Wkurza mnie...

emilly86

#6535936 Napisano: 08.10.2018 14:57:50
lola.lola napisał(a):

wkurza mnie, że zamówienia złożone w sklepie internetowym h&m idą tak długo... zamówiłam w środę a dziś info, że gotowe do wysłania.. w innych sklepach potrafią z dnia na dzień dojść..  emotka

Do mnie doszło dziś zamówienie z 30.09. 
Jutro połowę odsyłam i będę czekać miesiąc na zwrot kasy.

Wkurza mnie to że w HM zwrotów zamówień online nie można zrobić w sklepie stacjonarnym. Wkurza mnie że jak im odeślę rzeczy to po miesiącu dostanę info o zwrocie a po kolejnych dniach- tygodniach pieniądze na konto.
1 lola.lola 0

bubba

#6535952 Napisano: 08.10.2018 15:56:22
Smolar przysłał dziś sms, że wygrałam piwny vocher z Okocimia a po kilkunastu minutach sprostowanie: sorry bejbe, wygrałaś jednak kufel emotka
Dobrze, że już w piątek sobie sprawdziłam na ich stronie i byłam nastawiona na kufel bo inaczej to bym się chyba popłakała (bardzo mi zależało na wygraniu vochera więc ból byłby podwójny) emotka
2 joan, mia 0

donia7

#6535976 Napisano: 08.10.2018 16:26:52
bubba napisał(a):

Smolar przysłał dziś sms, że wygrałam piwny vocher z Okocimia a po kilkunastu minutach sprostowanie: sorry bejbe, wygrałaś jednak kufel  emotka
Dobrze, że już w piątek sobie sprawdziłam na ich stronie i byłam nastawiona na kufel bo inaczej to bym się chyba popłakała (bardzo mi zależało na wygraniu vochera więc ból byłby podwójny)  emotka

ja też sprawdziłam wyniki na stronie, ale mimo tego aż podskoczyłam jak przyszedł esek emotka  no i niestety, niesmak pozostał. A Smolar lubi się tak mylić od czasu do czasu i robić ludziom nadzieję...
0 0

1mariusz

#6536138 Napisano: 08.10.2018 22:29:21
bruce napisał(a):

Bardzo mnie wkurza, że nie znam nawet jednej milionowej części tutejszej bazy, do topu "Na co czekamy" boję się ostatnio wchodzić, bo niczego z tego nie kumam, w popłoch wprawiają mnie zarówno tutejsze powiadomienia o wynikach konkursów, do których rzekomo się zgłaszałam, jak i podobne w treści telefony, bo za Chiny nie pamiętam, w czym i kiedy udział brałam, mam wziętego dumnie na klatę karniaka za wpis o punktach z ankiet, które to punkty okazały się być "pomyłką systemu", a za moment skończą mi się jeszcze konkursy konieczne i forum zostanie dla mnie zamknięte po wieki wieków, a jedynym topem, w którym mogę jeszcze cokolwiek zamieścić (o poziomie moich tamtejszych wpisów jednak zamilczę... emotka ) jest wątek z żartami.  emotka

Ty się czasem nie wygłupiaj i nie przestawaj wrzucać żartów!!!!! Do MDW nie wchodzę już od... Ale jak widzę w spisie ,że się uaktywniłaś to paluszek sam idzie  emotka  i liczę na uśmiech na pychu! emotka
2 brucee, nkba 0

nkba

#6536202 Napisano: 09.10.2018 09:40:48
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

...nie znam nawet jednej milionowej części tutejszej bazy, do topu "Na co czekamy" boję się ostatnio wchodzić, bo niczego z tego nie kumam, w popłoch wprawiają mnie zarówno tutejsze powiadomienia o wynikach konkursów, do których rzekomo się zgłaszałam, jak i podobne w treści telefony, bo za Chiny nie pamiętam, w czym i kiedy udział brałam...

