Wkurza mnie...

joan

#6415582 Napisano: 12.10.2017 19:43:40
bruce napisał(a):

Te opakowania się potwornie łatwo drą, do tego mają na obrzeżach silny klej - trzeba odkleić przecież najpierw całość, aby nadać kod, ale potem trudno znowu to rozklejać bez podarcia, jeśli się chce np. znaleźć zwycięski kodzik. emotka   Też serdecznie Ci współczuję. emotka Życzę za to choć Oskarowej Gali. emotka

Brzegi odcinam, żeby batonik wygodniej się otwierał emotka Tych kilku milimetrów chyba mi nie będą mieli za złe emotka Co nie zmienia faktu, że nawet biletów do kina nie chcą dać emotka

pioge7

#6415603 Napisano: 12.10.2017 20:40:51
45 paragon wklepany na pieprzone lubiśki i doooopppppaaaa... a doooopa po nich rośnie emotka emotka
1 brucee 0

dolly

#6415621 Napisano: 12.10.2017 21:13:21
pioge7 napisał(a):

45 paragon wklepany na pieprzone lubiśki i doooopppppaaaa... a doooopa po nich rośnie emotka emotka

aż tylu nie wklepałam, ale mimo to wkurza niesamowicie ta loteria. I te pozostałe z badziewnymi bramkami też emotka  
0 0

pioge7

#6415627 Napisano: 12.10.2017 21:22:21
dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aż tylu nie wklepałam, ale mimo to wkurza niesamowicie ta loteria. I te pozostałe z badziewnymi bramkami też  emotka  

na szczęście paragony rodzinne więc się koszty rozbijają na rodzinę, ale już patrzeć na nie nie możemy... ostatnie 5 zostało i już koniec.. nie gram w to .... te kalosze nie są tego warte
1 brucee 0

mia

#6415628 Napisano: 12.10.2017 21:25:08
Znów wieje jak diabli, aż świerk wali mi w chałupę gałęziami, leje jak z cebra, karetki (straż, policja?) do akompaniamentu wyją - iście złota pogodna jesień... emotka
A tu w dodatku czytam:
http://wiadomosci...ujemy-skutki/1trncvt
No tak, dawno konkretnej wichury w Polsce nie było, trza żeby znów coś j***o. Trochę lasów w końcu nam jeszcze zostało do wykoszenia. emotka    Ofelia, kuźwa. Amerykanie to mają poczucie humoru.

dwaburekoty

#6415647 Napisano: 12.10.2017 21:56:37
Wkurza mnie to, że moja Mama nauczyła mnie oszczędzać, ale wydawać to za grosz.... 3 dzień siedzę na zalando i wybieram co można kupić za te wygrane 500+. I już nie mogę....

dolly

#6415685 Napisano: 13.10.2017 00:19:03
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie to, że moja Mama nauczyła mnie oszczędzać, ale wydawać to za grosz.... 3 dzień siedzę na zalando i wybieram co można kupić za te wygrane 500+. I już nie mogę....

e tam 3 dzien, ja wybieralam kilkanascie tygodni emotka  Juz myslalam, ze mi przepadnie, ale tam nie ma daty waznosci emotka
1 mayteq 0

zaczytana-pola

#6415748 Napisano: 13.10.2017 10:08:29
mia napisał(a):

Znów wieje jak diabli, aż świerk wali mi w chałupę gałęziami, leje jak z cebra, karetki (straż, policja?) do akompaniamentu wyją - iście złota pogodna jesień... emotka A tu w dodatku czytam:
http://wiadomosci...ujemy-skutki/1trncvt
No tak, dawno konkretnej wichury w Polsce nie było, trza żeby znów coś j***o. Trochę lasów w końcu nam jeszcze zostało do wykoszenia. emotka    Ofelia, kuźwa. Amerykanie to mają poczucie humoru.

Wczoraj byłam z ojcem na grzybach w rodzinnych stronach. Drzewa trzeszczaly tak, że strach było tam chodzić. A po ostatniej wichurze sporo było połamanych. Podobno z roku na rok ma być coraz gorzej z pogodą emotka  
1 brucee 0

dolly

#6415999 Napisano: 13.10.2017 16:55:37
Nie wkurza tylko wkur... mnie Smolar, gdzie nie wejde w regulamin tam smolar, piiiiiippppp  wyłączność mają czy co?
0 0

Niebieska_Laguna

#6416030 Napisano: 13.10.2017 18:47:06
Biurokracja  emotka  Nie mam już do tego siły. Zaświadczenia, wnioski, ciągle coś źle, ciągle czegoś brakuje, coś się nie zgadza... Nie mogę już przez to spać i jeść. Dziś dobiło mnie to już ostatecznie. Mam ochotę się poddać emotka  
0 0

southlander

#6416036 Napisano: 13.10.2017 19:03:45
synk napisał(a):

Gdyby wprowadzić górną granicę wprowadzonych konkursów to i inni by mieli szansę, nie odchodziliby z forum właśnie ze względu na ograniczenie dostępu i trudność znalezienia konkursu jeszcze nie dodanego (dzięki stachanowcom).

