Wkurza mnie...

cudaczek121

#6381790 Napisano: 22.07.2017 13:46:43
Wkurzają mnie niechlujni ludzie, którzy zanieczyszczają jezioro i inne akwenyemotka Mój ojciec ostatnio nad jeziorem w Lubiatowie koło Sławy, gdzie mamy domek, zebrał 2 pełne śmieci 60-litrowe worki - papierki, patyczki po lodach, opakowania po chipsach, chrupkach, ciastkach, puszki i butelki po napojach,itp. A przecież on sprzątał na ochotnika tylko niewielki fragment jeziora.Aż strach pływać w takim syfieemotka Co za niewychowani ludzie, którzy nie potrafią po sobie sprzątnąć nieczystości- masakra!

Astronautka

#6381795 Napisano: 22.07.2017 14:29:46
nierówne traktowanie forumowiczów....bez ostrzeżenia otrzymałam punkt karny bo ktoś poczuł się urażony dyskusją o autoplagiatach a kiedy ja zgłaszam nieprawidłowość osoba nie otrzymuje punkty karnego tylko widzę edytowany post....jestem forumowiczem gorszego sortu a inni to Pany?

moniazr

#6381798 Napisano: 22.07.2017 14:39:29
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie niechlujni ludzie, którzy zanieczyszczają jezioro i inne akweny emotka Mój ojciec ostatnio nad jeziorem w Lubiatowie koło Sławy, gdzie mamy domek, zebrał 2 pełne śmieci 60-litrowe worki - papierki, patyczki po lodach, opakowania po chipsach, chrupkach, ciastkach, puszki i butelki po napojach,itp. A przecież on sprzątał na ochotnika tylko niewielki fragment jeziora.Aż strach pływać w takim syfie emotka Co za niewychowani ludzie, którzy nie potrafią po sobie sprzątnąć nieczystości- masakra!

Mógłby Ci odłożyć opakowania po Lay'sach z kodamiemotka .

Gość: kermit

#6381800 Napisano: 22.07.2017 14:42:37
moniazr napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie niechlujni ludzie, którzy zanieczyszczają jezioro i inne akweny emotka Mój ojciec ostatnio nad jeziorem w Lubiatowie koło Sławy, gdzie mamy domek, zebrał 2 pełne śmieci 60-litrowe worki - papierki, patyczki po lodach, opakowania po chipsach, chrupkach, ciastkach, puszki i butelki po napojach,itp. A przecież on sprzątał na ochotnika tylko niewielki fragment jeziora.Aż strach pływać w takim syfie emotka Co za niewychowani ludzie, którzy nie potrafią po sobie sprzątnąć nieczystości- masakra!

Mógłby Ci odłożyć opakowania po Lay'sach z kodami emotka .

I zawleczki z puszek emotka  promocyjnych
1 masza 0

smocyca

#6381808 Napisano: 22.07.2017 16:45:24
Rano brałam udział w konkursie Nestle - Pełne ziarno i po wprowadzeniu danych  nie mogłam zdrapać pola z ziarnem, bo ponoć nie mam połączenia z Captcha (cokolwiek to znaczy i czy w ogóle jest możliwe). Jakimś dziwnym trafem po ok. 5 min. już owo pole zdrapać mogłam, ale oczywiście pojawił się napis spróbuj ponownie. Jak może "stonka" zawisnąć na tak długi czas, przy normalnie działającej sieci jest dla mnie niepojęte i wkurza mnie.
0 0

jokan

#6381811 Napisano: 22.07.2017 17:01:39
Wkurza mnie Lidl, brałam jarmuż z przeceny (w b.dobrym stanie) do zuzycia dzisiaj dlatego zdecydowalam sie na tanszy, a baba mi kodu znizkowego nie wbila. Dodatkowo wbila mi reklamowke eko, ktorej wogole nie bralam emotka - niestety dopiero w domu przeanalizowalam paragon....emotka
0 0

agakaz2

#6381813 Napisano: 22.07.2017 17:17:08
jokan napisał(a):

