Wkurza mnie...

jokan

#6411000 Napisano: 03.10.2017 19:38:45
superloser napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

nadeim napisał(a):

Prince Polo, 180 kodów w ciągu 3godzin i ani jedna nagroda emotka

Ja wkurzona, ze na 0/8  emotka I brak chetnych do jedzenia.

a ja dwa i tez nic, ale dzisiaj pierwszy dzien i moze malo braamek otworzyli ?

U mnie na 10 0 nagród w prince polo. A mezowi kazałam jeśc te prince polo bo kody potrzebuje emotka

Od wczoraj.Wychodzi 1 nagroda na 90-100 minut . Chociaż w nocy, bramki nie musza mieć takiej samej częstotliwości.

To kiedy te 20cia mam wbić? Jak na 180 wyszło null.

trudno powiedzieć, raczej trzeba przypadkowo wbijać.....

kammaro

#6411002 Napisano: 03.10.2017 19:42:56
A wiecie, jak mnie wkurza Prince Polo? Na prawie 2000 (dwa tysiące) kodów NIC emotka

ace

#6411007 Napisano: 03.10.2017 19:58:36
że ktoś mi zajumał sprzed nosa bilety w Desperadosie emotka
0 0

assal

#6411013 Napisano: 03.10.2017 20:10:42
Bruce: To jest loteria. Tam się musi wszystko zgadzać co do literki i grosza, więc paragony są na każdą stronę teraz prześwietlane. Łącznie z tym, że przechodzą przez ręce prawników i coraz częściej oryginalność paragonu potwierdzana jest dodatkowo w sklepie, gdzie zakupy były robione. 
Szef agencji może być świetną osobą prywatnie, na to i tamto przymykającą oko w konkursach, ale loterie to papiery, dokumenty, kontrole itp. 
Wkurza mnie, że w loteriach nic dalej nie wygrywam, ale może i dobrze? Kosztują wiele stresu, bo czasem na weryfikację się czeka i miesiąc  emotka

cherry_coke

#6411015 Napisano: 03.10.2017 20:15:59
assal napisał(a):

Bruce: To jest loteria. Tam się musi wszystko zgadzać co do literki i grosza, więc paragony są na każdą stronę teraz prześwietlane. Łącznie z tym, że przechodzą przez ręce prawników i coraz częściej oryginalność paragonu potwierdzana jest dodatkowo w sklepie, gdzie zakupy były robione. Szef agencji może być świetną osobą prywatnie, na to i tamto przymykającą oko w konkursach, ale loterie to papiery, dokumenty, kontrole itp. 
Wkurza mnie, że w loteriach nic dalej nie wygrywam, ale może i dobrze? Kosztują wiele stresu, bo czasem na weryfikację się czeka i miesiąc  emotka

Jeśli tak jest to aż dziw, że w niektórych loteriach przechodzą wałki widoczne gołym okiem... 

assal

#6411025 Napisano: 03.10.2017 20:31:05
Cherry_coke: Niektórzy na informatykach i prawniku chcą zaoszczędzić...  emotka
Inni się uczą, wyciągają wnioski, chcą współpracować z najlepszymi. Tak działa rynek. 
Co nie znaczy, że to i owo mnie nie wkurza. Wkurza w konkursowym świecie dużo, ale jeszcze co jakiś czas coś fajnego, kreatywnego się pojawia  emotka
1 brucee 0

petunija1

#6411026 Napisano: 03.10.2017 20:32:53
kammaro napisał(a):

A wiecie, jak mnie wkurza Prince Polo? Na prawie 2000 (dwa tysiące) kodów NIC  emotka

Kochana,na pewno w losowaniu dodatkowym wysyp będzie.emotka
1 brucee 0

dolly

#6411028 Napisano: 03.10.2017 20:39:37
bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że się poryczałam przez to przegrane autko Toyoty na forum, jakby to moje było. emotka Regulamin i upierdliwy organizator mnie głównie wkurzył; żeby kurde głupich płatków nie uznać uczciwemu konkursowiczowi! emotka emotka emotka

o co chodzi?

