Wkurza mnie...

Gość: tedance

#2483959 Napisano: 08.07.2009 10:43:11
samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

Świtulska mnie wkurza,ta to jakimś dziwnym trafem zawsze wygrywa po kilka konkursów dziennie emotka

widzę, że Cię ściska z zazdrości emotka emotka

wkurza mnie, że nie daję rady cinema city emotka

Tak,strasznie mnie ściska,że nie umiem kopiować z innych stron tak dobrze jak ona,na szczęście kłamstwo ma krótkie nogi
0 0

Gość: jolcia12

#2484010 Napisano: 08.07.2009 10:58:06
wkurza mnie cinema bo nie mogę głupiej coli wygrać!
0 0

Gość: melisa

#2484018 Napisano: 08.07.2009 11:01:22
tedance napisał(a):

samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

Świtulska mnie wkurza,ta to jakimś dziwnym trafem zawsze wygrywa po kilka konkursów dziennie emotka

Tak,strasznie mnie ściska,że nie umiem kopiować z innych stron tak dobrze jak ona,na szczęście kłamstwo ma krótkie nogi

tedance, akurat jej nazwisko przewija się na tapecie, był okres, kiedy moje przewijało się co konkurs, co w tym dziwnego???

Jak grasz systematycznie i wkładasz w to dużo pracy na efekty nie trzeba czekać, nie ma powodu do wkurzenia.
0 0

lizzie

#2484023 Napisano: 08.07.2009 11:02:41
melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

tedance, akurat jej nazwisko przewija się na tapecie, był okres, kiedy moje przewijało się co konkurs, co w tym dziwnego???

Jak grasz systematycznie i wkładasz w to dużo pracy na efekty nie trzeba czekać, nie ma powodu do wkurzenia.

Niektórzy z zazdrości potrafią robić z siebie hm... nie będę nazywać po imieniu emotka
0 0

Gość: taleksander

#2484029 Napisano: 08.07.2009 11:05:08
lizzie napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

Niektórzy z zazdrości potrafią robić z siebie hm... nie będę nazywać po imieniu emotka

a mi tam wisi, że ktoś wygra 10 laptopów czy 100 zegarków. Każdy może grać, a jak ma swoje sposoby żeby często wygrywać to raczej trzeba mmu sprytu pogratulować, a nie jęczeć i zazdrościć. Zakładaj po 100 kont w różnych serwisach, siedź godzinami przed kompem, to też wygrasz.
0 0

Gość: katia305

#2484035 Napisano: 08.07.2009 11:06:46
wkurza mnie ze pewna osoba z forum, ktorej teksty sa zalosne, pelne jadu i w ogole nie smieszne, wkurzaja mnie tez ludzie ktorym sie to podoba emotka
0 0

lizzie

#2484048 Napisano: 08.07.2009 11:10:56
taleksander napisał(a):

lizzie napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

a mi tam wisi, że ktoś wygra 10 laptopów czy 100 zegarków. Każdy może grać, a jak ma swoje sposoby żeby często wygrywać to raczej trzeba mmu sprytu pogratulować, a nie jęczeć i zazdrościć. Zakładaj po 100 kont w różnych serwisach, siedź godzinami przed kompem, to też wygrasz.

Heh, ja nawet w takich konkursach, w których trzeba mieć 100 kont, nie biorę udziału, szkoda mi na to czasu emotka Ale jak ktoś lubi zakładać konta i nabijać sobie punkty - to też ciężka praca, nic nie ma za darmo emotka
0 0

Gość: elaga

#2484055 Napisano: 08.07.2009 11:12:14
wkurza mnie cinema city - po godzinie udało mi się w koncu wygrać emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2484067 Napisano: 08.07.2009 11:14:23
lizzie napisał(a):

taleksander napisał(a):

lizzie napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

Heh, ja nawet w takich konkursach, w których trzeba mieć 100 kont, nie biorę udziału, szkoda mi na to czasu emotka Ale jak ktoś lubi zakładać konta i nabijać sobie punkty - to też ciężka praca, nic nie ma za darmo emotka

noo nawet nie weicie ile się trzeba namęczyć, raz tylko się w takie coś bawiłem ale się opłaciło, a teraz to mi się nie chce:]
w normalnych konkursach też sie trzeba namęczyć, szukać odpowedzi /choć w tym wypadku są podane na tajemniczym prywatnym forum:p/ wypełnianie tego wszystkiego...
może kiedyś mi się zachce też tyle grać emotka
0 0