emotka I to pisze KOBIETA emotka Istota, na widok której ucieka ze wstydu słoń, słynący przecież z bardzo dobrej pamięci. Kobieta pamięta nie tylko wszystko, co miało kiedykolwiek miejsce, ale znacznie, znacznie więcej! emotka
KOKIETKA, tylko tyle powiem emotka emotka

Mój kolega twierdzi, ze kobiety pamiętają nawet to co się jeszcze nie wydarzyło emotka emotka
1 brucee 0

nkba

#6536207 Napisano: 09.10.2018 09:52:47
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Kobieta pamięta nie tylko wszystko, co miało kiedykolwiek miejsce, ale znacznie, znacznie więcej! emotka

Mój kolega twierdzi, ze kobiety pamiętają nawet to co się jeszcze nie wydarzyło emotka emotka

emotka Trzymaj się blisko tego kolegi, to musi być bardzo wartościowy, mądry człowiek, wnikliwy obserwator. emotka emotka

Taki właśnie jest emotka Kiedyś chłopak, a teraz przyjaciel  emotka
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6536255 Napisano: 09.10.2018 11:18:50
Wkurzają mnie Panie w Biedronce że jak biorę 5-6 prince polo osobno na każdy paragon to się pytają a czemu tak czy nie można na jednym - przecież nie będę im tłumaczyć skoro same nie wiedzą o promocji.. szkoda że za każdym razem tak marudzą.. ciekawe co zrobią jak wezmę 30 emotka

mia

#6536263 Napisano: 09.10.2018 11:29:18
mama-l-k-m napisał(a):

Wkurzają mnie Panie w Biedronce że jak biorę 5-6 prince polo osobno na każdy paragon to się pytają a czemu tak czy nie można na jednym - przecież nie będę im tłumaczyć skoro same nie wiedzą o promocji.. szkoda że za każdym razem tak marudzą.. ciekawe co zrobią jak wezmę 30 emotka

Nie wiem, co Cię tu wkurza... Nie każdy żyje w świecie konkursowym. Też bym się na ich miejscu zastanawiała, czy Tobie się nudzi, czy to jakiś zakład itd.
Co innego, gdyby Ci odmówiły sprzedaży na kilka paragonów - wtedy faktycznie mogłabyś się wkurzać...

W temacie:
Wkurza mnie prawo serii. emotka

mama-l-k-m

#6536267 Napisano: 09.10.2018 11:39:28
to że im schodzi dłużej na marudzenie i wnikanie dlaczego tak niż jakby nic nie mówiły i kasowały tak jak proszę
0 0

rufus

#6536269 Napisano: 09.10.2018 11:40:03
mama-l-k-m napisał(a):

Mi nigdy nie zdarzyło się marudzenie w żadnym sklepie że kupuję coś na parę paragonów, ale i tak bardziej komfortowe są dla mnie kasy samoobsługowe. emotka
1 marla 0

majonez

#6536374 Napisano: 09.10.2018 16:33:46

mama-l-k-m

#6536376 Napisano: 09.10.2018 16:35:31
cb656 właśnie się nie wdaje w dyskusje i jak Pani mi mówi że czemu nie na jednym to grzecznie odpowiadam tak potrzebuję i proszę tak skasować ale niestety one i tak muszą powiedzieć swoje mimo że mam dziecko na ręce bo szybko wpadłam tylko po PP i dlatego mnie to wkurza bo chce kupić 5-6 prince polo na osobnych paragonach i nawet mam drobne 1,20 na każdą sztukę a i tak jest marudzenie gdzie nawet mówię że bez grosza. A nie jestem typowym konkursowiczem - biorę tylko udział w tym co kupujemy zawsze.

Odnośnie komentarza do mnie nie znasz mnie i już oceniasz a ja bardzo szanuję ludzi z drugiej strony - ba nawet jak nie było ustawy o zakazie handlu w niedziele to nie robiłam zakupów w niedziele i nie tankowałam samochodu w niedziele i święta bo mi szkoda tych ludzi że ja mogę z rodziną spacerować itp. wspólnie spędzać czas a oni muszą pracować (choć to częściowo ich wybór skoro taką a nie inną pracę wybrali).

