Wkurza mnie...

Gość: jackk76

#6402275 Napisano: 11.09.2017 23:05:05
mia napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Zamówiłem suszarkę do grzybów w Media-expert - dostawa za godzinę, GRZYBÓW KUPA, A Z SUSZARKI D.PA!!!W trakcie realizacji zamówienia sprzedała się ostatnia sztuka  emotka  I co ja mam z tymi grzybami zrobić? Idę jutro i wysypię im to wszystko w sklepie ku.... ać!!!

Piekarnik, temperatura ok.40-50 st., i termoobieg. Może mniej ekonomiczny sposób, ale przy dużej ilości grzybów na pewno efektywniejszy jak suszarka. emotka

Dzięki
Będę suszył całą noc - i patrzył jak schną  emotka  - Dobrze, że nie wypiłem całego piwa ...

zaczytana-pola

#6402279 Napisano: 11.09.2017 23:23:10
jackk76 napisał(a):

Zamówiłem suszarkę do grzybów w Media-expert - dostawa za godzinę, GRZYBÓW KUPA, A Z SUSZARKI D.PA!!!W trakcie realizacji zamówienia sprzedała się ostatnia sztuka  emotka  I co ja mam z tymi grzybami zrobić? Idę jutro i wysypię im to wszystko w sklepie ku.... ać!!!

Zamówiłam tak rok temu laptopa. Udałam się do sklepu, a Pan do mnie: Ale wie Pani, mamy tylko ten model z wystawy. Ale on jest lepszy, niż nowy, bo już sprawdzony przez naszych klientów tu na wystawie.
Nie wiem, czy to u nich normalne, ale wmurowało mnie nieco w podłogę. Jeszcze jakby cena była powystawowa emotka
A w temacie grzybów- wkurza mnie, że grzybów mnóstwo, a ja nie mam z kim w tygodniu do lasu się udać emotka
0 0

Gość: jackk76

#6402280 Napisano: 11.09.2017 23:25:58
zaczytana-pola napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Zamówiłam tak rok temu laptopa. Udałam się do sklepu, a Pan do mnie: Ale wie Pani, mamy tylko ten model z wystawy. Ale on jest lepszy, niż nowy, bo już sprawdzony przez naszych klientów tu na wystawie. Nie wiem, czy to u nich normalne, ale wmurowało mnie nieco w podłogę. Jeszcze jakby cena była powystawowa emotka
A w temacie grzybów- wkurza mnie, że grzybów mnóstwo, a ja nie mam z kim w tygodniu do lasu się udać emotka

0 0

Niebieska_Laguna

#6402296 Napisano: 12.09.2017 06:45:57
Sąd w USA chce podcinać psom struny głosowe za szczekanie emotka

http://www.tvn24....-glosowe,771939.html
0 1 frodo

Gość: barcza

#6402343 Napisano: 12.09.2017 10:20:18
jackk76 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Zamówiłam tak rok temu laptopa. Udałam się do sklepu, a Pan do mnie: Ale wie Pani, mamy tylko ten model z wystawy. Ale on jest lepszy, niż nowy, bo już sprawdzony przez naszych klientów tu na wystawie. Nie wiem, czy to u nich normalne, ale wmurowało mnie nieco w podłogę. Jeszcze jakby cena była powystawowa emotka A w temacie grzybów- wkurza mnie, że grzybów mnóstwo, a ja nie mam z kim w tygodniu do lasu się udać emotka

0 0

Agnes

#6402371 Napisano: 12.09.2017 11:16:35

jackk76 napisał(a):

Zamówiłam tak rok temu laptopa. Udałam się do sklepu, a Pan do mnie: Ale wie Pani, mamy tylko ten model z wystawy. Ale on jest lepszy, niż nowy, bo już sprawdzony przez naszych klientów tu na wystawie. Nie wiem, czy to u nich normalne, ale wmurowało mnie nieco w podłogę. Jeszcze jakby cena była powystawowa emotka

gdzie mieszkacie???
mnie wkurza ze u mnie nie ma ani jednego grzyba!!!!!a zapasy z ubiegłych lat się kończa
0 0

anet

#6402375 Napisano: 12.09.2017 11:22:44
Wkurza mnie poczta wp i ciagły bład połaczenia #006 emotka
0 0

zaczytana-pola

#6402378 Napisano: 12.09.2017 11:25:57
Agnes napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Zamówiłam tak rok temu laptopa. Udałam się do sklepu, a Pan do mnie: Ale wie Pani, mamy tylko ten model z wystawy. Ale on jest lepszy, niż nowy, bo już sprawdzony przez naszych klientów tu na wystawie. Nie wiem, czy to u nich normalne, ale wmurowało mnie nieco w podłogę. Jeszcze jakby cena była powystawowa emotka A w temacie grzybów- wkurza mnie, że grzybów mnóstwo, a ja nie mam z kim w tygodniu do lasu się udać emotka

gdzie mieszkacie???
mnie wkurza ze u mnie nie ma ani jednego grzyba!!!!!a zapasy z ubiegłych lat się kończa

Całe Mazowsze w grzybach tonie emotka
1 stamp2 0

Agnes

#6402379 Napisano: 12.09.2017 11:27:38

Agnes napisał(a):

jackk76 napisał(a):

gdzie mieszkacie???mnie wkurza ze u mnie nie ma ani jednego grzyba!!!!!a zapasy z ubiegłych lat się kończa

