Wkurza mnie...

nanajka81

#7342747 Napisano: dzisiaj o 08:19:25
Kolejny konkurs z nagrodami żenada: https://wygrywajzzywcem.pl/

atyde25

#7342755 Napisano: dzisiaj o 08:46:01
Ale ja lubię ręczniki emotka  Mam masę tych z logami i sobie chwalę jakość ok i po wielu praniach dobrze się trzymają emotka
Mam słabość do takich sporych ręczników. To chyba jedna z niewielu rzeczy z napisami co mi nie wadzi.
Wkurza mnie dylemat bo idę do apteki po leki i tak społem ,żabka ,rossmann czy Biedra tylko hahahhah emotka
Dylematy życia.
0 0

atyde25

#7342759 Napisano: dzisiaj o 08:49:20
A pochwalę się mam ręczniki Visa, Bounty, Princepolo, z bananów, UEFA,filmowy Pan i Pani Smith, Roland Garross. I pewnie jeszcze te o jakich zapomniałam. Kubuś zapomniałam.
0 0

agakaz2

#7342763 Napisano: dzisiaj o 09:01:55
atyde25 napisał(a):

A pochwalę się mam ręczniki Visa, Bounty, Princepolo, z bananów, UEFA,filmowy Pan i Pani Smith, Roland Garross. I pewnie jeszcze te o jakich zapomniałam. Kubuś zapomniałam.

nie mów głośno bo ci beda zazdrościć haha

ja pochwaliłam sie ze reczniki z coli idealne na chodniczki w łazience to taki jeden który zrezygnowal juz z forum dal mi łapkę w dół emotka
jego moze wkurzyło a dla mnie świetny pomysl na wykorzystanie wygranej.
1 joan 0

joan

#7342782 Napisano: dzisiaj o 10:13:28
agakaz2 napisał(a):

(...) ja pochwaliłam sie ze reczniki z coli idealne na chodniczki w łazience to taki jeden który zrezygnowal juz z forum dal mi łapkę w dół emotka
jego moze wkurzyło a dla mnie świetny pomysl na wykorzystanie wygranej.

Naprawdę myślisz, że taki narcystyczny geniusz, bez którego Ziemia w drugą stronę kręcić by się zaczęła, zrezygnowałby z forum? emotka Mnie się zda, że nowe twory spamerskie... to jego kolejne odsłony. Bo udowodnić ludzkości trzeba, że nasze forum jest źle moderowane, partacko pomyślane, a kobiety to w ogóle półmózgi są emotka

Co do ręczników: te z Coccolino badziewne, widać na pierwszy rzut oka. I wydaje mi się, że (rozmiarowo) będą to nagrody dla rocznych bajtli. Sentymentalną wartością nagród z regulaminu powinien się zająć Urząd Skarbowy! Bluza za pół tysiąca? No kufa, chyba z WEŁNY! Tymczasem można sprawdzić, jakie bluzy Coccolino w konkach rozdaje emotka

Żywiec z kolei zaprezentował całkiem spoko ręczniki i szlafroki, z prawidłową wartością regulaminową. Myślę, że łatwo będzie to zweryfikować w wątku ze zdjęciami nagród. Dla mnie takie ręczniki + szlafroki są fair nagrodą (szczególnie, jeśli ktoś lubi saunować), choć oczywiście kasa byłaby lepsza emotka
0 0