Wkurza mnie...

staszek

#6562378 Napisano: 10.01.2019 10:09:00
tadziuuu napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pomyliłem w zgłoszeniu milki Jakuba Wolnego z Tomkiem Wolnym z Pytania na śniadanie  emotka
na początku pisałem o Kubie a na sam koniec napisałem że będę Tomkowi kibicować... makabra emotka  

Nie martw się...  emotka A nóż-widelec ma tak na drugie? emotka  Poza tym przekonana jestem, że jest sporo zgłoszeń z większymi błędami.  emotka

to mi przypomniało błąd jak w konkursie WEDLA pisałem jaki to WAWEL jest najlepszy i najwspanialszy emotka

Kiedyś pomyliłam piwa w zgłoszeniu do Smolara, konkurs był na Kasztelana, ja zachwycalam się Tyskim i wygrałam emotka  wiec nic straconego emotka

joasiunia

#6562382 Napisano: 10.01.2019 10:13:36
Wkurza mnie, że czekam na telefon od Milki, jakby to miała być sprawa życia i śmierci. Serce mi wali, ręce się trzęsą, mózg podpowiada "na pewno nie zadzwonią", serce mówi "zadzwonią, nie trać nadziei" - i czuję jakieś takie nieuchwytne wewnętrzne rozdarcie emotka

cudaczek121

#6562400 Napisano: 10.01.2019 10:36:37
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że czekam na telefon od Milki, jakby to miała być sprawa życia i śmierci. Serce mi wali, ręce się trzęsą, mózg podpowiada "na pewno nie zadzwonią", serce mówi "zadzwonią, nie trać nadziei" - i czuję jakieś takie nieuchwytne wewnętrzne rozdarcie emotka

No to witaj w klubie! W pracy nagle dzwoni moja komórka.Lecę odebrać, mało nóg nie połamałam i nie poślizgnęłam się na kafelkach w biurze, a tu Nationale Nederlanden zapraszają mnie na spotkanieemotka Boże, co te konkursy robią z człowiekaemotka Swoją drogą, nie wiem,co ci Ludzie piszą w tych konkursach kreatywnych,że praktycznie wygrywają coś w każdym emotka
1 jofe8484 0

jofe8484

#6562404 Napisano: 10.01.2019 10:39:11
cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

No to witaj w klubie! W pracy nagle dzwoni moja komórka.Lecę odebrać, mało nóg nie połamałam i nie poślizgnęłam się na kafelkach w biurze, a tu Nationale Nederlanden zapraszają mnie na spotkanie emotka Boże, co te konkursy robią z człowieka emotka Swoją drogą, nie wiem,co ci Ludzie piszą w tych konkursach kreatywnych,że praktycznie wygrywają coś w każdym emotka

Też tak dziś mam ;- ( choć z moim jednym zgłoszeniem to szanse minimalne,   to chyba  "nerwica konkursowa" .....  emotka  

cudaczek121

#6562406 Napisano: 10.01.2019 10:44:58
jofe8484 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

No to witaj w klubie! W pracy nagle dzwoni moja komórka.Lecę odebrać, mało nóg nie połamałam i nie poślizgnęłam się na kafelkach w biurze, a tu Nationale Nederlanden zapraszają mnie na spotkanie emotka Boże, co te konkursy robią z człowieka emotka Swoją drogą, nie wiem,co ci Ludzie piszą w tych konkursach kreatywnych,że praktycznie wygrywają coś w każdym emotka

Też tak dziś mam ;- ( choć z moim jednym zgłoszeniem to szanse minimalne,   to chyba  "nerwica konkursowa" .....   emotka  

Skoro w ogóle wysłałeś jakiekolwiek zgłoszenie na konkurs, zawsze jakaś szansa jest.
1 jofe8484 0

Gość: kermit

#6562574 Napisano: 10.01.2019 15:50:31
Wkurza mnie konkursowa wizja roku 2019. W optymistycznej wersji czeka mnie spacer w strasznie fajnych skarpetkach od Danio, czapce od Milki, podczas którego będę ciągnąc wózek zakupowy z Delikatesów pełen niedobrej kawy Fort (wygranej za zakup niedobrej kawy Fort), aby potem w domu postukać sobie Fantazyjną łyżeczką w stoliczek od Belvity...
Co to za nagrody są się pytam??

