Wkurza mnie...

jokan

#6659046 Napisano: 20.11.2019 18:31:35
wszystko pod górkę...a jeszcze brak 1 kosmetyku w Columbitowej paczce emotka
0 0

moskala22

#6659047 Napisano: 20.11.2019 18:35:59
dostałam wiadomośc że paczka czeka na mnie w paczomacie więc biegnę do niego szczęsliwa bo byłam dosłownie 5 minut drogi od niego. Odbieram paczkę, zgłaszam do loterii i dostaję powiadomienie o losie w grze o skuter. Myslę sobie że chyba sie pomylili bo przecież powinnam mieć los w grze o auto. Sprawdzam godzinę umieszczenia paczki w paczkomacie i okazuje sie że powiadomienie o możliwości odbioru paczki dostałam 3 godziny po jej umieszczeniu w paczkomacie.
1 brucee 0

tereniagno

#6659096 Napisano: 20.11.2019 20:47:41
cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza juz 3 dzisiaj telefon z zaproszeniem na pokazy, emotka

Do mnie z kolei co jakiś czas usilnie dzwonią z zaproszeniem na jakieś pokazy do Legnicy, podczas gdy mieszkam pod Wrocławiem!Ponadto wkurza mnie, że ostatnio nic konkretnego nie umiem wygrać emotka

Mieszkam 250 km od Warszawy,a dzwoniła pani na darmową siłownięemotka emotka
Zapomniałam zapytać skąd ma numer telefonu, przecież jest RODOemotka
0 0

anialistopad

#6659109 Napisano: 20.11.2019 21:03:39
Pstrokate ekonki,wszystko zlane praktycznie w jednosc . Nie czytelne ,no kurde co tu sie dzieje z ta strona dzis?
0 0

pioge7

#6659199 Napisano: 21.11.2019 08:16:53
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

dostałam wiadomośc że paczka czeka na mnie w paczomacie więc biegnę do niego szczęsliwa bo byłam dosłownie 5 minut drogi od niego. Odbieram paczkę, zgłaszam do loterii i dostaję powiadomienie o losie w grze o skuter. Myslę sobie że chyba sie pomylili bo przecież powinnam mieć los w grze o auto. Sprawdzam godzinę umieszczenia paczki w paczkomacie i okazuje sie że powiadomienie o możliwości odbioru paczki dostałam 3 godziny po jej umieszczeniu w paczkomacie.

Moim zdaniem w ogóle powinni zmienić reguły tego konkursu, ponieważ działanie paczkomatów - łagodnie rzecz ujmując - schodzi na przysłowiowe psy. Np. wczoraj nadawałam kilka paczek, metodą tradycyjną, żadne podawanie kurierowi, stojącemu akurat przy paczkomatach, tylko typowe umieszczenie w otwierających się skrytkach, wszystko idealnie, a mimo to informacje o ich nadaniu otrzymałam dopiero po 3 godzinach, choć zazwyczaj przychodzą w ciągu paru sekund.  emotka

u mnie ta sama sytuacja wczoraj.
Paczka umieszczona w paczkomacie 11:56
SMS o umieszczeniu: 13:19
Odebrana: 14:10
E-mail o odbiorze: 16:39
:/ a do tego do dziś nie mogę zagrać na paczkę odebraną w ubiegłą środę 2 godziny po umieszczeniu, bo do tej pory jest info w systemie że nie odebrana jest emotka
wchodzą na rynek azjatycki, święta za pasem, to im się chrzani wszystko emotka
1 brucee 0

monia0303

#6659211 Napisano: 21.11.2019 08:53:47
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Moim zdaniem w ogóle powinni zmienić reguły tego konkursu, ponieważ działanie paczkomatów - łagodnie rzecz ujmując - schodzi na przysłowiowe psy. Np. wczoraj nadawałam kilka paczek, metodą tradycyjną, żadne podawanie kurierowi, stojącemu akurat przy paczkomatach, tylko typowe umieszczenie w otwierających się skrytkach, wszystko idealnie, a mimo to informacje o ich nadaniu otrzymałam dopiero po 3 godzinach, choć zazwyczaj przychodzą w ciągu paru sekund.  emotka

