Wkurza mnie...

madzia34

#6378369 Napisano: 12.07.2017 09:32:53
jokan napisał(a):

iszhara napisał(a):

jokan napisał(a):

poczta na wp.pl

Podzielam zdanie - odkąd mam nową wersję szlak mnie trafia codziennie gdy z niej korzystam. Najbardziej chyba to - że gdy mam otwartych kilka okien w pasku poczty nie ma informacjio nowych wiadomościach.    emotka

u mnie dziala ok, ale dzisiaj to przegiecie, nie mozna sie dostac...cos im padlo na maxa...

u mnie działa;)
0 0

jokan

#6378372 Napisano: 12.07.2017 09:35:16
madzia34 napisał(a):

jokan napisał(a):

iszhara napisał(a):

jokan napisał(a):

poczta na wp.pl

Podzielam zdanie - odkąd mam nową wersję szlak mnie trafia codziennie gdy z niej korzystam. Najbardziej chyba to - że gdy mam otwartych kilka okien w pasku poczty nie ma informacjio nowych wiadomościach.    emotka

u mnie dziala ok, ale dzisiaj to przegiecie, nie mozna sie dostac...cos im padlo na maxa...

u mnie działa;)

u mnie juz tez emotka
0 0

jokan

#6378400 Napisano: 12.07.2017 10:19:38
superloser napisał(a):

Wkurza mnie, że ci co po parkach imprezują wieczorami NIE imprezują z Ż  emotka  bo ja chce sobie Ż -cie ustawić , bez picia .Inne kapsle leżą pod ławkami, najczesciej bez Kodów

nooo. ja widzialam kapse Zubra, Piasta, Książęcego...ale Zywca, Heinekena czy innych nie uświadczysz....też mam blisko park, idę jutro sprawdzic twoją teorię, bo na razie oglądałam kapsle porozrzucane koło kosza na butelkiemotka
0 0

nkba

#6378406 Napisano: 12.07.2017 10:25:25
bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

od niedawna zaczyna wkurzać mnie to że sąsiedzi nie odpowiadają na dzień dobry eh wale to więcej im nie powiem  emotka

Takie czasy nastały, że ludzie, mówiący innym: "Dzień dobry" uchodzą co najmniej za wścibskich dziwaków. emotka  Za kogo uchodzą co najwyżej, lepiej nie mówić. emotka

Do córci przychodzą dzieci sąsiadów i też nigdy żadnego przywitania z dorosłymi nie było choć mają ok. 10 lat. Zaczęłam więc sama im mówić na powitanie "dzień dobry". Chyba podziałało bo teraz się witają emotka

Claudia77

#6378462 Napisano: 12.07.2017 11:52:50
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurza mnie, że ci co po parkach imprezują wieczorami NIE imprezują z Ż  emotka  bo ja chce sobie Ż -cie ustawić , bez picia .Inne kapsle leżą pod ławkami, najczesciej bez Kodów

nooo. ja widzialam kapse Zubra, Piasta, Książęcego...ale Zywca, Heinekena czy innych nie uświadczysz....też mam blisko park, idę jutro sprawdzic twoją teorię, bo na razie oglądałam kapsle porozrzucane koło kosza na butelki emotka

Butelki to do koszy wrzucają , ale kapsle pod ławkami ... najczesciej wciśniete.Na 3 znalezione kapsle Heineken - 2 wygrane
Na 4 wypite Heineken - ZERO słuchawek, ZERO głośnika 
Wniosek - PIŁEŚ,  NIE graj!!!

dokładnie masz rację ile to ja lodów Koral kupiłam i wysłałam zgłoszeń i zero, znalazłam jeden paragon w sklepie i wygrał bilety do kina emotka

karolina651

#6378566 Napisano: 12.07.2017 14:56:08
madzia34 napisał(a):

jokan napisał(a):

iszhara napisał(a):

jokan napisał(a):

poczta na wp.pl

u mnie działa;)

U mnie też działa bez zastrzeżeń i stara jest, nic nowego...
0 0

andziulka21

#6378645 Napisano: 12.07.2017 17:20:12
Wkurzułam się na wyniki z Dady, gdzie tam kreatywność i oryginalność w większości wygranych, ja pytam? emotka

Owszem są i fajne zgłoszenia ale większość, ehh emotka
1 edi999a 0

1mariusz

#6378749 Napisano: 12.07.2017 22:12:53
Ty sobie żyły będziesz pruć ,a tu znowu okaże się ,że kolejny parszywiec naciągacz...A ten co naprawdę będzie potrzebował pomocy jej NIE dostanie...(nawet nie będzie o nią prosić...)

