Wkurza mnie...

Gość: brightwitch

#2609547 Napisano: 27.08.2009 12:18:39
Rexona mnie wkurza! Znajduję ten cholerny kwiatek, wypełniam formularz i wyskakuje mi coś o tym, że Link nieaktywny albo nadużycie ze strony użytkownika emotka I to tylko wtedy, gdy klikam na www.rexonafloor.pl, na tej drugiej stronie jest normalnie emotka
0 0

kalisto1986

#2609590 Napisano: 27.08.2009 12:33:16
mariolakal napisał(a):

wkurza mnie, że niektórzy chorują bez przerwy i nie mają problemu z ZUS-em, a ja mam zwolnienie po 18 latach pracy i robią problemy... Nie chcą mi wypłacić zasiłku i jestem bez kasy od 1 lipca... emotka A stary daje mi tylko na waciki...

to chyba nie tylko u ciebie tak jest emotka mezowi od czerwca nie wyplacili pieniedzy a ja nie pracuje emotka
0 0

malutka456

#2609605 Napisano: 27.08.2009 12:37:36
wkurza mnie astor!!! napisałam, że nie otrzymałam 2 nagród (za aktywnosc i miejsce w rankingu) a Pani odpisała, że przeciez doszły nagrody na inne osoby z mojego domu.... emotka jakby siostra tez nie mogla wygrac... ciekawe czy zobacze moje kosmetyki emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2609607 Napisano: 27.08.2009 12:38:43
kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

wkurza mnie, że niektórzy chorują bez przerwy i nie mają problemu z ZUS-em, a ja mam zwolnienie po 18 latach pracy i robią problemy... Nie chcą mi wypłacić zasiłku i jestem bez kasy od 1 lipca... emotka A stary daje mi tylko na waciki...

to chyba nie tylko u ciebie tak jest emotka mezowi od czerwca nie wyplacili pieniedzy a ja nie pracuje emotka

Q... chol... instytucja !!!
0 0

Gość: grancias

#2609646 Napisano: 27.08.2009 12:46:59
beata82roksana82 napisał(a):

pianistka napisał(a):

karkocka napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

anava napisał(a):

Zobaczcie jacy są nasi koledzy i koleżanki z forum:

http://www.waflew...race.html/s/1/z/448/

Także nie wiem po co jest post KLIKNIEJCIE i sens pomagania sobie. Żenada emotka

Nie wszyscy
Dziękujemy za Twój głos.

Ilość głosów: 35 Wasza ocena: 3.51/5

i ode mnie 5* na pocieszenie

no niektóre opinie o pracach są trochę przesadzone, czasem bardzo emotka
ale jeszcze tylko kilka dni, życzę powodzenia emotka

emotka

a ja myślę że osoba która pisze te durne uwagi,to myśli że jurry weżmie to pod uwagę...
jacy ludzie potrafią być zawistni emotka

Pewnie mi się dostanie, ale co tam ... a nie pomyśleliście, ze praca może się komuś zwyczajnie nie podobać ? Szczerze mówiąc to jest strasznie niewyraźna (spójrzcie na maki, na nich jest znak wodny - literki, logo wasy byle jak wklejone), można powiedzieć zrobiona na odwal się ... no bo po co się męczyć jak na e-konkach wszyscy na siebie i tak glosują, nie patrząc na walory pracy. Ważna jest zasada głos = głos. Ile razy patrze na zdjecia w konkursach ... czasami są nie na temat, a i tak na nie głosujecie.

A poza tym nie wiem po co się głosami przejmować, jak w tym konkursie i tak głos decydujący ma jury.

No to teraz możecie po mnie jechać ...
0 0

gonika

#2609682 Napisano: 27.08.2009 12:59:22
Zauważyłam jedną rzecz. Są osoby, które non stop wygrywają (przynajmniej się tym chwalą na forum). Nie ma konkursu, żeby nie wygrały czegoś i to w znzcznych ilościach. Przy coca zero widziałam może ze 4 osoby co przeszły do 2 etapu. A teraz okazuje się że każdy coś tam wygrał.
Może to tylko moje osobiste odczucia.
0 0

bethan

#2609687 Napisano: 27.08.2009 01:01:06
grancias:
Pewnie mi się dostanie, ale co tam ... a nie pomyśleliście, ze praca może się komuś zwyczajnie nie podobać ? Szczerze mówiąc to jest strasznie niewyraźna (spójrzcie na maki, na nich jest znak wodny - literki, logo wasy byle jak wklejone), można powiedzieć zrobiona na odwal się ... no bo po co się męczyć jak na e-konkach wszyscy na siebie i tak glosują, nie patrząc na walory pracy. Ważna jest zasada głos = głos. Ile razy patrze na zdjecia w konkursach ... czasami są nie na temat, a i tak na nie głosujecie.

A poza tym nie wiem po co się głosami przejmować, jak w tym konkursie i tak głos decydujący ma jury.

No to teraz możecie po mnie jechać ...