Wkurza mnie Lidl, brałam jarmuż z przeceny (w b.dobrym stanie) do zuzycia dzisiaj dlatego zdecydowalam sie na tanszy, a baba mi kodu znizkowego nie wbila. Dodatkowo wbila mi reklamowke eko, ktorej wogole nie bralam emotka - niestety dopiero w domu przeanalizowalam paragon.... emotka

oj Lidl dziś coś kombinuje córka kupiła lizak patrzę w domu a tam lizak 3razy nabity emotka
0 0

ziolko

#6381816 Napisano: 22.07.2017 17:43:11
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

Wkurza mnie Lidl, brałam jarmuż z przeceny (w b.dobrym stanie) do zuzycia dzisiaj dlatego zdecydowalam sie na tanszy, a baba mi kodu znizkowego nie wbila. Dodatkowo wbila mi reklamowke eko, ktorej wogole nie bralam emotka - niestety dopiero w domu przeanalizowalam paragon.... emotka

oj Lidl dziś coś kombinuje córka kupiła lizak patrzę w domu a tam lizak 3razy nabity  emotka

no to napiszcie na profilu Lidla o tych praktykach
Druga sprawa - trzeba sprawdzać paragon po odejściu od kasy i od razu zgłaszać sprawę, że coś się nie zgadza 
0 0

benasia

#6381870 Napisano: 22.07.2017 23:36:17
2 dni temu dodawałam konkursy do bazy a nie mam ani jednego na koncie...
0 0

benasia

#6381958 Napisano: 23.07.2017 16:57:07
cb656 napisał(a):

benasia napisał(a):

2 dni temu dodawałam konkursy do bazy a nie mam ani jednego na koncie...

STATYSTYKI (Nadesłali najwięcej konkursów) Czyli można...

FAQ Zgłosiłem(am) nowy konkurs, a pojawił się dodany przez kogoś innego. Dlaczego?
Wystarczy zmienić jeden znak w adres url konkursu by skrypt przepuścił zgłoszenie, przed opublikowaniem informacji sprawdzamy raz jeszcze czy konkurs jest w bazie. Dodając konkurs oszczędzisz czas wysyłając najpierw samego linka. Wyskoczy komunikat, czy konkurs jest już w bazie, jak nie - wypełniasz pozostałe pola.

sprawdzałam przed dodaniem czy konkursy były w bazie - nie było. Nie wszyscy mają czas by dodawać konkursy cały czas. Każdy dodaje tyle ile może bo znalezienie nowych, których nie ma w bazie też nie jest proste.
0 0

edzia21

#6381960 Napisano: 23.07.2017 17:08:05
cb656 napisał(a):

benasia napisał(a):

sprawdzałam przed dodaniem czy konkursy były w bazie - nie było. Nie wszyscy mają czas by dodawać konkursy cały czas. Każdy dodaje tyle, ile może bo znalezienie nowych, których nie ma w bazie też nie jest proste.

Hm... Mam zupełnie odmienne zdanie na ten temat, ale nie będę "dyskutować", skoro nie akceptujesz podanych w odpowiedzi FAKTÓW. emotka Dziwne, że jedni potrafią, a inni nie. emotka

Mnie również szkoda czasu na wyszukiwanie i dodawanie konkursów do bazy...z której i tak NIE KORZYSTAM! Wszystko co mnie interesuje odnajduję w gazetkach albo w innych nośnikach. Wolałabym rozwiązanie -  dla osób niedodających konkursów jest zablokowana baza (za karę...emotka ), a wątki są free. No cóż... emotka
0 0

jokan

#6381972 Napisano: 23.07.2017 17:43:21
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

oj Lidl dziś coś kombinuje córka kupiła lizak patrzę w domu a tam lizak 3razy nabity  emotka

zglosilam im to na stronie przez formularz, wyslalam zdjecie paragonu i produktu i zobaczymy, co z tego wyniknie
0 0

masza

#6381976 Napisano: 23.07.2017 17:53:31
jokan napisał(a):

wróć z paragonem- nawet w inny dzień- zwrócą Ci różnicę
0 0

jokan

#6381982 Napisano: 23.07.2017 18:29:03
masza napisał(a):

jokan napisał(a):

ale jak im udowodnie? mam wziac jarmuz ze sobą? wyslalam juz wszystko mailem, wiec czekam na info od nich
0 0