u mnie ta sama sytuacja wczoraj.
Paczka umieszczona w paczkomacie 11:56
SMS o umieszczeniu: 13:19
Odebrana: 14:10
E-mail o odbiorze: 16:39
:/ a do tego do dziś nie mogę zagrać na paczkę odebraną w ubiegłą środę 2 godziny po umieszczeniu, bo do tej pory jest info w systemie że nie odebrana jest emotka
wchodzą na rynek azjatycki, święta za pasem, to im się chrzani wszystko emotka

Ja odebrałam paczkę jak tylko kurier odjechał czyli w jakieś 2 min po włożeniu do paczkomatu. I wiecie co? nawet audiobooka nie wygrałam emotka

mama-l-k-m

#6659246 Napisano: 21.11.2019 10:13:38
Wkurza mnie wirus emotka  Syn w sobotę się z nim męczył, córka w poniedziałek, wczoraj mąż a dziś mnie zaczyna głowa boleć i słaba jestem. Firany na parterze wczoraj poprałam, dziś czekają na prasowanie i myślałam że jak córka będzie miała drzemkę to ten temat ogarnę a teraz tylko czekam 12 aby się z nią na te 2h położyć bo chłopaki dziś wróciły do przedszkola.
Nawet nie mam chęci zgłaszać paragony do konkurów a już się uzbierało  bo tyle dni przez ten wirus nie grałam..
0 0

joan

#6659271 Napisano: 21.11.2019 10:41:28
monia0303 napisał(a):

Ja odebrałam paczkę jak tylko kurier odjechał czyli w jakieś 2 min po włożeniu do paczkomatu. I wiecie co? nawet audiobooka nie wygrałam emotka

Bo nagrody natychmiastowe przyznawane są na zasadzie BRAMEK i nie zależą od czasu odebrania przesyłki, a od momentu rejestracji Twojego zgłoszenia -> nie wstrzeliłaś się w bramkę wypełniając formularz.
1 @gnieszk@ 0

sks900

#6659277 Napisano: 21.11.2019 10:59:31
mama-l-k-m napisał(a):

Wkurza mnie wirus emotka  Syn w sobotę się z nim męczył, córka w poniedziałek, wczoraj mąż a dziś mnie zaczyna głowa boleć i słaba jestem. Firany na parterze wczoraj poprałam, dziś czekają na prasowanie i myślałam że jak córka będzie miała drzemkę to ten temat ogarnę a teraz tylko czekam 12 aby się z nią na te 2h położyć bo chłopaki dziś wróciły do przedszkola.
Nawet nie mam chęci zgłaszać paragony do konkurów a już się uzbierało  bo tyle dni przez ten wirus nie grałam..

Najwięcej tego dziadostwa jest na wózkach i koszykach sklepowych...

FBbeata7

#6659301 Napisano: 21.11.2019 11:38:39
sks900 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Neosine jest dobre na wirusy, wypróbowałam, tylko trzeba zacząć  zażywać, gdy choroba się zaczyna.

FBbeata7

#6659303 Napisano: 21.11.2019 11:41:06
joan napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Bo nagrody natychmiastowe przyznawane są na zasadzie BRAMEK i nie zależą od czasu odebrania przesyłki, a od momentu rejestracji Twojego zgłoszenia -> nie wstrzeliłaś się w bramkę wypełniając formularz.

