Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: taleksander
a ja nie chcę rzucać nazwiskami, ale jest taka jedna lizuska i mitomanka.
Gość: gemma
coś kojarzę, ale chyba nie znam nazwiska tej osoby.. nie rzucaj, nigdy nie wiesz kto to czyta
no tak, a jak się laska zbulwersuje, że się jej czepiam, to już będę miałą pewność, że nie wygrywa uczciwie
Gość: tedance
Swoje wypowiedzi,a nie czyjeś.
Chcecie wiedzieć,to macie.
http://www.pies.p...yniki_368_a1116.html
Był jeszcze konkurs Maybelline 10 zasad trendsetterki i przecudna wypowiedź skopiowana słowo w słowo z innej strony,ale niestety chyba usunęli te wpisy.
Gość: gemma
jeśli wygrywa uczciwie to też się zbulwersuje
Ciebie też ściskam imadłem
¬le się wyraziłam, własne wypowiedzi masz prawo zamieszczać gdzie tylko chcesz,nawet w 50-ciu konkursach i to żadna ujma,bo to Twoja praca.
Chodziło mi o kopiowanie wypowiedzi cudzych i przypisywanie im własnego autorstwa (czytaj:plagiat)
Gość: taaga20
no nie napisalam o kogo mi chodzi, więc jeśli się nie podlizuje, nie jest mitomanką (choć z tego może sama nie zdaje sobie sprawy) i uczciwie, starannie wysyła zgłoszenia to nie pomyśli, że chodzi o nią
Gość: melisa
Chwilunia, podajesz mi link niby do plagiatu, a gdzie jest strona splagiatowana? Żeby wskazać na plagiat, trzeba zapodać dwa linki. Logika tedance, logika.
I skończ już ten temat. Niesmaczny jest i powtarzający się jak psia kupa na chodniku. Takie wypowiedzi żywcem przypominają mi posty o komentarzach na allegro: sprzedawca musi mi wystawić pierwszy, niesłuszny negatyw, on mnie szantażuje itp. Dziecinada.
Gość: rafi323raf
między innymi sam organizator to napisał, że to plagiat
Gość: niuniu
Gość: chochliczka
Gość: melisa
Faktycznie teraz doczytałam
Gość: aneczka155
Dziewczyna ma się cieszyć,że splagiatowała czyjąś prace?Mam nadzieję,że źle zrozumiałam twoją wypowiedź...
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczka155
http://fundacja-e...lert/zabawyzpsem.htm
Zabawy w parku punkt 2
nieuczciwe, ale pomysł nagrodzony
Gość: parapet1
melisa chyba Ci odbiło