Wkurza mnie...

Gość: usmiech

#6378942 Napisano: 13.07.2017 12:16:30
cb656 napisał(a):

defed napisał(a):

ostatnio reklamowałam bezpośrednio u producenta loda Magnum zgilotynowanego przez maszynę paczkującą, z przeprosinami przysłali 2 opakowania herbaty i zupkę chińską  emotka

To już mogli nowego loda zrobić... emotka

http://obcyjezykp...pl/mamo-kup-mi-loda/
:)
0 0

Niebieska_Laguna

#6378983 Napisano: 13.07.2017 13:33:00
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Kupiłam sobie rano bezglutenowe płatki owsiane. 9,99 zł za 500 gram... Otwieram je przed chwilą, wsypuję do miseczki w celu przygotowania zdrowego i smacznego śniadania, a tu mi z płatkami wypada jakiś zasuszony robal. Fuj. W całej swej obrzydliwej okazałości, tylko ususzony. Dobrze, że nie był żywy, bo bym zawału dostała. Nie mam już ochoty na jedzenie emotka

emotka Co do zdjęć, doradzałabym jednak ostrożność: prawa autorskie ma w tym wypadku producent, ochronę danych osobowych posiada natomiast sam Pan Robal.   emotka

Może jeszcze położę tego robala na trawie. Ubiorę go w czerwone gacie albo doczepię włosy i ułożę  z nich serduszka, a w photoshopie wkleję zdjęcie płatków. To wtedy do kolekcji oskarżą mnie jeszcze o plagiat emotka  Ale może takim zdjęciem wygrałabym coś w końcu w konkursach foto emotka

Niebieska_Laguna

#6379002 Napisano: 13.07.2017 14:13:20
cb656 napisał(a):

położę tego robala na trawie. Ubiorę go w czerwone gacie albo doczepię włosy i ułożę  z nich serduszka, a w photoshopie wkleję zdjęcie płatków.

Uważam, że "czerwone gacie" są po prostu przereklamowane. Są démodé, passe i fuj. Okropieństwo, proszę państwa. emotka

Obawiam się, że jurorzy mają inne zdanie na temat tych słynnych "gaci".
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6379013 Napisano: 13.07.2017 14:30:15
cb656 napisał(a):

cb656 napisał(a):

położę tego robala na trawie. Ubiorę go w czerwone gacie albo doczepię włosy i ułożę  z nich serduszka, a w photoshopie wkleję zdjęcie płatków.

Uważam, że "czerwone gacie" są po prostu przereklamowane. Są démodé, passe i fuj. Okropieństwo, proszę państwa. emotka

Obawiam się, że jurorzy mają inne zdanie na temat tych słynnych "gaci".

No dobrze. Widzę, że po prostu jesteś w nastroju do kłótni. Dobrze, dobrze - nie zjem Ci tych gaci, użyj ich, proszę bardzo, jak tak chcesz! emotka

Niestety, ale zawiodła Cię intuicja emotka  Akurat humor mi się poprawił, bo dziś zadzwoniła do mnie dawno niesłyszana znajoma z Karlsbad emotka  Więc kłócić mi się nie chce.
1 brucee 0

venix

#6379106 Napisano: 13.07.2017 20:41:22
mąż emotka

Czterdziecha

#6379120 Napisano: 13.07.2017 21:36:10
Mnie denerwuje moje "lenistwo" Jestem w końcu na 2 tygodniowym urlopie i za ch.....rę nie mogę się zmobilizować aby w zagrać w konkursach lub loterii....Nic nie wygrywam bo w niczym nie gram!!!!Dobrze że do jutra mogę odesłać dane do loterii Nestle,taki leń Mnie ogarnął....Przejechałam nad morze 561 km i wstąpiłam tylko po Kauflanda w Wałczu,nosz kurde.....emotka emotka emotka
0 0

jokan

#6379124 Napisano: 13.07.2017 21:44:38
-Violka- napisał(a):

mąż  emotka

łączę się w bólu emotka

jokan

#6379125 Napisano: 13.07.2017 21:46:01
joasiajulia napisał(a):