1mariusz

#6378751 Napisano: 12.07.2017 22:23:10
bruce napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Ty sobie żyły będziesz pruć ,a tu znowu okaże się ,że kolejny parszywiec naciągacz...A ten co naprawdę będzie potrzebował pomocy jej NIE dostanie...(nawet nie będzie o nią prosić...)

I też to mam na myśli emotka , jak najbardziej emotka ; teraz na FB po moim wpisie rozpoczęła się dyskusja zażarta, no bo - czemu mam pomóc temu, a nie - innemu?! i - jaka gwarancja, że ten jest "prawdziwy", a nie - "zmyślony chory"? emotka

Swoją drogą to jak trzeba mieć zryty beret żeby wymyślać sobie chore dzieci???Oby parszywca nie pokarało...

1mariusz

#6378776 Napisano: 12.07.2017 23:25:14
cb656 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Swoją drogą to jak trzeba mieć zryty beret żeby wymyślać sobie chore dzieci??? Oby parszywca nie pokarało...

Eee, nie, a niby dlaczego ma NIE pokarać?! Proszę uprzejmie - gatunek: życzenia samospełniające się emotka Wymyślił sobie chorobę, ma chorobę. Na życzenie. Ja tam nie mam nic przeciwko. emotka

Mówisz??Wiesz zawsze mam wrażenie ,że to wymyślają osoby ,ktore nigdy NIE będą miały dzieci.Albo pisząc -chora córka -ma samych synów.Umierająca matka-wychował się w bidulu.Takie na wszelki wypadek trochę zaklęcie odwracające  teraźniejszość.
1 brucee 0

bethan

#6378779 Napisano: 12.07.2017 23:28:26
bruce napisał(a):

Załamka się zrobiła, miał już płaczący

Chyba miauuu emotka
1 brucee 0

1mariusz

#6378784 Napisano: 12.07.2017 23:50:53
cb656 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

zawsze mam wrażenie, że to wymyślają osoby, które nigdy NIE będą miały dzieci. Albo pisząc - "chora córka" - ma samych synów. Umierająca matka - wychował się w bidulu. Takie na wszelki wypadek trochę zaklęcie odwracające  teraźniejszość.

Dla społeczeństwa tylko lepiej, że tacy nie rozmnażają swoich genów emotka

Oby!
0 0

Kiciunia21

#6378792 Napisano: 13.07.2017 00:19:24
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

nie pytam nawet, w KOGO się przerodzi pies z  "Omen'a".

Wróżę, że w coś złego emotka "To dobry pies - zły, czarne podniebie ma!"

Choler. a mój to tak pół na pół... Egzorcysty szukać, w parafii zrozumienie znaleźć? Jak żyć?
0 0

pionas

#6378837 Napisano: 13.07.2017 09:24:49
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

W kwestii: \"jak żyć\" nasuwa się jedna uniwersalna podpowiedź - mianowicie mieć w rzyci sprawy niepotrzebne, zbędny balast obciążający ciało i umysł.

Mżąca mżawka mrzonek. Nierealne. Trzeba grać twardziela o kamiennej twarzy Apacza, ale to tylko powłoka. emotka P. S. Odpuść, Cb656 emotka   emotka , Pionas często pomija to słowo; ja staram się (pomna na Twe wieczne narzekania) zawsze je wpisywać, a też go nie ma w moich zgłoszeniach. emotka  Czasami trzeba choć trochę poczytać regulamin, tak dla zwykłej codziennej gimnastyki szarych komórek - pewnie to ma na celu Pionas. On wie, ze zgłaszający czytał zasady, ale pewnie chce, aby i inni to zrobili.  emotka

Nie odpuszczę. Bo to nie jest pierwszy taki przypadek i absolutnie nie rozumiem powodu, dla którego on tak robi, podczas gdy wielokrotnie na forum ten temat był poruszany, ludkowie się tego domagają. BO TO QŹWA WAŻNE JEST!!!Jest cała masa ludzi mających alergię na loterie i dzięki takiemu dopiskowi w tytule nie tracą swojego cennego czasu emotka na klikanie i czytanie opisów.
Nosz wrrrrr emotka

Bo jak w regulaminie nie ma słowa loteria to go nie używam, pisałem już kiedyś o tym.
Takie wpisy będą edytowane.

