Wkurza mnie...

Halszka

#6379636 Napisano: 15.07.2017 23:34:45
ehhh odkładając wszystko na później zostaję z paragonami... szlag by to... i dziwię się że nie wygrywam emotka
0 0

1mariusz

#6379643 Napisano: 15.07.2017 23:44:04
ziolko napisał(a):

wkurza mnie moja giga skleroza... schowałam coś w ubiegłym tygodniu w łatwym miejscu, wiedząc, że będzie mi potrzebne dziś..  a teraz co? chodzę, szukam, zaglądam w różne miejsca i NIC. Jakby diabeł ogonem nakrył..   emotka emotka Za Jak znam życie, to znajdzie się jutro, albo za kilka dni w tak oczywistym miejscu, że szok  emotka

Zacznij szukać czegoś innego-znajdziesz od razu !emotka
0 0

ziolko

#6379648 Napisano: 16.07.2017 00:58:06
1mariusz napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie moja giga skleroza... schowałam coś w ubiegłym tygodniu w łatwym miejscu, wiedząc, że będzie mi potrzebne dziś..  a teraz co? chodzę, szukam, zaglądam w różne miejsca i NIC. Jakby diabeł ogonem nakrył..   emotka emotka Za Jak znam życie, to znajdzie się jutro, albo za kilka dni w tak oczywistym miejscu, że szok  emotka

Zacznij szukać czegoś innego-znajdziesz od razu ! emotka

ha! znalazłam emotka  i zrobiłam, co miałam zrobić emotka  

Gość: gosia16

#6379725 Napisano: 16.07.2017 20:08:21
Byłam w sklepie i myślę sobie - kupię Nałęczowiankę,i upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu.No i tutaj zaczęły się schody,bo paragon nadaje się na loterię Nestle ,ale na tą z gazem nie bardzo.Oczywiście pisze na paragonie tylko Nałęczowianka.Więc cisnę,jak to mówi moja córka,do POK i mówię ,że proszę bardzo o pieczątkę i opis ,że to jest woda lekko gazowana,bo potrzebuje na loterię taki opis.Pani przewróciła oczami i chwilę  pomyślała i stwierdziła że wydrukuje mi paragon zastępczy - jak dla mnie,kawałek świstka bez żadnego podpisu,niby dobrze opisany ,ale to taki wydruk na stronie A5,dopięty do właściwego paragonu,nie wiem czy agencja to uzna.Oczywiście tonem nie znoszącym sprzeciwu i miną wisielczą stwierdziła ,że to powinno wystarczyć. Skapitulowałam,nie mam siły latać po POK-ach i robić z siebie nienormalnej emotka
1 mia 0

Gość: gosia16

#6379737 Napisano: 16.07.2017 20:58:39
andii napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Byłam w sklepie i myślę sobie - kupię Nałęczowiankę,i upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu.No i tutaj zaczęły się schody,bo paragon nadaje się na loterię Nestle ,ale na tą z gazem nie bardzo.Oczywiście pisze na paragonie tylko Nałęczowianka.Więc cisnę,jak to mówi moja córka,do POK i mówię ,że proszę bardzo o pieczątkę i opis ,że to jest woda lekko gazowana,bo potrzebuje na loterię taki opis.Pani przewróciła oczami i chwilę  pomyślała i stwierdziła że wydrukuje mi paragon zastępczy - jak dla mnie,kawałek świstka bez żadnego podpisu,niby dobrze opisany ,ale to taki wydruk na stronie A5,dopięty do właściwego paragonu,nie wiem czy agencja to uzna.Oczywiście tonem nie znoszącym sprzeciwu i miną wisielczą stwierdziła ,że to powinno wystarczyć. Skapitulowałam,nie mam siły latać po POK-ach i robić z siebie nienormalnej  emotka

tylko czy ten paragon może być na ...dodaj gazu pasjom??? bo tam w regulaminie pisze - kup  trzy wody

chyba może bo pisze Nałęczowianka12 x 1,więc te trzy uważam że zawiera się w tych 12 ,ale nie wiem czy mi uwzględnią ten zastępczy świstek bez żadnej pieczątki
1 andii 0

cudaczek121

#6379745 Napisano: 16.07.2017 21:25:57

jokan

#6379749 Napisano: 16.07.2017 21:54:28
superloser napisał(a):

