Wkurza mnie...

anaesth

#6657752 Napisano: 16.11.2019 10:41:15
pikawka napisał(a):

norweska20 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie cierpię konkursów fotograficznych, wkurzają mnie, a coraz więcej ich się pojawia emotka
Najpierw bramki, a teraz przeszli na fotki emotka

Ja lubiłam konkursy kulinarne foto, dopóki w nich wygrywalam ...a teraz mnie wkurza,  że za choine nie umiem tam nic ugrać:(
Ostatnio specjalnie kupiłam patelnie Tefal za 60zl w c4 i znowu moje zdjęcie się nie spodobało:( 

Ja zważywszy, że gram stosunkowo krótko nie brałam udziału w dużej ilości fotograficznych. Ale pare razy udało mi się fajne rzeczy wygrać. W tefalu też spróbowałam. Potrzebowałam patelnie więc przy okazji... no i zrobiłam swoje najlepsze zdjęcie ever. Byłam mega dumna z niego. No śliczne... iNic zero... a wygrałam jakiś czas temu takim.ktore się wstydzilam wysłać. I jak maz mi je robił to się poklicilismy bo odbiegako od mojwj wizji... emotka taki dramaat byl...

Konkursy fotograficzne są (choć pewnie nie dla wszystkich) najtrudniejsze. Takie jest moje zdanie. Dużo czynników wpływa na to, czy zdjęcie wyjdzie fajne. Formułując odpowiedzi konkursowe ogranicza nas w zasadzie tylko wyobraźnia i limit znaków, a do zrobienia zdjęcia potrzebujemy pomysłu, wizji, atrybutów, dobrego światła, ciut lepszego aparatu, pomocy drugiej osoby... Dlatego ukłony dla osób, które wygrywają zdjęciami np. samochody (jestem bardzo ciekawa, jakie zdjęcie wygra Citroena w Michaszkach!). Mi do tej pory udało się wygrać łyżeczkę z Fantasii i 500zł z Remingtona. Pewnie nie warto się poddawać, ale chyba ta kategoria konkursów jednak mnie przerasta emotka

pawelski

#6657810 Napisano: 16.11.2019 17:32:24
100 razy wolę fotograficzne od tych na ilość lajków albo z pytaniem " Dlaczego to właśnie ty masz wygrać ? "

tereniagno

#6657821 Napisano: 16.11.2019 19:48:22
nie sprawdziłam do kiedy jest konkurs z Pralin Lind i dziś kupiłam na konkurs emotka emotka
Tylko ja mogę zrobić taki numer i to nie pierwszy razemotka
Coraz częściej  to mi się zdarza emotka
0 0

tupotka

#6657825 Napisano: 16.11.2019 19:52:58
Wkurza mnie co drugie pytanie kupujących na OLX emotka  Ale najbardziej pytanie o gwarancję emotka  Wystawiam produkt,piszę że brak gwarancji,widać że rzecz nieużywana i wielkie halo o "papiery" bo przecież zapewne to rzecz kradziona emotka  Jakoś nie bardzo widzę ze swoje strony tłumaczenie się,że to wygrana,że w którym konkursie itd emotka  Chyba moje niepotrzebne,zdublowane w różnych konkursach nagrody zostaną ze mną na zawsze emotka
0 0

Gość: amif

#6657826 Napisano: 16.11.2019 19:57:27
tupotka napisał(a):

Wkurza mnie co drugie pytanie kupujących na OLX  emotka  Ale najbardziej pytanie o gwarancję emotka  Wystawiam produkt,piszę że brak gwarancji,widać że rzecz nieużywana i wielkie halo o "papiery" bo przecież zapewne to rzecz kradziona  emotka  Jakoś nie bardzo widzę ze swoje strony tłumaczenie się,że to wygrana,że w którym konkursie itd emotka  Chyba moje niepotrzebne,zdublowane w różnych konkursach nagrody zostaną ze mną na zawsze emotka

dzisiejszy hit z nowego All lokalnie:
czy pudełko jest w stanie idealnym? ponieważ będzie to prezent i chciałbym się upewnić ze wszystko będzie top

zatem informuję, że pudełko jest nowe, aparat niewyciągany nawet z pudełka, fotografowałam ten sam model ale fizycznie inny aparat, żeby właśnie uprzedzić takie pytania i mieć oryginalnie zapakowany

i jaka odpowiedź:
zafoliowane? jeśli tak to kupię...

no comments
równolegle inna osoba kupuje aparat bez zbędnych pytań.....
0 0

edzia21

#6657828 Napisano: 16.11.2019 20:03:38
tupotka napisał(a):

Wkurza mnie co drugie pytanie kupujących na OLX  emotka  Ale najbardziej pytanie o gwarancję emotka  Wystawiam produkt,piszę że brak gwarancji,widać że rzecz nieużywana i wielkie halo o "papiery" bo przecież zapewne to rzecz kradziona  emotka  Jakoś nie bardzo widzę ze swoje strony tłumaczenie się,że to wygrana,że w którym konkursie itd emotka  Chyba moje niepotrzebne,zdublowane w różnych konkursach nagrody zostaną ze mną na zawsze emotka

