Wkurza mnie...

southlander

#6418034 Napisano: 18.10.2017 22:04:08
astronautka napisał(a):

southlander napisał(a):

Ostatnio często widuję, że gdy są jawne odpowiedzi, to jedna osoba zignoruje zasady konkursu, to już potem kolejne idą na ślepo za nią żeby tylko się wyróżnić. I organizator potem nie ma odwagi powiedzieć że np. na 100 zgłoszeń 5 jest zgodnych z regulaminem, bo przecież jakże to tak, ludzie by się zdenerwowali a tu chodzi o zabawę. Lepiej żeby się te 5 osób zdenerwowało, mniejsza presja...Zaczyna mnie to wkurzać, bo tak naprawdę w niektórych konkursach tracę czas dostosowując się do wymagań konkursu, podczas gdy mógłbym się na siłę wyróżnić i śmiać się z " cenzuraów" którzy grają uczciwie. A to dodać losową fotkę z wakacji, a to z dziećmi, mimo że konkurs nie ma z tym nic wspólnego, a to przekroczyć limit znaków bo "nie ma co być drobiazgowym".

Był ostatnio  na fejsie konkurs "napisz w 3 słowach " a nagradzali całe epopeje..

Na fejsie jest też modne "dokończ zdanie", oczywiście wygrywają odpowiedzi które na zdaniu się nie kończą emotka

joasiunia

#6418619 Napisano: 20.10.2017 11:55:57
Wkurza mnie, że sprawdzam jak opętana, czy już, czy już są przypadkiem jakieś wyniki... emotka
1 czemuszka 0

agakaz2

#6418621 Napisano: 20.10.2017 12:00:39
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że sprawdzam jak opętana, czy już, czy już są przypadkiem jakieś wyniki... emotka

witam w klubie myślałam że tylko ja tak mam emotka  nadmierne sprawdzanie spam
1 joasiunia 0

Gość: krzyszu

#6419092 Napisano: 22.10.2017 03:12:54
Cały dzień spałem bo źle się czułem ale pomyślałem, że dzięki temu może coś ugram na desperadosie. Okazuje się, że o 3 nad ranem jest trudniej coś ugrać niż w dzień emotka
0 0

agakaz2

#6419094 Napisano: 22.10.2017 07:42:53
krzyszu napisał(a):

Cały dzień spałem bo źle się czułem ale pomyślałem, że dzięki temu może coś ugram na desperadosie. Okazuje się, że o 3 nad ranem jest trudniej coś ugrać niż w dzień emotka

proponuję niedzielny poranek szybciej nagroda wpada. dziś wkurza pogoda wiem że niez zawsze będzie słońce ale akurat dziś musi tak lać bu
0 0

stamp2

#6419095 Napisano: 22.10.2017 07:52:33
agakaz2 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

proponuję niedzielny poranek szybciej nagroda wpada. dziś wkurza pogoda wiem że niez zawsze będzie słońce ale akurat dziś musi tak lać bu

to już tradycja emotka cały tydzień słońceemotka sobota i niedziela deszcz i ziąbemotka
1 brucee 0

madzia1-s

#6419120 Napisano: 22.10.2017 10:08:43
agakaz2 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

mi wczoraj popołudniu przez 3 godziny ani jedna nagroda sien ie pojawila, nie wiem czy taki był ruch i tak szybko znikały czy coś nie tak z gra... emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6419356 Napisano: 23.10.2017 11:12:06
Kurier DHL... od piątku ma przyjechać z paczką a go nie ma. Ciągle słyszę że dziś będzie. Już mnie szlag trafia emotka
0 0

delvitto

#6419575 Napisano: 23.10.2017 18:07:03
wkurzają mnie sklepy dające naklejki by potem coś u nich kupić np 50% taniej ;( może nie tyle sklepy co ich polityka, by zrobić z ludzi kretynów. Ostatnio w C4 kasjerka mi pokazała ulotkę, mignął mi jakiś ekspres, więc wzięłam naklejki, i pomyślałam, że byłoby super, jeśli ten ekspres kosztuje 3000, zapłacić za niego 1400. W domu zajrzałam oczywiście do neta, poczytać co i jak o tym modelu, i szok, bo bez łaski jest dostępny w wielu sklepach w cenie ok 1400 właśnie, w porywach do 1600, i tyle. Czy naprawdę nie ma jakiegoś sposobu, by ukrócić tak jawne złodziejstwo? Przecież, jeśli produkt za 50 % to powinnam z naklejkami zapłacić góra 800 zł emotka  
1 ZetZ 0

madzia1-s

#6419581 Napisano: 23.10.2017 18:15:35
mój facet, który poproszony o zakup 3 puszek lipton przy okazji tankowania na stacji z racji niedostępności puszek, zakupił 2 butelki1l emotka  gdzie tu jakas logika... 
0 0

joan

#6419585 Napisano: 23.10.2017 18:24:56
madzia1-s napisał(a):

mój facet, który poproszony o zakup 3 puszek lipton przy okazji tankowania na stacji z racji niedostępności puszek, zakupił 2 butelki1l  emotka  gdzie tu jakas logika... 

Logiczne jest, że facet nie zadzwoni spytać, czy może zakupić inny produkt emotka Najprawdziwsi z mężczyzn nie pytają nikogo o nic. Widać, że to świeży związek; co innego, gdybyście byli ze sobą od 10. lat emotka
1 pioge7 0

madzia1-s

#6419708 Napisano: 23.10.2017 22:28:27
cb656 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mój facet, który poproszony o zakup 3 puszek lipton przy okazji tankowania na stacji z racji niedostępności puszek, zakupił 2 butelki1l  emotka  gdzie tu jakas logika... 

