Wkurza mnie...

Gość: taleksander

#2484971 Napisano: 08.07.2009 05:16:32
brightwitch napisał(a):

Wkurza mnie myślenie, że plagiaty są w porządku emotka

nie są w porządku, ale nie ja jestem od ich wykrywania tylko organizator. Ja mam inne problemy niż zajmowanie się takimi pierdołami.
0 0

79magda

#2484974 Napisano: 08.07.2009 05:17:13
brightwitch napisał(a):

też mnie to wkurza
emotka
0 0

sambolera

#2485015 Napisano: 08.07.2009 05:26:34
sambolera napisał(a):

a ja nogę skręciłam emotka

3 tygodniowy zakaz chodzenia
0 0

Gość: melange

#2485020 Napisano: 08.07.2009 05:27:24
sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

wspolczuje bolu...ale jest i dobry aspekt-nadrobisz konkursy emotka
0 0

Gość: ewelcia

#2485025 Napisano: 08.07.2009 05:28:42
sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

oj przykro mi bardzo, ja już 5 tydzień z ręką w gipsie jestem i strasznie mnie to wkurza, że ten czas tak się wlecze emotka
0 0

Gość: melisa

#2485062 Napisano: 08.07.2009 05:46:12
parapet1 napisał(a):

melisa chyba Ci odbiło

a badałaś się ostatnio? Chyba nie mnie tylko tobie.

brightwitch napisał(a):

nie są w porządku, ale tak naprawdę nie o plagiaty tutaj chodzi. To jest kolejna, bezowocna dyskusja w stylu: ona wygrywa, a ja nie. Na pewno coś kręci (w domyśle lody). Ciekawe, czy jak taki świątojebliwy człowieczek coś nakręci to czy też będzie taki skory do rzucania przysłowiowym kamieniem.

Dużo rzeczy jest nie w porządku i co w związku z tym? Świat kręci się dalej.
0 0

lizzie

#2485096 Napisano: 08.07.2009 06:01:04
Zgadza się, to było chyba z rok temu. I skopiowałam bezmyślnie zabawę z psem. Wstyd mi, i więcej czegoś takiego nie robię. Wkładam dużo pracy, wymyślając wierszyki na konkursy. Ale chyba każdy (no, prawie każdy) ma na sumieniu jakiś plagiacik, i jeśli nie robi tego nieustannie, to nie róbmy z tego tragedii.
0 0

sambolera

#2485102 Napisano: 08.07.2009 06:02:05
melange napisał(a):

sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

nie wiem czy nadrobie emotka ciezko dojsc do komputera nawet emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2485107 Napisano: 08.07.2009 06:03:17
sambolera napisał(a):

melange napisał(a):

sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

kochana współczuję, mąż nie ma wyjścia, będzie musiał Cię zanieść na ten mecz emotka
0 0

Gość: tedance

#2485192 Napisano: 08.07.2009 06:33:28
lizzie napisał(a):

Zgadza się, to było chyba z rok temu. I skopiowałam bezmyślnie zabawę z psem. Wstyd mi, i więcej czegoś takiego nie robię. Wkładam dużo pracy, wymyślając wierszyki na konkursy. Ale chyba każdy (no, prawie każdy) ma na sumieniu jakiś plagiacik, i jeśli nie robi tego nieustannie, to nie róbmy z tego tragedii.

Więcej tego nie robisz,ciekawe? A co z Maybelline? Na szczęście dzięki mnie nie udało ci się zrobić w bambusa organizatorów i odebrać nagrody komuś,kto pisał uczciwie emotka Wiesz już dlaczego twój wspaniały poetycki tekst nie został nagrodzony? emotka

A poza tym po co się tak pięknie tłumaczysz? Napisz wszystkim to samo co mi na PW,a nie udajesz słodką.
0 0

lizzie

#2485199 Napisano: 08.07.2009 06:37:04
tedance napisał(a):

lizzie napisał(a):

Więcej tego nie robisz,ciekawe? A co z Maybelline? Na szczęście dzięki mnie nie udało ci się zrobić w bambusa organizatorów i odebrać nagrody komuś,kto pisał uczciwie emotka Wiesz już dlaczego twój wspaniały poetycki tekst nie został nagrodzony? emotka

A poza tym po co się tak pięknie tłumaczysz? Napisz wszystkim to samo co mi na PW,a nie udajesz słodką.

