Wkurza mnie...

jokan

#6406346 Napisano: 22.09.2017 08:12:59
madzia1-s napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

do kiedy list ma dojsc do Avanti za I etap cheetosow? Ja dopiero teraz doczytalam, ze chca poczta zwykla emotka , a juz skany porobilam, a dopiero czytam, ze musze to wyslac....i az oczy przecieram ze zdumienia....jak to najlepiej i najszybciej wyslac teraz?

5 dni od momentu kiedy dostałaś maila

to wiem, tylko czy jak jutro wysle, to ma szanse to dojsc, zgapilam się z tym emotka

priorytet powinien byc w poniedziałek ale to jest tylko PP. Mi zazwyczaj dochodzą w 1 dzień. A le dla pewności zostaje Ci kurier tylko

ja wyslalam wczoraj, a dzisiaj juz dostarczony. wiec mysle ,ze ze spokojem jak wyslesz jutro po weekendie dojdzie emotka

dzieki, wyskocze na przerwie w pracy:), a mailem chyba tez podesle w razie czego:), moze sie przychylą do mojej prośby gdyby faktycznie nie doszło w terminie...
0 0

Gość: poprostuanette

#6406348 Napisano: 22.09.2017 08:14:30
jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

do kiedy list ma dojsc do Avanti za I etap cheetosow? Ja dopiero teraz doczytalam, ze chca poczta zwykla emotka , a juz skany porobilam, a dopiero czytam, ze musze to wyslac....i az oczy przecieram ze zdumienia....jak to najlepiej i najszybciej wyslac teraz?

to wiem, tylko czy jak jutro wysle, to ma szanse to dojsc, zgapilam się z tym emotka

priorytet powinien byc w poniedziałek ale to jest tylko PP. Mi zazwyczaj dochodzą w 1 dzień. A le dla pewności zostaje Ci kurier tylko

ja wyslalam wczoraj, a dzisiaj juz dostarczony. wiec mysle ,ze ze spokojem jak wyslesz jutro po weekendie dojdzie emotka

dzieki, wyskocze na przerwie w pracy:), a mailem chyba tez podesle w razie czego:), moze sie przychylą do mojej prośby gdyby faktycznie nie doszło w terminie...

powinnać nadać do 12 czy 15 żeby list doszedł nastepnego dnia roboczego
1 jokan 0

jokan

#6406352 Napisano: 22.09.2017 08:25:30

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

powinnać nadać do 12 czy 15 żeby list doszedł nastepnego dnia roboczego

wysle miedzy 10 a 10.30 emotka
0 0

magiczny

#6406360 Napisano: 22.09.2017 08:46:19
desperados... przez blad na ich stronie zmarnowalem siedem kodow emotka tez tak macie?
0 0

Niebieska_Laguna

#6406435 Napisano: 22.09.2017 12:04:00
Moja paczka dotarła o 6:00 na pocztę i już jej nie wydali do doręczenia, więc weekend spędzi na poczcie, a to produkty spożywcze, na które tak czekałam i miały być dzisiaj na kolację emotka
0 0

andziulka21

#6406441 Napisano: 22.09.2017 12:23:38
Niebieska_Laguna napisał(a):

Moja paczka dotarła o 6:00 na pocztę i już jej nie wydali do doręczenia, więc weekend spędzi na poczcie, a to produkty spożywcze, na które tak czekałam i miały być dzisiaj na kolację  emotka

W takich sytuacjach zdarza mi się jechać na pocztę i odebrać osobiście emotka  tylko nie zawsze chcą wydać...
0 0

Niebieska_Laguna

#6406445 Napisano: 22.09.2017 12:28:05
andziulka21 napisał(a):

Moja paczka dotarła o 6:00 na pocztę i już jej nie wydali do doręczenia, więc weekend spędzi na poczcie, a to produkty spożywcze, na które tak czekałam i miały być dzisiaj na kolację  emotka

W takich sytuacjach zdarza mi się jechać na pocztę i odebrać osobiście emotka  tylko nie zawsze chcą wydać...

Mi ostatnio tak wydali, ale jaka afera była emotka  i Pani zapowiedziała, że to ostatni raz tak mi wydaje, bo przecież musi paczkę wprowadzać do systemu, co trwa minutę emotka

jokan

#6406447 Napisano: 22.09.2017 12:32:58

andziulka21 napisał(a):

Mi ostatnio tak wydali, ale jaka afera była  emotka  i Pani zapowiedziała, że to ostatni raz tak mi wydaje, bo przecież musi paczkę wprowadzać do systemu, co trwa minutę  emotka

ja bym poszla i wytlumaczyla, a jak by do nich nie dotrze, to wyklocila ....albo zagrozic ze ich obciazysz, bo ci sie produktyy swieze zepsuja...

cudaczek121

#6406470 Napisano: 22.09.2017 13:30:51
Wkurza mnie,że ukruszył mi się ząb i czeka mnie wizyta u dentysty w najbliższym czasieemotka W ogóle powinnam sobie zafundować już dawno temu aparat ortodontyczny,ale zabieram się do tego jak pies do jeżaemotka
0 0

Gość: barcza

#6406484 Napisano: 22.09.2017 13:42:11
bruce napisał(a):

maryam napisał(a):

bruce napisał(a):

Jasny gwint!, przeczytałam coś, co mnie - że tak to ujmę - zmroziło (i wkurzyło, ofkors, od razu też) emotka emotka emotka :http://nt.interia...stulecia,nId,2442954

