Wkurza mnie...

Gość: szczelny

#2632395 Napisano: 04.09.2009 08:50:21
shorty87 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mnie ,ze znowu niezałapałam sie na zestaw pasta+ szczoteczka..ani jeden wryyyy

mnie tez to denerwuje emotka

i mnie oraz 4 zeta stracone w zdrapkach, nawet się nie zwróciło

emotka
0 0

aggie

#2632569 Napisano: 04.09.2009 09:45:10
yaro2004 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

Reni napisał(a):

jkkp napisał(a):

Wkurza mnie to, że jak coś wygram, to nie potrafię sprzedać, tylko rozdaję po rodzinie i wszyscy zrobili się jak sępy, które czekają, że jak przyjadę to im kolejne nagrody przywiozę emotka

Ja robię to samo emotka Tylko z tym, ze ja sie z tego ciesze, że jak wygram to mam komu dać i wiem, że te osoby są mi za to bardzo wdzięczne (wielodzietna rodzina, gdzie tak na prawde wszystko jest potrzebne) emotka

też mam manię rozdawania emotka ale sepów na szczęście nie ma

a ja sie szybko oduczylam z mani rozdawania jak byly batony mowilam dajcie kody powygrywam wam a wszyscy e tam a pozniej daj kilka kartonikow emotka a spadac emotka dostaja tylko ci zasluzeni emotka

U mnie podobnie, i naprawde mnie to wkurza, człowiek sie napracuje nad konkursem. Czasem nie mało zainwestuje (czy sie nakombinuje), wygra coś. W dobrej wierze da komuś, a tu nawet dziękuje sie nie usłyszy. Teściowa dostała ode mnie ostatnio mikser i 2 zestawy kosmetykó + torebkę damską. To teraz jak przyjeżdza kurier albo listowy to czycha jak pasożyt żeby jej coś dać, a jak nie dasz to od razu jesteś ten najgorszy. Ja powiedziałem KONIEC z dawaniem. Teraz wiekszość wole sprzedać, bo pieniądz jest zawsze potrzebny.

A ja postanowiłam, że teraz to będę język za zębami bardziej trzymać. Bo jak coś wygram to słyszę tylko teksty w stylu Ty to masz naprawdę szczęście w tych konkursach. Nikt nie rozumie że to nie do końca szczęście. To naprawdę kuuupa pracy. Latanie po sklepach, szukanie: szamponów, margaryn, proszków...w tesco,netto, carrefourze. A później wymyślenie haseł, wierszyków mądrych i głupich, na śmiesznie i na poważnie. Spisywanie, wysyłanie. Zresztą sami wiecie przecież najlepiej. A inni myślą, że te nagrody to same do mnie przychodzą.
0 0

Gość: kochaniutka

#2632776 Napisano: 04.09.2009 10:38:16
Wkurzają mnie bezduszni ludzie, wczoraj wieczorem ktoś podrzucil mi na wycieraczkę maluśkiego kotka, wył wniebogłosy...maciupki jak chomiczek, wogole nie chodzil, no to co mogłam zrobić, wzielam do domu żeby dziś poszukać mu rodziny , która chociaż trochę zna się na kotach. Całą noc nie przespana bo okropnie miałczał, poczytałam na internecie jak go karmić co mu dać do picia. Cała noc siedziałam przy nim , padłąm doslownie na pol godzinki, otwieram oczy a on umarł emotka Także dzień zaczął mi się bosko...
0 0

monia24

#2632783 Napisano: 04.09.2009 10:39:09
kochaniutka napisał(a):

Wkurzają mnie bezduszni ludzie, wczoraj wieczorem ktoś podrzucil mi na wycieraczkę maluśkiego kotka, wył wniebogłosy...maciupki jak chomiczek, wogole nie chodzil, no to co mogłam zrobić, wzielam do domu żeby dziś poszukać mu rodziny , która chociaż trochę zna się na kotach. Całą noc nie przespana bo okropnie miałczał, poczytałam na internecie jak go karmić co mu dać do picia. Cała noc siedziałam przy nim , padłąm doslownie na pol godzinki, otwieram oczy a on umarł emotka Także dzień zaczął mi się bosko...

współczuję
0 0

katmich

#2632820 Napisano: 04.09.2009 10:47:21
aggie napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

Reni napisał(a):

jkkp napisał(a):

Wkurza mnie to, że jak coś wygram, to nie potrafię sprzedać, tylko rozdaję po rodzinie i wszyscy zrobili się jak sępy, które czekają, że jak przyjadę to im kolejne nagrody przywiozę emotka

Ja robię to samo emotka Tylko z tym, ze ja sie z tego ciesze, że jak wygram to mam komu dać i wiem, że te osoby są mi za to bardzo wdzięczne (wielodzietna rodzina, gdzie tak na prawde wszystko jest potrzebne) emotka

też mam manię rozdawania emotka ale sepów na szczęście nie ma

a ja sie szybko oduczylam z mani rozdawania jak byly batony mowilam dajcie kody powygrywam wam a wszyscy e tam a pozniej daj kilka kartonikow emotka a spadac emotka dostaja tylko ci zasluzeni emotka

