Wkurza mnie...

ziolko

#6563337 Napisano: 13.01.2019 20:47:29
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka kiepska z rymowanych zgłoszeń (wolę pisać prozą), a najczęściej właśnie rymy wygrywają..  emotka

Dla takich konkursowiczów są też konkursy emotka
Odpowiedź powinna zawierać się w maksymalnie kilku zdaniach prozą. Wszystkie zgłoszenia inne niż tekst zamieszczony pod postem konkursowym, typu: zdjęcia, wiersze, linki, itp., zostaną odrzucone.

Super, że dali taki zapis emotka
Szkoda tylko, że jednak wędkarstwo nie jest moją pasją.. emotka  
1 androm 0

prosiaczek

#6563339 Napisano: 13.01.2019 21:38:33
Wkurza mnie, że Avon ma na kodach datę do 16.stycznia a w regulaminie do 13. emotka  CO to za porządek! emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6563341 Napisano: 13.01.2019 21:49:11
To co dziś  stało się w Gdańsku podczas finału Orkiestry... straszna historia. Przykre jest to,że ludzie nakręcają nienawiść i później takie rzeczy się dzieją.... 

alan84

#6563344 Napisano: 13.01.2019 21:57:55
chochliczka napisał(a):

To co dziś  stało się w Gdańsku podczas finału Orkiestry... straszna historia. Przykre jest to,że ludzie nakręcają nienawiść i później takie rzeczy się dzieją.... 

zgadza sie... niestety jest na to przyzwolenie od gory.

dzasmina

#6563349 Napisano: 13.01.2019 22:37:34
prosiaczek napisał(a):

Wkurza mnie, że Avon ma na kodach datę do 16.stycznia a w regulaminie do 13.  emotka  CO to za porządek! emotka

Ooo! też się wkurzyłam.
natomiast bardzo Ci dziękuję dobra kobieto, że zwróciłaś na to uwagęemotka emotka dzięki Tobie mam jakąkolwiek szansę, a i wkurz będzie mniejszy, że nie przegapiłam jak zwykle.

freyja88

#6563385 Napisano: 14.01.2019 10:08:46
Nie mam weny, nie mam chęci. Mój zapał do pracy bardzo zmalał. Nie wiem co się stało. Nie wiem czym jest to spowodowane, choć podejrzewam zwykłe
lenistwo. Jestem strasznie wkurzona na siebie,że nie potrafię się zmusić
do pracy. Od 4 dni próbuję napisać coś na konk w Kaufie i nic
oryginalnego nie przychodzi mi do głowy... Może rzeczywiście stworzę
zgłoszenie wykorzystując pomysł męża i napiszę, że moja ulubiona
wycieczka zimowa to całą rodziną..uciekanie przed lawiną. emotka

Astronautka

#6563402 Napisano: 14.01.2019 10:51:38
Ból. Tydzień temu miałam usuwana zastana dolną ósemkę. Nie chciała wyjść po dobroci tylko było rozkruszanie i dlutowanie. Mam 6 szwów i boli jak skurczybyk. Karmię piersią i mogę brać tylko niektóre srodki przeciwbólowe które działają krótko. Wkurza mnie że choleratwo boli ale miałam już stan zapalny i musialam ja usunąć....ehhh co się człowiek wycierpi to jego 
0 0

Urbanek

#6563454 Napisano: 14.01.2019 12:24:13
Wkurza mnie że w moim mieście zamykają Intermarche emotka
0 0

Claudia77

#6563467 Napisano: 14.01.2019 12:52:34
astronautka napisał(a):

Ból. Tydzień temu miałam usuwana zastana dolną ósemkę. Nie chciała wyjść po dobroci tylko było rozkruszanie i dlutowanie. Mam 6 szwów i boli jak skurczybyk. Karmię piersią i mogę brać tylko niektóre srodki przeciwbólowe które działają krótko. Wkurza mnie że choleratwo boli ale miałam już stan zapalny i musialam ja usunąć....ehhh co się człowiek wycierpi to jego 

kochana miałam to samo - okładaj policzek zimnym lodem a kostki sobie ssaj, ulgę poczujesz, ja dostałam jeszcze antybiotyk, a przestało boleć dopiero po około trzech tygodniach....

pioge7

#6563479 Napisano: 14.01.2019 13:23:55
Urbanek napisał(a):

A w moim właśnie lidl płonie :( emotka  mam nadzieję szybko go odbudują emotka  

astronautka napisał(a):

Niedawno tez wyrywałem 8. Ale nie pozwoliłem sobie zaszyć bo wiem ile to kosztuje potem bólu... koleżanka tez wyrywała zaszyła i 2 miesiące cierpiała. Mi po 7 dniach przeszło... 
lekarz nalegał żeby zeszyć dziurę ale się uparłem i nie. Także na przyszłość lepiej zostawić sobie dziurę i odcierpieć tydzien niż miesiac. 
1 nanajka81 0

missagent

#6563481 Napisano: 14.01.2019 13:30:16
pioge7 napisał(a):

Urbanek napisał(a):

A w moim właśnie lidl płonie :(  emotka  mam nadzieję szybko go odbudują emotka  

astronautka napisał(a):

Niedawno tez wyrywałem 8. Ale nie pozwoliłem sobie zaszyć bo wiem ile to kosztuje potem bólu... koleżanka tez wyrywała zaszyła i 2 miesiące cierpiała. Mi po 7 dniach przeszło... 
lekarz nalegał żeby zeszyć dziurę ale się uparłem i nie. Także na przyszłość lepiej zostawić sobie dziurę i odcierpieć tydzien niż miesiac. 

