Wkurza mnie...

joan

#6613176 Napisano: 25.06.2019 12:11:03
nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Od początku loterii Koral tylko RAZ nie zerknęłam na datę i.. sru! szansa na wzięcie udziału przepadła emotka

Miałam to samo emotka

A przegapiona data się już nie powtórzy, więc wtopa na maxa. Żebym regularnie zapominała zerknąć, lecz kufa tylko ten jeden raz nie spojrzałam emotka Trudno się mówi i konkursuje się dalej emotka

mama-l-k-m

#6613887 Napisano: 26.06.2019 23:32:22
Upał.. teraz termometr pokazuje 29C na dworze w domu mam 25C -sprzątam i chyba zaraz do basenu wskoczę bo rozpływam się.. dzieci marudne bo chciałyby na rower do lasu jechać, na spacer iść ale w ten skwar to i tak udało nam się rano na szybkie zakupy wyskoczyć.. zdjęć do konkursu coccolino nie idzie robić bo gorąco i z potem na czole to raczej nie jest glamur emotka
uwielbiam lato, ciepełko ale jak ma się 3 dzieci to przecież o 15 kiedy termometr w cieniu pokazuje 35C nie pójdę po obiedzie na spacer.
Pół trawnika spieczona bo i tak 2h schodzi mi na podlewanie roślin i grządki a deszczu ani widu ani słychu - okno nawet umyłam w salonie przy poniedziałku bo ja to zawsze mam szczęście że jak umyję to pada i co nawet tym tego deszczu nie sprowokowałam..
zakupów konkursowych nie robie bo jak jestem w sklepie to oni ciastek familijnych jeść nie będą tylko musli no i nie pogadasz, batoników prince polo nie pozwolą kupić bo jak to mówią "jeszcze pójdzie Ci mamo w cenzuraczkę a nie cycki", actimela dziś w Biedronce nie mieli i w co tu grać. Nawet zawleczeć po piwach nie mam mimo że grile robimy bo mąż zapasy wygranych Captain Jack wyciąga.
Może w nowym miesiącu jakoś ruszę z tymi konkursami bo teraz co zakupy to nic konkurosowego na paragonie nie ma, jedynie na tukany z kaufa żeli Fa kupiłam bo mój ulubiony w promocji mieli emotka

nkba

#6613891 Napisano: 26.06.2019 23:43:07
bruce napisał(a):

Ja nie wiem, te Bakusie zamieniły się z Prima i teraz po północy tylko wskakują, czy jak?! Ugrać żadnego nie można...  emotka emotka

Aj, nie mów nic emotka Mam trójkę maluszków do obdarowania, a wbiłam pod rząd chyba ze dwadzieścia pare i #$%^*&^%$ emotka Jak tak udaje mi się z maskotkami, których są tysiące to jak mam coś ugrać w loteriach z ciekawymi nagrodami? No jak? emotka emotka
1 brucee 0

nanajka81

#6613912 Napisano: 27.06.2019 07:01:57
no właśnie ja też się zastanawiam o co biega z tymi Bakusiami? Tyle nagród i ciężko trafić? Nie chce mi się wierzyć że ludzie rzucili się na te maskotki i tonami je wygrywają....
2 brucee, nkba 0

mama-l-k-m

#6613917 Napisano: 27.06.2019 07:15:51
nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja nie wiem, te Bakusie zamieniły się z Prima i teraz po północy tylko wskakują, czy jak?! Ugrać żadnego nie można...  emotka emotka

Aj, nie mów nic emotka Mam trójkę maluszków do obdarowania, a wbiłam pod rząd chyba ze dwadzieścia pare i #$%^*&^%$ emotka Jak tak udaje mi się z maskotkami, których są tysiące to jak mam coś ugrać w loteriach z ciekawymi nagrodami? No jak? emotka emotka

dlatego  w to nie gram, trafię jednego to będę kupować dalej aby dla całej 3 trafić a moje dzieci bakusi nie jedzą wolą jogurt naturalny z owocami, słonecznikiem, rodzynkami jak sobie sami zrobią i znowu ja lub mąż byśmy zmuszeni byli te puste kalorie zjadać emotka  
a jakby szczęście dopisało to radość byłaby kilka dni a potem kolejne kurzołapki emotka

ale Tobie życzę powodzenia emotka
3 brucee, nkba, joan 0

nkba

#6613921 Napisano: 27.06.2019 07:37:39
mama-l-k-m napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

dlatego  w to nie gram, trafię jednego to będę kupować dalej aby dla całej 3 trafić a moje dzieci bakusi nie jedzą wolą jogurt naturalny z owocami, słonecznikiem, rodzynkami jak sobie sami zrobią i znowu ja lub mąż byśmy zmuszeni byli te puste kalorie zjadać emotka  
a jakby szczęście dopisało to radość byłaby kilka dni a potem kolejne kurzołapki emotka

A wiesz jak to się chce uśmiech z jednym zębem wywołać to się te Bakusie do pracy bierze i wcina emotka emotka

FBbeata7

#6613925 Napisano: 27.06.2019 08:23:06
nkba napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