U mnie podobnie, i naprawde mnie to wkurza, człowiek sie napracuje nad konkursem. Czasem nie mało zainwestuje (czy sie nakombinuje), wygra coś. W dobrej wierze da komuś, a tu nawet dziękuje sie nie usłyszy. Teściowa dostała ode mnie ostatnio mikser i 2 zestawy kosmetykó + torebkę damską. To teraz jak przyjeżdza kurier albo listowy to czycha jak pasożyt żeby jej coś dać, a jak nie dasz to od razu jesteś ten najgorszy. Ja powiedziałem KONIEC z dawaniem. Teraz wiekszość wole sprzedać, bo pieniądz jest zawsze potrzebny.

A ja postanowiłam, że teraz to będę język za zębami bardziej trzymać. Bo jak coś wygram to słyszę tylko teksty w stylu Ty to masz naprawdę szczęście w tych konkursach. Nikt nie rozumie że to nie do końca szczęście. To naprawdę kuuupa pracy. Latanie po sklepach, szukanie: szamponów, margaryn, proszków...w tesco,netto, carrefourze. A później wymyślenie haseł, wierszyków mądrych i głupich, na śmiesznie i na poważnie. Spisywanie, wysyłanie. Zresztą sami wiecie przecież najlepiej. A inni myślą, że te nagrody to same do mnie przychodzą.

nooo podpisuję się pod tym! mnie jeszcze wkurza jak mój mąż zawsze się chwali: WYGRALIŚMY!! a to ja wygrywam i pisze te bzdury i się produkuję! A potem słyszę WYGRALIŚMY!!!
emotka i teściową, która mówi do męża: jaki Ty zdolny jesteś synku!! emotka
0 0

ziolko

#2632841 Napisano: 04.09.2009 10:50:57
kochaniutka napisał(a):

skąd wiesz? był totalnie zimny? bo czasami takie maluchy niby są zimne ale da się odratować.. kiedyś tak miałam jak kotka poszła w tango... i trzeba je karmić skrzykawką
0 0

Gość: kochaniutka

#2633046 Napisano: 04.09.2009 12:12:35
ziolko napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

skąd wiesz? był totalnie zimny? bo czasami takie maluchy niby są zimne ale da się odratować.. kiedyś tak miałam jak kotka poszła w tango... i trzeba je karmić skrzykawką

Nie był totalnie zimny bo leżał w kocyku, ale jestem niestety pewna że umarł, karmiłam go strzykawką no ale niestety pomimo chęci...za malutki był

I ziolko nie strasz mnie ze pochowalam jeszcze zyjacego kotka bo wtedy wogole sie nie otrzasne!
0 0

ziolko

#2633058 Napisano: 04.09.2009 12:18:07
kochaniutka napisał(a):

ziolko napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Nie był totalnie zimny bo leżał w kocyku, ale jestem niestety pewna że umarł, karmiłam go strzykawką no ale niestety pomimo chęci...za malutki był

I ziolko nie strasz mnie ze pochowalam jeszcze zyjacego kotka bo wtedy wogole sie nie otrzasne!

nie straszę.. mówiłam o JEDNYM takim przypadku u mnie... ale z reguły nawet jak się chwilowo odratuje takiego kociaka to tak czy siak tylko na kilka dni... więc nie ma sensu, żeby się męczył emotka

-------------------------------------------

wkurza mnie, że totalnie nic mi się nie chce... siedzę nad jedną rzecza już dłuugi czas i jakoś wziąć się za nią nie mogę emotka może dlatego, że szefowa jest na urlopie emotka
0 0

Gość: niuniu

#2633077 Napisano: 04.09.2009 12:25:49
zdołowały mnie wyniki drogerii natura - nie moge uwierzyc że nie ma mnie na liście... jak to sie mogło stać! ! ! ! !
Ale gratuluję tym, którym sie poszczęściło emotka
0 0

Gość: yaro2004

#2633091 Napisano: 04.09.2009 12:29:31
niuniu napisał(a):

zdołowały mnie wyniki drogerii natura - nie moge uwierzyc że nie ma mnie na liście... jak to sie mogło stać! ! ! ! !
Ale gratuluję tym, którym sie poszczęściło emotka

mnie tez nie ma emotka trudno moze innym razem
0 0

zaczytana-pola

#2633099 Napisano: 04.09.2009 12:32:25
drzemek napisał(a):

tato999 napisał(a):

gonika napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wkurza mnie też to, że jutro mam egzamin na prawko i wiem, że nie zdam!