Całe Mazowsze w grzybach tonie emotka

no to się wkurzyłam
w Łodzkim susza przynajmniej tam gdzie ja jezdzę
1 brucee 0

dolly

#6402515 Napisano: 12.09.2017 15:14:49
Glut mnie wkurza! I ta wczesna jesień! 
1 stamp2 0

aurorcia

#6402590 Napisano: 12.09.2017 17:20:42
Kupiłam 2 opakowania Cheetosów w osiedlowym sklepie i wysłałam zgłoszenie na konkurs z deskorolkamiemotka emotka emotka
1 andii 0

agakaz2

#6402599 Napisano: 12.09.2017 17:43:14
aurorcia napisał(a):

Kupiłam 2 opakowania Cheetosów w osiedlowym sklepie i wysłałam zgłoszenie na konkurs z deskorolkami emotka emotka emotka

ups a tu żabka
0 0

radosna

#6402661 Napisano: 12.09.2017 20:33:59
kalka napisał(a):

radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

Mój malż, który wstał dzisiaj lewą nogą! emotka   emotka

Weź walizeczkę, dobrą flaszeczkęi przyjedź do radosnej, by odzyskać w sercu wiosnę!Zapraszam! Mówię poważnie emotka

Radosna!
Lejesz miód na moje serce!
Przez Cię pocieszona wielce
pokonuję wzdłuż Warszawę
spiesząc na tę popijawę!  

cb656 napisał(a):

No tak, a o mężu to już nikt nie pomyśli, nie zostawi flaszeczki, nie zapewni radości

Wystarczy mu na łez otarcie
Twe męsko-solidarne wsparcie,
niech sprzątając się rozchmurzy-
na flaszeczkę trza zasłużyć!  emotka  

Droga Przyjaciółko! Ogromnie dziękuję za Twoje istnienie, codzienny Twój głos jest jak szczęścia brzmienie! emotka
2 bethan, kalka 0

thechamp

#6402745 Napisano: 13.09.2017 06:58:28
Loteria pełne ziarno.czekam na przelew już miesiąc pisze do nich a pani mnie informuje że nie przeszłam weryfikacji iz na moim paragonie jest granola!!! Pisze do niej ze to nie granola tylko gramatura bo jest skrót gr.i że jest strawberry a granola nie wsystepuje w takim smaku.piszę tez ze jest 250 a granola ma 300g. Nic nie przekonało pania.muszę iść po oświadczenie do sklepu.dziwne że nie informują o weryfikacji.tym bardziej ze siedzą tam niekompetentne osoby jak widać.

androm

#6402783 Napisano: 13.09.2017 09:35:46
thechamp napisał(a):

Loteria pełne ziarno.czekam na przelew już miesiąc pisze do nich a pani mnie informuje że nie przeszłam weryfikacji iz na moim paragonie jest granola!!! Pisze do niej ze to nie granola tylko gramatura bo jest skrót gr.i że jest strawberry a granola nie wsystepuje w takim smaku.piszę tez ze jest 250 a granola ma 300g. Nic nie przekonało pania.muszę iść po oświadczenie do sklepu.dziwne że nie informują o weryfikacji.tym bardziej ze siedzą tam niekompetentne osoby jak widać.

normalnie niemądra, tyle argumentów i nic, chyba się nie chciała przyznać do swej niewiedzy
1 lager 0

ilonaxx5

#6402791 Napisano: 13.09.2017 09:46:01
Kinder Bueno ciągle pisze popraw błędy w formularzuemotka emotka
0 0

Agnes

#6402814 Napisano: 13.09.2017 10:25:40
wkurzył mnie paragon z colgate z żabki
minął miesiąc od zakupu a on prawie biały
ciekawe czy uznają?
0 0

honoris

#6402816 Napisano: 13.09.2017 10:30:05
ilonaxx5 napisał(a):

Kinder Bueno ciągle pisze popraw błędy w formularzu emotka emotka

Pewnie nie przewinęłaś zgód do samego dołu, a tam jest ich więcej do zaznaczenia.
2 omuzu, alita 0

ilonaxx5

#6402821 Napisano: 13.09.2017 10:38:38
honoris napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Kinder Bueno ciągle pisze popraw błędy w formularzu emotka emotka

Pewnie nie przewinęłaś zgód do samego dołu, a tam jest ich więcej do zaznaczenia.

dziękuje za podpowiedź emotka
0 0

cudaczek121

#6402838 Napisano: 13.09.2017 11:13:34
Agnes napisał(a):

wkurzył mnie paragon z colgate z żabkiminął miesiąc od zakupu a on prawie biały
ciekawe czy uznają?

Ja kupiłam przedwczoraj małą herbatę Lipton na ogólnopolską loterię Lipton Smolar i paragon tak słabo wydrukowany,że aż mnie szlag trafił.Płaciłam kartą,a na dowodzie transakcji ten numer był bardziej wyraźny niż na paragonie, więc zszyłam jedno z drugim,ech.
Btw, po jakim czasie Smolar informuje o ewentualnej wygranej z Loterii w rytmie słońcaemotka
0 0