Wkurza mnie...

Gość: tosiaa

#2541816 Napisano: 02.08.2009 08:37:06
dokładnie, zapodaj do bazy bo weronika112 nie ma co jeść, a tam może wafelki są do wygrania emotka

musiałam na chwilę wyjść więc jeszcze wrócę; oświećcie mnie ja od niedawna na tej stronie, przeglądam sobie konkursy niektóre całkiem fajne, na wasę natknęłam się przy okazji jedzenia wafli weszłam na ich stronę i tam go znalazlam, czyli co jak znajdzie się jakiś fajny konkurs to trzeba go dodać ? jak to działa ?
tak, trzeba dodać, o ile ktoś inny nie dodał wcześniej.. wrzuć linka z konkiem w wyszukiwarkę na forum.. po prawej u góry w okienko.. i tam zobaczysz czy on już jest czy nie.. jeśli nie ma to wrzucasz tutaj: https://www.e-kon...nfo/dod_konkurs.html emotka

ok; dzięki za info emotka
0 0

Gość: bibianna

#2541818 Napisano: 02.08.2009 08:37:33
komary, gryząś niemiłosiernie
0 0

Gość: krzyszu

#2541819 Napisano: 02.08.2009 08:37:45
kalisto1986 napisał(a):

79magda napisał(a):

cyt...poza tym dwuletnia różnica stażu też coś mówi

Z całym szacunkiem, nie lubię się wtrącać między wódkę, a zakąskę, ale nie staż na forum świadczy o danej osobie i wkurza mnie takie przedstawianie sprawy.

i tutaj popieram magde
mozecie mnie zlinczowac ale sorry caly czas sledze to wszystko i owszem tedance prowokowala
ale to nie ona bluzgala i owszem poparlabym was ale za tekst ze i tak bana nie dostanie a jak juz to ludzie z forum szybko go popra i pomoge znalesc 10 konkursow podzziekuje nie lubie jak ktos jest zbyt pewny siebie wiec kara musi byc

Kalisto masz racje. zachowałem się jak gówniarz. Czułem się jak nieśmiertelny a padłęm jak mucha po dwóch tygodniach życia. Troszkę to przypominało zachowanie dziecka neo lub jak kto woli trola. Co się stało to się nie odstanie i przyznam, ze trochę mi głupio po przemyśleniu tego co pisałęm na tedzie. Teraz mam dostęp do forum tylko nie wiem czy to zasługa adminów czy TP emotka
jeżeli adminów to bardzo dziękuję za przywrócenie.
Dziękuję róznież osobom które się wstawiły za mną :*

Obiecuje poprawę i zaprzestanie trollowania na forum ani też niebęde dawał się wprowadzać w bzdurne dyskusje.
0 0

Gość: xagadee

#2541821 Napisano: 02.08.2009 08:38:51
79magda napisał(a):

Przepraszam, ja nikogo nie popieram i nikogo nie ganię, nie lubię oceniać ludzi, zwłaszcza jeżeli znam Ich tylko wirtualnie... Chodziło mi, że wkurza mnie to, że często Starzy forumowicze sprawiają wrażenie rodziny mafijnej emotka

A kiedy taki ktoś nowy staje się starym??? emotka

a ja wiem? ja się nowa czuję
emotka

w temacie wkurza mnie, że się źle czuję i cały dzień praktycznie przeleżałam w łóżku emotka
0 0

Gość: tedance

#2541822 Napisano: 02.08.2009 08:38:54
Wczoraj wiedział że przegiął,a dzisiaj napisał to samo tylko jeszcze pogrubionymi literami,żeby lepiej było widać? Aha,fajna poprawa. Poza tym ja nikogo od głupków nie wyzywałam i nie kazałam s.......
0 0

kalisto1986

#2541832 Napisano: 02.08.2009 08:40:46
krzyszu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

79magda napisał(a):

Z całym szacunkiem, nie lubię się wtrącać między wódkę, a zakąskę, ale nie staż na forum świadczy o danej osobie i wkurza mnie takie przedstawianie sprawy.

i tutaj popieram magde
mozecie mnie zlinczowac ale sorry caly czas sledze to wszystko i owszem tedance prowokowala
ale to nie ona bluzgala i owszem poparlabym was ale za tekst ze i tak bana nie dostanie a jak juz to ludzie z forum szybko go popra i pomoge znalesc 10 konkursow podzziekuje nie lubie jak ktos jest zbyt pewny siebie wiec kara musi byc

