Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to po co się starasz i zbierasz głosy?
też sobie dodaj zdjęcie w ostatniej chwili i po problemie
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie.
Gość: misia89p
bo chciałam grać uczciwie, proste prawda
Gość: luskaaa
no hmm z Waszej perspektywy to niesprawiedliwe bo Wy zbieralyscie glosy przez caly tydzien, ale nigdzie nie ma napisane ze nie mozna sie zglosic do konkursu pod koniec trwania etapu, te osoby tez pewnie chcialy cos wygrac i im sie to udalo. rozumiem ze to jest bardzo wkurzajace bo sie niepotrzebnie napracowalas, ale nazywanie tych osob idiotami jest troche przesadzone..
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co oni wygrali nie uczciwie?
tak jak luska napisała, nie ma nic napisane kiedy należy dodać fotke
po prostu byli sprytniejsi, niż reszta zbierająca cały tydzień głosy
Gość: alis1955
też tak uważam
w takich konkach - wszystkie chwyty dozwolone i nie ma co oczerniać innych, dlatego też nie biorę udziału w konkach klikanych, ani tam gdzie opinię wystawiają internauci i tylko głosy internautów się liczą
Gość: krzyszu
Gość: rafi323raf
no to następnym razem oszukuj jak umiesz, może też coś wygrasz. Prawie każdy oszukuje w klikanych, czy to są 2 konta, czy zaniżane innym czy nawet wymina głosów na forum
Gość: grancias
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne, że masz prawo pisać co chcesz
ale nie fajnie tak nazywac kogoś idiotą
równie dobrze, ktoś może Ciebie tak nazwac - cały tydzień zbierasz głosy, poświęcasz swój czas - a i tak nie wygrasz
proszę bardzo możecie mnie tak nazwać, no fakt dla was ten co gra uczciwie to cenzura i idiota.
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze, czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?
czy coś takiego zostało tutaj napisane?
tyle ode mnie, bo niepotrzebnie się wkurze za chwile
Gość: alis1955
nie oceniaj innych jedną miarką, każdy człowiek jest inny i nie można wszystkich wrzucić do jednego kotła
a swoją drogą w konkursach klikanych uważam, że nie ma sensu brać udziału - właśnie szkoda czasu i nerwów, bo jacyś oszuści zawsze się znajdą, a ludzie ze zmiennym IP mają w nich najwiecej szans
Gość: krzyszu
A czyli według ciebie to ze ktoś dodał fotki w niedziele popołudniu to już jest oszustem
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie wiesz co znaczy słowo idiota, skoro tak nim szastasz na prawo i lewo
skoro wygrali, to okazali się większymi znawcami konkursowych mechanizmów, a nie idiotami
wkurza mnie, że głowa mnie boli
samantha22 perfidnie nie zostało napisane, ale widać jaką miarką wy oceniacie ludzi...
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre
krzyszu, to może warto być idiotą?
a mnie jeszcze wkurza pogoda...
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0