kumulacja

#6562575 Napisano: 10.01.2019 15:53:38
kermit napisał(a):

Wkurza mnie konkursowa wizja roku 2019. W optymistycznej wersji czeka mnie spacer w strasznie fajnych skarpetkach od Danio, czapce od Milki, podczas którego będę ciągnąc wózek zakupowy z Delikatesów pełen niedobrej kawy Fort (wygranej za zakup niedobrej kawy Fort), aby potem w domu postukać sobie Fanatazyjną łyżeczką w stoliczek od Belvity...

Ochłapy konkursowe zalegające magazyny producentów.
Dodaj do tego rękawiczki do smartfona i komin z Lays'ów emotka  

isiulka

#6562577 Napisano: 10.01.2019 15:55:20
kermit napisał(a):

Wkurza mnie konkursowa wizja roku 2019. W optymistycznej wersji czeka mnie spacer w strasznie fajnych skarpetkach od Danio, czapce od Milki, podczas którego będę ciągnąc wózek zakupowy z Delikatesów pełen niedobrej kawy Fort (wygranej za zakup niedobrej kawy Fort), aby potem w domu postukać sobie Fanatazyjną łyżeczką w stoliczek od Belvity...

emotka emotka emotka

Się ciesz, bo ja na ten wózeczek z DC będę mogła zapolować dopiero za dziesiątki lat!

asantesana

#6562578 Napisano: 10.01.2019 15:56:33
kermit napisał(a):

Phi! No za darmo dają i jeszcze narzekają! W konkursowych piiii... się poprzewracało! 
(dla mniej lotnych - to był żart)

ziolko

#6562599 Napisano: 10.01.2019 16:47:52
isiulka - zrobione... swoją drogą ciekawe, że ludzie mimo wszystko dają się nabierać na takie wiadomości o "fakturach", nawet jak nie kupowali i nie zamawiali... 
2 isiulka, andii 0

anialistopad

#6562600 Napisano: 10.01.2019 16:55:24
ziolko napisał(a):

isiulka - zrobione... swoją drogą ciekawe, że ludzie mimo wszystko dają się nabierać na takie wiadomości o "fakturach", nawet jak nie kupowali i nie zamawiali... 

Tam link byl nieprawidlowy ,bo skasowalam jego czesc. Wolalam sie upewnic,bo maz cos tam zamawial za podobna kwote. Tylko nie mam dostepu do poprzedniej transakcji,by porównać dane z @ z ta faktura
0 0

isiulka

#6562602 Napisano: 10.01.2019 17:01:21
anialistopad napisał(a):

ziolko napisał(a):

Tam link byl nieprawidlowy ,bo skasowalam jego czesc. Wolalam sie upewnic,bo maz cos tam zamawial za podobna kwote. Tylko nie mam dostepu do poprzedniej transakcji,by porównać dane z @ z ta faktura

emotka
1 andii 0

joasiunia

#6562605 Napisano: 10.01.2019 17:13:02
Że jestem podróżniczym strachajłem emotka  wybieramy z mężem rejs za wygrany voucher z Beckersa, a ja już od tygodnia mam wizje rodem z Titanica. Że już nie wspomnę, że jak myślę o dolocie na miejsce wypływu to przypomina mi się początek filmu "Cast away" i spadający do morza samolot z Tomem Hanksem. Co jest ze mną nie tak? emotka
2 brucee, nkba 0

anialistopad

#6562662 Napisano: 10.01.2019 21:01:19
Z kropki tv dostane tylko 1 nagrode. Nie czytalam wczesniej regulaminu,a tam jest napisane,ze 1 uczestnik otrzyma 1 nagrodę.  To albo kryminaly,albo kawy mi przepadnaemotka emotka . Wolalabym dostac od nich ksiazki. Nauczka na przyszlosc-czytac regulamin 
0 0

pioge7

#6562668 Napisano: 10.01.2019 21:20:22
joasiunia napisał(a):

