Wkurza mnie...

cudaczek121

#6404399 Napisano: 17.09.2017 19:37:57
Wczoraj chcialam sobie pojsc do Cinema City. Niestety, nie mam juz zadnych wygranych voucherow. Wkurzylam sie, bo nie wiedzialam, ze bilet do kina w sobote dla doroslego kosztuje 27 zlotych. Rozboj w bialy dzien, normalnie!Oczywiscie na seans i tak poszlam,he,he.
1 brucee 0

jokan

#6404401 Napisano: 17.09.2017 19:45:24
cudaczek121 napisał(a):

Wczoraj chcialam sobie pojsc do Cinema City. Niestety, nie mam juz zadnych wygranych voucherow. Wkurzylam sie, bo nie wiedzialam, ze bilet do kina w sobote dla doroslego kosztuje 27 zlotych. Rozboj w bialy dzien, normalnie!Oczywiscie na seans i tak poszlam,he,he.

pamietam czasy, kiedy bilet kosztowal cos 15 zl i to bylo w miare ok, teraz, aby rodzina 4 osoby poszla do kina potrzebna jest lekko stowka, nie mowiac o pochrupaczach typu popcorn jak ktos kupuje......

jokan

#6404409 Napisano: 17.09.2017 20:09:34
bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pamietam czasy, kiedy bilet kosztowal cos 15 zl i to bylo w miare ok, teraz, aby rodzina 4 osoby poszla do kina potrzebna jest lekko stowka, nie mowiac o pochrupaczach typu popcorn jak ktos kupuje......

Też tak właśnie niedawno wspominałam dawne piękne czasy, kiedy wszystkie kina (a było ich naprawdę wiele) pękały w szwach, bilety kosztowały przysłowiowe grosze i trzeba było stać w stumetrowych kolejkach, aby się tam dostać, a każdy "hit" zza oceanu należało absolutnie obowiązkowo zaliczyć. emotka emotka

faktycznie jeszcze wczesniej, kiedy teraz sobie przypominam, stalam czesto w kolejce do kasy:), pelno dzieciakow...
1 brucee 0

fuyumicchi

#6404426 Napisano: 17.09.2017 21:28:41
Hmm... To chyba jednak nie powinnam narzekać, skoro u mnie w Multikinie bilety za max 16,50zł.... emotka
0 0

cudaczek121

#6404436 Napisano: 17.09.2017 22:19:12
fuyumicchi napisał(a):

Hmm... To chyba jednak nie powinnam narzekać, skoro u mnie w Multikinie bilety za max 16,50zł.... emotka

No to moze Ty sie jeszcze lapiesz na jakas ulge studencka albo w Multikinie sa tansze bilety niz w Cinema City. Czasem jak mowie w kinie, ze mam legitymacje osoby niepelnosprawnej, to mi ulgowy sprzedaja, ale nie bede ukrywac, ze najczesciej chodze do kina jak mam darmowe bilety.
0 0

sylzab2294

#6404438 Napisano: 17.09.2017 22:27:36
olunka napisał(a):

wkurza mnie że pomagałam komus kilkakrotnie bezinteresownie az w końcu poczułam że mnie wykorzystuje, wiec delikatnie zwróciłam uwagę, że mogę pomóc ale w wyjatkowych sytuacjach, no i teraz ja mam wyrzuty sumienia, a tamta osoba chyba sie obraziła emotka

nie jesteś sama...hmmm, coś na ten temat wiem...Wyrzuty sumienia potrafią skutecznie zadręczyć człowieka... emotka

cudaczek121

#6404439 Napisano: 17.09.2017 22:27:59
mayteq napisał(a):

Od dwóch dni nie mogę dojść do siebie po tym co wydarzyło się w szpitalu w Białogardzie. Biedna rodzina.

Tak, ja sie zgadzam, ze w tym konkretnym szpitalu sa stosowane jakies archaiczne metody- doedukowalam sie w tym zakresie w necie. No,ale, zeby tak ostentacyjnie uciekac z dzieckiem ze szpitala? Dorosli ludzie komunikuja sie ze soba jak jest problem, a nie biora swoje przyslowiowe zabawki i uciekaja!
0 0

isiulka

#6404440 Napisano: 17.09.2017 22:31:58
jokan napisał(a):

bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Też tak właśnie niedawno wspominałam dawne piękne czasy, kiedy wszystkie kina (a było ich naprawdę wiele) pękały w szwach, bilety kosztowały przysłowiowe grosze i trzeba było stać w stumetrowych kolejkach, aby się tam dostać, a każdy "hit" zza oceanu należało absolutnie obowiązkowo zaliczyć. emotka emotka

faktycznie jeszcze wczesniej, kiedy teraz sobie przypominam, stalam czesto w kolejce do kasy:), pelno dzieciakow...

