Wkurza mnie...

shell

#6190920 Napisano: 01.05.2016 09:43:36
joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

skowronek napisał(a):

W mojej PROMOCYJNEJ paczce Lay's nie ma kodu. Czy ktoś z Was tak miał i co z tym zrobić?
NA PEWNO nie ma kodu, sprawdzane przez kilka osób. I to mnie lekko wkurzyło emotka

Obróć paczkę na lewą stronę, tak jak np.bluzkę i idź pod światło. Na "szwie"powinien być kod - mały i biały. 

Ja wiem, że kod jest ledwo widoczny. Ale w mojej paczce na pewno nie ma kodu.
Napisałam do nich na football@lays.pl

Na jakich paczkach nie mialas kodu,na tych duzych,czy malych???

Na cztery małe paczki kupione w tym samym sklepie tylko w jednej nie było kodu.

tez do nich napisze,na trzy male paczki kupione zero kodu.....

Te kody tam są. Tylko w niektórych paczkach widać je dopiero pod dobrym światłem żarówki (halogen) i pod odpowiednim kątem. Jeden kod to nawet w ten sposób ledwo odczytałam ale odczytałam. Inne "normalnie" widać w świetle dnia lub po podświetleniu telefonem. Jakby nie mogli zrobić czarnych kodów emotka
0 0

radosna

#6190923 Napisano: 01.05.2016 10:08:11
Co do Lay's - nie mam kodu w promocyjnej paczce. Oglądałam miejsce, gdzie powinien być, przez bardzo powiększającą lupę. Nie ma i już. Też się zastanawiałam nad tym, dlaczego nie zrobili czarnych kodów. Może czarny tusz wnika do chrupek i powoduje ból głowy przy konkursowym pisaniu? emotka
0 0

M46D4M

#6190949 Napisano: 01.05.2016 12:53:37
shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

skowronek napisał(a):

W mojej PROMOCYJNEJ paczce Lay's nie ma kodu. Czy ktoś z Was tak miał i co z tym zrobić?
NA PEWNO nie ma kodu, sprawdzane przez kilka osób. I to mnie lekko wkurzyło emotka

Obróć paczkę na lewą stronę, tak jak np.bluzkę i idź pod światło. Na "szwie"powinien być kod - mały i biały. 

Te kody tam są. Tylko w niektórych paczkach widać je dopiero pod dobrym światłem żarówki (halogen) i pod odpowiednim kątem. Jeden kod to nawet w ten sposób ledwo odczytałam ale odczytałam. Inne "normalnie" widać w świetle dnia lub po podświetleniu telefonem. Jakby nie mogli zrobić czarnych kodów emotka

Dokładnie tak jak pisze kaskaderk, one tam są. Wykupiłam wszystkie małe paczki w małym sklepiku i w kilku przypadkach na zgrzewie, oprócz bąbli powietrza i sprasowanych zagięć (cebulkowe!), jest dosłownie przezroczysty cień kodu. Widoczny niczym księżycowe litery krasnoludów z Hobbita emotka
0 0

Gość: bc14

#6190951 Napisano: 01.05.2016 12:57:06
ile u was kosztuja male paczki?
0 0

shell

#6190952 Napisano: 01.05.2016 12:59:25
M46D4M napisał(a):

shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

skowronek napisał(a):

Dokładnie tak jak pisze kaskaderk, one tam są. Wykupiłam wszystkie małe paczki w małym sklepiku i w kilku przypadkach na zgrzewie, oprócz bąbli powietrza i sprasowanych zagięć (cebulkowe!), jest dosłownie przezroczysty cień kodu. Widoczny niczym księżycowe litery krasnoludów z Hobbita emotka

emotka
0 0

shell

#6190953 Napisano: 01.05.2016 13:01:24
bc14 napisał(a):

Niestety aż 1,69zł i 1,75zł ( zależy który sklep i piszę o mniejszych "marketach"). W Carrefourze i Kauflandzie u mnie nie ma małych promocyjnych. emotka
Widziałam, że ktoś kupił w (chyba) Makro za 1,10zł emotka
0 0

banka-manka

#6190957 Napisano: 01.05.2016 13:10:52
Moja głupota emotka  Kupiłam na konkurs Fit&Easy złe produkty, wchodzą tylko gotowe mieszanki, a ja kupiłam też same sałaty emotka
0 0

mamadwojga

#6190958 Napisano: 01.05.2016 13:13:14
shell napisał(a):

M46D4M napisał(a):

shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

skowronek napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

skowronek napisał(a):

emotka

U mnie widać kody w świetle aplikacji "latarka" w telefonie emotka . Normalnie jak czary - nie ma kodu - pstryk - jest kod. Na wszystkich!!! opakowaniach.
0 0