Wkurza mnie, ze Organizator za 25zl wyciąga dane personalne od Laureatów.Glupie ciastka Dr.Gerard - podaj nip, meldunek... szkoda, ze nie numer buta, ilość zawałów w rodzinie, ciśnienie albo poziom cukru ... Potem, by to firmom farmaceutycznym sprzedali emotka  
I na 5  lat oddanie własnosci do własnego wizerunku emotka  
A ludzie tak bezmyślnie sieci swymi dziecmi oblepiaja

masz zupełną rację...to jest najbardziej wkurzające...dlatego niekiedy lepiej odpuscic sobie takie konkursy...
0 0

Gość: awi

#6379754 Napisano: 16.07.2017 22:21:56
bruce napisał(a):

emotka  Bo wiesz - najpierw: W jakim przedziale wiekowym jestem?, potem: Mam podać rok urodzenia, potem: Które urodziny ostatnio obchodziłam?, wreszcie: W jakim dokładnie jestem wieku? Pliss!! emotka

Niewykluczone, że to pytania sprawdzające lecz jeśli ankieta jest krótka to przesadzili z ich ilością.
http://www.mojaso...iusza-rodzaje-pytan/
W temacie to wkurza mnie brak weny n/t gillette
1 brucee 0

Gość: rachel

#6379757 Napisano: 16.07.2017 22:32:20
pech - wróciłam z urlopu przed którym zrobiłam zakupy na konkurs kaufland. Nie wysłałam smsa bo sporo czasu było. 3 dni temu sprawdzam bazę- konkurs do niedzieli wiec bez ciśnienia. Dzisiaj siadam, wymyślam hasło spisuję do telefonu wysyłam i... błędny format sms!!!! No i się okazało że konkurs był do 13 tylko ktoś żle w bazie podał emotka  Czemu nie czytam regulaminów za każdym razem??emotka
0 0

izak1000

#6379760 Napisano: 16.07.2017 22:37:01
rachel napisał(a):

pech - wróciłam z urlopu przed którym zrobiłam zakupy na konkurs kaufland. Nie wysłałam smsa bo sporo czasu było. 3 dni temu sprawdzam bazę- konkurs do niedzieli wiec bez ciśnienia. Dzisiaj siadam, wymyślam hasło spisuję do telefonu wysyłam i... błędny format sms!!!! No i się okazało że konkurs był do 13 tylko ktoś żle w bazie podał  emotka  Czemu nie czytam regulaminów za każdym razem?? emotka

Do 13 zakup a wysyłka do 16 ...sprawdź czy dobrze jest wpisany nr systemowy..
1 andii 0

#6379761 Napisano: 16.07.2017 22:38:24
izak1000 napisał(a):

rachel napisał(a):

pech - wróciłam z urlopu przed którym zrobiłam zakupy na konkurs kaufland. Nie wysłałam smsa bo sporo czasu było. 3 dni temu sprawdzam bazę- konkurs do niedzieli wiec bez ciśnienia. Dzisiaj siadam, wymyślam hasło spisuję do telefonu wysyłam i... błędny format sms!!!! No i się okazało że konkurs był do 13 tylko ktoś żle w bazie podał  emotka  Czemu nie czytam regulaminów za każdym razem?? emotka

a ze spacją trzeba?? czy bez? ten numer?? qrcze byłoby super gdyby ternim nie minął
0 0

