Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tatek22
benon69
Postów 684
Data rejestracji 06.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak sie nei wykorzysta to przepadna?
Gość: metoda
Ja zadzwoniłam dziś pod *300 i połączyłam się z konsultantem , powiedziałam że mi nie dodali punktów , Pan grzecznie powiedział że doda. Po godzinie moje konto zwiększyło się o prawie 400 pkt chociaż liczyłam na jakieś 50 więcej
Warto zadzwonić
Gość: metoda
tak 15 września zamykają program Profit i punkty przepadają
Gość: cobra176
Żegnaj weekendzie
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Gość: beata82roksana82
mnie też to wkurza,ale takie życie...
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://web.playmo...ta/oferta/index.html
W innym miejscu mają sprzeczne informacje...
http://web.playmo...lay-fresh/index.html
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj, nie przejmuj się, będzie dobrze
przeżyłam tak 5 lat studiów (jak nie szkoła, to praca i praktycznie żadnego wolnego weekendu)
teraz też mnie czeka jeszcze 2 lata nauki weekendowej, ale nie ma to jak chodzić na zajęcia na lekkiej bani, czy kacu
Gość: prozac
ee, tam, uczciwie, czy nieuczciwie. Ile to trzeba się napracować, żeby wygrać, ile naprosić innych o te kliki, ile nadenerwować, czy odklikają, czy ściemniają , że odklikali...
EEE, tam, ja już nie proszę, bo jak głosi moje życiowe konkowe motto - klikanie to d... zawracanie
licz na siebie, wygrasz, to wygrasz, nie to nie, nie ma co się denerwować. Nie wygram, to wypiję jedno piwko lub kieliszek naleweczki domowej więcej i tyle !!!
Pozdrawiam i na zdrowie życzę, kto trzeźwy to nie próbował mojej nalewki chyba...
Gość: rademenes1
Dokładnie .. Bardzo szybko zapomina się o cudzej pomocy i zostaje samotnym ojcem sukcesu
Gość: snupy3
Z tyłu butelki jakaś maleńka naklejeczka i drobnym maczkiem napisane że pakowane w Piasecznie przez firmę Estetica.Kogo to cholera obchodzi? Jak płyn Disney to tak powinno być na paragonie.
Gość: snupy3
luk1990
Postów 2350
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
a przeciez ja reklamowalam glosnik a nie widoczne slady uzytkowania
alaalex40 i luk1990
Gość: cobra176
Hehe no ja mam już 5 ostatni
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pats
Szukam osób którym Play bez powodu zablokował numer pre-paid, a potem twierdził że numer został zablokowany z powodu oszustwa, albo wysokiego użycia (komunikat numer został zablokowany, po więcej informacji zadzwoń do obsługi klienta)
Walczę z nimi za pomocą redakcji pewnego portalu i sprawą zajmuje się już rzecznik play fajnie byłoby podać jeszcze kilka podobnych przypadków.
W moim przypadku karty zostały zablokowane ok 30minut po ich aktywowaniu, po wysłaniu 1-2 sms premium.
Pierwsza reklamacja odrzucona jako powód podano zbyt wysokie użycie (podkreślam na karcie pre-paid)
Druga reklamacja juz zmienili zdanie i odpisali ze karty były użyte do oszustwa tj. kierowania ruchu do ich sieci (przypomnę że były tylko 1-2 smsy w histori kart i 0 połączeń)
Trzecia reklamacja jest w trakcie...no i sprawą zajmuje się już rzecznik play
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: niuniu
Gość: rafi323raf