Wkurza mnie...

ziolko

#6433682 Napisano: 27.11.2017 17:22:55
Wkurza mnie, że jak kiedyś brałam udział w konkursach na głosy, to udawało mi się zebrać max kilkadziesiąt głosów i to po prośbie.. więc przestałam brać w nich udział. Zaś wczoraj wpisałam się na jednym profilu ze swoją opinią i co? ponad TYSIĄC głosów, w niecałe 24 godziny.. 
Ech... gdyby to był konkurs, to bym wygrała emotka  
0 0

mkrzysiek

#6433693 Napisano: 27.11.2017 17:37:11
Wkurza mnie Rossmann i robienie ludzi w balona.
Od piątku składałem zamówienia i ciągle czegoś brakemotka
1 nkba 0

dzasmina

#6433700 Napisano: 27.11.2017 17:53:08
mkrzysiek napisał(a):

Od piątku składałem zamówienia i ciągle czegoś brak emotka

i mnie rossmann wkurza. zamówić się udało, ale zapłacić chyba już nie. płaciłam kartą i ciągle jest, że zamówienie nieopłaconeemotka

i jeszcze mnie wkurza, że w ostatniej chwili udało mi się wygrać w prince polo i z radości ciepnęłam papierek na stosik wcześniej zgłoszonych, przetasowałam, gdy liczyłam za którym razem mi się udało i teraz się głowię, który wygrał. a iq oczywiście nie odpisuje
0 0

mkrzysiek

#6433701 Napisano: 27.11.2017 17:55:45
dzasmina napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

i mnie rossmann wkurza. zamówić się udało, ale zapłacić chyba już nie. płaciłam kartą i ciągle jest, że zamówienie nieopłacone emotka

Sprawdź konto kasa znikłaemotka  zwrot zrobią w ciągu 14 dni na fb ludzie o tym piszą.
0 0

petunija1

#6433710 Napisano: 27.11.2017 18:21:32
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy tylko ja mam tak beznadziejną siłę woli, że zaczynam od jednej kostki czekolady, a kończę na całej tabliczce?  emotka A potem z żalu zjadam drugą  emotka

Zdecydowanie nie Jesteś w tej nierównej walce osamotniona! emotka
A "raz nie zawsze" powtarzam jak mantrę.emotka
0 0

dzasmina

#6433732 Napisano: 27.11.2017 18:49:36
mkrzysiek napisał(a):

Sprawdź konto kasa znikła emotka  zwrot zrobią w ciągu 14 dni na fb ludzie o tym piszą.

teraz nie wiem czy się cieszyć, czy ponawiać, bo na koncie nie ma śladu po tej operacji
0 0

andii

#6433889 Napisano: 28.11.2017 06:38:36
dzasmina napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

i mnie rossmann wkurza. zamówić się udało, ale zapłacić chyba już nie. płaciłam kartą i ciągle jest, że zamówienie nieopłacone emotka

i jeszcze mnie wkurza, że w ostatniej chwili udało mi się wygrać w prince polo i z radości ciepnęłam papierek na stosik wcześniej zgłoszonych, przetasowałam, gdy liczyłam za którym razem mi się udało i teraz się głowię, który wygrał. a iq oczywiście nie odpisuje

Jak wygrałaś w princepolo , to na @ przychodzi formularz do wypełnienia i tam ten kod jest napisany! tylko fotkę wgrywasz z tym właśnie kodememotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6433904 Napisano: 28.11.2017 08:26:09
ehh... wkurzam się bo nic mi nie wychodzi emotka
0 0

Gość: kasiaj110

#6433908 Napisano: 28.11.2017 08:42:10
petunija1 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy tylko ja mam tak beznadziejną siłę woli, że zaczynam od jednej kostki czekolady, a kończę na całej tabliczce?  emotka A potem z żalu zjadam drugą  emotka

Zdecydowanie nie Jesteś w tej nierównej walce osamotniona! emotka
A "raz nie zawsze" powtarzam jak mantrę. emotka

Znam ten ból emotka  już nawet nutelii nie kupuję bo bym wciągnęła cały słoik na raz!!!! Tylko że mam problemy z trawieniem i każdy taki "posiłek" kończy się problemami i tabletkami. Ale muszę się przyznać JESTEM CZEKOLADOŻERCĄ

Wkurza mnie szampon do włosów- już nie wiem co kupić bo było dobre!!!! Większość kosmetyków jakoś straciło na jakości, chyba że moje wymagania wzrosły
0 0

cudaczek121

#6433933 Napisano: 28.11.2017 09:34:17
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

A może skończył pracę/ ma urlop/ chorobowe?

No to mógłby chociaż o tym poinformować smsem, co mamy robić w tej sytuacji albo wydelegować zastępcę.

Podpiąć chwilowo telefony z internetem do komputera, poprosić jakąś firmę obok o chwilowe udostępnienie wi-fi, podpiąć się do jakiejś restauracji z darmowym netem (zależy gdzie macie biuro) etc., bo chyba o brak internetu tu chodzi. Przecież mamy 2017 rok! 

