Wkurza mnie...

stellasz

#6432609 Napisano: 24.11.2017 11:35:35
cb656 napisał(a):

stellasz napisał(a):

wybieram zdjęcie z dysku , klikam dodaj i nic, nie dodaje i nie ma żadnego komunikatu. Jak próbuje przez tel. pasek postępu dochodzi do połowy i dalej nie chce emotka . Fotka ma ledwo 1 MB. Nie wiem w czym problem

Może wyłącz wszelkie przeszkadzajki, typu AdBlock i inne? Na czas dodania fotki, po wyłączeniu, przeładuj jeszcze stronę (odśwież widok - klawisz F5 lub kombinacja CTRL+F5)

wysłałam z laptopa męża, poszło bez problemu. Mój komputer ma nie już chyba dosyć emotka  czas wygrać nowy emotka
0 0

toka

#6432613 Napisano: 24.11.2017 11:41:44
tusienka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

tusienka napisał(a):

Wkurza mnie,że zmieniła się opiekunka w autobusie córki i nie pozwala usiąść jej z jej przyjaciółką , z którą siedziała zawsze od 4 lat mimo wolnych innych miejsc. Powód: bo się śmieją. 

Dzieci od tego są, żeby się śmiać  emotka . Wkurzam się razem z Tobą  emotka . Też mnie wkurzają takie osoby. 

Pani wzięła sobie za cel porozsadzać dzieci w ten sposób by nawet rozmów nie  było. Nawet zerówiaczki. I tak biedaki jadą z szarymi minami jak robotnicy. A wczoraj córka wróciła zapłakana do domu . Wykorzystała chwilę nieuwagi i usiadła z tą swoją przyjaciółką i Pani powiedziała ,że dziś zgłosi nieposłuszeństwo i arogancję za które jest -50 pkt karnych w szkole dyrektorowi. Dziś udało mi się jedynie porozmawiać z żoną kierowcy, który zapewnił ją telefonicznie ,że moje dziecko jest grzeczne. Zobaczę jak się potoczą sprawy i w pon idę porozmawiać z Panią opiekunką ... aż mnie nosi  emotka

przez szacunek do swojego dziecka zgłoś sprawę do dyrekcji.Niech Ci pokażą jaki paragraf regulaminu zachowania się w gimbusie został złamany i niech ktoś uspokoi tą nauczycielkę bo wygląda jakby bawiła się w klawisza więziennegoemotka  

asantesana

#6432796 Napisano: 24.11.2017 15:07:29

mietowa

#6432859 Napisano: 24.11.2017 18:01:13
Wkurzam się na swoje inwalidztwo umysłowe. Zrobiłam zakupy na Allegro, 4 możliwości zagrania w konkursie. Wykorzystałam jeden zakup, resztę "zostawię sobie na kolejne dni". Tak, kuźwa, na pewno emotka     emotka

Astronautka

#6432866 Napisano: 24.11.2017 18:21:04
mietowa napisał(a):

Wkurzam się na swoje inwalidztwo umysłowe. Zrobiłam zakupy na Allegro, 4 możliwości zagrania w konkursie. Wykorzystałam jeden zakup, resztę "zostawię sobie na kolejne dni". Tak, kuźwa, na pewno  emotka      emotka

Ani mi nie mow... ja najpierw zrobiłam zakupy a potem wzięłam sie za rejestrowanie w konkursie....
1 mietowa 0

aurorcia

#6432869 Napisano: 24.11.2017 18:39:45
mietowa napisał(a):

Wkurzam się na swoje inwalidztwo umysłowe. Zrobiłam zakupy na Allegro, 4 możliwości zagrania w konkursie. Wykorzystałam jeden zakup, resztę "zostawię sobie na kolejne dni". Tak, kuźwa, na pewno  emotka      emotka