Kalisto masz racje. zachowałem się jak gówniarz. Czułem się jak nieśmiertelny a padłęm jak mucha po dwóch tygodniach życia. Troszkę to przypominało zachowanie dziecka neo lub jak kto woli trola. Co się stało to się nie odstanie i przyznam, ze trochę mi głupio po przemyśleniu tego co pisałęm na tedzie. Teraz mam dostęp do forum tylko nie wiem czy to zasługa adminów czy TP emotka
jeżeli adminów to bardzo dziękuję za przywrócenie.
Dziękuję róznież osobom które się wstawiły za mną :*

Obiecuje poprawę i zaprzestanie trollowania na forum ani też niebęde dawał się wprowadzać w bzdurne dyskusje.

wlasnie o to chodzi ze kara musi byc emotka zeby ktos nie czul sie bezkarny , dostales nauczke choc moze jeszcze troszke za krotka ta kara emotka emotka i tak powinno byc zeby kazdy zrozumial ze zasady sa dla wszystkich czy tych starych czy nowych
a dziwie sie tobie bo niedawno pisales tutaj ze wkurza cie ze tedzia sie od ciebie odczepila i dorwala sie do innych emotka emotka chciales i masz a na przyszlosc poprostu smiej sie z tego a nie wkurzaj jak dziecko emotka
0 0

#2541833 Napisano: 02.08.2009 08:41:00
tedance napisał(a):

Wczoraj wiedział że przegiął,a dzisiaj napisał to samo tylko jeszcze pogrubionymi literami,żeby lepiej było widać? Aha,fajna poprawa. Poza tym ja nikogo od głupków nie wyzywałam i nie kazałam s.......

Już obiecuję, że to ostatni post skierowany do tedzi.
No publicznie nie byłaś wstanie nic napisać bo chciałas tylko abym dostał tego piatego karniaka. A rozmowe którą rozpoczełaś/ąłeś na PW to tylko my znamy.
0 0

kalisto1986

#2541836 Napisano: 02.08.2009 08:42:15
tedance napisał(a):

no wlasnie do tego nawiazuje ze jestes wredna emotka i dzialasz niektorym na nerwy ale bynajmiej ja to tak odpieram oczywiscie poza kilkoma przypadkami gdzie przegielas na maksa emotka nie obrazasz kogos po chamsku
0 0

Gość: lovelygirl

#2541842 Napisano: 02.08.2009 08:43:39
Pozwolę sobie zabrać głos choć jestem całkiem nowa na forum. Uważam ze takie sytuacjie nie powinny miec miejsca na forum. Macie coś do siebie wyjasnijcie to miedzy soba,a nie publicznie. Od tego jest pw czy gg.
0 0

Gość: tedance

#2541843 Napisano: 02.08.2009 08:43:56
krzyszu napisał(a):

tedance napisał(a):

No publicznie nie byłaś wstanie nic napisać bo chciałas tylko abym dostał tego piatego karniaka. A rozmowe którą rozpoczełaś/ąłeś na PW to tylko my znamy.

Skoro ty nie przebierałeś w słowach,to i ja nie czułam się zobowiązana. Swoją drogą nieźle się ubawiłam przy tej rozmowie emotka emotka emotka
0 0

#2541849 Napisano: 02.08.2009 08:44:53
tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

tedance napisał(a):

Skoro ty nie przebierałeś w słowach,to i ja nie czułam się zobowiązana. Swoją drogą nieźle się ubawiłam przy tej rozmowie emotka emotka emotka

Dajcie już spokój emotka Pogodzcie sie i nie bedzie zamieszania emotka
0 0

Gość: swibek

#2541850 Napisano: 02.08.2009 08:44:59
kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

79magda napisał(a):

i tutaj popieram magde

ale czy nie było gorszych sytaucji? na które nie było reakcji? wydaje mi się, że nie są tu osoby traktowane równo.. jednym sie podwinie a innym oberwie.. albo wszyscy albo nikt.. bo uważam, że to co było dziś to kropla w morzu w porównaniu z tym co się działo jakiś czas temu..

wiesz swibek nie jestem tutaj dlugo i tez nie na wszystko tez zwracalam uwage ale to rzucilo mi sie bardzo w oczy a uwazam ze madry czlowiek nie daje sie sprowokowac albo poprostu smieje sie z tego ze ktos probuje ale mu nie wychodzi i naprawde uwazam ze jednak nie ejst to forum dla leprzych czy gorszych czy kto jest dluzej czy krocej dlatego zasady powinny byc takie same i zawsze w takich sytuacjach powinna byc jakas kara i nei mowie tego zlosliwie bo nic nie mam do krzyska ale kto by to nie byl mialabym takie same zdanie emotka

dlatego wyraźnie napisałam to co Ty.. że zasady powinny byc takie same i równe traktowanie.. a póki co tak nie jest!!

