Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tedance
Tak,strasznie mnie ściska,że nie umiem kopiować z innych stron tak dobrze jak ona,na szczęście kłamstwo ma krótkie nogi
Gość: jolcia12
Gość: melisa
tedance, akurat jej nazwisko przewija się na tapecie, był okres, kiedy moje przewijało się co konkurs, co w tym dziwnego???
Jak grasz systematycznie i wkładasz w to dużo pracy na efekty nie trzeba czekać, nie ma powodu do wkurzenia.
lizzie
Postów 1158
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy z zazdrości potrafią robić z siebie hm... nie będę nazywać po imieniu
Gość: taleksander
a mi tam wisi, że ktoś wygra 10 laptopów czy 100 zegarków. Każdy może grać, a jak ma swoje sposoby żeby często wygrywać to raczej trzeba mmu sprytu pogratulować, a nie jęczeć i zazdrościć. Zakładaj po 100 kont w różnych serwisach, siedź godzinami przed kompem, to też wygrasz.
Gość: katia305
lizzie
Postów 1158
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh, ja nawet w takich konkursach, w których trzeba mieć 100 kont, nie biorę udziału, szkoda mi na to czasu
Gość: elaga
Gość: rafi323raf
noo nawet nie weicie ile się trzeba namęczyć, raz tylko się w takie coś bawiłem ale się opłaciło, a teraz to mi się nie chce:]
w normalnych konkursach też sie trzeba namęczyć, szukać odpowedzi /choć w tym wypadku są podane na tajemniczym prywatnym forum:p/ wypełnianie tego wszystkiego...
może kiedyś mi się zachce też tyle grać
Hahahahah,sama jesteś nieśmieszna,a ja mam grono fanów i nawet Twoje forumowe psiapsióły do niego należą tylko nigdy w życiu Ci się do tego nie przyznają
Lizzie,a co ty tak bronisz tej Świtulskiej,znacie się??
fanow to moze miec Michael Jackson!
skoro sie nie przyznaja to sama widzisz jaki to obciach
Obciach to masz na drugie
koniec dyskusji.
Gość: taleksander
Ściskam Cię czule
Meliso droga,ale Ty mam nadzieję,nie kopiowałaś swoich wypowiedzi z innych stron w przeciwieństwie do niektórych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lizzie
Postów 1158
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wdawaj się w rozmowę z głupim, bo Cię sprowadzi do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
A więc ja się nie wdaję
Gość: melisa
Zdarzyło mi się kopiować swoje wypowiedzi z innych stron (nienagradzane) i nie sądzę, żeby to była jakaś ujma dla wygranej w konkursie.
tedance wrzuć na luz. Za parę dni dojrzysz w wynikach (tu i ówdzie) kogoś innego i co? I nic, show must go on.
Gość: tato999
zgadzam się z lizzie
Gość: gemma
przyznam się, że nie mam pojęcia o którą Ci chodzi..