Wkurza mnie...

gonika

#2650598 Napisano: 11.09.2009 10:25:01
tatek22 napisał(a):

wkurzają mnie osoby,które widząc na mdw że się wygrało kosz dove-nachalnie spamuja pytając czy trzeba miec paragon-o której wysłać i ile dni o prychodzi info o wygranej-heh,hej-wystarczy poczytac regulamin a a nie szukać łosi!!!!!

Mnie także. Czy ludzie wogóle nie czytają regulaminów przed przystąpieniem do konkursów. Później zadają ciągle te same pytania emotka
0 0

Gość: ciepalka

#2650623 Napisano: 11.09.2009 10:35:03
grancias napisał(a):

katarzyna1972 napisał(a):

wkurzają mnie reklamy na e-konkursy.info, które się włączają jak porąbane emotka nie nadążam, żeby je zamknąć...Nie wiem czy komuś jeszcze się tak robi, ale to jest cholernie wkurzające, czasami muszę wyłączyć komputer, bo inaczej nie daję rady emotka Moze ktoś powinien się tym zająć...

Polecam program http://peb.pl/sys...hare-ad-muncher.html

Blokuje wszystkie zbędne reklamy emotka

wiele razy na forum ktoś pisał o tym programie i w końcu postanowiłam go zainstalować no i rzeczywiście nie ma żadnych reklam a myślałam, że to niemożliwe emotka emotka

Tylko coś mi chyba troche komputer powoli chodzi. u Was też tak jest czy wszystko ok?
0 0

Gość: sophie

#2650631 Napisano: 11.09.2009 10:36:35
tatek22 napisał(a):

wkurzają mnie osoby,które widząc na mdw że się wygrało kosz dove-nachalnie spamuja pytając czy trzeba miec paragon-o której wysłać i ile dni o prychodzi info o wygranej-heh,hej-wystarczy poczytac regulamin a a nie szukać łosi!!!!!

Ja nie spamuję ,ale że tak powiem , napisze sobie ,że korona by ci z głowy nie spadła jak odpisał i pomógł.
Ja przed chwila tez napisałam o kawie lavazza ,bylo kilka zapytań na priv i jakoś odpowiedziałam bez problemu.
0 0

Gość: tatek22

#2650632 Napisano: 11.09.2009 10:37:10
gonika napisał(a):

tatek22 napisał(a):

Mnie także. Czy ludzie wogóle nie czytają regulaminów przed przystąpieniem do konkursów. Później zadają ciągle te same pytania emotka

Nie czytaja bo po co jak inni moga to zrobic za nich-ok mże bym pomogła gdyby nie fakt,że czytanie reg zajmuje czasem mase czsu a pytaja sie czsem osoby których wygrane sa imponujace tu bez nicka:-)dlatego mówie stop takim info każdy ma ocz więc niech czyta....Drodzy wyłudzacze emotka
0 0

#2650639 Napisano: 11.09.2009 10:38:22
sophie napisał(a):

tatek22 napisał(a):

Ja nie spamuję ,ale że tak powiem , napisze sobie ,że korona by ci z głowy nie spadła jak odpisał i pomógł.
Ja przed chwila tez napisałam o kawie lavazza ,bylo kilka zapytań na priv i jakoś odpowiedziałam bez problemu.

no spox ale czy w loterii można miec jakies podpowiedzi jeśli losuje system?
też odpowiadałam ale ile można...?
0 0

Gość: brightwitch

#2650645 Napisano: 11.09.2009 10:39:46
A mnie wkurza remont - śmierdzi ten wstrętny lakier, w gardle mnie drapie, w nosie kręci. Koszmar.
0 0

Gość: sophie

#2650650 Napisano: 11.09.2009 10:40:21
Ale czasami np regulamin swoje a organizator swoje.Chodzi mi np że czasami w regulaminie pisze że trzeba paragon ,a okazuje się że nie trzeba ,pewnie dlatego każdy pyta........
0 0

Gość: cb656Old

#2650691 Napisano: 11.09.2009 10:50:30

wkurzają mnie reklamy na e-konkursy.info, które się włączają jak porąbane emotka nie nadążam, żeby je zamknąć...Nie wiem czy komuś jeszcze się tak robi, ale to jest cholernie wkurzające, czasami muszę wyłączyć komputer, bo inaczej nie daję rady emotka Moze ktoś powinien się tym zająć...

pisz w tej sprawie do Pionasa - zwracam mu na to uwagę wielokrotnie, ale jak grochem o ścianę, może zbiorowy protest coś da? emotka
(to w temacie emotka )
0 0

#2650711 Napisano: 11.09.2009 10:54:09
sophie napisał(a):