#6379764 Napisano: 16.07.2017 22:41:07
andii napisał(a):

rachel napisał(a):

izak1000 napisał(a):

rachel napisał(a):

a ze spacją trzeba?? czy bez? ten numer?? qrcze byłoby super gdyby ternim nie minął

bez spacji 

Dzięki:)) Super !!! Przeszło!!! Dzięki wielkie!!!!
1 andii 0

izak1000

#6379765 Napisano: 16.07.2017 22:41:36
rachel napisał(a):

izak1000 napisał(a):

rachel napisał(a):

bez żadnej spacji i myslnikow.
1 andii 0

asantesana

#6379878 Napisano: 17.07.2017 11:40:33
Wkurzają mnie organizatorzy - żeby dostać kasze Janex za 50 zł trzeba wysłać 4 bite strony oświadczeń. Aż się odechciewa. 
1 jokan 0

freyja88

#6379976 Napisano: 17.07.2017 14:29:59
Wkurza mnie,że żyjemy w świecie gdzie niewłaściwe trampki czynią z człowieka wyrzutka.
1 stamp2 0

Claudia77

#6379983 Napisano: 17.07.2017 14:47:50
Agnes napisał(a):

ale co mnie obchodzą reklamy???? jeszcze nie widziałam takiej w której by krzyczeli że to TRZEBA kupićno ale jak ktoś jest podatny na reklamy no to ma problem
a w niektórych przypadkach dla mnie to szpanerstwo nic wiecej że trzeba miec fajniejsze rzeczy niż otoczenie 

też mam takie zdanie jak Ty, ale też mam dziecko, które wchodzi w wiek nastoletni i to co się dzieje dziś w szkołach woła o pomstę do nieba, niestety w większości przypadków, firmowe metki są wyznacznikiem statusu i uznania wśród grupy, takie czasy nastały...
0 0

Gość: giuliettaX

#6379993 Napisano: 17.07.2017 15:07:06
Claudia77 napisał(a):

Agnes napisał(a):

ale co mnie obchodzą reklamy???? jeszcze nie widziałam takiej w której by krzyczeli że to TRZEBA kupićno ale jak ktoś jest podatny na reklamy no to ma problema w niektórych przypadkach dla mnie to szpanerstwo nic wiecej że trzeba miec fajniejsze rzeczy niż otoczenie 

też mam takie zdanie jak Ty, ale też mam dziecko, które wchodzi w wiek nastoletni i to co się dzieje dziś w szkołach woła o pomstę do nieba, niestety w większości przypadków, firmowe metki są wyznacznikiem statusu i uznania wśród grupy, takie czasy nastały...

właśnie takie czasy... ogłupiającego marketingu dla podatnych ludzi emotka  jak widzę reklamowany produkt i to przesadnie sztucznie, przez znanych aktorów itp. to jest to dla mnie od razu sygnał żeby tego nie kupić emotka  co do ciuchów w szkole to kiedyś uczniowie szli do szkoły po wiedzę, aby być KIMŚ, a nie żeby się pokazać... kiedyś były obowiązkowe fartuszki, a nie rewia mody jak teraz... za moich czasów 90% dzisiejszych dziewczyn, chodzi o liceum, w takich ciuchach, fryzurach, wulgarnym makijażu, rajstopach jak do... emotka  nawet nie weszłoby do szkoły emotka  
1 donia7 0

andziulka21

#6380001 Napisano: 17.07.2017 15:28:35
Wkurza mnie loteria Luksji, już widzę te wszystkie pootwierane opakowania w sklepie, przez szukających bezbarwności emotka
0 0

zezowaty_kot

#6380002 Napisano: 17.07.2017 15:32:12
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Luksji, już widzę te wszystkie pootwierane opakowania w sklepie, przez szukających bezbarwności emotka

A one nie będą miały folii zabezpieczającej? Na grafice wygląda tak jakby miały jednak banderole.
0 0

jokan

#6380005 Napisano: 17.07.2017 15:35:52
zezowaty_kot napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

A one nie będą miały folii zabezpieczającej? Na grafice wygląda tak jakby miały jednak banderole.

tez sie nad tym zastanawialam...mysle, ze musza cos z tym zrobic, bo narod jest jednak pomysłowy emotka
0 0