Wkurza mnie...

synk

#6414029 Napisano: 09.10.2017 19:13:30
southlander napisał(a):

synk napisał(a):

Lewandowski obronił licencjat (robiony 10 lat) pisząc autobiografię. Wkurza mnie to że za coś takiego można otrzymać dyplom. Szkolnictwo wyższe...dokąd zmierzasz?

Przecież nie znasz w ogóle treści pracy, a już krytykujesz ogarniając jedynie temat. To niepoważne. Lewy miał specjalizację trenersko-menadżerską, więc myślę że to bardzo dobrze, że zrobił case study (studium przypadku jak ktoś woli) swojej kariery. Dobre wzorce warto kopiować i wcielać w życie.

nikt z żyjących w piekle nie był a też wszyscy krytykują...Rozumiem  że wciągnęła Cię treść pracy Lewego emotka
0 0

Agnes

#6414279 Napisano: 10.10.2017 11:47:12
znów się wkurzyłam na paragon
kupiłam lubisie mam ciastka kakaowe
0 0

mietowa

#6414280 Napisano: 10.10.2017 11:49:51
Wkurza mnie, że wygrałam stówkę w Śniadaniowej, a potem przy rejestracji podałam numer swój, zamiast męża emotka . Stówka przeszła mi koło nosa, a przecież ja już "za nią" ferrero dwa kupiłam. I tak, przegrałam. 
0 0

mietowa

#6414283 Napisano: 10.10.2017 11:53:25
I jeszcze mnie wkurza, że kiedy grałam namiętnie kilka lat temu, to śmigałam w kreatywnych, aż miło. Kartony kosmetyków, pierdołów, cuda na kiju, karty przedpłacone. Wygrana średnio co drugi dzień. Teraz albo ja już kreatywności nie mam za nic albo po prostu jest gigantyczna konkurencja. Pewnie to pierwsze, mózg nie robi się młodszy  emotka .
0 0

henryczka62

#6414288 Napisano: 10.10.2017 12:04:12
Wkurzają mnie organizatorzy, którzy nie umieją zabezpieczać wysyłanych paczek. Moje szklanki przyjechały w kilkudziesięciu częściachemotka
0 0

dolly

#6414290 Napisano: 10.10.2017 12:08:53
cb656 napisał(a):

Niby wiem od dawna o totalnej inwigilacji, ale nadal mnie to wkurza emotka Pisałem sobie w Messengerze luźno ze znajomymi o tym, gdzie i czym można zająć dzieci w weekend i wspomniałem tam o schronisku dla zwierząt w moim mieście, gdzie psy czekają na wolontariuszy, gotowych wyjść z nimi na spacer, zamiast ciągle siedzieć w klatce. Taka namiastka wolności i zainteresowania to dla psa duża frajda...

No i dziś w panelu z reklamami widzę co rusz jakieś informacje o schroniskach, akcjach dla zwierząt i temu podobnych, zamiast dotychczasowych reklam zakupów wszelakich. emotka
Rozumiem, że Facebook śledzi w celach reklamowych PUBLICZNE wpisy i komentarze, ale zaglądanie w prywatne wiadomości to chamstwo i nadużycie!
emotka emotka emotka

Aż się boję jutro otworzyć kompa  emotka emotka emotka
0 0

ikropka

#6414294 Napisano: 10.10.2017 12:10:26
FBdominika napisał(a):

Wkurza mnie Desperados, za nieco szybsze przejechanie palcem po ekranie tabletu insynuują próbę oszustwa i kod stracony

otóż to. Nie wiem jak mam tym palcem ruszać żeby nie oszukiwać. Może palce mam jakieś lewe?
0 0

Niebieska_Laguna

#6414303 Napisano: 10.10.2017 12:16:38
Byłam członkiem na jednej z największej grup na facebooku dotyczącej kosmetyków. Niestety, ale ktoś włamał się na konto dziewczyny, która była moderatorem i ukradł grupę. Zrobił tam prawdziwy syf. Jakieś głupie obrazki obrażające uczucia religijne, innych ludzi, itp... Masakra co się tam wyprawia - wulgarne i chamskie wpisy, wyśmiewanie innych. Oczywiście administracja facebooka w żaden sposób nie reaguje emotka Żadne zgłoszenia nic nie dają. Bo jest tylko odpowiedź zwrotna, że nie narusza nikt tych ich praw czy czego tam. Zdjęcie związanej figurki matki boskiej z nożem przystawionym do gardła na tle flagi ZSRR dla facebooka nie łamie standardów korzystania z portalu emotka No śmiech na sali. A dziewczyna, która prowadzi fundację dla kotów, dostała bana, bo za często wystawiała przedmioty na sprzedaż na grupie, gdzie trwały licytacje charytatywne. Według facebooka to już spam...
1 brucee 0

dolly

#6414306 Napisano: 10.10.2017 12:18:46
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