#2484098 Napisano: 08.07.2009 11:26:12
katia305 napisał(a):

wkurza mnie ze pewna osoba z forum, ktorej teksty sa zalosne, pelne jadu i w ogole nie smieszne, wkurzaja mnie tez ludzie ktorym sie to podoba emotka

Hahahahah,sama jesteś nieśmieszna,a ja mam grono fanów i nawet Twoje forumowe psiapsióły do niego należą tylko nigdy w życiu Ci się do tego nie przyznają emotka emotka emotka

Lizzie,a co ty tak bronisz tej Świtulskiej,znacie się?? emotka emotka emotka
0 0

#2484108 Napisano: 08.07.2009 11:28:31
tedance napisał(a):

katia305 napisał(a):

Hahahahah,sama jesteś nieśmieszna,a ja mam grono fanów i nawet Twoje forumowe psiapsióły do niego należą tylko nigdy w życiu Ci się do tego nie przyznają emotka emotka emotka

fanow to moze miec Michael Jackson!
skoro sie nie przyznaja to sama widzisz jaki to obciach emotka
0 0

#2484110 Napisano: 08.07.2009 11:30:03
katia305 napisał(a):

tedance napisał(a):

katia305 napisał(a):

fanow to moze miec Michael Jackson!
skoro sie nie przyznaja to sama widzisz jaki to obciach emotka

Obciach to masz na drugie
emotka
0 0

#2484120 Napisano: 08.07.2009 11:33:04
na Twoim poziomie rozmowy sa dzieci w przedszkolu, nie obrazajac dzieci oczywiscie...
koniec dyskusji.
0 0

Gość: taleksander

#2484123 Napisano: 08.07.2009 11:35:11
Jak ktoś siedzi godzinami i stara się żeby wygrać to niech wygrywa, wkurza mnie tylko ,że na Glamour wygrywa laska, bo wciąż się podlizuje babce opiekującej się Klubem Glamour. Jak jest jury sponsora, to nie wygra, ale jak redakcyjne - zawsze.
0 0

#2484130 Napisano: 08.07.2009 11:37:47
katia305 napisał(a):

na Twoim poziomie rozmowy sa dzieci w przedszkolu, nie obrazajac dzieci oczywiscie...
koniec dyskusji.

Ściskam Cię czule emotka (imadłem emotka )

Meliso droga,ale Ty mam nadzieję,nie kopiowałaś swoich wypowiedzi z innych stron w przeciwieństwie do niektórych.
0 0

beataa81

#2484141 Napisano: 08.07.2009 11:41:57
Wkurza mnie dupowata przychodnia w moim mieście emotka i tyle.
0 0

lizzie

#2484142 Napisano: 08.07.2009 11:42:02
tedance szkoda czasu na rozmowy z Tobą. Jest takie powiedzenie:

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim, bo Cię sprowadzi do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

A więc ja się nie wdaję emotka
0 0

Gość: melisa

#2484143 Napisano: 08.07.2009 11:42:13
tedance napisał(a):

katia305 napisał(a):

koniec dyskusji.

Ściskam Cię czule emotka (imadłem emotka )

Meliso droga,ale Ty mam nadzieję,nie kopiowałaś swoich wypowiedzi z innych stron w przeciwieństwie do niektórych.

Zdarzyło mi się kopiować swoje wypowiedzi z innych stron (nienagradzane) i nie sądzę, żeby to była jakaś ujma dla wygranej w konkursie.

tedance wrzuć na luz. Za parę dni dojrzysz w wynikach (tu i ówdzie) kogoś innego i co? I nic, show must go on.
0 0

Gość: tato999

#2484150 Napisano: 08.07.2009 11:44:28
lizzie napisał(a):

tedance szkoda czasu na rozmowy z Tobą. Jest takie powiedzenie:

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim, bo Cię sprowadzi do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

A więc ja się nie wdaję emotka

zgadzam się z lizzie emotka tedance jest żałosna a jej wypowiedzi wyglądają na takie w stylu powiedziała co wiedziała w tym przypadku napisała co wiedziała emotka
0 0

Gość: gemma

#2484153 Napisano: 08.07.2009 11:47:09
taleksander napisał(a):

Jak ktoś siedzi godzinami i stara się żeby wygrać to niech wygrywa, wkurza mnie tylko ,że na Glamour wygrywa laska, bo wciąż się podlizuje babce opiekującej się Klubem Glamour. Jak jest jury sponsora, to nie wygra, ale jak redakcyjne - zawsze.

przyznam się, że nie mam pojęcia o którą Ci chodzi..
0 0