Ale czasami np regulamin swoje a organizator swoje.Chodzi mi np że czasami w regulaminie pisze że trzeba paragon ,a okazuje się że nie trzeba ,pewnie dlatego każdy pyta........

no tak,ale tez czsem wałkuje się to niemal bez przerwy ze nie trzeba a oni swoje..
0 0

gonika

#2650734 Napisano: 11.09.2009 10:57:38
emanuela24 napisał(a):

tatek22 napisał(a):

sophie napisał(a):

tatek22 napisał(a):

no spox ale czy w loterii można miec jakies podpowiedzi jeśli losuje system?
też odpowiadałam ale ile można...?

zgadzam się a rozwala mnie pytanie czy trzeba mieć paragon?? emotka
Już kilka osób szuka paragonów emotka wyraźnie w regulaminie napisali ze w ciągu 7 dni mogą oddzwaniać ( i losowo powybierali i dzwonią)
ale dobrze ze z tym porządek zrobili - łatwiej pójdzie wygrać emotka mam nadzieje ze zweryfikują WSZYSTKICH a nie tylko losowo

Popieram. Gdy okazało się, że nie trzeba wysyłąć paragonów to wszyscy wysyłają sms i wygrywają. A ja siedzę z tym paragonem i nie mam wygranej.
0 0

Gość: minia

#2650756 Napisano: 11.09.2009 11:02:36
złoszce sie bo ostatnio nic nie moge wygrac emotka
0 0

Gość: adivinanza

#2650828 Napisano: 11.09.2009 11:20:29
cb656 napisał(a):

pisz w tej sprawie do Pionasa - zwracam mu na to uwagę wielokrotnie, ale jak grochem o ścianę, może zbiorowy protest coś da? emotka
(to w temacie emotka )

mam to samo!! wylaczam przegladarke w tym momencie i od nowa wlaczam.. bo inaczej sie nie da. jakby jakis wirus ;/
0 0

Gość: beata82roksana82

#2650838 Napisano: 11.09.2009 11:27:41
adivinanza napisał(a):

cb656 napisał(a):

(to w temacie emotka )

mam to samo!! wylaczam przegladarke w tym momencie i od nowa wlaczam.. bo inaczej sie nie da. jakby jakis wirus ;/

a u mnie Kaspersky wykrywa jakieś odsyłacze czy coś emotka
nie wiem o co biega
0 0

Gość: aloevera

#2651276 Napisano: 11.09.2009 02:18:02
wku**ia mnie, że zazdrosne osoby od nas z forum dają nieprzyjemne komentarze komuś kto również jest z forum i wygrał w jakimś konku gdzie jest możliwość komentowania jego pracy/dokonań/starań emotka emotka emotka
0 0

malineczka23

#2651307 Napisano: 11.09.2009 02:26:04
aloevera napisał(a):

wku**ia mnie, że zazdrosne osoby od nas z forum dają nieprzyjemne komentarze komuś kto również jest z forum i wygrał w jakimś konku gdzie jest możliwość komentowania jego pracy/dokonań/starań emotka emotka emotka

nie martw się!bydzie dobrze! emotka
0 0

malineczka23

#2651312 Napisano: 11.09.2009 02:28:53
wkurza mnie to że nie umiem wygrać SPA! emotka
0 0

Gość: yaro2004

#2651357 Napisano: 11.09.2009 02:49:38
malineczka23 napisał(a):

aloevera napisał(a):

nie martw się!bydzie dobrze! emotka

Kotku, zawsze tak jest. Ja mam często to samo...
Niektórzy nie potrafią przegrać z honorem ..
0 0

Gość: yaro2004

#2651363 Napisano: 11.09.2009 02:51:13
A mnie wkurza, że siedze na forum tyle godzin i czytam moje dzisiejsze wygrane zastanawiajac sie dlaczego nie wygrywam ostatnio. A nigdzie nie gram emotka
0 0

avatea

#2651376 Napisano: 11.09.2009 02:57:15
yaro2004 napisał(a):

A mnie wkurza, że siedze na forum tyle godzin i czytam moje dzisiejsze wygrane zastanawiajac sie dlaczego nie wygrywam ostatnio. A nigdzie nie gram emotka

a ja kupe kasy na smski ostatnio potraciłam... tracę cierpliwośc do carrefoura
0 0

malineczka23

#2651377 Napisano: 11.09.2009 02:58:26
yaro2004 napisał(a):

NIE MARTW SIÊ GŁOWA DO GÓRY JA CZASAMI TEŻ TAK MAM , MI OD DWÓCH TYGODNI NIC NIE WPADŁO, OD WCZORAJ ROZWI¡ZAŁAM OK 30 KONKÓW I MYŚLE ŻE COŚ WPADNIE ZA KILKA DNI! emotka
0 0