Mnie denerwuje moje "lenistwo" Jestem w końcu na 2 tygodniowym urlopie i za ch.....rę nie mogę się zmobilizować aby w zagrać w konkursach lub loterii....Nic nie wygrywam bo w niczym nie gram!!!!Dobrze że do jutra mogę odesłać dane do loterii Nestle,taki leń Mnie ogarnął....Przejechałam nad morze 561 km i wstąpiłam tylko po Kauflanda w Wałczu,nosz kurde..... emotka emotka emotka

Ty weź odpoczywaj a nie konkursy.....emotka

też chciałabym mieć 2 tygodnie laby, a nie mamemotka emotka
0 0

Czterdziecha

#6379129 Napisano: 13.07.2017 21:50:17
jokan napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Mnie denerwuje moje "lenistwo" Jestem w końcu na 2 tygodniowym urlopie i za ch.....rę nie mogę się zmobilizować aby w zagrać w konkursach lub loterii....Nic nie wygrywam bo w niczym nie gram!!!!Dobrze że do jutra mogę odesłać dane do loterii Nestle,taki leń Mnie ogarnął....Przejechałam nad morze 561 km i wstąpiłam tylko po Kauflanda w Wałczu,nosz kurde..... emotka emotka emotka

Ty weź odpoczywaj a nie konkursy..... emotka też chciałabym mieć 2 tygodnie laby, a nie mam emotka emotka

Ja w sezonie letnim nigdy nie miałam urlopu.. emotka Mój pierwszy urlop emotka  .Postanowiłam że nadrobię zaległości konkursowe na urlopie a tu jeszcze gorzej....Ale przynajmniej jak wracaliśmy z pracy znalazłyśmy podgrzybki emotka  
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6379370 Napisano: 14.07.2017 17:51:16
Dziś wkurza mnie, że...
- Rano zamówiłam kosmetyki za 180 złotych, a kilka godzin później sklep ogłosił promocję - 20% na cały asortyment. Niestety, ale moje zamówienie zostało już wysłane...
- Koleżanka obraziła się na mnie z zazdrości o to, że wygrałam na Wizażu jakiś głupi tusz do rzęs za 30 złotych...
- Młodsza siostra nie potrafi gospodarować pieniędzmi i znów były dzisiaj prośby o pożyczkę. Zrobiłam jej niezły wykład, ale uległam i pożyczyłam...

A z poważniejszych spraw to wkurzają mnie kolejne ataki terrorystyczne na całym świecie, podczas gdy prezydenci krajów spotykają się w ekskluzywnych restauracjach i udają, że jest fajnie i miło.
0 0

bridget

#6379384 Napisano: 14.07.2017 18:45:55
0 0

Niebieska_Laguna

#6379385 Napisano: 14.07.2017 18:47:05
superloser napisał(a):

Dziś wkurza mnie, że...- Rano zamówiłam kosmetyki za 180 złotych, a kilka godzin później sklep ogłosił promocję - 20% na cały asortyment. Niestety, ale moje zamówienie zostało już wysłane...- Koleżanka obraziła się na mnie z zazdrości o to, że wygrałam na Wizażu jakiś głupi tusz do rzęs za 30 złotych...
- Młodsza siostra nie potrafi gospodarować pieniędzmi i znów były dzisiaj prośby o pożyczkę. Zrobiłam jej niezły wykład, ale uległam i pożyczyłam...

A z poważniejszych spraw to wkurzają mnie kolejne ataki terrorystyczne na całym świecie, podczas gdy prezydenci krajów spotykają się w ekskluzywnych restauracjach i udają, że jest fajnie i miło.

Każda Promocja ma Regulamin . Sprawdz godzine rozpoczecia promocji.