Czym się przejmujesz? Nie ten, to inny kupujący weźmie.
2 tupotka, nkba 0

ludzka_istota

#6657829 Napisano: 16.11.2019 20:09:22
tereniagno napisał(a):

nie sprawdziłam do kiedy jest konkurs z Pralin Lind i dziś kupiłam na konkurs emotka emotka
Tylko ja mogę zrobić taki numer i to nie pierwszy raz emotka
Coraz częściej  to mi się zdarza emotka

Witam w klubie i przytulam wirtualnie
0 0

ReneK

#6657837 Napisano: 16.11.2019 20:42:08
A ja dzis przed 0.00 mialam wyslac ostatnie zgloszenie Prince Polo!i usnęlam!obudziłam sie po północy emotka
0 0

patyk

#6657839 Napisano: 16.11.2019 21:00:25
rene napisał(a):

A ja dzis przed 0.00 mialam wyslac ostatnie zgloszenie Prince Polo!i usnęlam!obudziłam sie po północy  emotka

Dobrze wiedzieć że już się skończyło PP wreszcie przestanie mnie frustrować. 

A z takim zasypianiem to znam ten ból... I to jak na złość budzisz się dosłownie parę minut po północy... 
0 0

moskala22

#6657844 Napisano: 16.11.2019 21:14:35
patyk napisał(a):

rene napisał(a):

A ja dzis przed 0.00 mialam wyslac ostatnie zgloszenie Prince Polo!i usnęlam!obudziłam sie po północy  emotka

A z takim zasypianiem to znam ten ból... I to jak na złość budzisz się dosłownie parę minut po północy... 

ku*** kupiłam dziś prince polo na 4 paragony emotka
0 0

patyk

#6657847 Napisano: 16.11.2019 21:30:34
moskala22 napisał(a):

patyk napisał(a):

rene napisał(a):

ku*** kupiłam dziś prince polo na 4 paragony  emotka

Ja się dziś przy kasie zawahalam ale byłam już tak wpieniona na PP że zamiast niego wybrałam jednak Tic Tac
0 0

jokan

#6657849 Napisano: 16.11.2019 21:40:53
patyk napisał(a):

moskala22 napisał(a):

patyk napisał(a):

rene napisał(a):

Ja się dziś przy kasie zawahalam ale byłam już tak wpieniona na PP że zamiast niego wybrałam jednak Tic Tac

a tam jest jakas rezerwa?
0 0

edzia21

#6657850 Napisano: 16.11.2019 21:42:05
jokan napisał(a):

patyk napisał(a):

moskala22 napisał(a):

patyk napisał(a):

rene napisał(a):

a tam jest jakas rezerwa?

Tak emotka  będzie "losowanie dodatkowe"

ReneK

#6657856 Napisano: 16.11.2019 22:13:10
26.11 losowanie dodatkowych 100 seteczek z bramek nie trafionych!a 29.11 GŁÓWNA!!!!
CHYBA WSZYSCY LICZYMY NA NIA!emotka
0 0

kukuleczka

#6657881 Napisano: 17.11.2019 08:51:18
Też wkurza mnie te allegro !!! Tak samo aplikacja, która nic nie "mowi" o allegro lokalnie...
Czy ja dobrze rozumiem, jak wystawię na allegro lokalnie to będzie widoczny tylko w lokalnie czy jednak na całym allegro?
W sumie z tego co widzę, to jakby dwie inne strony internetowe emotka
0 0

pioge7

#6658175 Napisano: 18.11.2019 15:44:14
emotka Czy tylko ja jestem taki inteligent że pisząc życzenia na Heinekena życzyłem Mikołaja z workiem Harnasia i Harnasiowych świąt emotka  brawo emotka emotka

joan

#6658176 Napisano: 18.11.2019 15:46:25
pioge7 napisał(a):

emotka Czy tylko ja jestem taki inteligent że pisząc życzenia na Heinekena życzyłem Mikołaja z workiem Harnasia i Harnasiowych świąt emotka  brawo  emotka emotka

Spoko koko, wyszedłeś na osobę zaawansowaną alkoholowo, a to chyba grupa docelowa - może nagroda wpadnie emotka

androm

#6658182 Napisano: 18.11.2019 15:50:39
pioge7 napisał(a):

emotka Czy tylko ja jestem taki inteligent że pisząc życzenia na Heinekena życzyłem Mikołaja z workiem Harnasia i Harnasiowych świąt emotka  brawo  emotka emotka

może się nie kapną, pomyślą tylko, że jakaś góralica pisze:))
2 jola29k, nkba 0

pioge7

#6658188 Napisano: 18.11.2019 16:03:58
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Spoko koko, wyszedłeś na osobę zaawansowaną alkoholowo, a to chyba grupa docelowa - może nagroda wpadnie emotka

Zaawansowany bardzo emotka w ustach piwa przez całe życie nie miałem emotka  gram dla szwagra i brata emotka

androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

może się nie kapną, pomyślą tylko, że jakaś góralica pisze:))

No niby z małopolski i blisko gór emotka może temu mi się tak napisało emotka   
1 brucee 0

androm

#6658219 Napisano: 18.11.2019 16:51:44
bruce napisał(a):

... odbiór (a raczej - nader nieśmiałe podejmowanie próby odbioru) paczek w Żabce...  emotka emotka

mnie wkurza w Żabce że chcą ode mnie nazwisko, cała kolejka słucha, a w końcu jest ochrona danych
jak odbieram za to paczkę w Ruchu to podaję tylko kod i jest anonimowo
1 brucee 0