Wkurza mnie...

lizzie

#2485264 Napisano: 08.07.2009 06:59:40
tedance napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance jesteś upierdliwy/upierdliwa i flaki mi się wywracają na widok twej osoby na tym forum (łagodniej się tego napisać nie dało).

Prawdziwy powód do wkurzenia: przez ok. godzinę czasu układać puzzle internetowe z 200 kawałków (na małym, laptopowym ekraniku) po czym najechać na zakładkę pod paskiem zadań i kliknąć sobie przycisk nasza-klasa emotka emotka emotka emotka Dodam, że wynik jest niezapisany, puzzle się rozsypują, itd. itp. emotka emotka emotka

Co ty nie powiesz,juz myślałam,że wreszcie znormalniałaś.

LIZI,kopiować już potrafisz,teraz naucz się czytać,zwłaszcza mój nick emotka

Nie mam zamiaru zaśmiecać sobie pamięci twoim nickiem. Wymazałam cię już kompletnie, dla mnie nie istniejesz.
0 0

beataa81

#2485310 Napisano: 08.07.2009 07:16:22
Czy tylko mnie dziś wszystko wkurza?Normalnie nic mi się nie udaje... emotka
0 0

Gość: melisa

#2485333 Napisano: 08.07.2009 07:24:01
tedance napisał(a):

Jeśli normalność człowieka określasz na podstawie swojego stylu wypowiedzi, wszyscy musielibyśmy udać się do specjalisty, co też ci od wielu tygodni delikatnie próbuję uświadomić.

No ale dobrze, nie chcesz pomocy lekarza psychiatrii, to przynajmniej udaj się do weterynarza, niech cie w końcu uśpią. emotka
0 0

Gość: melange

#2485341 Napisano: 08.07.2009 07:26:31
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza kultura osobista - niektórych ludzi - właśnie otwieram pocztę - a tam koleś ( kupił płyte na allegro)
właśnie wpłaciłem kasę na twoje konto - jakie twoje?? ja się z nim w piasku bawiłam czy co emotka

wzorce zachodnioeuropejskie ...niestety...
0 0

Gość: szczelny

#2485346 Napisano: 08.07.2009 07:28:52
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza kultura osobista - niektórych ludzi - właśnie otwieram pocztę - a tam koleś ( kupił płyte na allegro)
właśnie wpłaciłem kasę na twoje konto - jakie twoje?? ja się z nim w piasku bawiłam czy co emotka

koleś czy Pan emotka
0 0

is77

#2485359 Napisano: 08.07.2009 07:33:17
emanuela24 napisał(a):

szczelny napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

koleś czy Pan emotka

jutro mu napisze - hej kolo paka zapodana emotka emotka emotka

kolo to chyba nie ma co dawać...ale w internetowych kontaktach jest normą używanie zwrotów ty bez panowania
0 0

Gość: tedance

#2485367 Napisano: 08.07.2009 07:34:34
emanuela24 napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

Jeśli normalność człowieka określasz na podstawie swojego stylu wypowiedzi, wszyscy musielibyśmy udać się do specjalisty, co też ci od wielu tygodni delikatnie próbuję uświadomić.

No ale dobrze, nie chcesz pomocy lekarza psychiatrii, to przynajmniej udaj się do weterynarza, niech cie w końcu uśpią. emotka

odpuścicie juz emotka
a co do teandence - to ja lubię poczytać - czasami płacze ze śmiechu jak czytam - każdy jest inny i każdy ma inny sposób wypowiadania - niektórzy lubią za plecami - a inni wala prosto z mostu
ale ta kłótnia uderza w godność 'niech cie uśpią' emotka trochę szacunku do ludzkiego życia

Ostatni mądry głos w tej sprawie i OK - z mojej strony EOT.
Życzliwym dziękuję, resztę ściskam imadłem.
0 0

asiam

#2485373 Napisano: 08.07.2009 07:35:52
emanuela24 napisał(a):

Niech Pani się cieszy,że w ogóle poinformował,że dokonał wplaty... emotka
0 0

beataa81

#2485376 Napisano: 08.07.2009 07:37:10
emanuela24 napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

odpuścicie juz emotka
a co do teandence - to ja lubię poczytać - czasami płacze ze śmiechu jak czytam - każdy jest inny i każdy ma inny sposób wypowiadania - niektórzy lubią za plecami - a inni wala prosto z mostu
ale ta kłótnia uderza w godność 'niech cie uśpią' emotka trochę szacunku do ludzkiego życia