Ale widzę że tutaj też nie można się wypowiedzieć emotka
0 0

jokan

#6536411 Napisano: 09.10.2018 18:51:50
kupilam ksiazke na olx w granicach 22-23 wrzesnia i nadal mi jej gosciiu nie wyslalemotka emotka
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6536447 Napisano: 09.10.2018 20:26:12
Już nie będą mnie irytować Panie z biedronki ponieważ udało się dziś wygrać z bramkami Prince Polo emotka  i nie będę "męczyć" pojedynczymi paragonami. 
Ale w temacie nie tylko mnie wkurzają - z miesiąc temu ta sama Pani kasjerka zwróciła uwagę kobiecie że dziecko je niezapłaconą jeszcze bułkę, matka dziecka odpowiedziała że zaraz za nią przecież zapłaci z innymi zakupami a Pani kasjerka do niej że przecież może mieć odmowę z karty lub zapomniała portfela i co wtedy? Kobieta się uśmiechnęła i spytała czy za 0,59zł wzywają policję? 
Całe szczęście że w tym sezonie są słodziaki i dzieci nie wymagają abym zbierała naklejki emotka
1 brucee 0

haima

#6536450 Napisano: 09.10.2018 20:33:19
Prince Polo emotka
1 staszek 0

Gość: kasiaj110

#6536562 Napisano: 10.10.2018 09:02:38
Przy porannej kawusi sobie siedzę- a ta  kawa wrrrr okropna i już lekkie podenerwowanie że z fajnego "mojego" rytuału w ciszy, samotności i kubkiem kawy robi się mi bagno ach dziękuję Ci biedronko żeś mnie namówiła na kuszącą aromatyczną kawę z orzechową nutą ( i nie chodzi mi tu o Egbertsa które jest wyborne emotka ).
Drukarka się obraziła i odmówiła współpracy - pogłaskałam, poklupałam nawet po pleckach by się przypadkiem tuszem nowym nie zadławiła ( od 4 latach na wygnaniu była bez dostępu do wodopoju) ale nawet widmo nadjeżdżającej  śmeciarki nie pomogło emotka .

ach no i zapomniałabym dodać że mam "presję" na wygraną nagrodę do końca roku emotka - jakiekolwiek plajstajszon abo iksboksy na wagę złota! Syn nazbierał sobie kasy i już by sobie kupił tego wyśnionego łana es z majcrafta - już w wózku cudo nam siedziało ale jednak synek mówi nie- pomyślę, zastanowię się . Miesiąc minął w skarbonce został "osad" z drobniaków i zdziwienie- kaj je mój tysiak? Przejedzony i udany na pierdoły!!!!!!! Przecież nie mogę "kazać" - bo to jego forsa! I się podbierał po 20, po 50 a to ostanio stówka! No i kasy brak! A teraz się zaczęło myślenie- jego 360 szwankuje, chyba za chwil kilka przejdzie za tęczowy most i syn zostanie z niczym emotka   i teraz wznosi modły - mama pomocy! Ratuj i wygraj coś! No tak bo ja sobie wyślę jedno zgłoszenie na konkurs i siup xboxy świata moje emotka hehehe . Na dobranoc zasłyszałam jeszcze- że do świąt powinnam się wyrobić emotka ach coż czuję że te święta będą wyjątkowe emotka - skarpetki też są mega fajne! 

yreks

#6536572 Napisano: 10.10.2018 09:13:54
superloser napisał(a):

Wkurza mnie, że SŁOWA zmieniają znaczenie. Kto w tych agencjach pracuje? Tania siła ze wschodu? Ludzie bez matury z polskiego?

Regulamin Monster Munch 

Losowania Nagród Dnia – 25 losowań (jedno losowanie dziennie), które odbywają się w każdy dzień roboczy od 05.10.2018 r. do 09.11.2018 r. Losowania obejmują zgłoszenia dokonane w dniu poprzedzającym losowanie, z wyjątkiem losowania w dniu 05.10.2018 r., które obejmuje zgłoszenia dokonane od dnia 07.09.2018 r. do dnia 04.10.2018 r. 