Niby wiem od dawna o totalnej inwigilacji, ale zaglądanie w prywatne wiadomości to chamstwo i nadużycie! emotka emotka emotka

Aż się boję jutro otworzyć kompa  emotka emotka emotka

Aż się boję pomyśleć, o czym pisałaś emotka

nie myśl, bo też CI wyskoczy emotka
1 slonko365 0

Gość: gosia16

#6414398 Napisano: 10.10.2017 14:08:00
Wczoraj dostałam informację że nadano in postem paczkę do mnie,będzie w ciągu 3 dni. Ale przez przypadek dzisiaj siedzę cały dzień w domu.I nagle mail że paczkę mogę sobie odebrać w punkcie odbioru w ciągu 3 dni.Kuriera oczywiście nie było.Punkt odbioru czynny od 8-16 więc ci co pracują tez w tych godzinach nie odbiorą.Powinnam zadzwonić do firmy za co oni płacili in postowi - za kuriera,czy maila do mnie żebym sobie po nią poszłaemotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6414399 Napisano: 10.10.2017 14:12:16
Przegapiłam telefon od Wedla ABC emotka Kurde nooo... Akurat w tej minucie, gdy nie mogłam rozmawiać dzwonili. A teraz nikt nie odbiera. Jak ja nie lubię tego dzwonienia z wynikami. Ludzie przecież pracują... wygodniejsze są esemesy.
0 0

renatak0

#6414409 Napisano: 10.10.2017 14:31:27
Niebieska_Laguna napisał(a):

Przegapiłam telefon od Wedla ABC emotka Kurde nooo... Akurat w tej minucie, gdy nie mogłam rozmawiać dzwonili. A teraz nikt nie odbiera. Jak ja nie lubię tego dzwonienia z wynikami. Ludzie przecież pracują... wygodniejsze są esemesy.

U mnie ta sama sytuacja wczoraj, dzisiaj mam wolne ale wyszłam na balkon na chwilkę i drugi raz dzwonili z innego nr i oczywiście nie odbierają jak próbuję oddzwonić, pewnie za trzecim razem będzie to samo i bon przepadnie ech..
0 0

renatak0

#6414418 Napisano: 10.10.2017 14:47:57
superloser napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wczoraj dostałam informację że nadano in postem paczkę do mnie,będzie w ciągu 3 dni. Ale przez przypadek dzisiaj siedzę cały dzień w domu.I nagle mail że paczkę mogę sobie odebrać w punkcie odbioru w ciągu 3 dni.Kuriera oczywiście nie było.Punkt odbioru czynny od 8-16 więc ci co pracują tez w tych godzinach nie odbiorą.Powinnam zadzwonić do firmy za co oni płacili in postowi - za kuriera,czy maila do mnie żebym sobie po nią poszła emotka

To CI co nie dzwonią  emotka  bo NIE muszą - info z Centrali DPD.Łatwiej odstawić do punktu. Nie muszą stać w korkach ani paliwa marnować.

Ja miałam lepszą sytuację.2 października dostałam info od inpost ,że paczka została odebrana.Przepytałam rodzinę - nikt nie odbierał.Poczekałam kilka dni , zaglądałam do skrzynki pocztowej nic. Napisałam zapytanie  na fejsie co  z moją paczką kilka dni temu, dziś rano cudownie znalazła się w mojej skrzynce cała obklejona taśmą, bez żadnej notki dlaczego.Cieszę sie ,ze w koncu dotarła ,bo to był podręcznik ,ale sytuacja conajmniej dziwna
0 0