Internet mieliśmy, chodziło o połączenie z serwerem emotka
0 0

Astronautka

#6433937 Napisano: 28.11.2017 09:38:16
cudaczek121 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

A może skończył pracę/ ma urlop/ chorobowe?

No to mógłby chociaż o tym poinformować smsem, co mamy robić w tej sytuacji albo wydelegować zastępcę.

Podpiąć chwilowo telefony z internetem do komputera, poprosić jakąś firmę obok o chwilowe udostępnienie wi-fi, podpiąć się do jakiejś restauracji z darmowym netem (zależy gdzie macie biuro) etc., bo chyba o brak internetu tu chodzi. Przecież mamy 2017 rok! 

Internet mieliśmy, chodziło o połączenie z serwerem emotka

Proponuje miec gdzies pod ręką tel. do pogotowia komputerowego czasami sie przydaja gdy firmowy informatyk nie domaga

dzasmina

#6434010 Napisano: 28.11.2017 11:36:12
andii napisał(a):

Jak wygrałaś w princepolo , to na @ przychodzi formularz do wypełnienia i tam ten kod jest napisany! tylko fotkę wgrywasz z tym właśnie kodem emotka

Że też nie przyszło mi do głowy najpierw kliknąć w ten linkemotka
Dzięki Ci dobra kobietoemotka emotka
1 andii 0

dwaburekoty

#6434014 Napisano: 28.11.2017 11:43:55
[quote=

kasiaj110] Wkurza mnie szampon do włosów- już nie wiem co kupić bo było dobre!!!! Większość kosmetyków jakoś straciło na jakości, chyba że moje wymagania wzrosły

Nie wiem, jakie masz włosy, ale na moje słabe, wypadające pomógł mi pokrzepol (nota bene wygrany w jednym konkursie). Super jest i wcale nie taki drogi.

Zdecydowanie droższy i równie dobry jest szampon z Organique z serii z olejkiem arganowym.
1 jokan 0

jokan

#6434424 Napisano: 28.11.2017 22:41:27
baba przede mna odbierala 4 paczki z paczkomatu.....no ilez mozna czekac.....
0 0

jokan

#6434425 Napisano: 28.11.2017 22:43:14
dwaburekoty napisał(a):

[quote=

kasiaj110] Wkurza mnie szampon do włosów- już nie wiem co kupić bo było dobre!!!! Większość kosmetyków jakoś straciło na jakości, chyba że moje wymagania wzrosły

Nie wiem, jakie masz włosy, ale na moje słabe, wypadające pomógł mi pokrzepol (nota bene wygrany w jednym konkursie). Super jest i wcale nie taki drogi.

Zdecydowanie droższy i równie dobry jest szampon z Organique z serii z olejkiem arganowym. dzieki to moze i ja sprobuje, bo moje wlosy tez mnie wkurzaja....
0 0

madzia1-s

#6434426 Napisano: 28.11.2017 22:44:55
jokan napisał(a):

baba przede mna odbierala 4 paczki z paczkomatu.....no ilez mozna czekac.....

ciesz sie, ze Twoje paczki trafiaja do paczkomatu klasycznego a nie mobilnego (czyli busa) gdzie w kolejce stoi ok. 20 osób, każda osoba odbiera paczka i dla każdej osoby Pani Ukrainka połowe paczek przerzuca by znalexc te wlasciwą....
0 0

dolly

#6434443 Napisano: 29.11.2017 00:21:12
Ooooo dostałam dzisiaj takiego maila, ale nie wyraziłam zgody na przekierowanie. Za to postraszyli, ze teraz sobie mogę "poczekać" emotka
0 0

coccinelle

#6434447 Napisano: 29.11.2017 00:42:56
Wkurza mnie ostatnio moje nieogarnięcie życiowe.emotka Oby to szybko przeszło!!!
0 0

zaczytana-pola

#6434460 Napisano: 29.11.2017 08:13:35
bruce napisał(a):

Totalne zasypanie śniegiem - jak już się zaczęło, to nieprędko się skończy. emotka

Myślę, że jeszcze skończy. U nas w poniedziałek tydzień temu sypnęło. I po kilku godzinach po śniegu nie został nawet ślad.
1 brucee 0

jokan

#6434465 Napisano: 29.11.2017 08:33:17
dolly napisał(a):

Ooooo dostałam dzisiaj takiego maila, ale nie wyraziłam zgody na przekierowanie. Za to postraszyli, ze teraz sobie mogę "poczekać" emotka

to, ze nie wyrazilas zgody jeszcze nic nie znaczy hehe, czytalam na FB, ze mimo to paczki sa przekierowywane, ja tez moje 4 paczki dawalam na paczkomat X, a jedna przyszla na X, druga na Y...czekam jeszcze na dwie , zobaczymy
0 0