Wkurza mnie...

Niebieska_Laguna

#6402859 Napisano: 13.09.2017 11:48:27
Ech, dzwonił kurier, że będzie za godzinę emotka  Więc jednak trzeba się dziś uczesać i podmalować emotka

jokan

#6402862 Napisano: 13.09.2017 11:56:12
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, dzwonił kurier, że będzie za godzinę  emotka  Więc jednak trzeba się dziś uczesać i podmalować  emotka

emotka dzieki, rozwalilas dzisiaj moj dzien emotka

dolly

#6403029 Napisano: 13.09.2017 14:59:45
Wkurza mnie całodzienny (no dobra dopiero polowa dnia) problem z dzwonieniem na numery stacjonarne z telefonu komórkowego wrrr
0 0

thechamp

#6403201 Napisano: 13.09.2017 19:57:19
androm napisał(a):

thechamp napisał(a):

Loteria pełne ziarno.czekam na przelew już miesiąc pisze do nich a pani mnie informuje że nie przeszłam weryfikacji iz na moim paragonie jest granola!!! Pisze do niej ze to nie granola tylko gramatura bo jest skrót gr.i że jest strawberry a granola nie wsystepuje w takim smaku.piszę tez ze jest 250 a granola ma 300g. Nic nie przekonało pania.muszę iść po oświadczenie do sklepu.dziwne że nie informują o weryfikacji.tym bardziej ze siedzą tam niekompetentne osoby jak widać.

normalnie niemądra, tyle argumentów i nic, chyba się nie chciała przyznać do swej niewiedzy

nie działały żadne argumenty! NIC! Pani była przekonana że to granola!!!
Dziś wysłałam jej oświadczenie!
0 0

tereniagno

#6403218 Napisano: 13.09.2017 20:43:27
thechamp napisał(a):

androm napisał(a):

thechamp napisał(a):

Loteria pełne ziarno.czekam na przelew już miesiąc pisze do nich a pani mnie informuje że nie przeszłam weryfikacji iz na moim paragonie jest granola!!! Pisze do niej ze to nie granola tylko gramatura bo jest skrót gr.i że jest strawberry a granola nie wsystepuje w takim smaku.piszę tez ze jest 250 a granola ma 300g. Nic nie przekonało pania.muszę iść po oświadczenie do sklepu.dziwne że nie informują o weryfikacji.tym bardziej ze siedzą tam niekompetentne osoby jak widać.

normalnie niemądra, tyle argumentów i nic, chyba się nie chciała przyznać do swej niewiedzy

nie działały żadne argumenty! NIC! Pani była przekonana że to granola!!!
Dziś wysłałam jej oświadczenie!

Trzeba było wraz z oświadczeniem zeskanować opakowanie.Może wtedy poskutkowało by!
0 0

pioge7

#6403290 Napisano: 14.09.2017 08:11:00
ilonaxx5 napisał(a):

honoris napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Kinder Bueno ciągle pisze popraw błędy w formularzu emotka emotka

Pewnie nie przewinęłaś zgód do samego dołu, a tam jest ich więcej do zaznaczenia.

dziękuje za podpowiedź emotka

Matko jedyna! To samo chciałem tu wpisać i faktycznie są jeszcze niżej zgody emotka emotka emotka emotka brawo ja emotka  
0 0

cherry_coke

#6403299 Napisano: 14.09.2017 08:51:55
Wkurza mnie mój jabłkowy telefon, który wyrzuca błąd kiedy próbuję wstawić filmik na Insta. Próbowałam już chyba wszystkiego i d*pa. emotka
0 0

lola.lola

#6403335 Napisano: 14.09.2017 10:27:13
Przy porannych zakupach dorzuciłam do koszyka Crunchipsy a kasa samoobsługowa nie wydrukowała paragonu...emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6403728 Napisano: 15.09.2017 10:40:37
Dlaczego znów dochodzą mnie takie wieści? Londyn emotka Wkurza mnie, że niewinni ludzie giną przez czyjś fanatyzm emotka
2 brucee, nkba 0

olunka

#6403729 Napisano: 15.09.2017 10:43:00
wkurza mnie że pomagałam komus kilkakrotnie bezinteresownie az w końcu poczułam że mnie wykorzystuje, wiec delikatnie zwróciłam uwagę, że mogę pomóc ale w wyjatkowych sytuacjach, no i teraz ja mam wyrzuty sumienia, a tamta osoba chyba sie obraziła emotka

Gość: nadeim

#6403751 Napisano: 15.09.2017 11:16:33
lola.lola napisał(a):

Przy porannych zakupach dorzuciłam do koszyka Crunchipsy a kasa samoobsługowa nie wydrukowała paragonu... emotka

i nie można było zawołać kasjera aby ci wydrukował?

olunka napisał(a):

wkurza mnie że pomagałam komus kilkakrotnie bezinteresownie az w końcu poczułam że mnie wykorzystuje, wiec delikatnie zwróciłam uwagę, że mogę pomóc ale w wyjatkowych sytuacjach, no i teraz ja mam wyrzuty sumienia, a tamta osoba chyba sie obraziła emotka

znam to.
1 brucee 0

stamp2

#6403755 Napisano: 15.09.2017 11:22:13
Niebieska_Laguna napisał(a):