Kiedy to "dzienna" staje się faktycznie nagrodą blisko miesięczną. 

Czy tak ciężko zrobić loterię z taką samą ilością nagród KAŻDEGO DNIA KALENDARZOWEGO, zwłaszcza, kiedy chce się użyć słowa "dzienne"?!?

Skoro, Zgłoszenia do Loterii przyjmowane są od dnia 07.09.2018 r. do dnia 08.11.2018 to chyba pracownik Kropka Bordo może policzyć,  że to 62 dni... I dać 3 nagrody dzienne, zamiast głupio kombinować. Chyba matma: 3x62 go nie przeskoczy? Ale skoro dzienna to okres 4 tygodni, to  na pulpicie ma kalkulator..
Promocja "na tanio" może tylko odzwierciedlć jakość produktu. Szkoda kasy na profesjonalną ekipę to na surowcach do produkcji też się tnie. Ciekawe, czy ludzie na produkcji tych Monster Munch, są w stanie zrozumieć znaczenie słów w recepturze na te Chrupki?!? Czy też interpretują, jak pasuje????

Pracownik Kropki Bordo to raczej kombinuje jak dotrwać do weekendu ... 
https://www.gowor...opinie_czytaj,967327
1 joan 0

joan

#6536594 Napisano: 10.10.2018 10:18:26
kasiaj110 napisał(a):

(...) mam "presję" na wygraną nagrodę do końca roku emotka - jakiekolwiek plajstajszon abo iksboksy na wagę złota! Syn nazbierał sobie kasy (...) Miesiąc minął w skarbonce został "osad" z drobniaków i zdziwienie- kaj je mój tysiak? Przejedzony i udany na pierdoły!!!!!!! (...) jego 360 szwankuje, chyba za chwil kilka przejdzie za tęczowy most i syn zostanie z niczym emotka   i teraz wznosi modły - mama pomocy! Ratuj i wygraj coś! (...) Na dobranoc zasłyszałam jeszcze- że do świąt powinnam się wyrobić emotka ach coż czuję że te święta będą wyjątkowe emotka - skarpetki też są mega fajne! 

Nawet nie wiem, jak to skomentować, żeby nie dostać karniaka za "obrazę uczuć rodzicielskich" emotka

PS: Co do skarpetek, polecam te ze strony www.planplaneta.com emotka
1 onmyown 0

mamimamu

#6536599 Napisano: 10.10.2018 10:29:09
Wkurza mnie fakt, że jeden z dwóch wbitych przeze mnie kodów nestle został "zinterpretowany" jako "wykorzystany lub niepoprawny" emotka  skontaktowałam się z organizatorem i okazało się,że i owszem, został on wykorzystany i nie została do niego przypisana nagroda, ale... do systemu został wprowadzony na dwie godziny przed tym, jak ja dokonałam zakupu opakowania promocyjnego! godzina na paragonie zdaje się potwierdzać moją "rację", ALE skoro nie podawało sie wraz z kodem numeru paragonu, to mogę sobie tą wiedzą... sami wiecie co....emotka  
0 0

joan

#6536604 Napisano: 10.10.2018 10:39:45
mamimamu napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że jeden z dwóch wbitych przeze mnie kodów nestle został "zinterpretowany" jako "wykorzystany lub niepoprawny"  emotka  skontaktowałam się z organizatorem i okazało się,że i owszem, został on wykorzystany i nie została do niego przypisana nagroda, ale... do systemu został wprowadzony na dwie godziny przed tym, jak ja dokonałam zakupu opakowania promocyjnego! godzina na paragonie zdaje się potwierdzać moją "rację", ALE skoro nie podawało sie wraz z kodem numeru paragonu, to mogę sobie tą wiedzą... sami wiecie co.... emotka  

Czyli ktoś ma listę z tymi kodami i sobie wbija bez dokonania zakupu? emotka
0 0