Zawsze jest szansa na główną...Audiobook jest chyba przydzielany losowo, może dostałabyś taki, którego nie masz ochoty słuchać?
0 0

mama-l-k-m

#6659311 Napisano: 21.11.2019 11:57:36
sks900 napisał(a):

wiem emotka
Ostatnio znajoma wyszła z córką ze szpitala po zapaleniu płuc, spotykam ją na drugi dzień w Biedronce - córka siedzi w wózku je bułkę gdzie dotykała brudny wózek tą bułką emotka  i jeszcze komentarz mojej znajomej "że trzeba się trochę przewietrzyć" - zostawiłam bez komentarza bo co będę pouczać inną matkę emotka
0 1 onmyown

anialistopad

#6659404 Napisano: 21.11.2019 15:28:30
Nawet słoika z milki nie wygrałam  nie wspomnę już o nivea z c4 i złamanym obcasie w bucie. Dzień pełen porażek normalnie
0 0

prosiaczek

#6659423 Napisano: 21.11.2019 16:06:28
alan84 napisał(a):

wkurza mnie ze od dlugiego czasu cos dopiero wpadlo sloik z milki a paragon wcielo. przeszukane i zero ... niech to szlag
ktos poratuje co zrobic w tum przypadku czy pomoze jakas info z Carrefour jakas kopia?

W kauflandzie jak masz nr chyba nr tansakcji i datęi kasę, to  drukują taki rachunek. może i Carrefour ma coś takiego?
0 0

patyk

#6659520 Napisano: 21.11.2019 19:10:16
Wkurza mnie że w wątku dyskusji o konkursach jest non stop dyskusja o tym czy aby z konka tego i tego bony albo inne cenzuray już były wysyłane. Jest wątek czy wysyłali już nagrody z... 
A tak to wchodząc na dyskusję zanim się doczytam do czegoś konkretnego to najpierw muszę przebrnąć przez milion cytowanych wypowiedzi i tekstów w stylu "o tak tak ja też czekam na bon..." emotka
1 nkba 0

joan

#6659543 Napisano: 21.11.2019 20:25:43
Organizator zamierza poinformować laureatów podczas rozmowy telefonicznej oraz wysyłając smsa.
No to chyba nikt nie wygra, skoro nie podaje się numeru telefonu, a e-mail.
Wkurza mnie, że chyba tylko ja czytam regulaminy konkursów / loterii, nawet organizatorom się nie chce emotka

barszcz

#6659550 Napisano: 21.11.2019 20:36:48
joan napisał(a):

Organizator zamierza poinformować laureatów podczas rozmowy telefonicznej oraz wysyłając smsa.
Wkurza mnie, że chyba tylko ja czytam regulaminy konkursów / loterii, nawet organizatorom się nie chce emotka

Współczesna ignorancja, też mnie wkurza, bo ja z tych "perfekcyjnych" niestety.Byłoby mi wstyd wziąć kasę za coś i nie oddać się temu na stówę.Chyba jesteśmy wymierającym gatunkiem niestety.

synk

#6659565 Napisano: 21.11.2019 21:52:38
barszcz napisał(a):

joan napisał(a):

Współczesna ignorancja, też mnie wkurza, bo ja z tych "perfekcyjnych" niestety.Byłoby mi wstyd wziąć kasę za coś i nie oddać się temu na stówę.Chyba jesteśmy wymierającym gatunkiem niestety.

Np. jeden z konkursów dla przedszkoli: organizator pisze że jest 10 nagród, a potem wymienia: miejsce1...miejsce2.. miejsce3...miejsca 4 do 7. A gdzie 8 do 10?
Liczenie do 10 jest problemem wśród pracowników agencji

fioleczka

#6659647 Napisano: 22.11.2019 10:05:35
anialistopad napisał(a):

Nawet słoika z milki nie wygrałam  nie wspomnę już o nivea z c4 i złamanym obcasie w bucie. Dzień pełen porażek normalnie

Ja też tak mam od jakiegoś czasu emotka  nie lubią mnie już emotka
Heniek też nie mam pojęcia na jakie życzenia oczekuje, a może coś źle robię emotka POMOCY
0 0

nanajka81

#6659649 Napisano: 22.11.2019 10:10:16
FBbeata7 napisał(a):

joan napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Zawsze jest szansa na główną...Audiobook jest chyba przydzielany losowo, może dostałabyś taki, którego nie masz ochoty słuchać?

w ostatnim czasie na kilka paczek inpostu w ani jedną bramkę nie trafiłam - może im się już nagrody skończyły? emotka
0 0