Ja pamiętam jak mnie mama w niedziele zaprowadzała do kina, usadawiała z innymi dzieciakami w rzędzie i wracała do domu gotować obiad (oczywiście odbierała po seansie). 
Teraz za takie praktyki pewnie poszłaby siedzieć emotka  ale to faktycznie były inne czasy emotka

androm

#6404455 Napisano: 17.09.2017 23:41:55
cudaczek121 napisał(a):

Kup sobie abonament unlimited do cinema za 44 zl miesiecznie, chodzisz ile chcesz.
0 0

fuyumicchi

#6404459 Napisano: 18.09.2017 00:02:00
cudaczek121 napisał(a):

fuyumicchi napisał(a):

No to moze Ty sie jeszcze lapiesz na jakas ulge studencka albo w Multikinie sa tansze bilety niz w Cinema City. Czasem jak mowie w kinie, ze mam legitymacje osoby niepelnosprawnej, to mi ulgowy sprzedaja, ale nie bede ukrywac, ze najczesciej chodze do kina jak mam darmowe bilety.

Niee, cena biletu jest taka sama dla normalny, dziecko, uczeń/student, senior - 16zł.
No chyba że jakaś premiera, to cena może skoczyć o całe 2zł :v
Jak widać tak, bilety tańsze niż w Cinema City

cudaczek121

#6404460 Napisano: 18.09.2017 00:09:03
androm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kup sobie abonament unlimited do cinema za 44 zl miesiecznie, chodzisz ile chcesz.

Az tak czesto do kina nie chodze, zazwyczaj raz w miesiacu. Cinema city mam blizej domu, ale do Multikina mam najczesciej bilety za friko Ostatnio nam 1 Multikino zamkneli we Wro, a szkoda!
0 0

nkba

#6404470 Napisano: 18.09.2017 08:11:23
Nie dość, że wróż Maciej nap....ala mi codziennie sms to jeszcze nawał maili od Doktora Erotomana i jego ekipy zawalają mi skrzynkę emotka  
0 0

frodo

#6404472 Napisano: 18.09.2017 08:14:45
Wkurza mnie to, że zamiast śniadaniowej kupiłam smakowitąemotka
0 0

Claudia77

#6404490 Napisano: 18.09.2017 09:00:33
nie ma to jak się obudzić chorym....... emotka
0 0

zaczytana-pola

#6404594 Napisano: 18.09.2017 12:37:42
Wkurza mnie wiatr wiejący za oknem. Sprawia, że człowiekowi robi się zimno od samego słuchania.
0 0

dwaburekoty

#6404617 Napisano: 18.09.2017 13:27:51
Moje dziecko w sobotę rano miało lekki katar. Posmarowałam ją maścią majerankową, ale na wszelki wypadek wyciągnęłam gruszkę i Fridę. Dzisiaj katar zrobił się trochę większy. Gruszka jest na swoim miejscu, a Frida zniknęła. Przerzuciłam do góry nogami cały dom, z nieskazitelnego porządku zrobił się wielki bałagan - Fridy nie maemotka emotka emotka emotka
0 0

Claudia77

#6404618 Napisano: 18.09.2017 13:29:22
dwaburekoty napisał(a):

Moje dziecko w sobotę rano miało lekki katar. Posmarowałam ją maścią majerankową, ale na wszelki wypadek wyciągnęłam gruszkę i Fridę. Dzisiaj katar zrobił się trochę większy. Gruszka jest na swoim miejscu, a Frida zniknęła. Przerzuciłam do góry nogami cały dom, z nieskazitelnego porządku zrobił się wielki bałagan - Fridy nie ma emotka emotka emotka emotka

u nie też zniknęła i znalazła się jak się katar skończył....jak już kupiłam nową, taka to złośliwość przedmiotów martwych, a na katarek polecam clemastinum na noc u nas działa cuda...

Gość: chochliczka

#6404651 Napisano: 18.09.2017 14:31:57
Nie wiem jak ja dziś spalam,ale wstalam cala połamana, boli mnie kark,plecy łopatka emotka
0 0

justfine

#6404864 Napisano: 18.09.2017 22:49:13
... Virgin Mobile. Mija miesiąc od kiedy przeniosłam numer z Play do tej sieci i od tego czasu nie mogę wysyłać smsów na konkursy. Konto doładowane, blokady premium brak, infolinia rozkłada ręce, CMOK tak samo. Przekładałam kartę do innych aparatów i to samo. Może macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu?
0 0

ziolko

#6404903 Napisano: 19.09.2017 08:36:27
Czy ktoś kojarzy firmę SALVADO, z siedzibą w Sępólnie Krajeńskim (89-400) przy Placu Wolności 21 ???????
Dostałam maila od jakiejś firmy, że ta firma Salvado sprzedała bazę danych a teraz oni (kupujący) sobie z niej korzystają emotka  
Nigdy nic u nich nie zamawiałam ani nie kupowałam, to skąd mają moje dane?? emotka
0 0