Wkurza mnie...

beataa81

#2485489 Napisano: 08.07.2009 08:11:30
o tym włażeniu w tyłek to do paru innych osób było...a posty każdego można sobie poczytać w każdej chwili-miłej lektury.
0 0

Gość: melisa

#2485495 Napisano: 08.07.2009 08:13:28
emanuela24 napisał(a):

ale ta kłótnia uderza w godność 'niech cie uśpią' emotka trochę szacunku do ludzkiego życia

masz rację, powinnam napisać niech Panią uśpią. Nie można tak bezceremonialnie od razu na ty walić, prawda? emotka

niby tak się oburzasz za brak szacunku do ludzkiego życia, za obrazoburcze wypowiedzi (moje) itp. ale jakoś obrazoburcze wypowiedzi tedance cię nie ruszają. To taka sama hipokryzja jak wskazywać na czyjś plagiat ze zwykłej zazdrości.

Zaczynam się zastanawiać na czym polega fenomen tej kobiety, że ma jakichkolwiek zwolenników. Może wszyscy piszmy do siebie w ten sposób i zobaczymy jak będzie miło...

emanuela jak masz na nazwisko? Zaraz tu skrobnę zdanko, że niejaka XYZ wygrywa we wszystkich konkursach i mi się to nie podoba. Można się z takiego tekstu pośmiać? Śmieję się, aż do rozpuku.
0 0

Gość: xagadee

#2485498 Napisano: 08.07.2009 08:14:09
emanuela24 napisał(a):

xagadee napisał(a):

a mnie wkurza, że jutro wyjeżdżam i muszę prasować ciuchy, a tutaj taka fajna dyskusja emotka

to pogadaj - do jutra dużo czasu - zdążysz z prasowaniem

nie pogadam, bo umykam prasować, potem najwyżej poczytam emotka nie zdążę później poprasować, bo od dobrych dwóch tygodni usypiam o 21:00, gdyż młody (albo młoda) w brzuchu mi nakazuje wczesny sen emotka

a w temacie: wkurza mnie właśnie to, że przesypiam pół dnia i 10 godzin nocy emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2485511 Napisano: 08.07.2009 08:20:14
To ja tez się wypowiem na temat Teadance,bo w ogóle nie rozumie tej całej afery.Mi jej teksty są obojętne,przeważnie mnie śmieszą.I nawet jak napiszę coś,co niektórzy uważają,że jest niestosowne,nigdy mnie to nie denerwuje.Czy niektórzy wszystko tak muszą brać do siebie.Trochę dystansu do tego wszystkiego.Ona ma po prostu specyficzne poczucie humoru i ja już dawno to zaakceptowałam.Naprawdę nie macie większych problemów w realnym świecie?

A mnie wkurza,że ładowarka do laptopa mi się popsuła i muszę go ładować w dziwnych pozycjach emotka
0 0

beataa81

#2485522 Napisano: 08.07.2009 08:22:59
mnie to nie śmieszy jak w odpowiedzi na rozpaczliwy post forumowiczki ,że jej mąż stracił pracę wiadoma osoba odpowiada ,że widocznie się nie nadawał... emotka ale może ja nie mam poczucia humoru.
0 0

Gość: korni84

#2485531 Napisano: 08.07.2009 08:25:51
katia305 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a mnie wkiurza że omijają mnie niektóre super konkursy, np. konkurs z laptopami w PLUSIE momgłem zagrac a nie wiedzialem i nie wygrałem a tak bym chciał wygrać chociaż jeden laptopik emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

kuukuuuuuuuuuuuuurde nawet nie wiesz jak mnie to boli tez emotka emotka

a mnie boli, że ludki już te laptopy sprzedają emotka
0 0

weronika112

#2485539 Napisano: 08.07.2009 08:29:16
Wkurza mnie ten wątek. To tylko forum, to tylko internet, to tylko komputer. Spokojnie.

