Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
vazzz
Postów 839
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
vazzz
Postów 839
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak już przyjmie to jej napiszesz, że kupując u osoby fizycznej nie ma prawa zwrotu:
https://serwisy.g...a-zwrotu-towaru.html
To co wyczynia się ostatnio na allegro to dramat. Znowu miałam z 3 dni temu kolejną, która kliknęła, że kupiła, a potem się pytała o przedmiot. Musiałam znowu pisać o zwrot prowizji, wystawiać na nowo i zablokować. Maskra, kiedyś tak nie było. Teraz nie ma komentów i się nie boją. To już chyba z 4 przypadek, że kupił ktoś i nic z tego.
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Skoro otrzymała przedmiot zgodny z ogłoszeniem, teraz może go co najwyżej odsprzedać komuś innemu
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gostek wysłał mi pytanie :"skąd wiadomo, że przedmiot jest nowy?".
Odpisałam mu, że chyba ja wiem czy jest nowy i jak nie wierzy opisom na allegro to nie wiem co na nim robi... Nie wiem czy to jakieś dzieci się dorwały do allegro czy co, ale to już nie pierwsze głupie pytanie. W ogóle, przestałam już na takowe odpisywać. Jak ktoś mi zadaje głupawe pytanie to nie odpisuję i blokuje gościa żeby nie mógł kupić, bo taka głupota źle rokuje na przyszłość.
bardzo-mila-dziewczyna
Postów 30
Data rejestracji 03.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy taki "przypadek statystyczny" jest realnie możliwy?
Chodzi o laureatów konkursu:
https://czystaprz...nia.pl/laureaci.html
LOTERIA jest ogólnopolska. Na 44 laureatów, 9 jest z Grudziądza, 4 z Radzynia Chełmińskiego (miejscowość niespełna 2 tys mieszkańców, powiat grudziądzki), kolejnych 4 laureatów z Mełna (niespełna 900 mieszkańców, także powiat grudziądzki) i dodatkowo jeszcze z tego samego województwa (kujawsko-pom.) - dodatkowo 3 osoby. Czyli niemal 40 % laureatów jest z jednego województwa, z 4 miejscowości. W ostatnim tygodniu na 7 laureatów, 5 było z Grudziądza.
Jestem początkującą forumowiczką i jeszcze niezbyt wiele widziałam, ale to zdecydowanie odbiega od zauważalnych list w innych konkursach.
A może wkurzam się niepotrzebnie??? Ale na myśl o EWENTUALNYM (!!!) kancie coś mnie zaczyna wkurzać i pojawiają się podejrzenia (może i nieuzasadnione, ale to chyba skutek mojego swoistego "zboczenia zawodowego").
Co na to doświadczeni tutaj powiedzą??? To norma, bywa tak czy jest to jakiś "smrodek" ale i tak nic z tym się nie zrobi?
monkakk
Postów 2829
Data rejestracji 15.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z doświadczenia już nawet nie zawarcam sobie tym tematem głowy, bo szkoda czasu.
Gram sobie w to co mnie interesuje i jak mam wygrać to wygram
Niebieska_Laguna
Postów 2052
Data rejestracji 24.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nawet średni smartfon kosztuje 500 zł, a jak to był jakiś iphon...
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Niebieska_Laguna
Postów 2052
Data rejestracji 24.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak na przyszłość ciekawy artykuł o znaleźnym": https://bezprawni...nalezy-sie-znalezne/
W skrócie, znaleźne należy się zawsze w wysokości 10% wartości rynkowej znalezionej rzeczy, poza sytuacjami, gdy rzecz została znaleziona na terenie budynku lub w środkach transportu - wtedy należy oddać rzecz zarządcy. Tylko trzeba tego znaleźnego zażądać najpóźniej w momencie oddawania rzeczy.
pionas
Postów 7641
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Co do kategorii loterie to nie będzie, jest tag loteria lub można sobie wyszukać po tym słowie....
Co do zmian nazw konkursów/loterii to wielokrotnie pisałem i będę to powtarzał, jeśli Organizator nie wpisał że to loteria to ja też tego nie wpiszę. Organizator wie najlepiej co robi, wolę znieść narzekanie cb niż pisanie od Organizatorów o edycję opisu, jego usunięcie lub straszenie sprawą w sądzie.
Pomyłki w stylu zła kategoria lub duplikat może zdarzyć się, ale staram się by było ich jak najmniej...
W temacie wkurza mnie że jak co roku o tej porze jestem chory
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
andziulka21
Postów 1208
Data rejestracji 06.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 839
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 839