Naprawdę ktoś odchodzi z forum z takiego powodu? emotka Przecież ograniczenia dostępu są jedynie symboliczne.
Mi szkoda że nie dodaję konkursów jedynie dlatego, że troszkę czuję się jak pasożyt, gdy przychodzę na gotowe emotka . Ale nie widzę powodu żeby stawiać jakieś limity dodawanych konkursów - skoro ktoś chce dodawać to tylko się cieszyć. Limitowanie czyichś chęci do robienia czegoś produktywnego zalatuje mi "forumowym socjalizmem", niczym słynne limity na produkcję mleka w UE.

Chęci do działania się wspiera, a nie tłumi sztucznymi przepisami.

mkrzysiek

#6416202 Napisano: 14.10.2017 16:26:22
Wkurza mnie Desperados 2h grania i nawet piwa nie umiem wygraćemotka  Gierka wciąga
0 0

radosna

#6416226 Napisano: 14.10.2017 18:14:02
Śmieciowisko konkursów ...
Gdyby mnie strona www.e-konkursy.info wkurzała,
to bym w ogóle na nią nie zaglądała!
1 @gnieszk@ 0

kate86

#6416238 Napisano: 14.10.2017 18:41:20
z tym Desperadosem chyba jednak coś jest nie tak...nagrody mają być co 7 minut, siedzę już i "czyham" na 3 paki ale nic od 40 minut się nie pojawia;/ też tak mieliscie?
0 0

Gość: kermit

#6416251 Napisano: 14.10.2017 19:00:23
--------------------------------------------------------------------------------------------------
superloser napisał(a):

synk napisał(a):

no niby konkurencja mniejsza emotka

"I to tlumaczy, dlaczego tu takie smieciowisko.Nie ma folderów na konkursy / loterie organizowane przez Albedo, Smolar, Avanti, IQ MARKETING,  Streamline czy i360.

Ludzie dodają konkursy z 1-5 nagrodami , ni człek przez to sie przekopie to szybciej cos znajdzie na stronach Tesco, Auchan, ITM, C4  itp. albo Konkurencyjnych stronach.

Nie każdy ma czas "szukać". Czy tak ciezko dodac folder na KONKRTNE - ogólnopolskie konkursy / loterie? 
A dodac 3 czy 10 smieciowych konków , by miec dostep do wątku ... nie idzie sie na jakosc tylko ilosc. Cóż - nikt nawet nie sprawdza, czy te konkursy sa na przejecie danych naiwniaków czy promocyjne." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czytam i oczom nie wierzę. Co Ty właściwie krytykujesz? To że ludzie dodają konkursy? To  że dodają ich za dużo, a Ty biedaku nie masz czasu tego przeglądać? To że dodają takie, które Ciebie nie interesują? Nie podoba Ci się "śmieciowisko"-  nie zaglądaj tam. Nie ma obowiązku korzystania z bazy, skoro jak piszesz wszystko znajdujesz sobie na stronach sklepów. Ile tam masz dodanych konkursów? A ...zero. A Ci dodający są do tego tak bezczelni, że dodają konkursy nie takie, nie tyle i nie wtedy. No naprawdę, szkoda gadać. Ja nie dodaję konkursów ze zwyczajnego lenistwa i się do tego przyznaję. Ale w przeciwieństwie do Ciebie jestem bardzo wdzięczna osobom, które to wytrwale robią, bo bez nich nie wiedziałabym pewnie o dużej ich części.

Gość: nadeim

#6416284 Napisano: 14.10.2017 21:39:15
kate86 napisał(a):

z tym Desperadosem chyba jednak coś jest nie tak...nagrody mają być co 7 minut, siedzę już i "czyham" na 3 paki ale nic od 40 minut się nie pojawia;/ też tak mieliscie?

bo są co 7 minut, ale znikają w ciągu kilku sekund, więc jak w tych kilku sekundach nie wiedziesz w obszar gdzie jest ikona z nagrodą, to ci się już nie pojawi ikona z tą nagrodą. Czyli jak nagroda się pojawi np na 70m, a ty będziesz w tym czasie np jechała z 10m do 40m i ktoś w tym czasie już wygra tą nagrodę, to nie zobaczysz tej ikony.
0 0

tereniagno

#6416312 Napisano: 14.10.2017 23:48:45
pioge7 napisał(a):

To tak ,jak u mnie emotka   Nawet dzieci nie chcą już ich jeść, a kalosze uciekają w tych bramkach emotka
0 0

joasiunia

#6416327 Napisano: 15.10.2017 08:44:53
Wkurza mnie ogrom paskudnych wirusów. Wszystkie dzieci chore, każde na coś innego  emotka  
0 0

stamp2

#6416328 Napisano: 15.10.2017 08:51:45
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To tak ,jak u mnie emotka   Nawet dzieci nie chcą już ich jeść, a kalosze uciekają w tych bramkach emotka

emotka te kalosze są pozłacane że tak zaciekle o nie walczycie?emotka
2 brucee, mia 0

androm

#6416345 Napisano: 15.10.2017 11:22:20
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja tylko kilka, ale przyznam ze sa okrpnie niedobre
0 0