Ta wiadomość jest niczym, do tej o końcu świata w najbliższą sobotę... emotka

Uff! Całe szczęście! Zatem tej zimy nie dożyję! emotka emotka emotka

Po co ja kupiłam nowa sukienkę i buty, w następną  sobotę idziemy na wesele i co w tą sobotę koniec świataemotka
1 brucee 0

ace

#6406485 Napisano: 22.09.2017 13:44:34
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że ukruszył mi się ząb i czeka mnie wizyta u dentysty w najbliższym czasie emotka W ogóle powinnam sobie zafundować już dawno temu aparat ortodontyczny,ale zabieram się do tego jak pies do jeża emotka

przybij piątkę. Też się nie mogę zebrać by wreszcie iść do ortodonty, a przydałoby się emotka
0 0

aurorcia

#6406489 Napisano: 22.09.2017 13:45:33
barcza napisał(a):

Po co ja kupiłam nowa sukienkę i buty, w następną  sobotę idziemy na wesele i co w tą sobotę koniec świata emotka

Przynajmniej będziesz super wyglądaćemotka
0 0

cherry_coke

#6406497 Napisano: 22.09.2017 14:01:21
ace napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że ukruszył mi się ząb i czeka mnie wizyta u dentysty w najbliższym czasie emotka W ogóle powinnam sobie zafundować już dawno temu aparat ortodontyczny,ale zabieram się do tego jak pies do jeża emotka

przybij piątkę. Też się nie mogę zebrać by wreszcie iść do ortodonty, a przydałoby się emotka

Widzę, że jest nas więcej. Ale ja mam postanowienie, że w tym roku się odrutuję. A pół życia zwlekałam ze strachu przed wyimaginowanym bólem. 
0 0

Agnes

#6406498 Napisano: 22.09.2017 14:03:05
cudaczek121 napisał(a):

to leć jak najszybciej
mnie się ukruszył nie poszłam bo czasu brakowało ząb mi się więc polamał tak ze w środę musiałam go usunąć
i to mnie wkurza bo tyle rzeczy bym zjadła a się teraz boję

Claudia77

#6406499 Napisano: 22.09.2017 14:03:39
cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Widzę, że jest nas więcej. Ale ja mam postanowienie, że w tym roku się odrutuję. A pół życia zwlekałam ze strachu przed wyimaginowanym bólem. 

to może pójdziemy razem, będzie raźniej i z rabatem... emotka

ace

#6406500 Napisano: 22.09.2017 14:04:31
cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ja bólu się nie boję, boję się, że mi się zęby zaczną sypać i w końcu nie będzie czego prostować emotka

cherry_coke

#6406503 Napisano: 22.09.2017 14:09:40
ace napisał(a):

ja bólu się nie boję, boję się, że mi się zęby zaczną sypać i w końcu nie będzie czego prostować emotka

No coś Ty emotka  Teraz to takie techniki są, że nic tylko Hollywood podbijać. 

ace

#6406509 Napisano: 22.09.2017 14:15:15
[quote=@cherry_coke napisał(a):

ace]

taaaaa chiałabym emotka Hollywoodzkie żeby to chyba tylko przez implanty emotka Mojej kuzynce zęby podczas prostowania zaczęły pękać ... a w końcu mamy te same geny więc kto wie czy i mnie się to nie przytrafi emotka Za to przyjaciółka mówiła, że jej się bardzo popsuły (i to podobno jest akurat norma), a moje psują się i bez prostowania emotka
A i kiedyś moja stomatolog opowiadała jak to była u niej niedawno młoda dziewczyna , której po prostowaniu zaczęły zęby wypadać (tzn nie wypadać tylko chwiać się coś ala paradontoza tylko to miało jakąś inną nazwę emotka )
0 0

cherry_coke

#6406515 Napisano: 22.09.2017 14:22:36
ace napisał(a):

taaaaa chiałabym emotka Hollywoodzkie żeby to chyba tylko przez implanty emotka Mojej kuzynce zęby podczas prostowania zaczęły pękać ... a w końcu mamy te same geny więc kto wie czy i mnie się to nie przytrafi emotka Za to przyjaciółka mówiła, że jej się bardzo popsuły (i to podobno jest akurat norma), a moje psują się i bez prostowania emotka A i kiedyś moja stomatolog opowiadała jak to była u niej niedawno młoda dziewczyna , której po prostowaniu zaczęły zęby wypadać (tzn nie wypadać tylko chwiać się coś ala paradontoza tylko to miało jakąś inną nazwę emotka )

Weź nie strasz... emotka  15 lat potrzebowałam na decyzję emotka  

ace

#6406518 Napisano: 22.09.2017 14:26:10
cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

taaaaa chiałabym emotka Hollywoodzkie żeby to chyba tylko przez implanty emotka Mojej kuzynce zęby podczas prostowania zaczęły pękać ... a w końcu mamy te same geny więc kto wie czy i mnie się to nie przytrafi emotka Za to przyjaciółka mówiła, że jej się bardzo popsuły (i to podobno jest akurat norma), a moje psują się i bez prostowania emotka A i kiedyś moja stomatolog opowiadała jak to była u niej niedawno młoda dziewczyna , której po prostowaniu zaczęły zęby wypadać (tzn nie wypadać tylko chwiać się coś ala paradontoza tylko to miało jakąś inną nazwę emotka )

Weź nie strasz... emotka  15 lat potrzebowałam na decyzję emotka   

w ostateczności, jak już nam wypadną to sobie wspomniane implanty zaserwujemy (może jakaś klinika urządzi konkurs i będzie je można wygrać? emotka )
0 0