać
0 0

isiulka

#2414267 Napisano: 03.06.2009 10:48:31
a mnie wkurzają reklamy podpiete pod to forum, nie mogę nawet odczytać pw bo jakies stronki się ładują emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2414298 Napisano: 03.06.2009 10:55:04
isiulka napisał(a):

a mnie wkurzają reklamy podpiete pod to forum, nie mogę nawet odczytać pw bo jakies stronki się ładują emotka

mnie też, jest to bardzo irytujące emotka
0 0

Gość: kolastynka

#2414404 Napisano: 03.06.2009 11:29:13
A mnie wkurza że mi się debet na koncie zrobił emotka
0 0

Gość: rachel

#2414969 Napisano: 03.06.2009 02:48:18
za kazdym razem develey.....szlag mnie jasny trafia jak widze te ich wyniki i nawet nie połowe wydanych nagórd. To sie tylko do prasy nadaje...bo jak na ulotkach pisza 1000 nagród to powienni tyle rozdac a nie sie zasłaniaja niskim poziomem intelektulanym haseł....oszuci i tyle!
0 0

awe

#2414976 Napisano: 03.06.2009 02:50:37
rachel napisał(a):

za kazdym razem develey.....szlag mnie jasny trafia jak widze te ich wyniki i nawet nie połowe wydanych nagórd. To sie tylko do prasy nadaje...bo jak na ulotkach pisza 1000 nagród to powienni tyle rozdac a nie sie zasłaniaja niskim poziomem intelektulanym haseł....oszuci i tyle!

popieram to najbardziej oszukańczy konk - tym bardziej, że wygrywają badziewiaste wierszyki (przynajmniej moje takie wygrały) oni chyba losują...a to że nie dają wszystkich nagród to przekręt emotka
0 0

79magda

#2414979 Napisano: 03.06.2009 02:51:41
awe napisał(a):

rachel napisał(a):

popieram to najbardziej oszukańczy konk - tym bardziej, że wygrywają badziewiaste wierszyki (przynajmniej moje takie wygrały) oni chyba losują...a to że nie dają wszystkich nagród to przekręt emotka

Polecam pisać najprostsze hasła, gdy wysilałam szare komórki byłam zbyt mało kreatywna , a teraz o dziwo się udało, a napisałam naprawdę na odczepnego emotka
emotka i też mnie wkurza, że nie rozdają wszystkich nagród emotka
0 0

Gość: rachel

#2414987 Napisano: 03.06.2009 02:53:54
79magda napisał(a):

awe napisał(a):

rachel napisał(a):

Polecam pisać najprostsze hasła, gdy wysilałam szare komórki byłam zbyt mało kreatywna , a teraz o dziwo się udało, a napisałam naprawdę na odczepnego emotka

no ja ide prostsza droga i w sklepie ich towary omijam szerokim łukiem...nie bede dorabiac wyzyn intelektulanych
0 0

Gość: cocunia

#2415015 Napisano: 03.06.2009 03:03:28
MÓJ FACET KTÓRY SIE NIE ODZYWA DO MNIE 2 DNI-A POWIEDZIAŁM MU CO MYSLE TYLKO .PRAWDA JEDNAK BOLI emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2415102 Napisano: 03.06.2009 03:29:38
rachel napisał(a):

79magda napisał(a):

awe napisał(a):

rachel napisał(a):

no ja ide prostsza droga i w sklepie ich towary omijam szerokim łukiem...nie bede dorabiac wyzyn intelektulanych

z regulaminu wynika że nieprzyznane nagrody przechodzą na kolejny miesiąc

Komisja może przyznać w danym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji mniej niż 200 (dwieście) Nagród Miesięcznych, a także nie przyznać w danym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji Nagrody Głównej, jeżeli w ocenie Komisji, udzielone odpowiedzi na Pytania konkursowe nie będą zasługiwały na przyznanie 200 (dwieście) Nagród Miesięcznych i/lub Nagrody Głównej. Nagrody te przechodzą do puli nagród przewidzianych w następnym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji. Nagrody Miesięczne oraz Nagrody Główne, które zgodnie z postanowieniami niniejszego punktu nie zostaną przyznane Uczestnikom, pozostają własnością Organizatora.
0 0

Gość: annaroza

#2415112 Napisano: 03.06.2009 03:33:27
jolcia12
pisze że mogą przyznać więcej nagród w kolejnym miesiącu, ale niewykorzystane nagrody pozostają własnością organizatora
0 0

isiulka

#2415115 Napisano: 03.06.2009 03:35:12
annaroza napisał(a):

jolcia12
pisze że mogą przyznać więcej nagród w kolejnym miesiącu, ale niewykorzystane nagrody pozostają własnością organizatora

pisze ze przechodzą do puli następnego tygodnia , a nie że mogą przejść emotka
0 0

#2415137 Napisano: 03.06.2009 03:44:34
isiulka napisał(a):

annaroza napisał(a):

jolcia12

owszem pisze ze przechodzą, ale nie pisze,że muszą zostać przyznane
0 0

#2415140 Napisano: 03.06.2009 03:47:06
annaroza napisał(a):

isiulka napisał(a):

annaroza napisał(a):

jolcia12

a żeby nie było że nie w temacie, to Develey mnie wkurza
0 0

isiulka

#2415144 Napisano: 03.06.2009 03:48:28
annaroza napisał(a):

isiulka napisał(a):

annaroza napisał(a):

jolcia12

faktycznie, masz rację.

I tez mnie to wkurza emotka Develey oczywiście
0 0

Gość: wowczek

#2415204 Napisano: 03.06.2009 04:10:11
to ja trochę z innej beczki: wkurza mnie mbank!!!!!!!!!!! Od roku próbuję z nich zrezygnować a oni gubią moją rezygnację!!!! emotka

no, od razu lepiej emotka
0 0