Współczuję bardzo, miałam usunięte wszystkie 4 ósemki chirurgicznie, wiem co to za ból.
Zimne okłady na pewno przyniosą ulgę.
Wytrwałości życzę emotka

anialistopad

#6563486 Napisano: 14.01.2019 13:36:25
Potwierdzam  po wurwaniu tych nieszczesnych 8 po zszyciu boli ponad miesiąc, a jak sie zostswi dziurę to 4-5 dni i jest ok. Przetestowalam osobiscie na sobie. Mi pomagala na bol plukanka z szalwi i kory dębu, a i smarowalam dziaslo saholem . Chyba dobrze napisałam jego nazwę 
1 pioge7 0

Astronautka

#6563503 Napisano: 14.01.2019 14:10:04
7pioge7 napisał(a):

Urbanek napisał(a):

A w moim właśnie lidl płonie :(  emotka  mam nadzieję szybko go odbudują emotka  

astronautka napisał(a):

Niestety ale musieli rozcinac cale dziąsło bo byla zupełnie schowana. Krwi było tyle jakby świnie zazynali także zszyć musieli...mam jeszcze 3 do usunięcia ale chyba jak mlody skończy 18....ehhh
0 0

Astronautka

#6563504 Napisano: 14.01.2019 14:11:10
Claudia77 napisał(a):

astronautka napisał(a):

kochana miałam to samo - okładaj policzek zimnym lodem a kostki sobie ssaj, ulgę poczujesz, ja dostałam jeszcze antybiotyk, a przestało boleć dopiero po około trzech tygodniach....

Dałaś nadzieję że wreszcie przestanie boleć emotka
0 0

cudaczek121

#6563507 Napisano: 14.01.2019 14:23:41
astronautka napisał(a):

Bardzo Ci współczuję.Ja przez dwa tygodnie po usunięciu ósemki nie mogłam normalnie otwierać buzi i leki przeciwbólowe były moimi najlepszymi przyjaciółmi.Wyrywaną miałam w listopadzie, w międzyczasie nawet już zdążyłam być u dentysty w grudniu,ale dopiero na początku stycznia inna dentystka zauważyła,że mi wciąż nie odpadła nitka po zszywaniu po zabieguemotka Myślałam,że mi sama  odpadnie emotka

Claudia77

#6563513 Napisano: 14.01.2019 14:31:06
astronautka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

astronautka napisał(a):

Dałaś nadzieję że wreszcie przestanie boleć  emotka

i koniecznie kup w aptece płyn antybakteryjny, bo to nie przelewki po takim zabiegu, tym bardziej jak był stan zapalny...

tadziuuu

#6563545 Napisano: 14.01.2019 15:27:59
na prawdę się dziś wkurrrrrzyłem... masakra z Prezydentem Gdańska. I niestety zło wygrywa dalej bo Owsiak podał się do dymisji z prowadzenia WOŚP. Tak jak Gdańsk to Ludzie w tym mocnym akcentem Paweł Adamowicz to jeszcze w wyniku tego zła osoba która jest WOŚPem rezygnuje. ech 

mia

#6563551 Napisano: 14.01.2019 15:42:12
Nie wkurza, ale doprowadza do rozpaczy...
Nie ma nawet połowy stycznia, a dwie tragedie pod rząd... emotka Co to będzie za rok??? Jedna trauma się kończy, zaczyna druga.
1 nkba 0

Gość: jkkp

#6563563 Napisano: 14.01.2019 16:03:06
tadziuuu napisał(a):

na prawdę się dziś wkurrrrrzyłem... masakra z Prezydentem Gdańska. I niestety zło wygrywa dalej bo Owsiak podał się do dymisji z prowadzenia WOŚP. Tak jak Gdańsk to Ludzie w tym mocnym akcentem Paweł Adamowicz to jeszcze w wyniku tego zła osoba która jest WOŚPem rezygnuje. ech 

weszłam na forum by to samo napisać, napisałeś to co miliony Polaków teraz myślą, a szlak mnie trafia, że rząd wygrał, od lat walczył z Owsiakiem i teraz mogą ogłosić zwycięstwo emotka
2 alan84, nkba 0

Gość: kermit

#6563566 Napisano: 14.01.2019 16:15:20
jkkp napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

weszłam na forum by to samo napisać, napisałaś to co miliony Polaków teraz myślą, a szlak mnie trafia, że rząd wygrał, od lat walczył z Owsiakiem i teraz mogą ogłosić zwycięstwo  emotka

Ta niewyobrażalna tragedia to chyba ostatni moment, by każdy z nas się na chwilę zatrzymał, żebyśmy się nie nakręcali, żeby już nie było "my", "oni", "rząd" itp. Odpowiadanie agresją (choćby słowną) na agresję do niczego dobrego nas nie doprowadzi. Już za daleko to zaszło... Popieram WOŚP całym sercem, kocham Jurka Owsiaka, ale kiedy czytam, że "mogą ogłosić zwycięstwo" przechodzą mnie dreszcze...