Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jkkp
Gość: basiasiwek28
Jesteś w wielkim błędzie - to tylko Twoje odczucia ,ale tak naprawdę nie jest
W dzisiejszych czasach każdy próbuje zwrócic na siebie uwagę a nie zauważa innych -ale nie ma tak żeby nikt Cię nie darzył jakimś uczuciem -tylko Ty tego nie umiesz,albo nie próbujesz dostrzec;)
W temacie-wkurza mnie totalny brak kasy
Gość: jkkp
wyjaśniłam sprawę, nie było pani która się tym konkursem zajmuje i jak wróci to dopisze nazwiska
Gość: tato999
weź sobie do serduszka kochana moje słowa na pw a na pewno wszystko się ułoży
Gość: brightwitch
Gość: pola731
Gość: niuniu
dziekuje Wam dziewczyny
postaram się jakoś trzymać
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Specjalnie pojechałam do Carrefouru po promocyjne zakupy. Nagle w czasie kasowania kasjerka po prostu bez slowa wstała i sobie poszła
Z tego wszystkiego zapomniałam zabrać paragon!!!!!
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Gość: bassia5
Gość: js28
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka
Postów 8460
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
mnie też,możemy razem sie powkurzać
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zanim się ten konkurs skończy,prędzej wybuchnę
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cobra176
Jestem do niczego
Gość: m3107
dalaczam sie do wkurzania na dove
Gość: m3107
a ja nawet nie wiem co za kwiatek
nie jestes do niczego - patrz swoja stopka
Gość: cobra176
... no tak... może nie jest tak najgorzej, ale chciałam choć jedną rexonę wygrać a tam jedna osoba ma już kilka a ja nic
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Opisz w kilku zdaniach swoją randkę, którą najbardziej pamiętasz. Co za pytanie