Ale mam ładnie pod avatarem emotka  tak okrągło emotka  aaa to nie ten top do cieszenia emotka
0 0

slonko365

#6411099 Napisano: 03.10.2017 23:46:52
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że się poryczałam przez to przegrane autko Toyoty na forum, jakby to moje było. emotka Regulamin i upierdliwy organizator mnie głównie wkurzył; żeby kurde głupich płatków nie uznać uczciwemu konkursowiczowi! emotka emotka emotka

Rozumiem rozgoryczenie, wkurzenie i żal. Ale w końcu po to jest regulamin. Ile razy są konkursy w których mamy kupić tylko taki a nie inny produkt chociaż jest mnóstwo innych produktów tej firmy. Mamy kupić 1 litr bo 0,5 czy 1,5 l juz nie gra. Sami czepiamy się niejednokrotnie że organizator nie trzyma, się regulaminu bo miał wysyłkę do 15 a 20 jeszcze nie wysłano. Tu też w tym przypadku uczepił się organizator bo produkt danej firmy nie był konkursowy. 
Z wielkiego serducha współczuje odebrania samochodu. Nie wiem jak się można czuć w takiej chwili...na pewno potwornie, ale tutaj nie zawinił organizator tylko konkursowicz. 
Pomyslmy z drugiej strony.... ktoś z poza forum kupuje produkty za 20 zł i oakzuje się że konkursowe są za 18 zł a 2 zł to produkt niekonkursowy, ale organizator przytyka na to oko , bo to ich produkt i przyznaje samochód.... wtedy byłaby nagonka na organizatora bo przyznał nagrodę niezgodnie z regulaminem. 
Mi tez kiedyś przepadła nagroda o wiele wiele mneijsza bo bon do sklepu bo udało się wygrać w dwóch losowaniach podałem te same dane adresowe ale inne osoby. Nagroda nie przyszła bo jedna na jeden adres. Też się wkurzałem ale to była moja wina bo niedoczytałem regulaminu... 

niesety trzeba żyć dalej i mieć nadzieję że forumowicz się odkuje...

Z jednej strony - jeśli ktoś zgłosił paragon niezgodny z regulaminem, to zrozumiałe, że nie dostaje nagrody, a tak jak napisała assal, to jest loteria, więc nawet jakby agencja chciała wykazać "dobrą wolę" to mogłoby się skończyć niewesołymi problemami z Izbą Celną.
Ale z drugiej strony - i to jest kwestia sposobu organizacji konkursów/loterii - kto normalny (poza nami emotka ) chodzi do sklepu z listą co to może kupić na daną loterię a co nie? Aktualnie to już wygląda ciut lepiej, ale pamiętacie, że wcześniej lista produktów konkursowych na te loterie Nestle to było kilka kartek A4 wydrukowanych? Jak w sklepie musiałam szukać po tej liście czy to akurat co chcę kupić na niej jest (włącznie z wyszukiwaniem gramatury i kodu kreskowego) to mnie szlag trafiał.
Mechanizm powinien być prosty - albo wszystkie produkty producenta, bez wyjątków (a przynajmniej bez takich wyjątków jak eliminowanie najbardziej popularnych płatków Nestle w loterii Nestle), albo tylko jakiś jeden produkt/kategoria. Ewentualnie wyszczególnienie max kilku produktów na ulotce i wszystkich materiałach. Każde inne komplikowanie i chowanie list produktów po regulaminach to jest prowokowanie sytuacji, gdy ktoś coś pomyli i nieszczęście gotowe, a jaki to dobry PR, gdy idzie w świat informacja, że ktoś "prawie" wygrał samochód? Nas to nie zniechęci, ale zwykłego człowieka, który po prostu idzie na zakupy i zauważył info o loterii w gazetce/na plakacie?