Dzięki za przypomnienie, miałam zamiar zrobić sobie zakup i za jakiś czas wysłać emotka
1 mietowa 0

mayteq

#6432886 Napisano: 24.11.2017 19:33:19
No serio ? 
https://www.crpo....-dla-pielegniarek,13

Teraz będą mogły pielęgniarki szkolne kwalifikować do szczepień? To chyba jakiś żart, a gdzie badanie lekarskie?
0 0

pink086

#6432917 Napisano: 24.11.2017 20:55:53
Ja tak przegapiłam baterie duracell- dwa paragony poszły emotka Stwierdzam, że przy miesięcznym dziecku ciężko ogarniam!
0 0

dolly

#6432943 Napisano: 24.11.2017 22:59:53
mietowa napisał(a):

ale tura sie skonczyła? bo tam sa chyba dwa dni na wysłanie odpowiedzi.... czy cos myle?
0 0

tereniagno

#6432982 Napisano: 25.11.2017 02:35:57
tusienka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

tusienka napisał(a):

Wkurza mnie,że zmieniła się opiekunka w autobusie córki i nie pozwala usiąść jej z jej przyjaciółką , z którą siedziała zawsze od 4 lat mimo wolnych innych miejsc. Powód: bo się śmieją. 

Dzieci od tego są, żeby się śmiać  emotka . Wkurzam się razem z Tobą  emotka . Też mnie wkurzają takie osoby. 

Pani wzięła sobie za cel porozsadzać dzieci w ten sposób by nawet rozmów nie  było. Nawet zerówiaczki. I tak biedaki jadą z szarymi minami jak robotnicy. A wczoraj córka wróciła zapłakana do domu . Wykorzystała chwilę nieuwagi i usiadła z tą swoją przyjaciółką i Pani powiedziała ,że dziś zgłosi nieposłuszeństwo i arogancję za które jest -50 pkt karnych w szkole dyrektorowi. Dziś udało mi się jedynie porozmawiać z żoną kierowcy, który zapewnił ją telefonicznie ,że moje dziecko jest grzeczne. Zobaczę jak się potoczą sprawy i w pon idę porozmawiać z Panią opiekunką ... aż mnie nosi  emotka

Mojej siostry 2 wnuczki też dojeżdżają szkolnym autobusem. Wyobraźcie sobie,że pewnego dnia pani opiekunka zapomniała odebrać dziecka z przedszkola i nie przywiozła do domu emotka Nie rozumiem,jak można zapomnieć odebrać dziecko,skoro codziennie to robiła? Na dodatek nie chciała dać swojego nr. telefonu mojej siostrze,"w razie co"- i stało sięemotka Całe szczęście,że moja siostra mieszka blisko przedszkola i jej córka zadzwoniła,żeby poszła odebrać dziecko z przedszkola,bo pani opiekunka zapomniała o dzieckuemotka
0 0

Gość: kermit

#6433085 Napisano: 25.11.2017 14:23:54
Wkurza mnie, że w Heinekenie osiągnęłam już taki stopień grafomanii i bredzenia, że samej mi już jest niedobrze. A jeszcze bardziej mnie wkurza, że będę tak tam bredzić jeszcze do poniedziałku, bo wyniki z weekendu pewnie wtedy dopiero się pojawią, a jak nie wygram to będę słać dalej i dalej, aż może w końcu mnie wylosują wybiorą.
1 teodozja 0

Gość: alusia29

#6433087 Napisano: 25.11.2017 14:38:21
dolly napisał(a):

mietowa napisał(a):

ale tura sie skonczyła? bo tam sa chyba dwa dni na wysłanie odpowiedzi.... czy cos myle?