Z takim podejściem to na pewno nie zdasz.
Dam Ci dobrą radę, idź do apteki i kup sobie jakiś syrop na uspokojenie. Łyknij dziś wieczorem i jutro rano. Dużą część zdających zżerają nerwy i dlatego nie zdają.
Ja tak łykłam sobie przed egzaminem i byłam spokojniutka, no i zdałam..

a ja bez steru totalnie podeszłbam o egzaminu bop przeciez nawet jakbym nie zdała to nie koniec świata emotka

a łykanie tabletek czy syropków na uspokojenie otumania i usypia bo tak właśnie działają leki i preparaty na uspokojenie

szczerze odradzam emotka

pozytywne podejście przede wszystkim emotka emotka

polecam Snickersa emotka

No i nie zdałam emotka wkurza mnie to
0 0

Gość: cobra176

#2633795 Napisano: 04.09.2009 05:13:17
Wkurza mnie, że co jakiś czas dzwonią do mnie z banku poszukując Karoliny X.
Musiała podać mój nr telefonu, bo to zdarzyło się już kilka razy conajmniej raz w miesiącu!!!
Ale skoro w zeszłym miesiącu mówiłam że to pomyłka, to powinni już dać mi spokój emotka
0 0

Gość: anavaX

#2633799 Napisano: 04.09.2009 05:14:16
cobra176 napisał(a):

Musiała podać mój nr telefonu, bo to zdarzyło się już kilka razy conajmniej raz w miesiącu!!!
Ale skoro w zeszłym miesiącu mówiłam że to pomyłka, to powinni już dać mi spokój emotka

ja miałam tak z Multimedia, zakończyłam umowę a oni do mnie dzwonili jeszcze przez rok emotka
0 0

Gość: js28

#2633803 Napisano: 04.09.2009 05:16:37
ilonar2301 napisał(a):

drzemek napisał(a):

tato999 napisał(a):

gonika napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wkurza mnie też to, że jutro mam egzamin na prawko i wiem, że nie zdam!

Z takim podejściem to na pewno nie zdasz.
Dam Ci dobrą radę, idź do apteki i kup sobie jakiś syrop na uspokojenie. Łyknij dziś wieczorem i jutro rano. Dużą część zdających zżerają nerwy i dlatego nie zdają.
Ja tak łykłam sobie przed egzaminem i byłam spokojniutka, no i zdałam..

a ja bez steru totalnie podeszłbam o egzaminu bop przeciez nawet jakbym nie zdała to nie koniec świata emotka

a łykanie tabletek czy syropków na uspokojenie otumania i usypia bo tak właśnie działają leki i preparaty na uspokojenie

szczerze odradzam emotka

pozytywne podejście przede wszystkim emotka emotka

polecam Snickersa emotka

Będzie dobrze! Ja zdałam za 3 razem emotka . I od kwietnia śmigam emotka - już mam ponad 1200 km przejechanych emotka
0 0

#2633805 Napisano: 04.09.2009 05:16:49

Nie poddawaj się i nie wkurzaj. Ja zdałam za 4 razem. Za tym ostatnim nikomu nie powiedziałam, że mam egzamin, bo miałam dosyć ciągłych gadań: To co ty znowu zrobiłaś, że nie zdałaś itp.
Nikt nie wiedział, w razie gdybym nie zdała to nikt by nie komentował. Byłam o wiele spokojniejsza, bez nerwów no i zdałam emotka
Ty też zdasz, tylko poprostu troszkę to olej i samo wejdzie emotka
0 0

#2633808 Napisano: 04.09.2009 05:17:51
anava napisał(a):

cobra176 napisał(a):

ja miałam tak z Multimedia, zakończyłam umowę a oni do mnie dzwonili jeszcze przez rok emotka

Ale przynajmniej do Ciebie, a ja nie znam żadnej Karoliny emotka
0 0

Gość: robaczekk

#2634437 Napisano: 04.09.2009 07:38:48
myślałem że dziś będzie widać kto wygrał w konkursie wasy zaopakuj się mna, ale wiadomo ze wygrały dwie prace, ale nie wiadomo kto emotka
0 0

luk1990

#2634454 Napisano: 04.09.2009 07:41:26
a mnie wkurza ze zetka sie jakos powoli budzi z tymi konkursami po przerwie wakacyjnej emotka ;p
0 0

Gość: iwciaj71

#2634474 Napisano: 04.09.2009 07:49:48
wkurza mnie to ,że dav odpisuje mi ,że nie poprawna treść sms emotka
0 0

Gość: mandaxa

#2635705 Napisano: 05.09.2009 12:04:10
wkurza mnie Streetcom, dostałam dzis takiego maila:
Bardzo dziękujemy Ci za zgłoszenie się do kampanii dla pieluszek Pampers Premium Care, ale niestety z powodu wyczerpania się zapasów pieluszek nie możemy do Ciebie wysłać paczki.
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
dodam tylko, że juz potwierdziłam swój udział w kampani jakiś czas temu i że dostałam info iż za 3 tygodnie otrzymam pieluszki a teraz takie coś emotka
A tak się cieszyłam na te pieluszki- niedługo pojawi się u nas dzidziuś
miał tak ktoś na streetcomie żeby potwierdzili udział a potem go odwołali? emotka
0 0