slonko365

#6411105 Napisano: 04.10.2017 00:13:15
I żeby było w temacie - wkurzają mnie długaśne listy produktów w regulaminach, gdy nie jestem pewna, czy nie ma tu jakiegoś haczyka, że np. jakaś gramatura albo jakiś konkretny produkt nie bierze udziału, a ginie gdzieś wśród kilkudziesięciu innych produktów/gramatur, oraz nieumieszczanie produktów na ulotkach/plakatach. Sama ostatnio kupiłam w ODiDO keczup Kotliny czosnkowo-bazyliowy. I dopiero przed wysłaniem, gdy się wczytałam w regulamin, okazało się , że tylko pikantny i łagodny mógł być. Dobrze, że nie wysłałam zgłoszenia, ale paragon poszedł się... przejść na spacer.
0 0

jokan

#6411129 Napisano: 04.10.2017 08:10:40
petunija1 napisał(a):

kammaro napisał(a):

A wiecie, jak mnie wkurza Prince Polo? Na prawie 2000 (dwa tysiące) kodów NIC  emotka

Kochana,na pewno w losowaniu dodatkowym wysyp będzie. emotka

a jakie tam jest losowanie dodatkowe?
0 0

agakaz2

#6411136 Napisano: 04.10.2017 08:27:27
jokan napisał(a):

petunija1 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Kochana,na pewno w losowaniu dodatkowym wysyp będzie. emotka

a jakie tam jest losowanie dodatkowe?

tak. jest taka informacja jak rejestrujemy kod
0 0

dolly

#6411193 Napisano: 04.10.2017 10:19:43
Spieprzone zgłoszenie do loteriiemotka
0 0

Agnes

#6411242 Napisano: 04.10.2017 10:49:04
wkurzyłam się kupiłam Lubisia w żabce a na paragonie mam Petitki !!!!!!!!!!
a najlepsze bo na ten paragon wysłałam zgłoszenie
0 0

dolly

#6411246 Napisano: 04.10.2017 10:50:17
Agnes napisał(a):

wkurzyłam się kupiłam Lubisia w żabce a na paragonie mam Petitki !!!!!!!!!!a najlepsze bo na ten paragon wysłałam zgłoszenie

Petitki Lubisie? emotka jest dobrze, nie martw się emotka
0 0

Agnes

#6411248 Napisano: 04.10.2017 10:53:50
dolly napisał(a):

Agnes napisał(a):

wkurzyłam się kupiłam Lubisia w żabce a na paragonie mam Petitki !!!!!!!!!!a najlepsze bo na ten paragon wysłałam zgłoszenie

dobrze?
z tego co kojarzę to Petitki to takie biszkopty
a na lubisiach na opakowaniu nie ma takiej nazwy
0 0

dolly

#6411258 Napisano: 04.10.2017 11:03:44
Agnes napisał(a):

dolly napisał(a):

Agnes napisał(a):

dobrze?z tego co kojarzę to Petitki to takie biszkopty
a na lubisiach na opakowaniu nie ma takiej nazwy

http://bangla.bab...26/d/597_01_3023.jpg

dobrze emotka
2 Agnes, andii 0

jokan

#6411262 Napisano: 04.10.2017 11:07:59
poczta na Interii emotka - zbyt czesto jakies maile od firm pseudo-pozyczkowych
0 0

Agnes

#6411285 Napisano: 04.10.2017 11:36:57
dolly napisał(a):

Agnes napisał(a):

dolly napisał(a):

Agnes napisał(a):

dobrze?z tego co kojarzę to Petitki to takie biszkopty a na lubisiach na opakowaniu nie ma takiej nazwy

http://bangla.bab...26/d/597_01_3023.jpg

dobrze emotka

no i przestałam się wkurzać emotka
1 dolly 0

Astronautka

#6411292 Napisano: 04.10.2017 11:41:41
facebook....czasami nie dostaję powiadomień, że ktoś odpowiedział na mój komentarz konkursowy (ostatnio Douglas) i muszę sprawdzać moje posty na konkursy czy przypadkiem nie wygrałam, bo nie zawsze podają listę zwycięzców....
0 0