Wkurza mnie...

stamp2

#6463330 Napisano: 13.02.2018 20:29:10
dolly napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

dolly napisał(a):

ale to już chyba nie przejdzie, skoro było zgłoszone, z tym, że sam pomysł już jest.

Jezeli ktos pisze ze jezeli kupilby orzeszki to zamiescilby haslo... znaczy ze nie dodal...

Faktycznie, zwracam honor, naleśniki mnie zaoferowały emotka  

emotka naleśniki złożyły Ci oferte?emotka
0 0

dolly

#6463333 Napisano: 13.02.2018 20:32:33
stamp2 napisał(a):

emotka naleśniki złożyły Ci oferte? emotka

chyba mnie w ofercie emotka  emotka
0 0

dolly

#6463345 Napisano: 13.02.2018 20:48:59
cb656 napisał(a):

chyba w ofierze emotka

chyba nie chce wiedzieć komu emotka
0 0

shineoff

#6463347 Napisano: 13.02.2018 20:50:36
Nie wiem o co wam chodzi, te orzeszki są pyszne emotka  Szkoda tylko, że niedostępne we wszystkich sklepach obok mnie  emotka  Albo ktoś tu jest zapalonym konkursowiczem (i miłośnikiem orzeszków) i wszystkie wykupił, albo produktów konkursowych u mnie "nie rzucają" w sklepach emotka
0 0

dolly

#6463349 Napisano: 13.02.2018 20:52:33
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie chcesz wiedzieć emotka

Wkurza mnie, że mam parcie na jeszcze 5 postów emotka
1 slonko365 0

dolly

#6463352 Napisano: 13.02.2018 20:58:02
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Wkurza mnie, że mam parcie na jeszcze 5 postów emotka

Wkurza mnie, że aby mieć parcie, muszę osuszyć dwie butelki emotka emotka

A czyyyyyym? emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6463353 Napisano: 13.02.2018 20:58:27
shineoff napisał(a):

Nie wiem o co wam chodzi, te orzeszki są pyszne emotka  Szkoda tylko, że niedostępne we wszystkich sklepach obok mnie  emotka  Albo ktoś tu jest zapalonym konkursowiczem (i miłośnikiem orzeszków) i wszystkie wykupił, albo produktów konkursowych u mnie "nie rzucają" w sklepach emotka

U mnie w każdym sklepie są... i to w osiedlowym 2.59 pln. Brat cieszy sie ze mu troche tych orzeszkow zeszlo ze sklepu ?
1 shineoff 0

shineoff

#6463357 Napisano: 13.02.2018 21:07:30

shineoff napisał(a):

U mnie w każdym sklepie są... i to w osiedlowym 2.59 pln. Brat cieszy sie ze mu troche tych orzeszkow zeszlo ze sklepu ?

Tak to jest, u mnie i orzeszków brak, i innych promocyjnych, na pytanie o zdrapki Tymbarka wszędzie wybałuszają oczy i myślą, że jestem nienormalna, i Intermarche brak, i Kauflanda, i w ogóle fresha, żabki, topaza, abc, lewiatana. No konkursowe zadoopie emotka  
0 0

mia

#6463361 Napisano: 13.02.2018 21:23:35
shineoff napisał(a):

Dżizaz! Jak się skończy konkurs, to prześlę Ci chętnie wszystkie za zwrot kosztów przesyłki. emotka Albo i gratis, jak zaprocentują odpowiednio. emotka
Właśnie zachodzę w łeb, co z nimi zrobić, choć kupuje tylko te mini paczuszki, ale już czuję ile tego do końca konkursu będzie... emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6463364 Napisano: 13.02.2018 21:28:08
mia napisał(a):

shineoff napisał(a):

