Wkurza mnie...

aurorcia

#6406094 Napisano: 21.09.2017 14:34:01
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie angina i straszny ból gardła, z którym nie potrafię sobie poradzić  emotka

Też mam od wczoraj, a ostatnią miałam miesiąc temuemotka
0 0

tadziuuu

#6406100 Napisano: 21.09.2017 14:51:12
cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

zatrzymala sie okres i lekarka nie zna przyczyny. Ciąży nie ma jak by co

Ufff, co za ulga! emotka

I co się czepiasz literka mi sie dopisała jakoś hehe  emotka

E, tam! Ja nie o literce emotka

Zmień lekarza emotka  inny ginekolog z pewnością może mieć inne podejście. Przyczyn może być bardzo wiele. Ostatnio z narzeczoną mieliśmy kilka trudności ale zmiana lekarza pomogła:)
0 0

anialistopad

#6406102 Napisano: 21.09.2017 14:53:13
Czekam na wyniki morfologia ,glukoza, tsh i beta dodatkowo. Jak te wyjda prawidlowe to bedzie robila kolejne badania
0 0

ambi_9

#6406111 Napisano: 21.09.2017 15:10:16
wiesia30 napisał(a):

yreks napisał(a):

Żona otrzymała maila z konkursu kaufland "wpsólnie dbamy o wasz komfort" o niepowodzeniu weryfikacji. Podała nr paragonu zamiast transakcji... ehh 100 przeszła koło nosa !!! emotka

napisz do nich,poproś,może się uda

Przykro mi ale wiem z autopsji, że się nie uda. To samo zrobiłam w poprzednim budżecie - w tym temacie są nieugięci emotka
1 brucee 0

grandprix

#6406172 Napisano: 21.09.2017 17:39:15
ambi_9 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

yreks napisał(a):

Żona otrzymała maila z konkursu kaufland "wpsólnie dbamy o wasz komfort" o niepowodzeniu weryfikacji. Podała nr paragonu zamiast transakcji... ehh 100 przeszła koło nosa !!! emotka

Przykro mi ale wiem z autopsji, że się nie uda. To samo zrobiłam w poprzednim budżecie - w tym temacie są nieugięci emotka

Oni w tych agencjach chyba czerpią chorą satysfakcję z odbierania wcześniej przyznanych nagród. Mi ostatnio jedna z agencji odebrała wygraną w konkursie z margaryną za błąd w numerze telefonu, chociaż pisząc mi o tym w mailu sami zrobili w nim błąd, ale błąd błędowi jak widać nie równy. Trudno, niech się nacieszą swoją "władzą", życzę im tylko, żeby ktoś potraktował ich podobnie.
1 brucee 0

cudaczek121

#6406228 Napisano: 21.09.2017 19:54:27
ambi_9 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

yreks napisał(a):

ambi_9 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

yreks napisał(a):

To jest zupełnie bez sensu.Rozumiem, regulamin rzecz święta, należy go przestrzegać.No,ale przecież jakby ktoś podał jakiś zupełnie z Kosmosu wzięty numer, który wcale nie widnieje na paragonie w żadnym jego miejscu, to ok, można tego faktycznie nie uznać- zgoda.Ale nie każdy człowiek odróżnia numer transakcji od numeru paragonu- dla wielu ludzi to "jeden pies". Nie pojmuję, dlaczego agencje się tak upierdliwiają.
1 brucee 0

Gość: gosia16

#6406239 Napisano: 21.09.2017 20:17:13
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

To jest zupełnie bez sensu.Rozumiem, regulamin rzecz święta, należy go przestrzegać.No,ale przecież jakby ktoś podał jakiś zupełnie z Kosmosu wzięty numer, który wcale nie widnieje na paragonie w żadnym jego miejscu, to ok, można tego faktycznie nie uznać- zgoda.Ale nie każdy człowiek odróżnia numer transakcji od numeru paragonu- dla wielu ludzi to "jeden pies". Nie pojmuję, dlaczego agencje się tak upierdliwiają.

emotka Dokładnie! Przecież jest ten numer na paragonie, tylko w innym miejscu, ale paragon jest oryginalny, zero oszustwa przecież!

nie można ,bo kombinatorzy wyślą pierwsze zgłoszenie na nr paragonu ,a drugie na numer transakcji,a jeszcze więksi kombinatorzy znajdą więcej numerów na paragonie

Gość: kermit

#6406261 Napisano: 21.09.2017 21:11:26
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

gosia16 napisał(a):

kombinatorzy wyślą pierwsze zgłoszenie na nr paragonu, a drugie na numer transakcji, a jeszcze więksi kombinatorzy znajda więcej numerów na paragonie

No i jak to obejść? Żeby tak nie kombinowano? emotka

KARAĆ kombinatorów. Bez litości. Zakuciem w dyby lub przykuciem do pręgierza z kartką na piersi: OSZUKIWAŁEM W KONKURSACH emotka

