Wkurza mnie...

Gość: cb656Old

#2649547 Napisano: 10.09.2009 07:49:47
Wkurza mnie bezmyślność, głupota, albo wręcz debilizm organizatorów konkursu fotograficznego http://www.region...hp/konkursy?start=40
emotka emotka emotka emotka
Konkurs zorganizowany w necie, tam też są zdjęcia, ale wyniki tylko w wydaniu drukowanym!! Bezsens! Czy oni w ogóle myślą?! Proponuję zbombardować protestami skrzynki mailowe:
sekretariat.ns@regionalna.pl, sekretariat@regionalna.pl
0 0

kalisto1986

#2649600 Napisano: 10.09.2009 08:01:57
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Chyba jakies fatum lezy na mojej rodzinie emotka najpierw meza zwolnili z pracy , zaraz po tym mial wypadek i operacje a teraz jechal samochodem i skasowal go emotka czasem juz brak sily na te wszystkie niespodzianki

wiesz co -piszesz o materialnych sprawach, mój ojciec zawsze powtarza - ze dzisiaj masz jutro już nie - lub odwrotnie (jak w Twoim przypadku-teraz nie masz a skąd wiesz czy za kilka dni nie wygrasz czegoś z prawdziwego zdarzenia??)
nie łam się autem - tylko dziękuj BOGU za to że mąż cały. dopóki wszyscy zdrowi to znak ze jest dobrze emotka
i nie mów o fatum - nie ma czegoś takiego - zwyczajnie ludzie swoja podświadomością ściągają na siebie klęski (polecam lekturę książki POTÊGA PODŚWIADOMOŚCI -przez pierwsze 50 stron książki możesz mieć wrażenie ze autor jakieś zielsko palił - jak dojedziesz do 100 strony - stwierdzisz że coś w tym jest)
myśl pozytywnie - bo jeśli będziesz sobie wmawiała ze znowu coś pójdzie nie tak - to tak też będzie
Więc głowa do góry, jak najwięcej pozytywnych myśli i Powodzenia życzę emotka

ale to nie jest tak ze ja mysle ze bedzie zle , caly czas bylam pozytywnie nastawiona mimo wszystkiego co nas spotyka . Materialne rzeczy to nie jest tak tylo ze ja sie martwie autem - bo to byl stary cienkus ale bardziej martwie sie jak poradzimy sobie bez niego . Niby materialne sprawy nie sa wazne ale jak sie nie martwic skoro meza wyrzucili z pracy , ja nie pracuje , w kazdej chwili moga nas wyrzucic z mieszkania na bruk bo to byla sluzbowka , do tego meza operacj ( sciagno achillesa) po ktorej nadal nie moze pracowac ehh i duzo jeszcze tego wiec wiem ze pieniadze nie sa najwazniejsze ale jak zyc jak ich wogule nie ma
0 0

Gość: chochliczka

#2649603 Napisano: 10.09.2009 08:02:46
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Chyba jakies fatum lezy na mojej rodzinie emotka najpierw meza zwolnili z pracy , zaraz po tym mial wypadek i operacje a teraz jechal samochodem i skasowal go emotka czasem juz brak sily na te wszystkie niespodzianki

wiesz co -piszesz o materialnych sprawach, mój ojciec zawsze powtarza - ze dzisiaj masz jutro już nie - lub odwrotnie (jak w Twoim przypadku-teraz nie masz a skąd wiesz czy za kilka dni nie wygrasz czegoś z prawdziwego zdarzenia??)
nie łam się autem - tylko dziękuj BOGU za to że mąż cały. dopóki wszyscy zdrowi to znak ze jest dobrze emotka
i nie mów o fatum - nie ma czegoś takiego - zwyczajnie ludzie swoja podświadomością ściągają na siebie klęski (polecam lekturę książki POTÊGA PODŚWIADOMOŚCI -przez pierwsze 50 stron książki możesz mieć wrażenie ze autor jakieś zielsko palił - jak dojedziesz do 100 strony - stwierdzisz że coś w tym jest)
myśl pozytywnie - bo jeśli będziesz sobie wmawiała ze znowu coś pójdzie nie tak - to tak też będzie

w psychologii to sie nazywa samospelniajaca sie przepowiednia emotka
0 0

malineczka23

#2649636 Napisano: 10.09.2009 08:09:19
chochliczka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

prawda, prawda, ja ciągle se powtarzałam ze chce skutera z coke.pl, tylko prosze nie pakiet do Krakowa bo wolnego w pracy nie dostane no i baaa skuter, następnego dnia posłałam reszte kapsli i se powtarzałam ale jaja będą jakbym wygrała drugi i se wyobrażałam miny swoich znajomych i sie śmiałam no i baaa drugi!!!!
emotka emotka emotka
0 0

malineczka23

#2649657 Napisano: 10.09.2009 08:13:14
tera se wyobrażam moje nowe autko Fiat 500 z konkursu Herbal,na noc pod poduszke se włoże kilka szamponów i bęę śniła jak robie brum brum nowym autkiem no i baaa napweno będzie moje! emotka emotka zdrowie!głowa do góry będzie dobrze!ale jaja by były jakbym dzisiaj trafiła te 18 milionów w totka!!!zrobiłabym dla was mega bibe! emotka zabrałabym was do Spa!o który marze od dawna emotka
0 0

