Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#2415286 Napisano: 03.06.2009 04:37:43
mnie też develey, zagram w czerwcu bo mam paragony, ale nigdy więcej nie kupie nic tej firmy i nie chodzi o to, ze zapas musztard mam na rok, tylko mnie nieźle wkurza, jak nie przyznają nagród, bo hasła są mało kreatywne emotka emotka
a moje nawet się rymowało emotka emotka emotka
0 0

Gość: l0ginka

#2415319 Napisano: 03.06.2009 04:48:15
isiulka napisał(a):

a mnie wkurzają reklamy podpiete pod to forum, nie mogę nawet odczytać pw bo jakies stronki się ładują emotka

Mnie rowniez to wkurza, ale... ma to i dobre strony ...mozna podpatrzyc ciekawe strony z konkursami emotka
Tylko trzeba szybko dzialac, jak sie taka strona otworzy emotka
0 0

Gość: oliwija

#2415364 Napisano: 03.06.2009 05:08:18
rafi323raf napisał(a):

mnie też develey, zagram w czerwcu bo mam paragony, ale nigdy więcej nie kupie nic tej firmy i nie chodzi o to, ze zapas musztard mam na rok, tylko mnie nieźle wkurza, jak nie przyznają nagród, bo hasła są mało kreatywne emotka emotka
a moje nawet się rymowało emotka emotka emotka

no racja, juz cała rodzina wymyśla takie hasla ze szok a tu nic .....
0 0

Gość: oliwija

#2415369 Napisano: 03.06.2009 05:09:39
jolcia12 napisał(a):

rachel napisał(a):

79magda napisał(a):

awe napisał(a):

rachel napisał(a):

za kazdym razem develey.....szlag mnie jasny trafia jak widze te ich wyniki i nawet nie połowe wydanych nagórd. To sie tylko do prasy nadaje...bo jak na ulotkach pisza 1000 nagród to powienni tyle rozdac a nie sie zasłaniaja niskim poziomem intelektulanym haseł....oszuci i tyle!

popieram to najbardziej oszukańczy konk - tym bardziej, że wygrywają badziewiaste wierszyki (przynajmniej moje takie wygrały) oni chyba losują...a to że nie dają wszystkich nagród to przekręt emotka

Polecam pisać najprostsze hasła, gdy wysilałam szare komórki byłam zbyt mało kreatywna , a teraz o dziwo się udało, a napisałam naprawdę na odczepnego emotka
emotka i też mnie wkurza, że nie rozdają wszystkich nagród emotka

no ja ide prostsza droga i w sklepie ich towary omijam szerokim łukiem...nie bede dorabiac wyzyn intelektulanych

z regulaminu wynika że nieprzyznane nagrody przechodzą na kolejny miesiąc

Komisja może przyznać w danym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji mniej niż 200 (dwieście) Nagród Miesięcznych, a także nie przyznać w danym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji Nagrody Głównej, jeżeli w ocenie Komisji, udzielone odpowiedzi na Pytania konkursowe nie będą zasługiwały na przyznanie 200 (dwieście) Nagród Miesięcznych i/lub Nagrody Głównej. Nagrody te przechodzą do puli nagród przewidzianych w następnym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji. Nagrody Miesięczne oraz Nagrody Główne, które zgodnie z postanowieniami niniejszego punktu nie zostaną przyznane Uczestnikom, pozostają własnością Organizatora.

a co napisałas daj przyklad na pw
0 0

karkocka

#2415383 Napisano: 03.06.2009 05:22:45
wkurza mnie poczta onetu już od tygodnia nie mogę się zalogować, piszę do nich i NIC emotka
0 0

Gość: pawel1615

#2415758 Napisano: 03.06.2009 07:56:12
a mnie wkurza konkurs stokrotki. napisalem do nich e-maila czy jak wygram wiecej nagród to czy moge wysłac w jednej kopercie paragony a ci mi odpisali ze kazdy w oddzielnej... rozumiem gdyby nagrody były po chociaż 100zł, ale na 10 batonów nie bede wysyłał emotka emotka
0 0

