Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#6381523 Napisano: 21.07.2017 13:59:55
Ja też miałam kiedyś z nimi przygodę, wygrałam 5 nagród, 5 paragonów nabytych w procesie rozbicia zakupów (różniły się jedną cyfrą w numerze wydruku) i 4 były poprawne a 1 nie wiedzieć czemu okazał się nieprawidłowy. Do dziś nie rozwikłaliśmy tej zagadki, 1 nagroda przepadła. Nie i ch.. koniec dyskusji emotka
0 0

lager

#6381524 Napisano: 21.07.2017 13:59:59
Nie mam już pojęcia co pisać na tego Heinekena, tak mnie wkurza... cóż oni mają za gust, że się wpasować nie mogęemotka
0 0

ace

#6381532 Napisano: 21.07.2017 14:08:02
joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

(...) No i chyba dziś nie przestanę się tu wpisywać. Odesłałam paragon mejlem i dostałam odpowiedź, że zakup dokonany po zgłoszeniu. Data na paragonie 7 czerwiec, a oni twierdzą, że to 6 lipiec... 2017-06-07...

IQ Marketing emotka

BTW, dzisiaj zerknęłam w potwierdzenie wzięcia udziału w promocji - takie, co się automatycznie wygenerowało po dodaniu zgłoszenia w loterii IQ Marketing "Klasyki trzymają się razem". I wyobraź sobie, że oni stosują ten sam sposób podawania daty, który jednocześnie jest dla nich niezrozumiały i nieczytelny na Twoim paragonie emotka No geniusze, nie ma co emotka

PS: W przyszłości polecam każdemu uczestnikowi promocji organizowanych przez IQ Marketing zapisywanie na komputerze w pdfie owych potwierdzeń. Tak na wszelki wypadek emotka

jeśli masz, wyślij im  inny paragon z tego sklepu, obojętnie z jakimi produktami, ale z datą typu: 2017-06-30 i niech Ci powiedzą jak się nazywa trzydziesty miesiąc w roku w ich świecie?

ace

#6381538 Napisano: 21.07.2017 14:10:57
lager napisał(a):

Nie mam już pojęcia co pisać na tego Heinekena, tak mnie wkurza... cóż oni mają za gust, że się wpasować nie mogę emotka

nie martw się ja też dwoję się i troję i mnie nie doceniają, ale ja zamiast jak ktoś napisał, że się przez to rozpije, to mi wyjdzie na zdrowie. Bo gdy zaczyna brakować mi kapsli, zakładam buty do biegania i lecę w moje "kapslowe" miejsca pobiegać emotka

1mariusz

#6381543 Napisano: 21.07.2017 14:18:51
ace napisał(a):

lager napisał(a):

Nie mam już pojęcia co pisać na tego Heinekena, tak mnie wkurza... cóż oni mają za gust, że się wpasować nie mogę emotka

nie martw się ja też dwoję się i troję i mnie nie doceniają, ale ja zamiast jak ktoś napisał, że się przez to rozpije, to mi wyjdzie na zdrowie. Bo gdy zaczyna brakować mi kapsli, zakładam buty do biegania i lecę w moje "kapslowe" miejsca pobiegać emotka

ja biorę rower-ale mam nadzieję,że nasze "kapslowe"miejsca nie są TYM SAMYM miejscem???emotka
0 0

barbe_66

#6381548 Napisano: 21.07.2017 14:25:02
odwolywanie nagród, najpierw sms / mail i wygranej a później sprostowanie ze pomylka....mega slabe to, mozna tak robic na legalu w ogole? 
0 0

joan

#6381556 Napisano: 21.07.2017 14:33:53
ace napisał(a):

(...) No i chyba dziś nie przestanę się tu wpisywać. Odesłałam paragon mejlem i dostałam odpowiedź, że zakup dokonany po zgłoszeniu. Data na paragonie 7 czerwiec, a oni twierdzą, że to 6 lipiec... 2017-06-07...

IQ Marketing emotka

jeśli masz, wyślij im  inny paragon z tego sklepu, obojętnie z jakimi produktami, ale z datą typu: 2017-06-30 i niech Ci powiedzą jak się nazywa trzydziesty miesiąc w roku w ich świecie?