0 0

Gość: maggie

#2485541 Napisano: 08.07.2009 08:30:37
nigdy nie sprawdzam wyników konkursów, więc jeśli jak czasem piszecie nie informują o wygranej to sama się do nich nie zgłoszę ,bo nie będę wiedziec o tym
0 0

Gość: maggie

#2485544 Napisano: 08.07.2009 08:31:36
konkursy z problemami z wysłaniem odpowiedzi
0 0

beataa81

#2485545 Napisano: 08.07.2009 08:32:22
może melisa ma specyficzne poczucie humoru?
Przecież teksty tedance w ten sposób są właśnie oceniane?Dla mnie to po prostu dwulicowość-sorry ale tedance dla mnie nie znaczy tak wile bym miała z jej powodu zarywać nockę.Pa.
0 0

karolkas

#2485552 Napisano: 08.07.2009 08:35:55
korni84 napisał(a):

katia305 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a mnie wkiurza że omijają mnie niektóre super konkursy, np. konkurs z laptopami w PLUSIE momgłem zagrac a nie wiedzialem i nie wygrałem a tak bym chciał wygrać chociaż jeden laptopik emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

a mnie boli, że ludki już te laptopy sprzedają emotka

no ja też się wkurzyłam ze przegapiłam ten konkurs.
I jeszcze mnie wkurza, że jak chce wysłać jakiegos maila o pełnej godzinie i czekam na te sekundy to dokładnie za 5 sekund pełna moje dziecko biegnie do mnie i krzyczy ze chce kupkę i mąż dzwoni na komórkę. Ok odpuszczam, spróbuje za godzinę. I za godzinę sytuacja sie powtarza i jeszcze sie listonosz dołożył. Masakra. Skupic sie nie można.
0 0

Gość: tedance

#2485573 Napisano: 08.07.2009 08:44:31
beataa81 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

Co ty nie powiesz,juz myślałam,że wreszcie znormalniałaś.

Jeśli normalność człowieka określasz na podstawie swojego stylu wypowiedzi, wszyscy musielibyśmy udać się do specjalisty, co też ci od wielu tygodni delikatnie próbuję uświadomić.

No ale dobrze, nie chcesz pomocy lekarza psychiatrii, to przynajmniej udaj się do weterynarza, niech cie w końcu uśpią. emotka

odpuścicie juz emotka
a co do teandence - to ja lubię poczytać - czasami płacze ze śmiechu jak czytam - każdy jest inny i każdy ma inny sposób wypowiadania - niektórzy lubią za plecami - a inni wala prosto z mostu
ale ta kłótnia uderza w godność 'niech cie uśpią' emotka trochę szacunku do ludzkiego życia

ponieważ wszystko mnie wkurza to i to też mnie wkurzyło...chyba niedokładnie śledzisz karierę tedance ,że stajesz w obronie jej pogardliwych i bezczelnych tekstów.Wierz mi,że ona wielokrotnie używała zwrotów o wiele gorszych niż ten którego użyła melisa a szacunek do życia niewiele ma tu do rzeczy.Zaśmiewanie się z tych jej głupkowatych niestety wypowiedzi też nie jest powodem do dumy.Ja ubolewam nad przebywaniem tej osoby na forum od czasu kiedy pożyczyła odparzeń matce jakiegoś dzidziusia i nic co zrobiła od tej pory nie zatarło tego niesmaku jaki pozostał po tej wypowiedzi.To tyle.

Uważaj,bo jeszcze nie będziesz mogła zasnąć od tego ubolewania.

Co do odparzeń: Ktoś napisał,że jego dzieciak na szczęście nie miał odparzeń. Ja odpisałam: Nie martw się, jeszcze wszystko przed nim.
Kto nie rozumie takiego humoru,to sorry,ale z tym nie do mnie.

To z nienadawaniem się do pracy było głupie,przyznaję.I szczerze przepraszam.

Beata81. Wiem,że nie cierpisz mnie od samiutkiego początku i teraz będziesz przekopywać moje posty w poszukiwaniu co lepszych kwiatków,którymi będziesz mogła pochwalić się forumowiczom.Ale z tym,że śmieję się z tych,którzy włażą mi w d...to zdrowo przegięłaś. Po pierwsze nie wszyscy muszą być ponurakami z ustami w podkowę tak jak ty,a po drugie przestań wymyślać oczerniające teksty,że śmieję się z przychylnych mi osób. Pośmiać się mogę co najwyżej z ciebie i twojego zacietrzewienia.