Dżizaz! Jak się skończy konkurs, to prześlę Ci chętnie wszystkie za zwrot kosztów przesyłki.  emotka Albo i gratis, jak zaprocentują odpowiednio. emotka
Właśnie zachodzę w łeb, co z nimi zrobić, choć kupuje tylko te mini paczuszki, ale już czuję ile tego do końca konkursu będzie... emotka

tez moge za koszty wysyłki przeslac paczuszki emotka My tego nie zjemy emotka
2 mia, shineoff 0

shineoff

#6463367 Napisano: 13.02.2018 21:41:52

mia napisał(a):

shineoff napisał(a):

Dżizaz! Jak się skończy konkurs, to prześlę Ci chętnie wszystkie za zwrot kosztów przesyłki.  emotka Albo i gratis, jak zaprocentują odpowiednio. emotka

tez moge za koszty wysyłki przeslac paczuszki emotka My tego nie zjemy emotka

A bardzo chętnie, nawet mogę się odwdzięczyć wysyłając Rafaello, którego nie uwielbiam emotka  
1 mia 0

dolly

#6463394 Napisano: 13.02.2018 23:38:16
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiesz, iż osuszanie dwóch butelek odbywa się z udziałem ich wilgoci emotka

Bo ja z tego pokolenia, któremu butelka z czym innym się kojarzy emotka  
0 0

jorunn2010

#6463408 Napisano: 14.02.2018 07:42:05
Mąż wygrał kolację w lokalnym konkursie i zaraz głosy pod niebiosa, że fejkowe konto, bo ma tylko 11 znajomych. Czy Wy też macie konto służące głównie do konkursów? Czy to zabronione, nieetyczne? Prócz tego konta mąż nie ma żadnego innego, bo nie potrzebuje. Aha, wpisy konkursowe robi sam, nie jest moim słupem. Ale odechciewa się grać, gdy inni podważają prawdziwość na podstawie ilości znajomych.  I wkurza!
1 stamp2 0

zezowaty_kot

#6463421 Napisano: 14.02.2018 08:47:44
jorunn2010 napisał(a):

Mąż wygrał kolację w lokalnym konkursie i zaraz głosy pod niebiosa, że fejkowe konto, bo ma tylko 11 znajomych. Czy Wy też macie konto służące głównie do konkursów? Czy to zabronione, nieetyczne? Prócz tego konta mąż nie ma żadnego innego, bo nie potrzebuje. Aha, wpisy konkursowe robi sam, nie jest moim słupem. Ale odechciewa się grać, gdy inni podważają prawdziwość na podstawie ilości znajomych.  I wkurza!

Zablokujcie na koncie widoczność wszystkiego: wpisów, zdjęć, listy znajomych. Masz tam opcję, że widzisz tylko Ty, albo Twoi znajomi, albo wszyscy. Teraz masz pewnie konto zupełnie publiczne.
1 slonko365 0

jorunn2010

#6463424 Napisano: 14.02.2018 08:53:32
zezowaty_kot napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

Zablokujcie na koncie widoczność wszystkiego: wpisów, zdjęć, listy znajomych. Masz tam opcję, że widzisz tylko Ty, albo Twoi znajomi, albo wszyscy. Teraz masz pewnie konto zupełnie publiczne.

Kurczę - tak proste, a nie wpadliśmy na to emotka  dzięki, już zmienione

pioge7

#6463426 Napisano: 14.02.2018 08:56:20
nie wiem czy zima czy pan z pługa... wstaję sobie spokojnie o 5 rano idę odśnieżyć na pole (dwór) wyjazd spod garażu, idę do domu się przygotować do pracy, podchodzę pod garaż a tu piękne wielkie kupki brył śnieżnych z pługa. I nie ma znaczenia kiedy idę odśnieżyć 5:00 5:15 5:30 czy 5:40, pan jeździ o różnych porach. a akurat mieszkam w takiej okolicy co miejsca do postawienia samochodu nie ma nigdzie indziej i nie mogę wcześniej wyjechać emotka czekam na wiosnę, by móc do pracy jeździć rowerem... emotka

gramtatatam

#6463455 Napisano: 14.02.2018 10:27:43
pioge7 napisał(a):