Jeśli to paragon z Kaufa, mogę poratować podobnym, tzn. z tajemniczego dnia 2017-06-25 emotka
1 ace 0

Gość: giuliettaX

#6381568 Napisano: 21.07.2017 14:54:41
ace napisał(a):

joan napisał(a):

IQ Marketing emotka

BTW, dzisiaj zerknęłam w potwierdzenie wzięcia udziału w promocji - takie, co się automatycznie wygenerowało po dodaniu zgłoszenia w loterii IQ Marketing "Klasyki trzymają się razem". I wyobraź sobie, że oni stosują ten sam sposób podawania daty, który jednocześnie jest dla nich niezrozumiały i nieczytelny na Twoim paragonie emotka No geniusze, nie ma co emotka

PS: W przyszłości polecam każdemu uczestnikowi promocji organizowanych przez IQ Marketing zapisywanie na komputerze w pdfie owych potwierdzeń. Tak na wszelki wypadek emotka

w USA dzień występuje w środku emotka  ale, że i w IQ? emotka  ale to jest śmieszne emotka  a ktoś się podpisał pod tym @?
0 0

ace

#6381583 Napisano: 21.07.2017 15:18:01
giulietta napisał(a):

ace napisał(a):

joan napisał(a):

IQ Marketing emotka

BTW, dzisiaj zerknęłam w potwierdzenie wzięcia udziału w promocji - takie, co się automatycznie wygenerowało po dodaniu zgłoszenia w loterii IQ Marketing "Klasyki trzymają się razem". I wyobraź sobie, że oni stosują ten sam sposób podawania daty, który jednocześnie jest dla nich niezrozumiały i nieczytelny na Twoim paragonie emotka No geniusze, nie ma co emotka PS: W przyszłości polecam każdemu uczestnikowi promocji organizowanych przez IQ Marketing zapisywanie na komputerze w pdfie owych potwierdzeń. Tak na wszelki wypadek emotka

w USA dzień występuje w środku  emotka  ale, że i w IQ? emotka  ale to jest śmieszne  emotka  a ktoś się podpisał pod tym @?

wiem doskonale jaki format daty jest w USA emotka dlatego piszę, by koleżanka wysłała paragon z tego samego sklepu z inną datą emotka No chyba, że sklep w dni parzyste stosuje międzynarodowy system podawania daty, a w nieparzyste amerykański. Albo od poniedziałku do soboty na przemian międzynarodowy z amerykańskim, a niedzielę czczą datą po polsku emotka
0 0

ace

#6381584 Napisano: 21.07.2017 15:19:39
1mariusz napisał(a):

ace napisał(a):

lager napisał(a):

ja biorę rower-ale mam nadzieję,że nasze "kapslowe"miejsca nie są TYM SAMYM miejscem??? emotka

jeśli nie jeździsz wyczynowo to raczej nie te same miejsca emotka
0 0

lola.lola

#6381592 Napisano: 21.07.2017 15:34:45
Wkurza mnie, że na rynku jest coraz więcej polskich marek, które chyba są nastawione tylko na zagranicznych klientów.. Nie rozumiem zupełnie z jakiego powodu na przykład ich strony internetowe/fanpage/instagramy są prowadzone w języku angielskim.  
Angielski znam ale zwyczajnie zastanawiam się o co tu chodzi... Ciągle trąbi się o tym, żeby wspierać polskich producentów ale w takim razie po co, skoro nie kierują oni swoich produktów do nas.. i później zamawiając swoje super raw&vegan&detox smoothie (za bagatela 28zł - ceny pomijam) nie jesteśmy w stanie rozszyfrować jego składników. Tacy chyba chcemy być światowi... ale czasami własna wygoda pokieruje nas do innej, zagranicznej marki, która łaskawie przemawia do nas w naszym języku....
0 0

Kiciunia21

#6381609 Napisano: 21.07.2017 16:28:28
1mariusz napisał(a):

ace napisał(a):

lager napisał(a):

ja biorę rower-ale mam nadzieję,że nasze "kapslowe"miejsca nie są TYM SAMYM miejscem??? emotka

A ja psa na spacer emotka  Czasami nawet jakieś drobne wyniucha  :D
1 1mariusz 0

Niebieska_Laguna

#6381610 Napisano: 21.07.2017 16:30:56
giulietta napisał(a):

ace napisał(a):

joan napisał(a):

IQ Marketing emotka

BTW, dzisiaj zerknęłam w potwierdzenie wzięcia udziału w promocji - takie, co się automatycznie wygenerowało po dodaniu zgłoszenia w loterii IQ Marketing "Klasyki trzymają się razem". I wyobraź sobie, że oni stosują ten sam sposób podawania daty, który jednocześnie jest dla nich niezrozumiały i nieczytelny na Twoim paragonie emotka No geniusze, nie ma co emotka PS: W przyszłości polecam każdemu uczestnikowi promocji organizowanych przez IQ Marketing zapisywanie na komputerze w pdfie owych potwierdzeń. Tak na wszelki wypadek emotka

w USA dzień występuje w środku  emotka  ale, że i w IQ? emotka  ale to jest śmieszne  emotka  a ktoś się podpisał pod tym @?

Nikt - mejl anonimowy emotka  Już mi nie odpisali po zwróceniu uwagi o tej dacie.
0 0

joan

#6381616 Napisano: 21.07.2017 16:39:27

Nikt - mejl anonimowy emotka  Już mi nie odpisali po zwróceniu uwagi o tej dacie.