A wiesz jak to się chce uśmiech z jednym zębem wywołać to się te Bakusie do pracy bierze i wcina emotka emotka

Za cenę dwudziestu paru zakupionych bakusiów to można chyba nie najgorszą maskotkę kupić?Zdrowy to ten serek pewnie nie jest, być może, jak Danio, słodzony syropem glukozowo-fruktozowym, gdyby miał superwzięcie u klientów firma dodawałaby maskotki do produktu np. za zakup 2 lub 3.

pioge7

#6613926 Napisano: 27.06.2019 08:31:58
wkurza mnie facebook....
mam ja i mama identyczny adres email, tyle że mama ma na początku M a ja P.
Wpisuję swój adres email do loginu i hasło i facebook pisze, że błędne hasło i pokazuje adres i imię i nazwisko mamy. Natomiast jak daję po zapamiętaniu swoje dane, to loguje mamy konto....
No i muszę instalować dodatkową przeglądarkę, żeby wejść na swoje konto...emotka
0 0

mama-l-k-m

#6613929 Napisano: 27.06.2019 08:40:12
bruce napisał(a):

Ja wczoraj wieczorem miałam w domu plus 33. Od 2-giej nie śpię.  emotka

emotka
to ja o 2 poszłam spać bo w dzień sprzątanie mi przy dzieciach nie idzie emotka
1 brucee 0

nkba

#6613930 Napisano: 27.06.2019 08:40:17
FBbeata7 napisał(a):

nkba napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Za cenę dwudziestu paru zakupionych bakusiów to można chyba nie najgorszą maskotkę kupić?Zdrowy to ten serek pewnie nie jest, być może, jak Danio, słodzony syropem glukozowo-fruktozowym, gdyby miał superwzięcie u klientów firma dodawałaby maskotki do produktu np. za zakup 2 lub 3.

Maskotkę owszem ale nie bakusiową emotka emotka
1 brucee 0

Agnes

#6613940 Napisano: 27.06.2019 09:35:40
nanajka81 napisał(a):

no właśnie ja też się zastanawiam o co biega z tymi Bakusiami? Tyle nagród i ciężko trafić? Nie chce mi się wierzyć że ludzie rzucili się na te maskotki i tonami je wygrywają....

naprawdę nie mozna trafić?
ja w pierwsze dni wysłałam 3 zgłoszenia i wszystkie trafiłam
1 brucee 0

jokan

#6613942 Napisano: 27.06.2019 09:40:21
Agnes napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

to moze tak jak z Danio bylo, w pierwsze dni sypneli nagrodami a pozniej cisza?
1 brucee 0

ilonaxx5

#6613962 Napisano: 27.06.2019 10:17:48
jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dokładnie u mnie to samo teraz tez nie idzie trafić
0 0

jokan

#6613967 Napisano: 27.06.2019 10:23:27
ilonaxx5 napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dodatkowo w pierwsze dni malo kto mial kody, wiec pewnie latwiej bylo
1 brucee 0

mczarna

#6613979 Napisano: 27.06.2019 10:51:07
"Dowcipniś",który rozesłał maile do przedszkoli i szkół o bombie...
1 brucee 0

malgosia74

#6614050 Napisano: 27.06.2019 12:32:39
wrrr... za każdym razem tak samo.. 
mówię sobie " nie kupuję niczego na konki z bramkami" !!!...
i jest jak zwykle... sterta paragonów... opakowań... nakrętek... itp.. itd...
wygranych... jedna na milion albo ZERO ... wrrr... 

nanajka81

#6614233 Napisano: 27.06.2019 20:46:04
jokan napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dodatkowo w pierwsze dni malo kto mial kody, wiec pewnie latwiej bylo

ja na 8 strzałów w różnych godzinach 0 trafień. i jeszcze kurde trzeba trzymać te wielkie opakowania bo a nuż legoland się trafi...
2 nkba, brucee 0

andzia65

#6614307 Napisano: 28.06.2019 07:16:57
Na początku loterii wygrałam 16 maskotek. Wysyłałam zgłoszenia i za każdym razem trafiłam. Koleżanka z pracy podobnie. Do czasu. Po kilku dniach takiego wygrywa is wszystko się zmieniło. Dałyśmy sobie spokój bo zaliczałyśmy tylko kolejne pudła. Też miałam wrażenie, że na początku każde zgłoszenie wygrywał. 

antylopia

#6614327 Napisano: 28.06.2019 08:31:41
wkurza mnie moje odkladanie wszystkiego na pozniej . kupuje produkty promocyjne ttzymam paragony, mowie sobie hasła wysle pozniej i np paragon bacardi moge sobie w smietnik wsadzic emotka
3 mia, androm, ziolko 0

jokan

#6614329 Napisano: 28.06.2019 08:44:50
Wkurza mnie, że ludzie dodają takie coś BEZ DATY i to jeszcze od Smolara!!!
Zgłosiłam do usunięcia, bo już ten konkurs dawno w bazie jest.

https://www.e-kon...ka.html#.XRW29v7gqHs