Astronautka

#6381986 Napisano: 23.07.2017 19:01:43
jokan napisał(a):

masza napisał(a):

jokan napisał(a):

ale jak im udowodnie? mam wziac jarmuz ze sobą? wyslalam juz wszystko mailem, wiec czekam na info od nich

miałam taką sytuację w bricho gdzie wbito mi dwie rośliny a brałam jedną...poszłam na drugi dzień i zażądałam sprawdzenia monitoringu, który jest przy każdej kasie...informatyk sprawdził w ciągu 5 minut, że brałam tylko 1 kwiatek a nie 2 i zwrócono mi pieniądze z przeprosinami emotka  może idź tą drogą, powinni mieć kamery przy kasach....
1 jokan 0

jokan

#6382005 Napisano: 23.07.2017 20:38:46
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

masza napisał(a):

jokan napisał(a):

Przez email nie dostaniesz zwrotu.Idz do sklepu, KAŻDA KASA MA KAMERĘ.
Masz paragon z info, dzien -godz-stanowisko ... w 5 min ci sprawdza. 
Zanies tylko opakowanie, bo ma date z nalepką

kupowalam w sobote, nie bede teraz specjalnie leciec, moze po pracy jutro zajade, zobaczymy... dzieki za pomysl
0 0

zaczytana-pola

#6382094 Napisano: 24.07.2017 10:24:50
Węże emotka  leży ta gadzina  u mnie w ogródku w ogórkach, które chciałam dzisiaj pozrywać emotka . A czego, jak czego, ale węży nienawidzę. 
Stronka loterii no, która od trzech dni nie działa emotka
0 0

azaflora

#6382095 Napisano: 24.07.2017 10:29:43
zaczytana-pola napisał(a):

Węże emotka  leży ta gadzina  u mnie w ogródku w ogórkach, które chciałam dzisiaj pozrywać  emotka . A czego, jak czego, ale węży nienawidzę. Stronka loterii no, która od trzech dni nie działa  emotka

Masz żmiję czy zaskrońca? 
0 0

zaczytana-pola

#6382099 Napisano: 24.07.2017 10:35:17
azaflora napisał(a):

Węże emotka  leży ta gadzina  u mnie w ogródku w ogórkach, które chciałam dzisiaj pozrywać  emotka . A czego, jak czego, ale węży nienawidzę. Stronka loterii no, która od trzech dni nie działa  emotka

Nie mam pojęcia. Leży zwinięty w kłębek pod liśćmi ogórka. Jak tylko go zobaczyłam, od razu się ewakuowałam. Występują w moich okolicach i jedne i drugie. Wiem, że zaskrońce są niegroźne, ale te gady wywołują u mnie od razu odruch maksymalnego strachu i obrzydzenia. emotka
0 0

azaflora

#6382103 Napisano: 24.07.2017 10:46:13

azaflora napisał(a):

Nie mam pojęcia. Leży zwinięty w kłębek pod liśćmi ogórka. Jak tylko go zobaczyłam, od razu się ewakuowałam. Występują w moich okolicach i jedne i drugie. Wiem, że zaskrońce są niegroźne, ale te gady wywołują u mnie od razu odruch maksymalnego strachu i obrzydzenia. emotka

Zaskrońce mają żółte lub białawe plamy z boku głowy, są szybkie i raczej zwiewają, a żmije... wiadomo i one są terytorialne, niestety wracają. Załóż długie kalosze i zrób zdjęcie, o ile tam jeszcze leży, nie ma żartów, trzeba rozpoznać i usunąć gdzieś daleko. Jedne i drugie są pod ochroną