Tak czy siak: warto domagać się od nich pisemnego opisu aktualnego stanu rzeczy, bo potem minie okres na składanie reklamacji i po ptokach. Powinni Cię przeprosić, ale kto by tego naiwnie oczekiwał emotka
0 0

delvitto

#6381635 Napisano: 21.07.2017 17:20:48
wkurza mnie obsługa klienta w play emotka  od pewnego czasu wciąż dzwonili na jeden numer, lecz ignorowałam, a dziś postanowiłam być sympatyczna, i wreszcie odebrać;) numer na kartę, ale jak się okazuje, dzwonią na niego, by wcisnać mi nową super ofertę abonamentu - dotyczącą mego głównego telefonu. Jakiś czas temu odmówiłam gdy dzwonili na ten właściwy, więc jak widać, próbują innymi kanałami:( poprosiłam grzecznie, by więcej nie dzwonili, bo nie jestem zainteresowana. Lecz potem dzwonili jeszcze 3 razy, za każdym razem inna osoba;( Szlag trafił moją sympatyczność. Przy tej czwartej rozmowie zagroziłam, że podam ich za nękanie:( Pani tłumaczyła, że to system tak wybiera, a ten numer jest podany niby jako kontaktowy ( co jest kompletną bzdurą! jest jedynie zarejestrowany na mnie). Kiedyś w play czułam się dowartościowana, bo gdy przedłużałam umowe, miałam lepsze warunki, czasem nawet jakieś gadżety dodatkowe. A teraz nic, nawet za nowy telefon nie ma zniżek za tyle lat związku emotka  
0 0

defed

#6381643 Napisano: 21.07.2017 18:24:43
delvitto napisał(a):

wkurza mnie obsługa klienta w play

Do mnie dzwonią bardzo rzadko (tfu, tfu) i jak już odbiorę, to proszę o ofertę z darmowymi smsami na numery premium, bo tylko z takich korzystam. Bardzo szybo dziękują za rozmowę emotka

1mariusz

#6381760 Napisano: 22.07.2017 11:05:10
ace napisał(a):

1mariusz napisał(a):

ace napisał(a):

lager napisał(a):

jeśli nie jeździsz wyczynowo to raczej nie te same miejsca emotka

jeżdżąc wyczynowo przy mojej ślepocie nic bym nie znalazła!emotka  A tak przynajmniej  trudniąc się zbieractwem nie muszę popadać w alkoholizm!!emotka emotka
1 ace 0

1mariusz

#6381764 Napisano: 22.07.2017 11:10:27
Kiciunia21 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

ace napisał(a):

lager napisał(a):

A ja psa na spacer emotka  Czasami nawet jakieś drobne wyniucha  :D

też chodzę z moim -próbowałam go wyszkolić do zbierania grzybów,niekoniecznie nam to wychodziło! emotka A może powinniśmy przerzucić się na kasę?? emotka może tu chłopak się wykaże ??emotka
0 0

Gość: kermit

#6381775 Napisano: 22.07.2017 12:44:46
Wkurza mnie, że wystawiłam przedmiot na allegro i mimo, że dałam opcję "kup teraz" to ludzie uważają, że jest to licytacja i do tego w systemie odwróconym tzn. "kto da mniej". Ciągle dostaję "pytania o przedmiot" na zasadzie "mogę dać 300 zł' "czy cena podlega negocjacji?" itd. Wiem, że na olx to norma, myślałam, że uniknę tego na allegro...
0 0

Niebieska_Laguna

#6381787 Napisano: 22.07.2017 13:32:14
kermit napisał(a):

Wkurza mnie, że wystawiłam przedmiot na allegro i mimo, że dałam opcję "kup teraz" to ludzie uważają, że jest to licytacja i do tego w systemie odwróconym tzn. "kto da mniej". Ciągle dostaję "pytania o przedmiot" na zasadzie "mogę dać 300 zł' "czy cena podlega negocjacji?" itd. Wiem, że na olx to norma, myślałam, że uniknę tego na allegro...

To taki typ człowieka, który jest wszędzie. Jak kiedyś sprzedawałam w różnych sklepach to tam niektórzy też chcieli zniżki i rabaty, bo na przykład kupują dużo emotka  I nie dało się im wytłumaczyć, że ja nie mogę żadnych zniżek robić, bo promocje są odgórnie narzucane. Ale potrafiła przyjść taka paniusia jedna z drugą i że by kupiły ową bluzeczkę, ale trochę za duża, jednak jak sprzedam taniej to kupią, bo poprawki sobie zrobią.  Co z tego, że ten sklep to "sieciówka", a nie mój stragan na bazarze emotka  
1 joan 0