Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rademenes1
SPAMEM!!!!
Gość: pianistka
no niektóre opinie o pracach są trochę przesadzone, czasem bardzo
ale jeszcze tylko kilka dni, życzę powodzenia
Gość: grusia
masza
Postów 7665
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, mi nie odkryło 3-4, na maile nie odpowiadają. Bez sensu.
Gość: minis1
no mnie sie to nie zdarzylo; ale czytam komentarze do zdjęć, ktoś ostro ocenia ....
Gość: mariolakal
Gość: test123
Jest pewna roznica miedzy pisaniem bez polskich znakow diakrytycznych a tworzeniem nowotworów takich jak wyrazenie dostać nerwa, nie uwazasz?
My 'specjalisci od nicosci', a ty pani psycholog, he? Doprawdy paradne.
Poprawiać to wy możecie swoje dzieci, o ile je macie, bądź będziecie mieć. Wykształcenie, edukacja, czy nawet sposób wypowiadania się to sprawa prywatna każdego człowieka.
Pani psycholog a jednoczesnie specjalistce od tworzenia stereotypow i generalizowania mowie stanowcze nie.
A skoro jeden Murzyn mnie okradl, to wszyscy sa na pewno zlodziejami, prawda?
Przecież ja nie poprawiam błędów ortograficznych :rolleyes:. Poza tym ta netykieta, którą cytujesz, jest mocno zdezakutalizowana. Powstała w czasach, gdy Internet ledwie raczkował, zaś ówczesne rozumienie pojecia forum internetowe znacznie sie rozni sie od współczesnego.
Gość: yaro2004
W tej godzinie nie udało Ci się znaleźć w gronie pierwszych dziecięciu osób, którym prześlemy zestaw EXPERT. Ponów swoje zamówienie jutro! Zapraszamy!
Gość: ati88
mnie tez to wkurza
Gość: iwonciaaa
W tej godzinie nie udało Ci się znaleźć w gronie pierwszych dziecięciu osób, którym prześlemy zestaw EXPERT. Ponów swoje zamówienie jutro! Zapraszamy!
mnie też
Gość: beata82roksana82
fak fak fak
Gość: ati88
tez sie wkurzam na te kuferki bo ktos na forum pisał wczoraj ze maja dzis wysyłac a jak dzis dzoniłam to Pani powiedziała ze calej listy jeszcze nie maja
delfinka101
Postów 5749
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pegaz
owszem powiedzano mi ze dzis wysyłaja
Gość: bezet
Gość: beata82roksana82
a ja myślę że osoba która pisze te durne uwagi,to myśli że jurry weżmie to pod uwagę...
jacy ludzie potrafią być zawistni
Gość: tato999
ludzka zawiść i nic poza tym
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie też.Coś nie mam szczęścia w tym konku.Kto pamięta o której godzinie się gra, bo informacja zniknęła ze strony.
lwawa
Postów 107
Data rejestracji 07.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10, 14, 18 , 22