Ja zablondyniłam jeszcze bardziej... Zrobiłam zakupy, a potem zobaczyłam, że do konkursu trzeba się najpierw zarejestrować emotka  Jakim cudem mi to umknęło wcześniej emotka

toka

#6433088 Napisano: 25.11.2017 14:44:51
alusia29 napisał(a):

dolly napisał(a):

mietowa napisał(a):

Ja zablondyniłam jeszcze bardziej... Zrobiłam zakupy, a potem zobaczyłam, że do konkursu trzeba się najpierw zarejestrować  emotka  Jakim cudem mi to umknęło wcześniej  emotka

nie martwcie się-ja wzięłam udział jak należy,nie zapomniałam o rejestracji więc samochód nie trafi w obce ręce tylko do mnieemotka

@gnieszk@

#6433090 Napisano: 25.11.2017 14:55:07
toka napisał(a):

alusia29 napisał(a):

dolly napisał(a):

mietowa napisał(a):

Ja zablondyniłam jeszcze bardziej... Zrobiłam zakupy, a potem zobaczyłam, że do konkursu trzeba się najpierw zarejestrować  emotka  Jakim cudem mi to umknęło wcześniej  emotka

nie martwcie się-ja wzięłam udział jak należy,nie zapomniałam o rejestracji więc samochód się nie trafi w obce ręce tylko do mnie emotka

Ale ulga. Ufff emotka
1 toka 0

nanajka81

#6433095 Napisano: 25.11.2017 15:49:57
mietowa napisał(a):

spoko, ja też tak zrobiłam emotka
tyle że jeden zakup ale specjalnie na stówę żeby wziąć udział...
Z innych konkursów: wkurza mnie podwórko Nivea gdzie do wygrania jest 200 planszówek. Niektóre wpisy są na zasadzie "byle co byle by było" - głosów mają dużo więc na grę się załapią a ja głupia siedziałam i myślałam co tam napisać żeby ciekawe było... Po co? Po co?

babska

#6433104 Napisano: 25.11.2017 16:47:43
a ja dostałam zawału, bo się okazało, że na mój tel z Orange nie można się dodzwonić... świetnie..może nagrody przeszły koło nosa? a może nie?
0 0

Gość: kermit

#6433184 Napisano: 26.11.2017 00:39:21
superloser napisał(a):

kermit napisał(a):

Wkurza mnie, że w Heinekenie osiągnęłam już taki stopień grafomanii i bredzenia, że samej mi już jest niedobrze. A jeszcze bardziej mnie wkurza, że będę tak tam bredzić jeszcze do poniedziałku, bo wyniki z weekendu pewnie wtedy dopiero się pojawią, a jak nie wygram to będę słać dalej i dalej, aż może w końcu mnie wylosują wybiorą.

Oni czytają.  Czy 1 dnia 2 x mozna wygrac? Czy 1szy dzien to tylko zbieg. emotka

Zgodnie z regulaminem jedna osoba może wygrać jedną nagrodę dziennie, więc przypadek. A co do tego, że czytają.... Jakoś nie sądzę, żeby fizycznie dali radę emotka . Wyniki z piątku, soboty, niedzieli będą w poniedziałek po południu. Nawet nie chcę myśleć jaka to jest ilość zgłoszeń.  Nie trzeba mieć nawet kodu z kapsla, żeby zagrać. Wiele osób poszło na ilość, nie jakość. I te tysiące zgłoszeń z trzech dni przeczytają w kilka godzin?
0 0

jokan

#6433224 Napisano: 26.11.2017 12:16:54
zgubiłam 4 kody z lays gdzies w domu...chyba czas na swiateczne porządki, moze sie znajdą emotka emotka
1 agakaz2 0

stamp2

#6433245 Napisano: 26.11.2017 15:05:40
Agencja Radna która kolejny raz pokazuje jak jest zamotana-W regulaminie konkurs trwa od.30.11. do 14.12,a na stronie konkursowej termin 28.11-10.12. Czy oni nie potrafią przeprowadzić żadnego konkursu bez błędu?emotka emotka emotka
Ktoś chce się założyć że pierwszego dnia nie rady wysłać zgłoszenia?U nich tak jest zawszeemotka emotka
0 0

anialistopad

#6433256 Napisano: 26.11.2017 17:23:39
Actimel tyle kodow i nic