malineczka23

#2649664 Napisano: 10.09.2009 08:14:42
malineczka23 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

prawda, prawda, ja ciągle se powtarzałam ze chce skutera z coke.pl, tylko prosze nie pakiet do Krakowa bo wolnego w pracy nie dostane no i baaa skuter, następnego dnia posłałam reszte kapsli i se powtarzałam ale jaja będą jakbym wygrała drugi i se wyobrażałam miny swoich znajomych i sie śmiałam no i baaa drugi!!!!
emotka emotka emotka

a książke też chętnie przeczytam!
emotka
0 0

kalisto1986

#2649665 Napisano: 10.09.2009 08:14:47
malineczka23 napisał(a):

tera se wyobrażam moje nowe autko Fiat 500 z konkursu Herbal,na noc pod poduszke se włoże kilka szamponów i bęę śniła jak robie brum brum nowym autkiem no i baaa napweno będzie moje! emotka emotka zdrowie!głowa do góry będzie dobrze!ale jaja by były jakbym dzisiaj trafiła te 18 milionów w totka!!!zrobiłabym dla was mega bibe! emotka zabrałabym was do Spa!o który marze od dawna emotka

emotka od mojego autka to sio emotka sliczny jest wiec bedzie moj a raczej szofera bo ja nie jezdzaca emotka
0 0

malineczka23

#2649687 Napisano: 10.09.2009 08:18:51
kalisto1986 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

emotka od mojego autka to sio emotka sliczny jest wiec bedzie moj a raczej szofera bo ja nie jezdzaca emotka

ja też nie jeżdze,nie mam prawka! pięknie mój mężuniu będzie się prezentował w tym autku!jest śliczny!w sam raz dla mnie! emotka
0 0

malineczka23

#2649690 Napisano: 10.09.2009 08:19:48
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ale to nie jest tak ze ja mysle ze bedzie zle , caly czas bylam pozytywnie nastawiona mimo wszystkiego co nas spotyka . Materialne rzeczy to nie jest tak tylo ze ja sie martwie autem - bo to byl stary cienkus ale bardziej martwie sie jak poradzimy sobie bez niego . Niby materialne sprawy nie sa wazne ale jak sie nie martwic skoro meza wyrzucili z pracy , ja nie pracuje , w kazdej chwili moga nas wyrzucic z mieszkania na bruk bo to byla sluzbowka , do tego meza operacj ( sciagno achillesa) po ktorej nadal nie moze pracowac ehh i duzo jeszcze tego wiec wiem ze pieniadze nie sa najwazniejsze ale jak zyc jak ich wogule nie ma

ja rozumiem emotka
ale...rozumiem też że nie myślisz że będzie źle - ale myślisz ze JEST ¬le i w tym tkwi problem.
wiem że ciężko bez kasy - ale zobaczysz wszystko będzie dobrze, wszystko się ułoży mawiają że co nas nie zabije to nas wzmocni i wzbogaci o nowe doświadczenia - najważniejsze że macie siebie emotka

eee a posłaliście dzisiaj totka???? emotka
0 0

Gość: potworkaa

#2649713 Napisano: 10.09.2009 08:23:14
malineczka23 napisał(a):

eee a posłaliście dzisiaj totka???? emotka

ja wysłałam i żałuję, bo bym bogatsza o 10 zł była emotka
0 0

malineczka23

#2649739 Napisano: 10.09.2009 08:30:20
dobra ja ide poszukać i sprawdzić, kto mi napisze jakie liczby były? emotka
0 0

Gość: karlotta

#2649749 Napisano: 10.09.2009 08:33:01
malineczka23 napisał(a):

dobra ja ide poszukać i sprawdzić, kto mi napisze jakie liczby były? emotka

9,11,14,18,21,39
0 0

malineczka23

#2649757 Napisano: 10.09.2009 08:35:21
no i znowu Gów...!!!!! :zbanowany:
0 0

malineczka23

#2649760 Napisano: 10.09.2009 08:36:27
malineczka23 napisał(a):

0 0

Gość: parasolka

#2649761 Napisano: 10.09.2009 08:37:02
malineczka23 napisał(a):

ja też mam wielkie GGGG....
emotka emotka tylko siano do tyłu emotka
0 0

malineczka23

#2649763 Napisano: 10.09.2009 08:37:19
emotka
0 0

malineczka23

#2649767 Napisano: 10.09.2009 08:38:56
ale teraz pewnie ktoś w Polsce się cieszy!!!! emotka normalnie pozazdrościć takich milionów!!!!! emotka
0 0

Gość: parasolka

#2649769 Napisano: 10.09.2009 08:39:18
malineczka23 napisał(a):

emotka

kurcze grałam dziś też w RMF FM o 100 tys i też G... to chyba ściema emotka
0 0

Gość: aleks21

#2649774 Napisano: 10.09.2009 08:40:12
Lotto mnie wkurza.... emotka
0 0

malineczka23

#2649784 Napisano: 10.09.2009 08:43:06
parasolka napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

emotka

kurcze grałam dziś też w RMF FM o 100 tys i też G... to chyba ściema emotka

a ja w RMF MAXX O 6 TYŚ, I TEŻ WIELKIE NIC!JUŻ nie wpominając ile kasy wydałam na kumulacje w Radiu Zet emotka
0 0