Gość: pawel1615

#2415760 Napisano: 03.06.2009 07:57:58
i develey również mnie wkurza emotka emotka emotka
0 0

Gość: emmmiliaaa

#2415856 Napisano: 03.06.2009 08:17:33
wkurza mnie ze nie mam czasu na konkursy bo mam 8 egzaminow w tej sesji a zeby byc dopuszczona do tej nieszczesnej sesji to mam jeszcze do zaliczenia 16 przedmiotow emotka
0 0

Gość: errorr

#2415877 Napisano: 03.06.2009 08:23:45
Mnie wkurza 3d wysyłam linki znajomym od 2 dni a na koncie 0 punktów .A wiem że klikają emotka
0 0

Gość: melisa

#2415890 Napisano: 03.06.2009 08:28:04
wkurza mnie, że jak trzy dni nie przysiądę do konków to potem mam 20 stron zaległości (normalnie mam tylko 9, 13 stron) emotka

i wkurza mnie wymądrzanie się pewnego osobnika w komentarzach pod konkursem. Nie dość, że nie ma racji to .... to po prostu nie ma racji. emotka
0 0

Gość: errorr

#2415894 Napisano: 03.06.2009 08:30:01
I jeszcze mnie wkurza Lipton .Bo tak mi zamula ich strona że hej . I nie będę nikomu tam głosował emotka
0 0

Gość: swibek

#2415908 Napisano: 03.06.2009 08:35:19
melisa napisał(a):

wkurza mnie, że jak trzy dni nie przysiądę do konków to potem mam 20 stron zaległości (normalnie mam tylko 9, 13 stron) emotka

i wkurza mnie wymądrzanie się pewnego osobnika w komentarzach pod konkursem. Nie dość, że nie ma racji to .... to po prostu nie ma racji. emotka

emotka emotka emotka chiba na to samo samo chorujemy.. emotka ech.. ten pewien osobnik.. emotka działa na nerwka.. emotka
0 0

Gość: magdalenka26

#2415926 Napisano: 03.06.2009 08:44:51
a mnie wkurza ze nic mi się nie chce...zaznaczam konkursy w jakich chcę się wykazać emotka a kiedy już nabiorą mocy i otwieram je bo mam wene to okazuje się ze już skończony... emotka emotka

i jeszcze wkurza mnie mój mąż który od jakiegoś czasu chodzi na noce do pracy...i jak cały dzień proszę go zeby przed wyjściem troche posprzątał pokój naszej córki to nigdy jakimś cudem nie zdąży... emotka emotka

ehh...

i jeszcze wkurza mnie ze mam ochotę na batonika...a wszystkie przyszły na adres mojej mamy...i dopiero jutro je odbiore...o ile już nie zjedli emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: fikumiku

#2415929 Napisano: 03.06.2009 08:45:36
Mnie wkurza dzisiaj pogoda emotka
0 0

cudaczek121

#2415931 Napisano: 03.06.2009 08:46:54
oliwija napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

rachel napisał(a):

79magda napisał(a):

awe napisał(a):

rachel napisał(a):

za kazdym razem develey.....szlag mnie jasny trafia jak widze te ich wyniki i nawet nie połowe wydanych nagórd. To sie tylko do prasy nadaje...bo jak na ulotkach pisza 1000 nagród to powienni tyle rozdac a nie sie zasłaniaja niskim poziomem intelektulanym haseł....oszuci i tyle!

popieram to najbardziej oszukańczy konk - tym bardziej, że wygrywają badziewiaste wierszyki (przynajmniej moje takie wygrały) oni chyba losują...a to że nie dają wszystkich nagród to przekręt emotka

