Wkurza mnie...

maverick

#6591015 Napisano: 17.04.2019 14:21:09
Wkurza mnie dział "informują"
człowiek wchodzi z myślę, że jakiś konkurs rozwiązany, a tam pogaduchy i pytaniaemotka

"Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w
jakiej formie (sms, telefon, e-mail).
Chcesz porozmawiać o konkursie? Zapraszamy do Dyskusje o innych konkursach (bez klików)"

anialistopad

#6591036 Napisano: 17.04.2019 15:22:55
PKO są no kur.... nie mogę zapłacić karta. Odrzuca mi transakcje , a z konta ubywa . Masakra jakaś z nimi dzis
0 0

ania1111

#6591039 Napisano: 17.04.2019 15:24:20
Wkurza mnie poczta polska. Moja paczka z termosem z Milki lata sobie po sortowniach w Polsce, Może jak już wszystkie zaliczy to w końcu trafi do mnie emotka
0 0

androm

#6591042 Napisano: 17.04.2019 15:31:51
Wkurza mnie, że do dziś powinni informować o konku z Palmolive-hulajnogi i nic dalej nie informują.To od czego te regulaminy.
0 0

edzia21

#6591044 Napisano: 17.04.2019 15:35:20
androm napisał(a):

Wkurza mnie, że do dziś powinni informować o konku z Palmolive-hulajnogi i nic dalej nie informują.To od czego te regulaminy.

Akurat Los Mejores ZAWSZE przestrzega regulaminów. Po pierwsze dzien sie jeszcze nie skonczyl...a po drugie - skad Twoja pewnosc, ze laureaci nie zostali jeszcze poinformowani? emotka  
0 0

androm

#6591050 Napisano: 17.04.2019 15:43:02
edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

Akurat Los Mejores ZAWSZE przestrzega regulaminów. Po pierwsze dzien sie jeszcze nie skonczyl...a po drugie - skad Twoja pewnosc, ze laureaci nie zostali jeszcze poinformowani? emotka  

wierzę, że na forum nie przeszłoby to bez echa!
0 0

karolkas

#6591112 Napisano: 17.04.2019 19:01:16
Co za sieroctwo mnie ostatnio prześladuje emotka   zgłaszałam się do tej loterii Visa, w końcu wygrałam bidon i wysłałam scan paragonu zamiast potwierdzenia płatności kartą. I teraz sie zorientowałam że mam same paragony  a nie potwierdzenia płatności kartą. A jak wyciąg z bankowości elektronicznej zrobić to nie wiem . No sierota ze mnie
0 0

pioge7

#6591116 Napisano: 17.04.2019 19:25:26
karolkas napisał(a):

Co za sieroctwo mnie ostatnio prześladuje emotka   zgłaszałam się do tej loterii Visa, w końcu wygrałam bidon i wysłałam scan paragonu zamiast potwierdzenia płatności kartą. I teraz sie zorientowałam że mam same paragony  a nie potwierdzenia płatności kartą. A jak wyciąg z bankowości elektronicznej zrobić to nie wiem . No sierota ze mnie

to ja większą sierota emotka pojechałem specjalnie do żabki wczoraj i płaciłem kartą tyle że mastercard a nie visa emotka visa miałem w osobnej kieszonce w portfelu emotka
0 0

azaflora

#6591119 Napisano: 17.04.2019 19:42:32
karolkas napisał(a):

Zależy kiedy Twój bank zaksięguje operację, mój dopiero po 7 dniach, czyli rzutem na taśmę /chyba/ mi się udało emotka
Logujesz się normalnie, sprawdzasz w historii, jeśli Twój bank księguje tego samego dnia, będziesz miała tę operację w historii, klikasz pobierz potwierdzenie w pdf, będziesz miała w pobranych, do formularza laureata dołączasz ten dokument i gotowe. Na wypełnienie masz 7 dni, później - utrata prawa do nagrody.

anialistopad

#6591122 Napisano: 17.04.2019 19:58:12
No kurde dalej bank moj nie działa. Tez tak macie w PKO sa dawny Żubr?
0 0

karolkas

#6591123 Napisano: 17.04.2019 20:05:50
azaflora napisał(a):

karolkas napisał(a):

Zależy kiedy Twój bank zaksięguje operację, mój dopiero po 7 dniach, czyli rzutem na taśmę /chyba/ mi się udało emotka
Logujesz się normalnie, sprawdzasz w historii, jeśli Twój bank księguje tego samego dnia, będziesz miała tę operację w historii, klikasz pobierz potwierdzenie w pdf, będziesz miała w pobranych, do formularza laureata dołączasz ten dokument i gotowe. Na wypełnienie masz 7 dni, później - utrata prawa do nagrody.