Że jestem podróżniczym strachajłem  emotka  wybieramy z mężem rejs za wygrany voucher z Beckersa, a ja już od tygodnia mam wizje rodem z Titanica. Że już nie wspomnę, że jak myślę o dolocie na miejsce wypływu to przypomina mi się początek filmu "Cast away" i spadający do morza samolot z Tomem Hanksem. Co jest ze mną nie tak?  emotka

Z titanica chodzi o tą scenę w piwnicy w samochodzie? Czy to jak na przodzie statku razem płynęli przed siebie i ta dziewczyna (nie pamietam imienia kurczę) rozłożyła ręce a ten chłopak ją trzymał ? Czy jakaś inna scena? 
1 joasiunia 0

joasiunia

#6562680 Napisano: 10.01.2019 22:04:16
pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Że jestem podróżniczym strachajłem  emotka  wybieramy z mężem rejs za wygrany voucher z Beckersa, a ja już od tygodnia mam wizje rodem z Titanica. Że już nie wspomnę, że jak myślę o dolocie na miejsce wypływu to przypomina mi się początek filmu "Cast away" i spadający do morza samolot z Tomem Hanksem. Co jest ze mną nie tak?  emotka

Z titanica chodzi o tą scenę w piwnicy w samochodzie? Czy to jak na przodzie statku razem płynęli przed siebie i ta dziewczyna (nie pamietam imienia kurczę) rozłożyła ręce a ten chłopak ją trzymał ? Czy jakaś inna scena? 

emotka emotka emotka
Żebym miała takie wizje, to bym na ten rejs pędziła choćby zaraz... emotka Ale ja niestety z tych, co to w wyobraźni widzą przede wszystkim wystające z morza skały, brakujące szalupy i - finalnie - statek przełamujący się na pół... I zastanawiam się, czy będę umiała płynąć wpław z dziećmi na plecach i czy wytrwam do przypłynięcia jakiegoś ratunku. MASAKRA. Wielkiego podróżnika raczej ze mnie nie będzie... emotka
1 pioge7 0

androm

#6562686 Napisano: 10.01.2019 22:25:15
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

emotka emotka emotka
Żebym miała takie wizje, to bym na ten rejs pędziła choćby zaraz... emotka Ale ja niestety z tych, co to w wyobraźni widzą przede wszystkim wystające z morza skały, brakujące szalupy i - finalnie - statek przełamujący się na pół... I zastanawiam się, czy będę umiała płynąć wpław z dziećmi na plecach i czy wytrwam do przypłynięcia jakiegoś ratunku. MASAKRA. Wielkiego podróżnika raczej ze mnie nie będzie... emotka

To jak masz się tak stresować to szkoda Ciebie i Twoich nerwów. Przekaż mi ten rejs, ja narażając swe życie popłynę.:)

ktosiek1

#6562793 Napisano: 11.01.2019 11:39:37
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

emotka emotka emotka

No to witaj w klubie emotka My z mężem już w listopadzie zarezerwowaliśmy letnie wakacje (niestety nie wygrane emotka ) i jedyne o czym ciągle myślę, to wizja czyhającej katastrofy lotniczej.  I nie ważne że samolotem już kilkadziesiąt razy (a może i ponad 100) leciałam, ale chyba za dużo programów na national geographic się naoglądałam...ehhh
0 0

zdolnabestia

#6563042 Napisano: 11.01.2019 21:41:59
Zaczynają się konkursy walentynkowe. Wkurza mnie podpinanie pod walentynki absolutnie wszystkiego. Taki np. Silan z zapowiedzi: Dlaczego zapach Silan jest idealny na Walentynki? Serio? Zapach płynu do płukania tkanin?

kumulacja

#6563043 Napisano: 11.01.2019 21:43:05
zdolnabestia napisał(a):

Zaczynają się konkursy walentynkowe. Wkurza mnie podpinanie pod walentynki absolutnie wszystkiego. Taki np. Silan z zapowiedzi: Dlaczego zapach Silan jest idealny na Walentynki? Serio? Zapach płynu do płukania tkanin?

... jeśli stringi w nim wypłuczę, to miłości się nauczę ... emotka