Ale po co zaraz w dyby? Może wystarczy tak jak to właśnie robi TQG być nieugiętym i trzymać się regulaminu? emotka  Może  to być frustrujące dla osób, które faktycznie się pomyliły,natomiast z pewnością nie pozwala na kombinowanie z numerami.
1 slonko365 0

jokan

#6406289 Napisano: 21.09.2017 22:20:01
do kiedy list ma dojsc do Avanti za I etap cheetosow? Ja dopiero teraz doczytalam, ze chca poczta zwykla emotka , a juz skany porobilam, a dopiero czytam, ze musze to wyslac....i az oczy przecieram ze zdumienia....jak to najlepiej i najszybciej wyslac teraz?
0 0

Gość: poprostuanette

#6406292 Napisano: 21.09.2017 22:23:34
jokan napisał(a):

do kiedy list ma dojsc do Avanti za I etap cheetosow? Ja dopiero teraz doczytalam, ze chca poczta zwykla emotka , a juz skany porobilam, a dopiero czytam, ze musze to wyslac....i az oczy przecieram ze zdumienia....jak to najlepiej i najszybciej wyslac teraz?

5 dni od momentu kiedy dostałaś maila
0 0

jokan

#6406297 Napisano: 21.09.2017 22:28:43
poprostuanette napisał(a):

jokan napisał(a):

to wiem, tylko czy jak jutro wysle, to ma szanse to dojsc, zgapilam się z tym emotka
0 0

jokan

#6406298 Napisano: 21.09.2017 22:29:50
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

Helicopter by sie przydał. Wrzuc w polecony. Poczta Polska nie daje gwarancji na dostarczenie w 5-7 dni. To taka sugestywna promocja usług.Z rana na Poczte  emotka

z rana to do pracy ide:(, dlacego dali tak krotki czas? i to nie liczy sie data wyslania tylko otrzymania...
0 0

Gość: poprostuanette

#6406299 Napisano: 21.09.2017 22:31:00
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

to wiem, tylko czy jak jutro wysle, to ma szanse to dojsc, zgapilam się z tym emotka

priorytet powinien byc w poniedziałek ale to jest tylko PP. Mi zazwyczaj dochodzą w 1 dzień. A le dla pewności zostaje Ci kurier tylko
1 jokan 0

Gość: chochliczka

#6406305 Napisano: 21.09.2017 22:50:45
Dostałam kod na sliwke,chcialam wyslac nawet na konkurs ale patrze,ze nagroda jest warta 10 zł , normalnie szał emotka

madzia1-s

#6406308 Napisano: 21.09.2017 23:04:49

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

priorytet powinien byc w poniedziałek ale to jest tylko PP. Mi zazwyczaj dochodzą w 1 dzień. A le dla pewności zostaje Ci kurier tylko

ja wyslalam wczoraj, a dzisiaj juz dostarczony. wiec mysle ,ze ze spokojem jak wyslesz jutro po weekendie dojdzie emotka
0 0

ewikewikk

#6406309 Napisano: 21.09.2017 23:17:49
Wkurza mnie wszystko, po całości. "UWAGA, ZŁY CZŁOWIEK!"
0 0

maryam

#6406312 Napisano: 21.09.2017 23:44:17
bruce napisał(a):

Jasny gwint!, przeczytałam coś, co mnie - że tak to ujmę - zmroziło (i wkurzyło, ofkors, od razu też) emotka emotka emotka :http://nt.interia...stulecia,nId,2442954

Ta wiadomość jest niczym, do tej o końcu świata w najbliższą sobotę...emotka
1 brucee 0

Gość: awi

#6406313 Napisano: 21.09.2017 23:45:10
bruce napisał(a):

Jasny gwint!, przeczytałam coś, co mnie - że tak to ujmę - zmroziło (i wkurzyło, ofkors, od razu też) emotka emotka emotka :http://nt.interia...stulecia,nId,2442954

" Przewidywania na dłuższy okres czas są jednak obarczone tak dużym błędem, że mało kto
traktuje poważnie prognozy długoterminowe, a aura potrafi się zmienić "

"Nie wiadomo do końca, na jakiej podstawie swoje przewidywania opierają eksperci z Exacta Weather"

"Na szczęście wszystko wskazuje na to, że Golfsztrom nadal płynie"

Nie martw się na zapas, Bruce. W prognozach na ten tydzień ogłaszano dla mojego regionu deszcze a tymczasem codziennie było duuużo słoneczka.
1 brucee 0

azaflora

#6406333 Napisano: 22.09.2017 05:27:24
Paskudne wietrzysko, deszcz od paru dni - brrr, zawiało mnie tak, że straciłam głos emotka  , mogę tylko piszczeć jak myszka.
0 0

stamp2

#6406335 Napisano: 22.09.2017 06:57:28
maryam napisał(a):

bruce napisał(a):

Ta wiadomość jest niczym, do tej o końcu świata w najbliższą sobotę... emotka

wiadomo już o której ten koniec świata ma się zacząć?emotka musze wszystkie paragony jeszcze pozbieraćemotka emotka
1 andii 0