nie wiem czy zima czy pan z pługa... wstaję sobie spokojnie o 5 rano idę odśnieżyć na pole (dwór) wyjazd spod garażu, idę do domu się przygotować do pracy, podchodzę pod garaż a tu piękne wielkie kupki brył śnieżnych z pługa. I nie ma znaczenia kiedy idę odśnieżyć 5:00 5:15 5:30 czy 5:40, pan jeździ o różnych porach. a akurat mieszkam w takiej okolicy co miejsca do postawienia samochodu nie ma nigdzie indziej i nie mogę wcześniej wyjechać emotka czekam na wiosnę, by móc do pracy jeździć rowerem...  emotka

https://www.youtu.../watch?v=eumEuK1sD90

tak mi się skojarzyło emotka

pioge7

#6463478 Napisano: 14.02.2018 10:50:09
gramtatatam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nie wiem czy zima czy pan z pługa... wstaję sobie spokojnie o 5 rano idę odśnieżyć na pole (dwór) wyjazd spod garażu, idę do domu się przygotować do pracy, podchodzę pod garaż a tu piękne wielkie kupki brył śnieżnych z pługa. I nie ma znaczenia kiedy idę odśnieżyć 5:00 5:15 5:30 czy 5:40, pan jeździ o różnych porach. a akurat mieszkam w takiej okolicy co miejsca do postawienia samochodu nie ma nigdzie indziej i nie mogę wcześniej wyjechać emotka czekam na wiosnę, by móc do pracy jeździć rowerem...  emotka

https://www.youtu.../watch?v=eumEuK1sD90

tak mi się skojarzyło  emotka

oooo emotka domek w Karkonoszach emotka emotka faktycznie emotka podobnie emotka

joan

#6463479 Napisano: 14.02.2018 10:50:20
jorunn2010 napisał(a):

Po kolei emotka

Mam konto, które wygląda normalnie, a biorę z niego udział w konkursach. Ale tylko w sensownych - żadnego udostępniania czy polubiania, że o zapraszaniu znajomych nie wspomnę. Dlatego moja "oś czasu" (czy jak się to tam zwie) wygląda zwyczajnie, a nie fejkowo.

Nie jest to ani zabronione, ani nieetyczne, ani nawet niezgodne z regulaminem FB. Trzeba sobie jednak zdawać sprawę, że dziwaczne konta zawsze mogą budzić wątpliwości typu "Podejrzani laureaci, pewnie organizator w ogóle nie rozdał nagród..." Po co się podkładać?

Jak radzono powyżej - najlepiej ukryć listę znajomych. A profil prowadzić przeciętnie, jak zwyczajny obywatel RP emotka

Agnes

#6463517 Napisano: 14.02.2018 11:43:53
joan napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

Po kolei emotka

Mam konto, które wygląda normalnie, a biorę z niego udział w konkursach. Ale tylko w sensownych - żadnego udostępniania czy polubiania, że o zapraszaniu znajomych nie wspomnę. Dlatego moja "oś czasu" (czy jak się to tam zwie) wygląda zwyczajnie, a nie fejkowo.

Nie jest to ani zabronione, ani nieetyczne, ani nawet niezgodne z regulaminem FB. Trzeba sobie jednak zdawać sprawę, że dziwaczne konta zawsze mogą budzić wątpliwości typu "Podejrzani laureaci, pewnie organizator w ogóle nie rozdał nagród..." Po co się podkładać?

Jak radzono powyżej - najlepiej ukryć listę znajomych. A profil prowadzić przeciętnie, jak zwyczajny obywatel RP emotka

ja mam konto konkursowe i na nim znajomych którzy też grają, od czasu do czasu wrzucam na niego jakieś fotki by nie było że tylko gram a założyłam je specjalnie po to by nie zasmiecać swoimi udostępnieniami tablic znajomych których konki nie interesują
2 joan, venikaaa 0