Nieśmiało zapytam, czy wyjaśniłaś facetowi, jaki miał być główny cel tych zakupów? I że chodzi TYLKO o puszki, a nie herbatę tej marki ogólnie? emotka
Bo ja go trochę rozumiem - chciał dobrze. Źle, że nie zadzwonił. No ale może się spieszył emotka

oczywiście, że wszystko wiedział, ze to na konkurs itp, ale mówi, że w sumie to zapomniał, że mają być trzy i zmyliła go promocja na stacji na dwie butelki Liptona 1litrowe ....
Dodatkowo był po pracy, w środku nocy, więc mu jakoś wybaczyłam, ale pewnie juz ponownie nie pojedzie po paragon emotka  wiec udziału w konkursie nie wezmę emotka
0 0

anialistopad

#6419722 Napisano: 23.10.2017 23:06:29
Zamiast śniadaniowej kupilam smakowita o taka jestem genialna
0 0

defed

#6419752 Napisano: 24.10.2017 08:50:34
Kolejna akcja a'la świeżaki mnie wkurza emotka  Choć to zrozumiałe, bo lud się rzucił na darmowe* maskotki jak na cenzurataśmę za komuny, więc kolejne sklepy biorą przykład i zamiast robić konkursy to bawią się w naklejki... emotka   https://www.polomarket.pl/spongebob.html

Niebieska_Laguna

#6419822 Napisano: 24.10.2017 11:21:50
Już od dawna nie pojawił się żaden fajny konkurs promocyjny z ciekawymi nagrodami emotka Nie wiem co to za sezon ogórkowy emotka
Jak już coś rzucą, to same badziewie, tylko jakieś gadżety do wygrania. Zaraz święta będą, nowy rok i wtedy to już całkiem świat konkursowy przycichnie. Oby między tymi okresami coś się zadziała, bo umrę z nudów emotka dr Gerard wracaj ze swoimi konkursem z autami i tabletami emotka , bo nie chce mi się użerać ze Smolarem o pudełko cukierków emotka

jokan

#6419825 Napisano: 24.10.2017 11:25:19
Niebieska_Laguna napisał(a):

Już od dawna nie pojawił się żaden fajny konkurs promocyjny z ciekawymi nagrodami emotka Nie wiem co to za sezon ogórkowy emotka Jak już coś rzucą, to same badziewie, tylko jakieś gadżety do wygrania. Zaraz święta będą, nowy rok i wtedy to już całkiem świat konkursowy przycichnie. Oby między tymi okresami coś się zadziała, bo umrę z nudów emotka dr Gerard wracaj ze swoimi konkursem z autami i tabletami emotka , bo nie chce mi się użerać ze Smolarem o pudełko cukierków emotka

tez uwazam ze nic nie ma ciekawego...a w cukierkowym nie biore, zeby mi d... znowu nie urosla emotka
no i wkurza mnie, ze mi sie nic nie chce emotka

Gość: kasiaj110

#6419829 Napisano: 24.10.2017 11:39:39
wkurza mnie a raczej cenzura.. mnie fakt ludzkiej znieczulicy i jeśli tak to można nazwać skur...syństwa!!! Małe kociątko leży martwe obok mojego płotu- chwilę wcześniej ktoś wyrzucił dwa, może trzy kociątka - jedno niestety odpadło jako pierwsze w spotkaniu z samochodem!!! A do tego małe przedszkolaczki spacerujące były tego świadkiem! Masakra!
Nie chodzi mi o tego co potrącił ale o tego kto wyrzucił niczym śmieci!!!!!!!! Sama jestem w sytuacji kiedy 14 letnia kotka wyruszyła na balety i od 4 tygodni moja rodzina powiększona została o 3 małych rudasków! Ale nie wyobrażam sobie tego by je gdzieś wyrzucić na pastwę losu!
Przepraszam za słownictwo ...
2 nkba, brucee 0

azaflora

#6419835 Napisano: 24.10.2017 11:48:28
kasiaj110 napisał(a):

Sama jestem w sytuacji kiedy 14 letnia kotka wyruszyła na balety i od 4 tygodni moja rodzina powiększona została o 3 małych rudasków! Ale nie wyobrażam sobie tego by je gdzieś wyrzucić na pastwę losu!
Przepraszam za słownictwo ...

Jak Twoja kotka odkarmi małe, wysterylizuj ją wreszcie, bo pomijając niechciane rozmnażanie, w jej wieku w każdej chwili może wystąpić ropomacicze emotka
0 0

Gość: kasiaj110

#6419841 Napisano: 24.10.2017 11:54:42
azaflora napisał(a):

Jak Twoja kotka odkarmi małe, wysterylizuj ją wreszcie, bo pomijając niechciane rozmnażanie, w jej wieku w każdej chwili może wystąpić ropomacicze  emotka

Sterylizacja odpada- zbyt słabe serduszko do zabiegu, jakiś czas brała hormony ale musieliśmy odstawić więc jesteśmy w kropce! Jest kotkiem nie wychodzącym ale jak widać udało jej się wyjść i zajść emotka  
0 0

cherry_coke

#6419930 Napisano: 24.10.2017 14:09:20
Ale żeby dyszki w Develey-u nie trafić. emotka
0 0