Wkurza mnie...

Gość: brightwitch

#2698050 Napisano: 28.09.2009 01:17:59
opal1977 napisał(a):

cb656 napisał(a):

wkurza mnie użalanie się nad Polańskim - biedny, pokrzywdzony, starszy pan emotka
Pedofilia jest pedofilią bez względu na dokonania artystyczne, bo w końcu co ma piernik do wiatraka? Kolejny podział na równych i równiejszych? Jak bogaty i do tego artysta, to już mu wszystko wolno?!
Ciekawe, czy ci wszyscy obrońcy tak samo chętnie zgodziliby się na to, by ich nastoletnia córka uprawiała seks z kolegą z pracy ?!

Podpisuję się pod tym obiema rękami.

Ja też się dołączam z głosem poparcia. Już mi się rzygać chce, kiedy słyszę te użalania się nad Polańskim.
0 0

olus15

#2698063 Napisano: 28.09.2009 01:22:24
Mnie też bulwersowała i sprawa Otylii a teraz Polańskiego

wkurza mnie jeszcze , że wysyłałam zgłoszenie na Tigerka z Tesco i miałam obok siebie dwa paragony z Tesco i naturalnie wpisałam nr paragonu z Sekretów Pielęgnacji No więc teraz mam nadzieję, że nie wygram emotka
0 0

kajus18

#2698065 Napisano: 28.09.2009 01:22:39
brightwitch napisał(a):

opal1977 napisał(a):

cb656 napisał(a):

wkurza mnie użalanie się nad Polańskim - biedny, pokrzywdzony, starszy pan emotka
Pedofilia jest pedofilią bez względu na dokonania artystyczne, bo w końcu co ma piernik do wiatraka? Kolejny podział na równych i równiejszych? Jak bogaty i do tego artysta, to już mu wszystko wolno?!
Ciekawe, czy ci wszyscy obrońcy tak samo chętnie zgodziliby się na to, by ich nastoletnia córka uprawiała seks z kolegą z pracy ?!

Podpisuję się pod tym obiema rękami.

Ja też się dołączam z głosem poparcia. Już mi się rzygać chce, kiedy słyszę te użalania się nad Polańskim.

i ja sie z wami zgadzam
0 0

Gość: ati88

#2698071 Napisano: 28.09.2009 01:24:04
aka napisał(a):

znowu nie wygrałam oleju emotka

mnie tez to wkurza
i wkurza mnie ze.. przytyłam 3kg
0 0

mama2006

#2698085 Napisano: 28.09.2009 01:27:20
Też mi się nie podoba stwierdzenie,że to skandal,że go zamknęli-bo to taki wielki reżyser.
Ale ta afera jest szyta grubymi nićmi, ktoś nawet mówił że przypomina aferę z Michaelem Jacksonem.W USA mamusie są zdolne do wszystkiego,żeby tylko zarobić gromadę pieniędzy i złowić jakąś gwiazdę w swoje sieci.(nawet podsunąć własne dziecko-a potem szantażować).
0 0

Gość: gosia6200

#2698107 Napisano: 28.09.2009 01:30:42
mama2006 napisał(a):

Też mi się nie podoba stwierdzenie,że to skandal,że go zamknęli-bo to taki wielki reżyser.
Ale ta afera jest szyta grubymi nićmi, ktoś nawet mówił że przypomina aferę z Michaelem Jacksonem.W USA mamusie są zdolne do wszystkiego,żeby tylko zarobić gromadę pieniędzy i złowić jakąś gwiazdę w swoje sieci.(nawet podsunąć własne dziecko-a potem szantażować).

zgadzam się i wcale go nie bronię, ale dziewczątko też niewiniatkiem i cnotliwa dziewicą raczej nie było emotka
0 0

Gość: brightwitch

#2698145 Napisano: 28.09.2009 01:38:54
gosia6200 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

zgadzam się i wcale go nie bronię, ale dziewczątko też niewiniatkiem i cnotliwa dziewicą raczej nie było emotka

Nie mogę uwierzyć w to, że ta dziewczynka została zgwałcona. Czytałam jej relację z tego wydarzenia i nie odniosłam wrażenia, że doszło do wymuszenia. Niemniej jednak seks z trzynastolatką jest przestępstwem, niezależnie od tego, czy dziewczynka sama chciała, czy nie. I jakaś kara za to, do diaska, musi być. Nie ma się co rozczulać nad Polańskim, bo nawet jeśli mamusia pchała córeczkę w jego objęcia, to on nie powinien z tej okazji skorzystać.
0 0

Gość: cb656Old

#2698186 Napisano: 28.09.2009 01:49:13
brightwitch napisał(a):

Nie mogę uwierzyć w to, że ta dziewczynka została zgwałcona. Czytałam jej relację z tego wydarzenia i nie odniosłam wrażenia, że doszło do wymuszenia. Niemniej jednak seks z trzynastolatką jest przestępstwem, niezależnie od tego, czy dziewczynka sama chciała, czy nie. I jakaś kara za to, do diaska, musi być. Nie ma się co rozczulać nad Polańskim, bo nawet jeśli mamusia pchała córeczkę w jego objęcia, to on nie powinien z tej okazji skorzystać.

