Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: twix4
To samo , ale tak fajnie że coś możesz podarować komuś, i widzę że się z tego szczerze cieszą:)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja sie szybko oduczylam z mani rozdawania jak byly batony mowilam dajcie kody powygrywam wam a wszyscy e tam a pozniej daj kilka kartonikow
Gość: yaro2004
U mnie podobnie, i naprawde mnie to wkurza, człowiek sie napracuje nad konkursem. Czasem nie mało zainwestuje (czy sie nakombinuje), wygra coś. W dobrej wierze da komuś, a tu nawet dziękuje sie nie usłyszy. Teściowa dostała ode mnie ostatnio mikser i 2 zestawy kosmetykó + torebkę damską. To teraz jak przyjeżdza kurier albo listowy to czycha jak pasożyt żeby jej coś dać, a jak nie dasz to od razu jesteś ten najgorszy. Ja powiedziałem KONIEC z dawaniem. Teraz wiekszość wole sprzedać, bo pieniądz jest zawsze potrzebny.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no akurat tesciowa moja to jeszcze chce placic za to i czesto trzeba sie klocic , ale mama to jak przychodzi na jej adres to tylko czai sie
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to moge tylko współczuć takiej rodziny/znajomych...
A w temacie wkur... mnie grajek, który stoi za oknem i brzęczy na harmonii
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam mieć dziś wolne i co? dzwoni mi teraz i muszę przyjść
tłumaczę babsztylowi, że nie dam rady, bo opiekuję się siostrzeńcem, a ona mi na to, że muszę i koniec
no i co ja mam teraz z dzieckiem zrobić?
ja pier***e co za ludzie
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weź dzieciaka do pracy i każ mu tam rozrabiać
Babsztyl bedzie miec nauczke
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciężko kazać 14-sto miesięcznemu dziecku nie rozrabiać, więc czuję, że długo z nim w pracy nie posiedzę
może się babiszon nauczy, że jak mam wolne to mam wolne i nie będzie więcej wydzwaniać
Gość: korni84
Gość: sopran
to znaczy, nie to że mnie to wkurza
Gość: taaga20
rzuć mu piątaka to pójdzie sobie na winko
Gość: js28
heh...u mnie dokładnie tak samo
A panie na poczcie (jak odbieram awiza) to już wiedzą, że te większe koperty to moje i wszystko zawsze leży i czeka na mnie na oddzielnej kupce
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj mnie tez wkurza...
i zaczyna mnie wkurzac pewnien konkurs....wrrrr
zaczytana-pola
Postów 11523
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem coś o tym, jak ktoś usunął moje zdjęcie na fotoona.pl. A miałam już naprawdę sporo obejrzeń. No cóż...
Gość: pannanikt
zaczytana-pola
Postów 11523
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: js28
zdasz
a mnie wkurza, że znowu wcięło mi awatar
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z takim podejściem to na pewno nie zdasz.
Dam Ci dobrą radę, idź do apteki i kup sobie jakiś syrop na uspokojenie. Łyknij dziś wieczorem i jutro rano. Dużą część zdających zżerają nerwy i dlatego nie zdają.
Ja tak łykłam sobie przed egzaminem i byłam spokojniutka, no i zdałam..
Gość: monis
zdasz trzymam kciuki!!!
Gość: m3107
powodzenia