Dlatego ja nie głosuję, jak mi się jakaś praca nie podoba, a dużo jest takich. Takie konki chyba nie mają sensu, bo nie wynika z nich nic, absolutnie NIC.
0 0

kalisto1986

#2609689 Napisano: 27.08.2009 01:01:29
mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tylko ze u nas to jeszcze bardziej skomplikowane bo byly pracodawca przytrzymal zwolnienie a jak prosilismy zus o interwencje to nic nie robili emotka a pozniej jak juz mieli wymyslali mase rzeczy i teraz czekamy na pieniadze z 2 miesiecy a pani ciagle powtarza mamy czas tylko nie pomysla o ludziach ktorzy sa bez grosza emotka emotka brr
0 0

Gość: mariolakal

#2609705 Napisano: 27.08.2009 01:06:10
kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tylko ze u nas to jeszcze bardziej skomplikowane bo byly pracodawca przytrzymal zwolnienie a jak prosilismy zus o interwencje to nic nie robili emotka a pozniej jak juz mieli wymyslali mase rzeczy i teraz czekamy na pieniadze z 2 miesiecy a pani ciagle powtarza mamy czas tylko nie pomysla o ludziach ktorzy sa bez grosza emotka emotka brr

Ale ja już dostałam decyzję odmowną, odwołałam się się Sądu Pracy i czekam...
0 0

Gość: ati88

#2609723 Napisano: 27.08.2009 01:11:27
kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tak oni zawsze maja czas emotka a niech ktos się spóźni do ZUSu ze składką o 1 dzien to juz wielke halo robią i kupe załatwiana jest jakby ktos chciał isc na chrobiwe tysiac papierkow
maja czas łatwo sie mowi.. ale ciekawe jak przyjdze do płacenia rachunkow to co ? w elektrowni powiem ze mam jeszcze czas ? emotka
0 0

kalisto1986

#2609785 Napisano: 27.08.2009 01:24:39
mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ale ja już dostałam decyzję odmowną, odwołałam się się Sądu Pracy i czekam...

my w sadzie pracy tez sie sadzimy ale z pracodawca i to dokladnie zalozylismy NARAZIE 2 sprawy emotka co sie teraz dzieje
0 0

gonika

#2609798 Napisano: 27.08.2009 01:28:14
ati88 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tak oni zawsze maja czas emotka a niech ktos się spóźni do ZUSu ze składką o 1 dzien to juz wielke halo robią i kupe załatwiana jest jakby ktos chciał isc na chrobiwe tysiac papierkow
maja czas łatwo sie mowi.. ale ciekawe jak przyjdze do płacenia rachunkow to co ? w elektrowni powiem ze mam jeszcze czas ? emotka

Bądź cierpliwa. Ja za listopad, grudzień dostałam w marcu. Ale to było bezpośrednio z ZUS-u, bo Zakład Pracy był i jest w upadłości i juz nie miał na nic pieniędzy. Ale gdy już ZUS zaczął wypłacać, to później już mu szło to sprawnie.
0 0

gonika

#2609807 Napisano: 27.08.2009 01:30:31
Nie doczytałam że dostałaś decyzję odmowną. To już jest problem.
0 0

Gość: cb656Old

#2609870 Napisano: 27.08.2009 01:54:40
grancias napisał(a):

Szacun! emotka emotka
Za odwagę głoszenia swojego zdania nie pasującego do opinii tak zwanej większości. Gdybym był adminem, za to wyznanie zmazałbym karniaka emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#2609917 Napisano: 27.08.2009 02:16:51
http://www.swiat-...pl/konkurs/?logout=1
następny konkurs w którym zmienne ip to podstawa żeby wygrać nagrody...
0 0

gonika

#2609919 Napisano: 27.08.2009 02:17:52
Wkurzam się bo w Tesco są takie fajne konkursy, a ja nie mam w zasięgu tego sklepu. emotka
0 0

kajus18

#2609920 Napisano: 27.08.2009 02:18:13
wkurza mnie, że nie wszędzie mają listy rezerwowe pierwsze losowanie polo 47 bonów na 100 poszło nawet nie połowa a tak ktoś kto miał wydruk mógłby się cieszyć z wygranej emotka emotka emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#2609924 Napisano: 27.08.2009 02:19:29
gonika napisał(a):

Wkurzam się bo w Tesco są takie fajne konkursy, a ja nie mam w zasięgu tego sklepu. emotka

a u mnie nie ma Reala emotka
tam tez są fajne konkursy i akcje
0 0

gonika

#2609951 Napisano: 27.08.2009 02:28:55

gonika napisał(a):

Ani Tesco, ani Reala po porostu pipidówka. emotka
0 0

bmacieja

#2609960 Napisano: 27.08.2009 02:31:49
gonika napisał(a):

gonika napisał(a):

Ani Tesco, ani Reala po porostu pipidówka. emotka

a ja mam tesco, carrefour - ale nigdy nie biorą udziału emotka
0 0