Dlaczego znów dochodzą mnie takie wieści? Londyn  emotka Wkurza mnie, że niewinni ludzie giną przez czyjś fanatyzm  emotka

wincy ''emigrantów'',wincy!!!emotka emotka emotka

agakaz2

#6403765 Napisano: 15.09.2017 11:45:08
przez "dywanik" u szefa straciłam szansę na pracę na planie emotka
0 0

lola.lola

#6403843 Napisano: 15.09.2017 13:58:24
nadeim napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Przy porannych zakupach dorzuciłam do koszyka Crunchipsy a kasa samoobsługowa nie wydrukowała paragonu... emotka

i nie można było zawołać kasjera aby ci wydrukował

Nie
0 0

zaczytana-pola

#6403849 Napisano: 15.09.2017 14:02:55
lola.lola napisał(a):

Miała tak kilka razy w Tesco. Później zamiast paragonu drukuja coś, co nie jest paragonem emotka
1 lola.lola 0

#6403867 Napisano: 15.09.2017 14:29:27
lola.lola napisał(a):

nadeim napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Nie

czemu? Ja zawsze w takim przypadku czekam na kasjera aby mi wydrukował paragon, tylko że na takim paragonie piszę duplikat paragonu

zaczytana-pola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Miała tak kilka razy w Tesco. Później zamiast paragonu drukuja coś, co nie jest paragonem  emotka

ale oni ci drukowali z pamięci tej kasy fiskalnej czy z innego urządzenia?
0 0

lola.lola

#6403886 Napisano: 15.09.2017 14:54:01
nadeim napisał(a):

nadeim napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Nie

czemu? Ja zawsze w takim przypadku czekam na kasjera aby mi wydrukował paragon, tylko że na takim paragonie piszę duplikat paragonu

Do kasy samoobsługowej chodzę gdy nie mam czasu czekać w długich kolejkach do zwykłych kas. Zanim jakiś kasjer odejdzie od swojego stanowiska żeby "pomóc" przy kasie samoobsługowej mija trochę czasu na co przed pracą nie mogłam sobie pozwolić emotka
0 0

#6403891 Napisano: 15.09.2017 15:03:42
lola.lola napisał(a):

nadeim napisał(a):

nadeim napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Nie

Do kasy samoobsługowej chodzę gdy nie mam czasu czekać w długich kolejkach do zwykłych kas. Zanim jakiś kasjer odejdzie od swojego stanowiska żeby "pomóc" przy kasie samoobsługowej mija trochę czasu na co przed pracą nie mogłam sobie pozwolić emotka

aha, bo w moich sklepach jest osobny kasjer do kas samoobsługowych.
0 0

zaczytana-pola

#6403944 Napisano: 15.09.2017 16:26:40
nadeim napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Miała tak kilka razy w Tesco. Później zamiast paragonu drukuja coś, co nie jest paragonem  emotka

ale oni ci drukowali z pamięci tej kasy fiskalnej czy z innego urządzenia?

Z innego urządzenia, bo zawsze trafiam tak, że cos w kasach wysiada na amen. 
0 0

Gość: julia1264

#6404009 Napisano: 15.09.2017 19:39:59
julia1264 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

bruce napisał(a):

Bardzo mnie wkurzyło, że wróciło tu na portalu jakieś dziwaczne dawanie banów bez możliwości dowiedzenia się, czemu, które przerabiałam jakiś czas temu i zgłaszałam to wielokrotnie: wchodzę tu dziś i mam z miejsca ten sam (zamiast widoku strony e-konków), co wtedy, komunikat: że mam bana, że jestem zablokowana, żebym nawet nie pytała, czemu, tylko najlepiej od razu wkleiła 10 linków do konkursów. Mimo wklejenia, ban nadal był. A akurat bardzo mi zależało, żeby szybko i sprawnie odszukać w bazie pewien konkurs. I tak, jak wtedy, uważam to za całkowity bezsens, ponieważ z powodu bana oczywiście w danym momencie nie wiem, co tu w bazie jest, a czego nie ma, znalazłam zatem "pierwsze-lepsze" konkursy, możliwe, że wszystkie już są w bazie od dawna, i je wkleiłam w okienko "formularza zablokowania". emotka Edit - przy okazji, bo nareszcie konkurs odnalazłam - wkurza mnie jeszcze bardzo nieprecyzyjne dodawanie do bazy konkursów i pomijanie w opisie wielu istotnych szczegółów, które często przy późniejszym braku dostępności regulaminu mają decydujące znaczenie. emotka

Ja od rana nie mogę się zalogować na konto. Jest informacja że zostało zablokowane na 15 minut. Zalogowałam się przez fb i chyba mnie przekierowało na czyjeś konto, dletego piszę jako julia... OCB? 

To wkurzające bo to do mnie wchodzi korespondencja skierowana do kogoś innego. Też mnie otwiera jako Julia

O zauważyłam ,że mi nawet dodaje punkty karne. Za cóż to grzecznie się pytam

0 0