Wkurza mnie...

cudaczek121

#6406527 Napisano: 22.09.2017 14:42:34
ace napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

taaaaa chiałabym emotka Hollywoodzkie żeby to chyba tylko przez implanty emotka Mojej kuzynce zęby podczas prostowania zaczęły pękać ... a w końcu mamy te same geny więc kto wie czy i mnie się to nie przytrafi emotka Za to przyjaciółka mówiła, że jej się bardzo popsuły (i to podobno jest akurat norma), a moje psują się i bez prostowania emotka A i kiedyś moja stomatolog opowiadała jak to była u niej niedawno młoda dziewczyna , której po prostowaniu zaczęły zęby wypadać (tzn nie wypadać tylko chwiać się coś ala paradontoza tylko to miało jakąś inną nazwę emotka )

Weź nie strasz... emotka  15 lat potrzebowałam na decyzję emotka   

w ostateczności, jak już nam wypadną to sobie wspomniane implanty zaserwujemy (może jakaś klinika urządzi konkurs i będzie je można wygrać? emotka )

Ja to z kolei mam taki być może irracjonalny lęk,że ortodonta mi te "druty" jakoś źle pozakłada i mi w nocy podczas snu wypadną i się uduszęemotka No i pozostaje jeszcze kwestia finansowa- tak lekko licząc aparat plus leczenie to pewnie jakieś 10 tysięcy,ech.
0 0

ace

#6406558 Napisano: 22.09.2017 15:19:11
cudaczek121 napisał(a):

ace napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

taaaaa chiałabym emotka Hollywoodzkie żeby to chyba tylko przez implanty emotka Mojej kuzynce zęby podczas prostowania zaczęły pękać ... a w końcu mamy te same geny więc kto wie czy i mnie się to nie przytrafi emotka Za to przyjaciółka mówiła, że jej się bardzo popsuły (i to podobno jest akurat norma), a moje psują się i bez prostowania emotka A i kiedyś moja stomatolog opowiadała jak to była u niej niedawno młoda dziewczyna , której po prostowaniu zaczęły zęby wypadać (tzn nie wypadać tylko chwiać się coś ala paradontoza tylko to miało jakąś inną nazwę emotka )

Weź nie strasz... emotka  15 lat potrzebowałam na decyzję emotka   

w ostateczności, jak już nam wypadną to sobie wspomniane implanty zaserwujemy (może jakaś klinika urządzi konkurs i będzie je można wygrać? emotka )

Ja to z kolei mam taki być może irracjonalny lęk,że ortodonta mi te "druty" jakoś źle pozakłada i mi w nocy podczas snu wypadną i się uduszę emotka No i pozostaje jeszcze kwestia finansowa- tak lekko licząc aparat plus leczenie to pewnie jakieś 10 tysięcy,ech.

To chyba akurat niemożliwe (choć kto wie czy i takie przypadki się nie zdarzają Ale nie martw się jak ma na kogoś paść to padnie na mnie, nie na Ciebie emotka
Myślę że 10tys to minimum, no ale czego się nie robi dla urody. Jakby ktoś mi zagwarantował, że mi się zęby nie popsują, nie wypadną, nie popękają to już dawno z chęcią bym wydała taką kasę emotka (swoją drogą czemu ja nie poszłam na ortodoncję emotka )

luko922

#6406797 Napisano: 23.09.2017 10:51:02
Wkurza mnie Orange niesamowicie. Kupiłem sobie ostatnio starter od nich do konkursowego telefonu (a wcześniej miałem wszystkie z Playa i Virgin) i cholera tylko na to pieprzone Orange przychodzą codziennie jakieś smsy od wróżek i inne g***a! Jak to usunąć? jak zablokuję numery premium, to z konkursów też zablokuję... Da się tego jakoś pozbyć? 73020, 73099 takie numery to wysyłają.
0 0

ilonaxx5

#6406799 Napisano: 23.09.2017 10:53:02
luko922 napisał(a):

Wkurza mnie Orange niesamowicie. Kupiłem sobie ostatnio starter od nich do konkursowego telefonu (a wcześniej miałem wszystkie z Playa i Virgin) i cholera tylko na to pieprzone Orange przychodzą codziennie jakieś smsy od wróżek i inne g***a! Jak to usunąć? jak zablokuję numery premium, to z konkursów też zablokuję... Da się tego jakoś pozbyć? 73020, 73099 takie numery to wysyłają.

ja walcze virgin  nie można wysłać esek premium emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6406803 Napisano: 23.09.2017 11:06:02
ilonaxx5 napisał(a):

luko922 napisał(a):

a ja zamówiłam sobie starter virgin:(
0 0

ilonaxx5

#6406804 Napisano: 23.09.2017 11:08:32
poprostuanette napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

luko922 napisał(a):

one są bardzo korzystne bo wcześniej działały bez zarzutów chyba trafiłam na jakąś wadliwą emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6406805 Napisano: 23.09.2017 11:10:06
ilonaxx5 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

luko922 napisał(a):

one są bardzo korzystne bo wcześniej działały bez zarzutów chyba trafiłam na jakąś wadliwą emotka

OK BO TRAFIŁAM NA NUMER 737 :d
0 0

Frama

#6406809 Napisano: 23.09.2017 11:28:29
kumulacja napisał(a):

Jedna z forumowiczek miała w stopce informację, kto odpowiada za dany numer z reklamami.Wystarczyło napisać do nich prośbę, by wykreślili nasz numer z listy.
Ale nie pamiętam już, kto miał taką stopkę z adresami???