ponieważ wszystko mnie wkurza to i to też mnie wkurzyło...chyba niedokładnie śledzisz karierę tedance ,że stajesz w obronie jej pogardliwych i bezczelnych tekstów.Wierz mi,że ona wielokrotnie używała zwrotów o wiele gorszych niż ten którego użyła melisa a szacunek do życia niewiele ma tu do rzeczy.Zaśmiewanie się z tych jej głupkowatych niestety wypowiedzi też nie jest powodem do dumy.Ja ubolewam nad przebywaniem tej osoby na forum od czasu kiedy pożyczyła odparzeń matce jakiegoś dzidziusia i nic co zrobiła od tej pory nie zatarło tego niesmaku jaki pozostał po tej wypowiedzi.To tyle.
0 0

is77

#2485403 Napisano: 08.07.2009 07:44:56
jednych ponoszą emocje i drugich ponosza emocje, stąd te pobożne życzenia... jakby się spełniły to by się przykro zrobiło...
dlatego ani melisa ani tedance nie powinny ich stosować, nawet jeśli wzajemnie nie przepadają za sobą (czego się nie da ukryć)...

Wiecie, człowiek jest zawsze człowiekiem, i my konkursowicze powinniśmy się tego trzymać. za każdym nickiem kryje się KTOŚ a nie zwierzę do uspienia...
0 0

kalisto1986

#2485407 Napisano: 08.07.2009 07:46:04
wkurzaja mnie te wasze przepychanki emotka
kazdy ma swoje racje ale bez przesady ludzie jestem w szoku ta klotnia i czytajac to poczulam sie jak w podstawowce
Mozecie mnie zlinczowac ale to jest moje zdanie
a co do tedance moze i czasem przegina ale taka juz jest i nie raz poprawila mi humor
0 0

Gość: katia305

#2485410 Napisano: 08.07.2009 07:47:09
beataa81 mam w myslach caly czas ten tekst o odparzeniach masakra! - wyobrazcie sobie jakby zyczyla tego Waszemu dziecku!!!
0 0

Gość: aneczka155

#2485416 Napisano: 08.07.2009 07:48:35
Miejcie na uwadze,że zwierzę to też życie. Nie można go nikomu odbierać.
0 0

Gość: brightwitch

#2485426 Napisano: 08.07.2009 07:50:58
olciak napisał(a):

mnie też strasznie wkurzają plagiaty emotka

My się możemy powkurzać na plagiaty, ale i tak większość konkursowiczów uważa, że kradzież i nieuczciwość są w porządku - i to dopiero jest wkurzające!
0 0

Gość: metoda

#2485439 Napisano: 08.07.2009 07:55:20
teraz już wiem czemu nic nie wygrywam oprócz popcornu i coli. Nie nauczyłam się pożyczać cudzych pomysłów emotka ale pewnie jak tu dłużej pobędę to się nauczę...
0 0

beataa81

#2485442 Napisano: 08.07.2009 07:57:04
katia305 napisał(a):

beataa81 mam w myslach caly czas ten tekst o odparzeniach masakra! - wyobrazcie sobie jakby zyczyla tego Waszemu dziecku!!!

Mam małe dziecko i kopnęło mnie to w zadek aż zabolało-chociaż nie było skierowane do mnie.Nie zamierzam się tłumaczyć z tego jaki mam stosunek do tedance bo to moja sprawa.Nikomu niczego nie narzucam-może cie ją lubić albo nie...ale pamiętam jak jej wszyscy jechali na początku tacy niby oburzeni a teraz włażą jej w ...mimo iż nie widzą,że się z nich śmieje...Wasza sprawa.
0 0

pioge7

#2485446 Napisano: 08.07.2009 07:58:10
a mnie wkiurza że omijają mnie niektóre super konkursy, np. konkurs z laptopami w PLUSIE momgłem zagrac a nie wiedzialem i nie wygrałem a tak bym chciał wygrać chociaż jeden laptopik emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: katia305

#2485457 Napisano: 08.07.2009 08:02:02
pioge7 napisał(a):

a mnie wkiurza że omijają mnie niektóre super konkursy, np. konkurs z laptopami w PLUSIE momgłem zagrac a nie wiedzialem i nie wygrałem a tak bym chciał wygrać chociaż jeden laptopik emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

kuukuuuuuuuuuuuuurde nawet nie wiesz jak mnie to boli tez emotka emotka
0 0

Gość: misiek

#2485458 Napisano: 08.07.2009 08:02:10
tedance napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

odpuścicie juz emotka

Ostatni mądry głos w tej sprawie i OK - z mojej strony EOT.
Życzliwym dziękuję, resztę ściskam imadłem.

ZAPOWIADA SIE NIEZLA JADKA PROPONUJE WOJNE W KIŚLU
0 0

Gość: xagadee

#2485482 Napisano: 08.07.2009 08:08:57
a mnie wkurza, że jutro wyjeżdżam i muszę prasować ciuchy, a tutaj taka fajna dyskusja emotka
0 0