Dziękuję, ale ja już zdążyłam wypełnić formularz i przesłałam zdjęcie paragonu. Więc na pewno to mi przepadnie, dobrze że to tylko bidon. Alę będę wiedziała na przyszłość.
0 0

mawika

#6591179 Napisano: 17.04.2019 22:57:10
Właśnie wkurzyłam się na siebie. Przeglądam konkurs Kaufland i myślałam że jutro zrobię zakupy by mieć kolejny paragon a tu czytam że zakupy do dzisiaj. Ale jestem zła bo już wymyśliłam dwa zgłoszenia. Wrr .... 
1 brucee 0

zdolnabestia

#6591183 Napisano: 17.04.2019 23:23:45
maverick napisał(a):

Wkurza mnie dział "informują"
człowiek wchodzi z myślę, że jakiś konkurs rozwiązany, a tam pogaduchy i pytania emotka

"Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w
jakiej formie (sms, telefon, e-mail).
Chcesz porozmawiać o konkursie? Zapraszamy do Dyskusje o innych konkursach (bez klików)"

Proszę o zgłoszenia, gdy toczą się tam dyskusje - posprzątam.
Pytania biorą się stąd, że ludzie często piszą krótki post, bez dodatkowej informacji w jaki sposób informują, z którego etapu i takie tam.

szalonawiewiorka

#6591245 Napisano: 18.04.2019 10:45:46
Wkurza mnie, że nie ma konkursu Tymbark w Dino! Byłam święcie przekonana, że jest i zapełniłam spiżarkę sokami ze sklepu bez konkursu! emotka
0 0

helcia85

#6591284 Napisano: 18.04.2019 12:19:24
Jak mnie wkurzają konkursy, na które trzeba zostawiać opakowania. Cała szuflada zawalona hochlandami i innymi kapslami emotka

Agnes

#6591298 Napisano: 18.04.2019 13:04:26
wkurzył mnie wynik dzisiejszych rozmów ZNP z rządem
ja juz słów nie mam na ten strajk
nie wiem kto pierwszy oszaleje w domu ja czy moje dziecko

ikropka

#6591300 Napisano: 18.04.2019 13:07:28
Agnes napisał(a):

wkurzył mnie wynik dzisiejszych rozmów ZNP z rządem
ja juz słów nie mam na ten strajk
nie wiem kto pierwszy oszaleje w domu ja czy moje dziecko

Ja już chodzę jak zombi. Mąż wraca z pracy, ja jadę do pracy, siedzę tam do północy, w weekendy od 6 rano, żeby nadrobić. Długo tak nie pociągnę emotka
0 0

atyde25

#6591331 Napisano: 18.04.2019 14:26:27
Myślałam,że tylko mnie tak dobija brak szkoły czy innej placówki hahahh.2 tydzień dopiero idzie a ma się ochotę wyjść z siebie i stanąć obok a końca nie widać:(
Bo jak będą dalej tak super ze sobą rozmawiać to i do wakacji nie ma szansy na dogadanie.Nawet się do końca nie mogę wkurzyć bo mam tak piękną Biedronkę po remoncie ,że jak tam idę to czuję się jak no księżniczka prawie.Wszystko nowe,czyste,nowoczesne.Tylko kas samoobsługowych mi brakuje.
0 0

anialistopad

#6591387 Napisano: 18.04.2019 17:12:19
Powtórka z rozrywki z moim bankiem. Wczoraj na moim koncie wcięło kasę i odrzucone transakcje .a dzis to samo u męża.Odrzucalo płatności karta ,a kasę pobiera z konta. Mieli wczoraj mi zwrócić i cisza . Mam czekać 10 dni roboczych na zwrot mojek kasy. Co za dziadowski bank ,pora zmienić na inny. Tylko na jaki?
0 0

dwaburekoty

#6591389 Napisano: 18.04.2019 17:13:27
anialistopad napisał(a):

Powtórka z rozrywki z moim bankiem. Wczoraj na moim koncie wcięło kasę i odrzucone transakcje .a dzis to samo u męża.Odrzucalo płatności karta ,a kasę pobiera z konta. Mieli wczoraj mi zwrócić i cisza . Mam czekać 10 dni roboczych na zwrot mojek kasy. Co za dziadowski bank ,pora zmienić na inny. Tylko na jaki?

na pewno nie Santander!
0 0