Jestem raczej zła sama na siebie, że taka w gorącej wodzie kąpana emotka  Zamówienie błyskawicznie wysłali, więc nie chcę się teraz u nich dopominać o ten 20 %.  W końcu sama nie wpisałam kodu, moja wina emotka
0 0

jokan

#6379396 Napisano: 14.07.2017 19:24:07
bridget napisał(a):

http://zdrowie.radiozet.pl/Uroda/Nowa-czarna-lista-kosmetykow-zawierajacych-niebezpieczne-substancje-2017 Wiekszosc marek konkursowych;)

niestety....dlatego ja juz tak nie ulegam tym konkursow , niby renomowane marki, a syf w środku....emotka
1 bridget 0

Niebieska_Laguna

#6379399 Napisano: 14.07.2017 19:31:48
cb656 napisał(a):

Jestem raczej zła sama na siebie, że taka w gorącej wodzie kompana

Łapka w dół za ortografię. Fuj emotka

Już poprawiłam, lżej? emotka

gramtatatam

#6379408 Napisano: 14.07.2017 20:02:31

cb656 napisał(a):

Jestem raczej zła sama na siebie, że taka w gorącej wodzie kompana

Łapka w dół za ortografię. Fuj emotka

Już poprawiłam, lżej? emotka

0 0

ziolko

#6379604 Napisano: 15.07.2017 21:31:35
wkurza mnie moja giga skleroza... schowałam coś w ubiegłym tygodniu w łatwym miejscu, wiedząc, że będzie mi potrzebne dziś..  a teraz co? chodzę, szukam, zaglądam w różne miejsca i NIC. Jakby diabeł ogonem nakrył..  emotka emotka
Jak znam życie, to znajdzie się jutro, albo za kilka dni w tak oczywistym miejscu, że szok emotka
0 0

Gość: awi

#6379617 Napisano: 15.07.2017 22:21:06
bruce napisał(a):

A w temacie: ankiety netowe b. mnie denerwują, po kilka razy każda pyta o wiek... Po co? emotka

żeby sprawdzić czy nie masz sklerozy emotka

Gość: giuliettaX

#6379618 Napisano: 15.07.2017 22:25:18
ziolko napisał(a):

wkurza mnie moja giga skleroza... schowałam coś w ubiegłym tygodniu w łatwym miejscu, wiedząc, że będzie mi potrzebne dziś..  a teraz co? chodzę, szukam, zaglądam w różne miejsca i NIC. Jakby diabeł ogonem nakrył..   emotka emotka Jak znam życie, to znajdzie się jutro, albo za kilka dni w tak oczywistym miejscu, że szok  emotka

emotka  na takie rzeczy kupuję w sklepie od kilkunastu lat za jakieś 3 zł dodatkowy mózg emotka  działa niezawodnie, przeglądam jego zwoje na spoko co ranek podczas picia kawy i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł emotka   św. Antoni też nie emotka   https://www.googl...w=1536&bih=736 
1 1mariusz 0

truskaweczka123

#6379631 Napisano: 15.07.2017 23:03:47
wkurza mnie strasznie, że nie mogę wygrać nic fajnego (cennego) w konkursach emotka gram już tyle lat, staram się jak umiem, wymyślam, tworzę, kupuje promocyjne produkty i ciągle kicha.... w loteriach w życiu nie wygrałam prócz jakiegoś czerwonego dmuchanego koła w tamtym roku... nawet nie pamiętam z czego to było, chyba jakieś jogurty.....
emotka
a moja najcenniejsza nagroda do tej pory miała wartość 1 500 zł  emotka
0 0

wredzia

#6379635 Napisano: 15.07.2017 23:32:55
truskaweczka123 napisał(a):

wkurza mnie strasznie, że nie mogę wygrać nic fajnego (cennego) w konkursach emotka gram już tyle lat, staram się jak umiem, wymyślam, tworzę, kupuje promocyjne produkty i ciągle kicha.... w loteriach w życiu nie wygrałam prócz jakiegoś czerwonego dmuchanego koła w tamtym roku... nawet nie pamiętam z czego to było, chyba jakieś jogurty..... emotka
a moja najcenniejsza nagroda do tej pory miała wartość 1 500 zł  emotka

Kochana nie poddawaj się i rób swoje!

Duża wygrana przyjdzie prędzej czy później emotka
1 29renata 0