cudaczek121

#6414424 Napisano: 10.10.2017 14:55:42
Wczoraj, gdy jechałam tramwajem, mimochodem byłam "nausznym" świadkiem rozmowy telefonicznej, jaką przeprowadzała ze swoją koleżanką Pani siedząca przede mną. W dość głośny i żywiołowy sposób opowiadała tej swojej rozmówczyni o ich wspólnej koleżance- nazwijmy ją Anna.Otóż rodzice owej Anny, kobiety lat pięćdziesiąt kilka dni temu niespodziewanie przyjechali w odwiedziny do córki, otworzyli drzwi własnym kluczem, a mama tej pani już od progu miała stwierdzić "Jezu, ale tu masz bałagan, proszę natychmiast tu posprzątać". No i ta córka pięćdziesięcioletnia, chcąc- nie chcąc, natychmiast zakasała rękawy i zaczęła ogarniać bałagan. Nie wiem, na ile ta historia jest prawdziwa, czy aby nie podkoloryzowana.Ale tak się jakoś nieswojo poczułam, jakbym zobaczyła w owej Pani Annie samą siebie kontra rodzice za kilkanaście latemotka Nigdy nie byłam fanką generalnych porządków, wychodząc rano z domu rzadko kiedy ścielę łóżko emotka Po prostu wolę w tym czasie książkę poczytać niż sprzątaćemotka Kiedy byłam na urlopie i poleciłam ojcu, aby znalazł mi w pudełku blaszanym paragon Aquafresh (skutecznie odszukał właściwy, karta Ikea dotarła), to tato mi potem powiedział: "Wiesz co, Kaśka, generalnie to nie jesteś mistrzynią porządków,ale za to w paragonach konkursowych masz taki porządek,że normalnie pełen szacun" emotka

Gość: chochliczka

#6414496 Napisano: 10.10.2017 16:09:21
Wkurza mnie, ze jestem ostatnio tak beznadziejna, ze nawet nie potrafię wygrac cukierkow od mieszanki...A niedlugo bede miec tyle nerwow,ze cukierasy idealny by byly na podniesienie cukru we krwiemotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6414538 Napisano: 10.10.2017 16:47:56
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie, ze jestem ostatnio tak beznadziejna, ze nawet nie potrafię wygrac cukierkow od mieszanki...A niedlugo bede miec tyle nerwow,ze cukierasy idealny by byly na podniesienie cukru we krwi emotka

Przynajmniej będziesz trzymała linie nie to co My... Będziemy beczki pod koniec zimy emotka
1 andii 0

ace

#6414758 Napisano: 11.10.2017 08:35:04
inPost i ich paczkomaty.. Nie dość że na odbiór jest tylko 48godzin to jeszcze wywieźli moją przesyłkę na drugi koniec miasta. No dobra z tym drugim końcem miasta to przesadzam, ale kilka km od wybranego paczkomatu i do tego zupełnie mi nie po drodze.... Niedługo to będę musiała jechać do wsi czy miasta obok... Czy reklamowanie tego będzie miało jakiś skutek? Czy jak grochem o ścianę?
0 0

ewikewikk

#6414762 Napisano: 11.10.2017 08:49:00
Reklamację napisz, ale paczkę odbierz bo diabli wiedzą co się z nią stanie...
0 0

cherry_coke

#6414764 Napisano: 11.10.2017 08:58:58
ace napisał(a):

inPost i ich paczkomaty.. Nie dość że na odbiór jest tylko 48godzin to jeszcze wywieźli moją przesyłkę na drugi koniec miasta. No dobra z tym drugim końcem miasta to przesadzam, ale kilka km od wybranego paczkomatu i do tego zupełnie mi nie po drodze.... Niedługo to będę musiała jechać do wsi czy miasta obok... Czy reklamowanie tego będzie miało jakiś skutek? Czy jak grochem o ścianę?

Odpowiedzą Ci, że taka jest procedura w momencie, kiedy wszystkie skrytki są zajęte. Wtedy paczka ląduje w innym paczkomacie. Powinna trafić do najbliższego z wolnymi skrytkami. Najlepsze jest to, że przy wysyłce może być taka sama sytuacja. Masz etykietę, lecisz do paczkomatu, a tu zonk, brak wolnych skrytek. Cały czas myślałam, że jak mam etykietę to mam zarezerwowaną skrytkę. Niestety nie emotka   
0 0

cleo25

#6414766 Napisano: 11.10.2017 09:08:55
ace napisał(a):

Właśnie odbiór jest "tylko" w ciągu 48 godzin, aby nie zalegały tam paczki i nie zajmowały miejsca. A co kurier miał z tą Twoją paczką zrobić, skoro w paczkomacie nie było miejsca ? Woziłby ją w samochodzie przez najbliższe dwa dni to składałabyś reklamację, że długo idzie.
1 lager 0