Ziolko ma w stopce:
spam smsowy? czyj to numer premium? sprawdź https://www.uke.gov.pl/tablice/NumerUpo-list.do?execution=e1s1
0 0

ziolko

#6406823 Napisano: 23.09.2017 13:12:44
kumulacja napisał(a):

Jedna z forumowiczek miała w stopce informację, kto odpowiada za dany numer z reklamami.Wystarczyło napisać do nich prośbę, by wykreślili nasz numer z listy.
Ale nie pamiętam już, kto miał taką stopkę z adresami???

ja  emotka   ale napisz, że DOTYCZY tylko wróżek, reklam, a NIE DOTYCZY konkursów, w których brałaś udział, bo inaczej smsy z info o wygranej nie będą przychodziły. 
0 0

tadziuuu

#6406882 Napisano: 23.09.2017 15:11:49
Wkurzam mnie fantastyczna pogoda we Wrocławiu:) dawno nie jechałem nigdzie a pogoda dobra na browara albo grzyby a nie na spacery ;/
0 0

agakaz2

#6406883 Napisano: 23.09.2017 15:16:27
tadziuuu napisał(a):

Wkurzam mnie fantastyczna pogoda we Wrocławiu:) dawno nie jechałem nigdzie a pogoda dobra na browara albo grzyby a nie na spacery ;

mnie też dobija dzisiejszą aura za oknem. kaloryfery włączone piwko i pod kołderką zamiast spacerować i szukać kodów wrr

jokan

#6406885 Napisano: 23.09.2017 15:21:01
agakaz2 napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Wkurzam mnie fantastyczna pogoda we Wrocławiu:) dawno nie jechałem nigdzie a pogoda dobra na browara albo grzyby a nie na spacery ;

mnie też dobija dzisiejszą aura za oknem. kaloryfery włączone piwko i pod kołderką zamiast spacerować i szukać kodów wrr

u nas tez leje (okolice Wrocławia)- co mnie wkurza, ale zrobiłam wlasnie na osłodę pyszne ciacho ze sliwkami - trzeba sobie umilac czas;-)

akaska

#6407057 Napisano: 24.09.2017 15:21:42
Dziś pierwszy dzień bez deszczu, a mi nie udało się wyciągnąć męża na spacer. Samej z dzieciakami w niedzielę głupio się plątać po bulwarach. I tak smutno jak widzisz całe roześmiane rodziny.emotka
0 0

Gość: kermit

#6407058 Napisano: 24.09.2017 15:24:16
akaska napisał(a):

Dziś pierwszy dzień bez deszczu, a mi nie udało się wyciągnąć męża na spacer. Samej z dzieciakami w niedzielę głupio się plątać po bulwarach. I tak smutno jak widzisz całe roześmiane rodziny. emotka

Czemu głupio? Olej go, zróbcie sobie z dzieciakami super spacer, też możecie być roześmiani, a mąż niech żałuje.
0 0

akaska

#6407064 Napisano: 24.09.2017 15:53:05
kermit napisał(a):

akaska napisał(a):

Dziś pierwszy dzień bez deszczu, a mi nie udało się wyciągnąć męża na spacer. Samej z dzieciakami w niedzielę głupio się plątać po bulwarach. I tak smutno jak widzisz całe roześmiane rodziny. emotka

Czemu głupio? Olej go, zróbcie sobie z dzieciakami super spacer, też możecie być roześmiani, a mąż niech żałuje.

Może i racja, ale dzieci w sumie tylko w niedzielę ojca widzą. W tygodniu pracuje do późna i tylko buziaki na dobranoc. Ech, zrobiłam sobie długą kąpiel i trochę złość uszła. Rozczarowanie - nie.
0 0

Gość: kermit

#6407065 Napisano: 24.09.2017 15:55:11
akaska napisał(a):

kermit napisał(a):

akaska napisał(a):

Może i racja, ale dzieci w sumie tylko w niedzielę ojca widzą. W tygodniu pracuje do późna i tylko buziaki na dobranoc. Ech, zrobiłam sobie długą kąpiel i trochę złość uszła. Rozczarowanie - nie.

A to zmienia postać rzeczy emotka  
0 0

aurorcia

#6407148 Napisano: 24.09.2017 22:25:45
W południe wsadziłam do zamrażarki wino do obiadu...i przed chwilą sobie o tym przypomniałamemotka emotka
0 0

Gość: gosia16

#6407149 Napisano: 24.09.2017 22:29:50
aurorcia napisał(a):

W południe wsadziłam do zamrażarki wino do obiadu...i przed chwilą sobie o tym przypomniałam emotka emotka

sorbet?emotka
0 0

aurorcia

#6407151 Napisano: 24.09.2017 22:34:21
gosia16 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

W południe wsadziłam do zamrażarki wino do obiadu...i przed chwilą sobie o tym przypomniałam emotka emotka

sorbet? emotka

Dokładnie!Dobrze, że korek wywaliło, bo butelki nie rozsadziło emotka  Ciekawe jakie jutro będzieemotka
0 0

taalvikki

#6407169 Napisano: 25.09.2017 00:13:28
akaska napisał(a):

kermit napisał(a):

akaska napisał(a):

wkurza mnie, że są dzieci, które ojca widzą tylko w niedzielę.

----------------

a pomijając powyższe, to... może gdy ktoś pracuje po 12 godzin dziennie, to w niedzielę chce się zwyczajnie je%nąć spać/odpocząć, a nie paradować po bulwarach.