79magda napisał(a):

Przepraszam, ja nikogo nie popieram i nikogo nie ganię, nie lubię oceniać ludzi, zwłaszcza jeżeli znam Ich tylko wirtualnie... Chodziło mi, że wkurza mnie to, że często Starzy forumowicze sprawiają wrażenie rodziny mafijnej emotka

A kiedy taki ktoś nowy staje się starym??? emotka

nie chodzi o bycie nowym i starym.. ale przebywanie z kimś, obcowanie nawet wirtualnie pozwala Ci poznać kogoś.. i nawet jak ktoś jest tu miesiąc, a w jakiś sposób jest Ci przyjazny, mily, pomaga i zaufasz mu to juz jest dla Ciebie pozytywną osobą.. i tak jak mówię, poznaję ludzi z czasem w róznych sytuacjach.. im dłużej obserwuję tym więcej wiem jak się zachować, komu zaufać, kto pomoże.. a co można powiedzieć o kimś kto się zjawia raz na jakiś czas, nic nie pisze, nie odzywa się i prowokuje.. albo tylko ma wymagania i żąda czegoś.. i nikt nikogo nie ocenia, poprostu każdy sobie dobiera znajomych jakich chce.. ale jeśli ktoś zasłużył na karę, niech ją dostanie.. tylko wszyscy co zasłuzyli a nie jedna osoba bo ktoś tak chce.. ile było afer, kłótni, prawie rękoczynów wirtualnych, ile obraz, obelg, oczerniania.. i nikt nie reagował.. trudno.. stało się.. ale trzeba być sprawiedliwym i albo wszyscy albo nikt.. w tym przypadku jeśli krzyszu został ukarany to inne osoby tez powinny to samo dostać..
0 0

#2541854 Napisano: 02.08.2009 08:46:04
Swibek zgadzam jesli krzyszu miałby zostać ukarany to druga strona (tedance) także.
0 0

Gość: swibek

#2541859 Napisano: 02.08.2009 08:48:00
bibianna napisał(a):

emotka jedemu dziś nóżkę urwałam.. i chyba on się wkurzył.. emotka
0 0

#2541869 Napisano: 02.08.2009 08:49:14
swibek napisał(a):

bibianna napisał(a):

widocznie się należało emotka
W temacie : wkurza mnie mój komp,zamula niezle.
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#2541882 Napisano: 02.08.2009 08:51:44
swibek napisał(a):

bibianna napisał(a):

mnie też dziś wkurzają. zgniotłam gdzieś z 10 ,ale i tak teraz się drapię, bo wszędzie jestem pożarta..
0 0

Gość: gocha26

#2541888 Napisano: 02.08.2009 08:52:40
swibek napisał(a):

bibianna napisał(a):

ja moskitiery pozakładałam, ale w dzień wpadły z wizytą i muszę się ich pozbyć bo też mnie podgryzają emotka
0 0

kalisto1986

#2541891 Napisano: 02.08.2009 08:52:57
nniewidzialnaa napisał(a):

swibek napisał(a):

bibianna napisał(a):

mnie też dziś wkurzają. zgniotłam gdzieś z 10 ,ale i tak teraz się drapię, bo wszędzie jestem pożarta..

a u mnie okna pootwierane swiatlo sie pali i ani jednego komara
emotka
w temacie wkurza mnie brak kasy emotka
0 0

dawidekk

#2541938 Napisano: 02.08.2009 09:02:18
a ja sobie w ryj psiknąłem tym na komary.. emotka
0 0

#2541942 Napisano: 02.08.2009 09:03:53
dawidekk napisał(a):

a ja sobie w ryj psiknąłem tym na komary.. emotka

Ryj ma świnia.

mnie wkurza ten konkurs www.dlugoscmaznaczenie.pl te fotki nie chcą sie łądować mi emotka (
0 0