Polecam pisać najprostsze hasła, gdy wysilałam szare komórki byłam zbyt mało kreatywna , a teraz o dziwo się udało, a napisałam naprawdę na odczepnego emotka
emotka i też mnie wkurza, że nie rozdają wszystkich nagród emotka

no ja ide prostsza droga i w sklepie ich towary omijam szerokim łukiem...nie bede dorabiac wyzyn intelektulanych

z regulaminu wynika że nieprzyznane nagrody przechodzą na kolejny miesiąc

Komisja może przyznać w danym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji mniej niż 200 (dwieście) Nagród Miesięcznych, a także nie przyznać w danym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji Nagrody Głównej, jeżeli w ocenie Komisji, udzielone odpowiedzi na Pytania konkursowe nie będą zasługiwały na przyznanie 200 (dwieście) Nagród Miesięcznych i/lub Nagrody Głównej. Nagrody te przechodzą do puli nagród przewidzianych w następnym miesiącu kalendarzowym trwania Promocji. Nagrody Miesięczne oraz Nagrody Główne, które zgodnie z postanowieniami niniejszego punktu nie zostaną przyznane Uczestnikom, pozostają własnością Organizatora.

a co napisałas daj przyklad na pw

Ja napisałam: Develey to dobry sposób na chłopaków- nabierają na mnie smaku i wygrałam emotka
0 0

mahuska

#2416019 Napisano: 03.06.2009 09:43:00
Mnie dzisiaj zdenerwowała pani w informacji w carrefure. Kupowałam dzisiaj produkt promocyjny, który na paragonie był opisany oczywiście byle jak. Grzecznie poprosiłam panią o pieczątkę a ona na to że nie może mi nic przyklepać. emotka emotka emotka To ja jej grzecznie że jak mają konkurs, to ja to mam w nosie i chcę. Czekałam 5 min bo pani musiała zadzwonić, poszukać, pokserwać...A do tego musiałam jej przynieść gazetkę że taki konk mają szokkkk emotka emotka emotka
0 0

kajus18

#2416030 Napisano: 03.06.2009 09:55:55
emmmiliaaa napisał(a):

wkurza mnie ze nie mam czasu na konkursy bo mam 8 egzaminow w tej sesji a zeby byc dopuszczona do tej nieszczesnej sesji to mam jeszcze do zaliczenia 16 przedmiotow emotka

na dwóch specjalizacjach mam 26 przedmiotów do zaliczenia od pół roku nie rozwiązałam zwykłego konkursu przerzucajac sie tylko na promocyjne i tez mnie to wkurza ale spokojanie niedługo wakacje i wracam do gry emotka

cudaczek123 miałaś bradzo fajne hasło i zasłuzenie wygrałaś

a w temacie wkurza mnie że jak ktos czegoś nie wygra zwłaszcza jeśli zawyczaj duzo wygrywa a konkurs jest opisówka lub wymysleniem hasła to od razu pisze ze na pewno losowlai co mnie strasznie wkurza bo jak ja nie wygram to po prostu uznaję że byli lepsi w ogóle albo bardziej trafili w gusta komisji i tyle uf ulżyo mi emotka emotka emotka
0 0

ciasssteczko

#2416033 Napisano: 03.06.2009 09:58:52
emmmiliaaa napisał(a):

łączę się w bólu, choć mnie najbardziej wkurza praca magisterska, która jakoś nie chce się dalej pisać emotka
0 0

kajeczka

#2416046 Napisano: 03.06.2009 10:07:06
a mnie wkurza już od kilku dni,że wchodząc na e-konki mój program antywirusowy momentalnie pokazuje komunikat,że jest tu wirus emotka emotka
0 0

Gość: polec

#2416674 Napisano: 04.06.2009 09:46:15
a mnie wkurza, że nastawiałm sie na nagrode na ketchupach i lipa. Nic nie wygrałam w tygodniowym !!!!!!!!!!!!!!!!1 emotka emotka emotka emotka
0 0