M46D4M

#6190960 Napisano: 01.05.2016 13:14:30
shell napisał(a):

bc14 napisał(a):

Niestety aż 1,69zł i 1,75zł ( zależy który sklep i piszę o mniejszych "marketach"). W Carrefourze i Kauflandzie u mnie nie ma małych promocyjnych. emotka

Lewiatan 1,69zł
0 0

majonez

#6190968 Napisano: 01.05.2016 15:01:49
Wkurza mnie że na Lays jeden dymek rozmowy już jest uzupełniony emotka    Chyba nie kumali tego co ludzie do nich piszą i poszli sobie na łatwiznę a nam sprawili trudność. Bardziej wypasione dialogi wychodzą jak ma się większe pole popisu a nie tylko jeden dymek emotka
0 0

lola.lola

#6190969 Napisano: 01.05.2016 15:37:56
majonez napisał(a):

Wkurza mnie że na Lays jeden dymek rozmowy już jest uzupełniony emotka    Chyba nie kumali tego co ludzie do nich piszą i poszli sobie na łatwiznę a nam sprawili trudność. Bardziej wypasione dialogi wychodzą jak ma się większe pole popisu a nie tylko jeden dymek emotka

Chyba założenie było od początku takie, że jeden dymek jest uzupełniony a drugi pusty a sytuacja, że puste były oba to był tylko błąd na stronie, który szybko poprawili. Ja się cieszę, że trzeba tylko dopisać drugi bo gdyby do uzupełnienia były oba to pewnie w wielu przypadkach chipsy rozmawiałyby sobie o "du... Maryni" emotka
0 0

mczarna

#6190987 Napisano: 01.05.2016 16:56:59
lola.lola napisał(a):

majonez napisał(a):

Chyba założenie było od początku takie, że jeden dymek jest uzupełniony a drugi pusty a sytuacja, że puste były oba to był tylko błąd na stronie, który szybko poprawili. Ja się cieszę, że trzeba tylko dopisać drugi bo gdyby do uzupełnienia były oba to pewnie w wielu przypadkach chipsy rozmawiałyby sobie o "du... Maryni" emotka

Ja pierwszego dnia uzupełniłam oba dymki i mnie zastanawia jaki był  ich tekst, skoro do uzupełnienia był 1:P I jak mój i też który wpasował się w ten dialog:P Tym bardziej,że wygrałam:-P
0 0

synk

#6191016 Napisano: 01.05.2016 19:38:59
qrde, patrzę na te dymki w lay's i ....ręce opadają. Kody mam a weny n hu hu
0 0

batistutek123

#6191233 Napisano: 02.05.2016 15:52:15
wkurza mnie że część osób związanych z konkursami nie identyfikuje się ze Słowianami!
0 0

benasia

#6191283 Napisano: 02.05.2016 19:32:36
Wkurza mnie internetowy Smyk!
0 0

Gość: amif

#6191293 Napisano: 02.05.2016 20:26:27
M46D4M napisał(a):

shell napisał(a):

bc14 napisał(a):

Lewiatan 1,69zł

opakowania 40g w promocji w Selgrosie 0,99zł
0 0

agamaty

#6191296 Napisano: 02.05.2016 20:38:44
zaraz się wścieknę... kupiłam dziś produkty w Leclerku na konkurs, który zacznie się pojutrze emotka
0 0

skarb888

#6191335 Napisano: 02.05.2016 22:46:35
amif napisał(a):

M46D4M napisał(a):

shell napisał(a):

bc14 napisał(a):

Lewiatan 1,69zł

0,99 to cena netto, z VAT-em - 1,07
0 0

malutka456

#6191336 Napisano: 02.05.2016 22:49:20
skarb888 napisał(a):

amif napisał(a):

M46D4M napisał(a):

shell napisał(a):

bc14 napisał(a):

Lewiatan 1,69zł

0,99 to cena netto, z VAT-em - 1,07

cena 1.07 / 40g obowiązuje też w Makro emotka

wkurza mnie brak czasu emotka  na konkursy emotka
0 0

taalvikki

#6191347 Napisano: 02.05.2016 23:45:47
ach, te groszówki  ;p

wkurza mnie... przedłużanie konkursów. człowiek pisze na szybko, bo ma 15 minut do końca, a tutaj nagle ogłaszają dnia następnego, że sobie przedłużają o trzy dni. trzy dni, w trakcie których mogłabym popracować nad lepszą odpowiedzią.  emotka
0 0