Wszystkim tego nie piszę, bo to ty mnie obrażasz, a nie wszyscy. Więc specjalnie dla ciebie zostawiłam takie epitety.
0 0

sambolera

#2485201 Napisano: 08.07.2009 06:37:39
jolcia12 napisał(a):

sambolera napisał(a):

melange napisał(a):

sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

taki kawał baby zanieść? emotka

kochana współczuję, mąż nie ma wyjścia, będzie musiał Cię zanieść na ten mecz emotka

taki kawał baby zanieść?
0 0

beata28

#2485206 Napisano: 08.07.2009 06:40:07
lizzie napisał(a):

Czytam tego posta i tak sie zastanawiam, jaka by była Twoja reakcja gdyby kiedys ktos zapozyczył ( czyt. splgiatował) twoja wypowiedż,zdjecie lub jeszcze cos innego bez Twojej zgody i uzył na własne potrzeby w jakims konkursie i by wygrał.>
Też bys powiedziała , nie róbmy tragedii?

0 0

#2485209 Napisano: 08.07.2009 06:40:39
lizzie napisał(a):

tedance napisał(a):

lizzie napisał(a):

Wszystkim tego nie piszę, bo to ty mnie obrażasz, a nie wszyscy. Więc specjalnie dla ciebie zostawiłam takie epitety.

Dziękuję,ściskam cię imadłem tak jak twoje dwie święte koleżanki kilka postów wyżej
0 0

lizzie

#2485211 Napisano: 08.07.2009 06:41:49
tedance napisał(a):

lizzie napisał(a):

tedance napisał(a):

lizzie napisał(a):

Dziękuję,ściskam cię imadłem tak jak twoje dwie święte koleżanki kilka postów wyżej

Nawzajem emotka
0 0

karolkas

#2485212 Napisano: 08.07.2009 06:42:04
fakt faktem ze wiele takich plagiacików wygrywa np teraz na astorze jeden komplement to według mnie też plagiat i co z tego? kobieta cieszy sie SPA teraz.
0 0

Gość: katia305

#2485225 Napisano: 08.07.2009 06:45:48
ja tez jestem absolutnie przeciwko plagiatom
wszystkie wypociny sa moje i .uj mnie strzela jak wygrywaja wierszyki czy zyczenia z internetu...
najgorsze w tym wszystkim jest to ze organizatorzy maja to gleboko w d.
0 0

Gość: melisa

#2485228 Napisano: 08.07.2009 06:46:17
tedance jesteś upierdliwy/upierdliwa i flaki mi się wywracają na widok twej osoby na tym forum (łagodniej się tego napisać nie dało).

Prawdziwy powód do wkurzenia: przez ok. godzinę czasu układać puzzle internetowe z 200 kawałków (na małym, laptopowym ekraniku) po czym najechać na zakładkę pod paskiem zadań i kliknąć sobie przycisk nasza-klasa emotka emotka emotka emotka Dodam, że wynik jest niezapisany, puzzle się rozsypują, itd. itp. emotka emotka emotka
0 0

lizzie

#2485234 Napisano: 08.07.2009 06:48:04
Zgadzam się co do plagiatów. Nie każdy rodzi się święty emotka No chyba, że tendance emotka
0 0

#2485257 Napisano: 08.07.2009 06:58:01
melisa napisał(a):

tedance jesteś upierdliwy/upierdliwa i flaki mi się wywracają na widok twej osoby na tym forum (łagodniej się tego napisać nie dało).

Prawdziwy powód do wkurzenia: przez ok. godzinę czasu układać puzzle internetowe z 200 kawałków (na małym, laptopowym ekraniku) po czym najechać na zakładkę pod paskiem zadań i kliknąć sobie przycisk nasza-klasa emotka emotka emotka emotka Dodam, że wynik jest niezapisany, puzzle się rozsypują, itd. itp. emotka emotka emotka

Co ty nie powiesz,juz myślałam,że wreszcie znormalniałaś.

LIZI,kopiować już potrafisz,teraz naucz się czytać,zwłaszcza mój nick emotka
0 0