Wkurza mnie...

stamp2

#6392273 Napisano: 20.08.2017 19:26:21
freyja88 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Konkurs Disney Lidl-kończy sie dzisiaj a dalej sie nie zdecydowałem kim mam byc emotka myszką Miki, kaczorem Donaldem, czy Pluto? emotka

Mam to samo, ale ja chyba Tygryskiem emotka

Ja ostatecznie zostanę chyba Deadpoolem emotka a wkurza mnie pogoda...która za nic nie chce współgrać z grafikiem emotka

a ja ostatecznie rezygnuje emotka nic na siłe,i tak szanse w tym konkursie są bliskie zeruemotka
0 0

magalan83

#6392282 Napisano: 20.08.2017 19:59:45
Wkurzyłam się !
Wczoraj kupiłam 4 pak Żywca aby jeszcze zagrać w konkursie...
teraz otwieram pak a tam co widzę? zawleczki bez kodów emotka emotka
Niestety, ale wygrana z Żywca nie jest mi pisana emotka
0 0

bridget

#6392288 Napisano: 20.08.2017 20:18:16
magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się !Wczoraj kupiłam 4 pak Żywca aby jeszcze zagrać w konkursie...
teraz otwieram pak a tam co widzę? zawleczki bez kodów  emotka emotka
Niestety, ale wygrana z Żywca nie jest mi pisana  emotka

jak mi , mimo zarejestrowania 40 kodów
0 0

magalan83

#6392306 Napisano: 20.08.2017 20:50:11
bridget napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się !Wczoraj kupiłam 4 pak Żywca aby jeszcze zagrać w konkursie...teraz otwieram pak a tam co widzę? zawleczki bez kodów  emotka emotka

jak mi , mimo zarejestrowania 40 kodów

emotka
jest jeszcze nadzieja, która wygasa jako ostatnia... emotka
0 0

magalan83

#6392312 Napisano: 20.08.2017 21:03:24
cb656 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

jest jeszcze nadzieja, która wygasa jako ostatnia...  emotka

Nadzieja nie umiera NIGDY emotka emotka

Racja emotka

Ale to nic w porównaniu do tego co teraz odkryłam emotka emotka
gram od kilkunastu dni na numer mojego syna, który daaaaaaaaaaaaaawno nie był doładowywany Orange. Codziennie sprawdzam go ALE niestety nic na nim nie ma emotka  teraz kolejne loteryjne paragony chcę zarejestrować i coś mnie tknęło aby sprawdzić czy dzwoni... a tam komunikat nie ma takiego numeru emotka

da się go odzyskać??? emotka  wie ktoś...
0 0

magalan83

#6392324 Napisano: 20.08.2017 21:17:53
cb656 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

gram od kilkunastu dni na numer mojego syna, który daaaaaaaaaaaaaawno nie był doładowywany Orange. Codziennie sprawdzam go ALE niestety nic na nim nie ma emotka  teraz kolejne loteryjne paragony chcę zarejestrować i coś mnie tknęło aby sprawdzić czy dzwoni... a tam komunikat nie ma takiego numeru  emotka da się go odzyskać??? emotka  wie ktoś...

*) Boję się, że NIE emotka Ale skontaktuj się z Orange, by to wyjaśnić. *) Miałem kiedyś numer w Orange na kartę - zmieniłem na abonament, a po kilku latach, gdy mi się Orange znudziło, zlikwidowałem abonament. Razem z numerem emotka Późniejsze próby odzyskania spełzły na niczym emotka Przepadł emotka bezpowrotnie.

Tak właśnie miałam z jednym numerem, niby zarejestrowany w salonie a przepadł i też na niego grałam nie wiedząc, że nie istnieje emotka

Jutro przedzwonię, dzięki za wskazówkę  emotka

Najważniejsze, że jest Nadzieja  emotka
0 0

FBdominika

#6393364 Napisano: 22.08.2017 15:22:54
Moje nastawienie do konkursów. Im bardziej wydaje mi się, że coś wygram, tym bardziej mi się nie udaje...

Niebieska_Laguna

#6393407 Napisano: 22.08.2017 16:57:24
Przygarnęłam ostatnio szczeniaka, a właściwie to odebrałam go od kobiety, która trzymała psy w potwornych warunkach. Zaniedbane maluchy ginęły pod kołami samochodów. Ale niestety nie mogłam psiaka zatrzymać. Doprowadziłam go do porządku i zaczęłam szukać mu domu. Na początku napsuł mi trochę krwi. Pogryzł parę rzeczy, nasikał tu i tam, domagał się uwagi. Ale się zaprzyjaźniliśmy, tak się cieszył na mój widok, tulił się i dziś zasnął mi na kolanach. A przed chwilą przyjechało po niego młode małżeństwo... Będę mieć z nimi kontakt, czy pieskowi dobrze się żyje, bo szukałam mu kochającego domu. Ale i tak ryczę za nim jak głupia emotka

