Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tosiaa
musiałam na chwilę wyjść więc jeszcze wrócę; oświećcie mnie ja od niedawna na tej stronie, przeglądam sobie konkursy niektóre całkiem fajne, na wasę natknęłam się przy okazji jedzenia wafli weszłam na ich stronę i tam go znalazlam, czyli co jak znajdzie się jakiś fajny konkurs to trzeba go dodać ? jak to działa ?
tak, trzeba dodać, o ile ktoś inny nie dodał wcześniej.. wrzuć linka z konkiem w wyszukiwarkę na forum.. po prawej u góry w okienko.. i tam zobaczysz czy on już jest czy nie.. jeśli nie ma to wrzucasz tutaj: https://www.e-kon...nfo/dod_konkurs.html
ok; dzięki za info
Gość: bibianna
Gość: krzyszu
Kalisto masz racje. zachowałem się jak gówniarz. Czułem się jak nieśmiertelny a padłęm jak mucha po dwóch tygodniach życia. Troszkę to przypominało zachowanie dziecka neo lub jak kto woli trola. Co się stało to się nie odstanie i przyznam, ze trochę mi głupio po przemyśleniu tego co pisałęm na tedzie. Teraz mam dostęp do forum tylko nie wiem czy to zasługa adminów czy TP
jeżeli adminów to bardzo dziękuję za przywrócenie.
Dziękuję róznież osobom które się wstawiły za mną :*
Obiecuje poprawę i zaprzestanie trollowania na forum ani też niebęde dawał się wprowadzać w bzdurne dyskusje.
Gość: xagadee
a ja wiem? ja się nowa czuję
w temacie wkurza mnie, że się źle czuję i cały dzień praktycznie przeleżałam w łóżku
Gość: tedance
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie o to chodzi ze kara musi byc
a dziwie sie tobie bo niedawno pisales tutaj ze wkurza cie ze tedzia sie od ciebie odczepila i dorwala sie do innych
Już obiecuję, że to ostatni post skierowany do tedzi.
No publicznie nie byłaś wstanie nic napisać bo chciałas tylko abym dostał tego piatego karniaka. A rozmowe którą rozpoczełaś/ąłeś na PW to tylko my znamy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie do tego nawiazuje ze jestes wredna
Gość: lovelygirl
Gość: tedance
Skoro ty nie przebierałeś w słowach,to i ja nie czułam się zobowiązana. Swoją drogą nieźle się ubawiłam przy tej rozmowie
Dajcie już spokój
Gość: swibek
dlatego wyraźnie napisałam to co Ty.. że zasady powinny byc takie same i równe traktowanie.. a póki co tak nie jest!!
nie chodzi o bycie nowym i starym.. ale przebywanie z kimś, obcowanie nawet wirtualnie pozwala Ci poznać kogoś.. i nawet jak ktoś jest tu miesiąc, a w jakiś sposób jest Ci przyjazny, mily, pomaga i zaufasz mu to juz jest dla Ciebie pozytywną osobą.. i tak jak mówię, poznaję ludzi z czasem w róznych sytuacjach.. im dłużej obserwuję tym więcej wiem jak się zachować, komu zaufać, kto pomoże.. a co można powiedzieć o kimś kto się zjawia raz na jakiś czas, nic nie pisze, nie odzywa się i prowokuje.. albo tylko ma wymagania i żąda czegoś.. i nikt nikogo nie ocenia, poprostu każdy sobie dobiera znajomych jakich chce.. ale jeśli ktoś zasłużył na karę, niech ją dostanie.. tylko wszyscy co zasłuzyli a nie jedna osoba bo ktoś tak chce.. ile było afer, kłótni, prawie rękoczynów wirtualnych, ile obraz, obelg, oczerniania.. i nikt nie reagował.. trudno.. stało się.. ale trzeba być sprawiedliwym i albo wszyscy albo nikt.. w tym przypadku jeśli krzyszu został ukarany to inne osoby tez powinny to samo dostać..
Gość: swibek
widocznie się należało
W temacie : wkurza mnie mój komp,zamula niezle.
Gość: nniewidzialnaa
mnie też dziś wkurzają. zgniotłam gdzieś z 10 ,ale i tak teraz się drapię, bo wszędzie jestem pożarta..
Gość: gocha26
ja moskitiery pozakładałam, ale w dzień wpadły z wizytą i muszę się ich pozbyć bo też mnie podgryzają
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie okna pootwierane swiatlo sie pali i ani jednego komara
w temacie wkurza mnie brak kasy
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Ryj ma świnia.
mnie wkurza ten konkurs www.dlugoscmaznaczenie.pl te fotki nie chcą sie łądować mi