Już zaczynacie porównywać życzenie odparzeń do życzenia śmierci.Żałośni jesteście.A melisa niech się nie przejmuje,jej tekst o uśpieniu spłynął po mnie jak po kaczce.
0 0

79magda

#2485613 Napisano: 08.07.2009 08:58:06
Kaczki zamiast uśpić można powystrzelać emotka emotka emotka
0 0

beataa81

#2485621 Napisano: 08.07.2009 09:00:39
Mylisz się -nie niecierpię Ciebie tylko Twoich tekstów.Poza tym,że są głupie to wcale nie są śmieszne.A co do poczucia humoru to wierz mi ,ze mam i z całego serca cieszę się,że nie takie jak Twoje.Przekopywać Twoich postów nie muszę bo mam świetną pamięć-czasami myślę,że niestety i muszę Cię rozczarować-ze snem też nie mam problemów.
0 0

Gość: tedance

#2485626 Napisano: 08.07.2009 09:04:07
beataa81 napisał(a):

Mylisz się -nie niecierpię Ciebie tylko Twoich tekstów.Poza tym,że są głupie to wcale nie są śmieszne.A co do poczucia humoru to wierz mi ,ze mam i z całego serca cieszę się,że nie takie jak Twoje.Przekopywać Twoich postów nie muszę bo mam świetną pamięć-czasami myślę,że niestety i muszę Cię rozczarować-ze snem też nie mam problemów.

No to ich nie czytaj,proste.
0 0

kalisto1986

#2485634 Napisano: 08.07.2009 09:09:42
nie wiem o co chodzi w tej rozmowie czy o plagiat tak ajk sie zaczelo czy o tedance ?
powiem ze uspienie mnie zszokowalo , bylo to poprostu chamskie
byc moze niektorzy jej teksty tak samo odbieraja , ale ja powiem jeszcze raz i stane w obronie tendance choc nie jestem zadna jej kolezanka ani znajoma przeginacie kobieta nie raz rozsmieszyla wiekrzosc na tym forum , ma specyficzne poczucie humoru co rzeczywiscie jesli ktos nie podchodzi do zycia z dystansem moze ugodzic , ale przeciez nie jestesmy tutaj na forum emerytow gdzie kazdy ma byc powaznym tylko na forum konkursowym gdzie luz jest wskazany .
Tedzia ze mnie mozesz sie nabijac emotka bo nie raz przez ciebie spadlam juz z krzesla bujajac sie i czytajac twoj post
i niech kazdy odbierze sobie to jak chce
0 0

Gość: m3107

#2485667 Napisano: 08.07.2009 09:32:01
katia305 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mnie boli jeszcze bardziej bo ja owszem wyslalam smsa ale nie przeczytalam regulaminu emotka i myslalam ze to sie liczy jakosc odpowiedzi, wymyslilam wierszyk ale wyslalam jakos o 12 w poludnie emotka a regulamin przeczytalam 30 czerwca po poludniu emotka
0 0

Gość: parapet1

#2485686 Napisano: 08.07.2009 09:55:38
matki wariatki, damy-księżniczki, dumna plagiatorka i melisa z finezyjnymi tekstami

nudzi wam się?
0 0

Gość: magdalenka26

#2485689 Napisano: 08.07.2009 10:00:08
kalisto1986 napisał(a):

nie wiem o co chodzi w tej rozmowie czy o plagiat tak ajk sie zaczelo czy o tedance ?
powiem ze uspienie mnie zszokowalo , bylo to poprostu chamskie
byc moze niektorzy jej teksty tak samo odbieraja , ale ja powiem jeszcze raz i stane w obronie tendance choc nie jestem zadna jej kolezanka ani znajoma przeginacie kobieta nie raz rozsmieszyla wiekrzosc na tym forum , ma specyficzne poczucie humoru co rzeczywiscie jesli ktos nie podchodzi do zycia z dystansem moze ugodzic , ale przeciez nie jestesmy tutaj na forum emerytow gdzie kazdy ma byc powaznym tylko na forum konkursowym gdzie luz jest wskazany .
Tedzia ze mnie mozesz sie nabijac emotka bo nie raz przez ciebie spadlam juz z krzesla bujajac sie i czytajac twoj post
i niech kazdy odbierze sobie to jak chce

zgadzam się z Tobą w 100% !!

moim zdaniem tedance osobą bardzo inteligentną czasem uszczypliwą ale zawsze pozytywnie nastawioną do życia...takie odnosze wrazenie...nie jest to z mojej strony zadna obrona ani nic w tym rodzaju poprostu piszę co myślę !!

A UŚPIÆ TO MOŻNA DZIECKO DO SPANIA
ALBO (I TO NIE ZAWSZE) WŚCIEKŁEGO PSA KTÓRY STANOWI ZAGROŻENIE !!
0 0

lizzie

#2485691 Napisano: 08.07.2009 10:03:02
parapet1 napisał(a):

matki wariatki, damy-księżniczki, dumna plagiatorka i melisa z finezyjnymi tekstami

nudzi wam się?

Nie jestem dumna, zdarzyło mi się raz, i okazałam skruchę. A może błagać o przebaczenie na kolanach? emotka
0 0