Gość: chochliczka

#6393667 Napisano: 23.08.2017 10:46:49
Obudzilam sie o 4 z bolem zeba madrosci ;(( rany nie dam go wyrwac mam tak mala szczeke,ze kazdy dentysta mowi,ze ze mna masakra nawet przy zakladaniu plomby echh
0 0

tadziuuu

#6393693 Napisano: 23.08.2017 11:53:04
chochliczka napisał(a):

Obudzilam sie o 4 z bolem zeba madrosci ;(( rany nie dam go wyrwac mam tak mala szczeke,ze kazdy dentysta mowi,ze ze mna masakra nawet przy zakladaniu plomby echh

Uuu ja wczoraj biegałem z zębem. Ale jak czytam opis Twój to moje sprawy to Pikuś. Powodzenia
0 0

Gość: chochliczka

#6393749 Napisano: 23.08.2017 13:28:36
Itadziuuu napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Uuu ja wczoraj biegałem z zębem. Ale jak czytam opis Twój to moje sprawy to Pikuś. Powodzenia

Dzieki,poki co ketonal pomogl.
0 0

ziolko

#6393750 Napisano: 23.08.2017 13:30:57
chochliczka napisał(a):

Itadziuuu napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Dzieki,poki co ketonal pomogl.

idź do dentystki, żebyś nie miała większych problemów!! wiem, że mała szczęka (też mam i też wczoraj byłam z lewą górną "7", miałam więcej strachu, niż to było warte), ale jak zaniedbasz to po 1 - wątroba Ci siądzie od leków przeciwbólowych, 2 - jeśli masz jakiś ropień to może być większe zakażenie, 3 - też mam usuniętą LG 8 i jakoś żyję emotka  
0 0

Agnes

#6393773 Napisano: 23.08.2017 14:00:26
chochliczka napisał(a):

oj ciekawe czy masz mniejszą niż ja
moja dentystka ciągle mi powtarza bym sobie jakiś express wszyła by mogła otwierać i móc spokojnie do tych zębów się dostać
0 0

abodak

#6393809 Napisano: 23.08.2017 15:11:41
chochliczka napisał(a):

wlasnie wczoraj usunelam 8 i dzis moim najlepszym kumplem jest ketonal-o tym ze bedzie bolalo lekarz mnie uprzedzil bo zab byl daaaalleekooo ale rwanie-luz 5 sekund
0 0

jokan

#6393814 Napisano: 23.08.2017 15:16:54
magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się !Wczoraj kupiłam 4 pak Żywca aby jeszcze zagrać w konkursie...
teraz otwieram pak a tam co widzę? zawleczki bez kodów  emotka emotka

nie ma czego zalowac chyba.....ludzie na FB pisza, ze i po 250 powpisywali i nic nie wygrali (pisze o losowaniach "ustawien" tygodniowych - a to dodatkowe losowanie juz jutro....

magalan83

#6393815 Napisano: 23.08.2017 15:19:43
jokan napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się !Wczoraj kupiłam 4 pak Żywca aby jeszcze zagrać w konkursie...teraz otwieram pak a tam co widzę? zawleczki bez kodów  emotka emotka

nie ma czego zalowac chyba.....ludzie na FB pisza, ze i po 250 powpisywali i nic nie wygrali (pisze o losowaniach "ustawien" tygodniowych - a to dodatkowe losowanie juz jutro....

masz rację emotka  ogólnie lubię to piwo wiec nie byłam tu stratna emotka
0 0

jokan

#6393816 Napisano: 23.08.2017 15:23:02
magalan83 napisał(a):

jokan napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się !Wczoraj kupiłam 4 pak Żywca aby jeszcze zagrać w konkursie...teraz otwieram pak a tam co widzę? zawleczki bez kodów  emotka emotka Niestety, ale wygrana z Żywca nie jest mi pisana  emotka

masz rację emotka  ogólnie lubię to piwo wiec nie byłam tu stratna emotka

ja akurat nie pije piwa, kapsle dostalam i rejestrowalam na 4 osoby emotka , zawsze to jakies wieksze szanse w losowaniu

a w temacie: to wkurzaja mnie wlasnie loterie, rzadko wygrywam....

FBdominika

#6393820 Napisano: 23.08.2017 15:29:34
Wkurza mnie to, że ostatnio jest totalna susza w wygrywaniu. Albo wszystko w jednym momencie, albo nic, nic i nic. Czy Wy też czujecie swego rodzaju doła, jeżeli po kilku wynikach nie ma Was na liście zwycięzców? Brzmi trochę jak uzależnienie emotka A to ma być zabawa...

mczarna

#6393842 Napisano: 23.08.2017 16:06:03
Wróż Maciej-kto znowu dał mu mój numer? ??
0 0

Astronautka

#6393847 Napisano: 23.08.2017 16:21:29
FBdominika napisał(a):

Wkurza mnie to, że ostatnio jest totalna susza w wygrywaniu. Albo wszystko w jednym momencie, albo nic, nic i nic. Czy Wy też czujecie swego rodzaju doła, jeżeli po kilku wynikach nie ma Was na liście zwycięzców? Brzmi trochę jak uzależnienie emotka A to ma być zabawa...

ja jestem uzależniona i się do tego oficjalnie przyznaję emotka