Mam wrażenie że cb656 i bruce to jedna i ta sama osoba emotka

W temacie, wkurza mnie pogoda za oknem i podniesione opłaty za OC emotka
0 0

pionas

#6378850 Napisano: 13.07.2017 09:50:06
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Bo jak w regulaminie nie ma słowa loteria to go nie używam, pisałem już kiedyś o tym. Takie wpisy będą edytowane.Mam wrażenie że cb656 i bruce to jedna i ta sama osoba emotka

emotka Yin/Yang 

Co do tej decyzji, jest ona dziwna i ja tego nie akceptuję. Losowanie to loteria, choćbyś nie wiem jak się starał to ukryć. emotka

Już wymienialiśmy swoje poglądy w tej sprawie i wtedy napisałem abyś pisał do Organizatorów konkursów, że to oni wprowadzają w błąd uczestników.
Już miałem kilka razy maile (od Organizatorów) w których pisano do mnie abym zmienił tak jak jest w regulaminie.

O i to może być jako powód wkurzania się - jedni chcą jedno, drudzy co innego a człowiek między młotem i kowadłem emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6378910 Napisano: 13.07.2017 11:30:25
Kupiłam sobie rano bezglutenowe płatki owsiane. 9,99 zł za 500 gram... Otwieram je przed chwilą, wsypuję do miseczki w celu przygotowania zdrowego i smacznego śniadania, a tu mi z płatkami wypada jakiś zasuszony robal. Fuj. W całej swej obrzydliwej okazałości, tylko ususzony. Dobrze, że nie był żywy, bo bym zawału dostała. Nie mam już ochoty na jedzenie emotka
0 0

defed

#6378914 Napisano: 13.07.2017 11:31:37
Niebieska_Laguna napisał(a):

Kupiłam sobie rano bezglutenowe płatki owsiane. 9,99 zł za 500 gram... Otwieram je przed chwilą, wsypuję do miseczki w celu przygotowania zdrowego i smacznego śniadania, a tu mi z płatkami wypada jakiś zasuszony robal. Fuj. W całej swej obrzydliwej okazałości, tylko ususzony. Dobrze, że nie był żywy, bo bym zawału dostała. Nie mam już ochoty na jedzenie emotka

To teraz sweet focia z robalem i numerem seryjnym opakowania emotka reklamacja  emotka
edit.: ostatnio reklamowałam bezpośrednio u producenta loda Magnum zgilotynowanego przez maszynę paczkującą, z przeprosinami przysłali 2 opakowania herbaty i zupkę chińską emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6378921 Napisano: 13.07.2017 11:35:05
defed napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

To teraz sweet focia z robalem i numerem seryjnym opakowania emotka reklamacja  emotka

Oj, napiszę im, napiszę emotka  Ale niesmak i tak pozostał emotka  Teraz przez dłuższy czas niczego nie zjem spokojnie, bo będę dopatrywać się robali emotka  
0 0

ziolko

#6378927 Napisano: 13.07.2017 11:41:02
Niebieska_Laguna możliwe, że był to mol spożywczy emotka  taki mały motylek, czy coś innego?
Wystarczy, że weźmiesz to opakowanie, robala i paragon i pójdziesz do sklepu... powinni oddać Ci kasę
0 0

asiakali

#6378931 Napisano: 13.07.2017 11:47:03
Oj jak mnie wkurza dzisiaj praca, szef i w ogóle wszystko....najchętniej bym pracę rzuciła w diabły ale za coś żyć trzeba...wrrr...emotka  i jeszcze przeglądam oferty pracy i jak na złość nic dla mnie...emotka
0 0