Ubiegłaś mnie z tym wpisem, słowo w słowo!
Dziewczynka trzynastoletnia nie jest na tyle dojrzała emocjonalnie i psychicznie, by nawet wyrażając zgodę miała świadomość tego, na co się zgadza. Ale dorosły człowiek, jeśli jest normalny i zdrowy psychicznie, ma zas...ny obowiązek myśleć za nią i za siebie!
0 0

kalisto1986

#2698219 Napisano: 28.09.2009 01:56:17
cb656 napisał(a):

tato999 napisał(a):

podobny przykład szanowna Otylia Jędrzejczak nie poszła siedzieć za śmierć brata bo jest sławna i wystarczającą karą dla niej są wyrzuty sumienia a zwykły szary człowiek siedziałby w więzieniu i nawet okiem by nie mrugnęli

To nie jest podobny przypadek. Otylia spowodowała wypadek. Bez zamierzonej złej woli. Trudno porównywać seks czterdziestokilkulatka z nastolatką do zdarzenia losowego. W przypadku Otylii podzielam zdanie sądu.

z polanskim popieram zdanie a Otylią nie uważam że dla każdego normalnego człowieka wystarczającą karą jest poczucie winy - chodzi tu o wypadek spowodowany nieumyślnie
a w temacie wkurza mnie cholerne polskie prawo i to że bez znajomosci czlowiek zginie
0 0

moroccangirl

#2698231 Napisano: 28.09.2009 02:00:06
kalisto1986 napisał(a):

cb656 napisał(a):

tato999 napisał(a):

podobny przykład szanowna Otylia Jędrzejczak nie poszła siedzieć za śmierć brata bo jest sławna i wystarczającą karą dla niej są wyrzuty sumienia a zwykły szary człowiek siedziałby w więzieniu i nawet okiem by nie mrugnęli

To nie jest podobny przypadek. Otylia spowodowała wypadek. Bez zamierzonej złej woli. Trudno porównywać seks czterdziestokilkulatka z nastolatką do zdarzenia losowego. W przypadku Otylii podzielam zdanie sądu.

z polanskim popieram zdanie a Otylią nie uważam że dla każdego normalnego człowieka wystarczającą karą jest poczucie winy - chodzi tu o wypadek spowodowany nieumyślnie
a w temacie wkurza mnie cholerne polskie prawo i to że bez znajomosci czlowiek zginie

jeżeli przekraczasz predkosc to nie mówmy o nieumyślnej winie sorki owszem nie chciała ale nikt jej nie kazał tak szybko jechac
0 0

delfinka101

#2698257 Napisano: 28.09.2009 02:10:05
Cenos nadal mnie wkurza;Napisaliz e juz koniec konkursu a nagrody zostały rozdane;gdzie lista nagrodzonych!!!!
0 0

Gość: aneczka155

#2698595 Napisano: 28.09.2009 04:59:20
moroccangirl napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

cb656 napisał(a):

tato999 napisał(a):

jeżeli przekraczasz predkosc to nie mówmy o nieumyślnej winie sorki owszem nie chciała ale nikt jej nie kazał tak szybko jechac

i wyprzedzac na trzeciego...
0 0

Gość: cobra176

#2698811 Napisano: 28.09.2009 06:29:33
Wkurza mnie, że cały tydzień walczyłam o głosy na IKEI, a wygrywa dzisiaj dodany filmik emotka emotka
0 0

ismena

#2698826 Napisano: 28.09.2009 06:33:57
aneczka155 napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

cb656 napisał(a):

tato999 napisał(a):

i wyprzedzac na trzeciego...

właśnie to była nieumyślność, bo ona spowodowała wypadek ze względu na naruszenie zasad emotka
przy umyślności musi być zamiar popełnienia czynu zabronionego, a Otylia na pewno nie chciała, ani nawet nie godziła się na ewentualność spowodowania wypadku drogowego emotka

a mnie nic nie wkurza emotka
0 0

Gość: polec

#2698854 Napisano: 28.09.2009 06:44:09
mnie też, jestem dzisiaj w swietnym humorze emotka
0 0

jomico

#2698905 Napisano: 28.09.2009 06:57:25
cobra176 napisał(a):

Wkurza mnie, że cały tydzień walczyłam o głosy na IKEI, a wygrywa dzisiaj dodany filmik emotka emotka

to chodzi o mnie sądząc po wynikach aktualnych w momencie pisania Twojego posta.

filmik mąż dodał w piątek i przez cały weekend nie został dodany, dopiero dzisiaj głosując Tobie zauważyliśmy, że moderator go dodał.

Nie widzę nic złego w tym, że zaczęłam zbierać głosy. I to, że zaczęłam grać dzisiaj nie jest powodem, by mi obniżać, bo od 10 minut dostaję same głosy na 1...
0 0

Gość: tosiaa

#2699313 Napisano: 28.09.2009 08:30:38
katmich; przypominasz mi tym swoim zdjeciem mojego byłego szefa, wypisz wymaluj jas fasola, tylko glupota go przewyzszal, bez urazy ale malo sympatyczne wspomnienia
0 0

#2699365 Napisano: 28.09.2009 08:49:18
jomico napisał(a):

cobra176 napisał(a):

to chodzi o mnie sądząc po wynikach aktualnych w momencie pisania Twojego posta.

filmik mąż dodał w piątek i przez cały weekend nie został dodany, dopiero dzisiaj głosując Tobie zauważyliśmy, że moderator go dodał.

Nie widzę nic złego w tym, że zaczęłam zbierać głosy. I to, że zaczęłam grać dzisiaj nie jest powodem, by mi obniżać, bo od 10 minut dostaję same głosy na 1...

ale ja nie mam pretensji do Ciebie, tylko powinni to jakoś inaczej zrobić organizatorzy.
Nie mam nic do Ciebie, bo zbierasz głosy uczciwie jak inni emotka
0 0

Gość: kasia1600

#2699371 Napisano: 28.09.2009 08:52:24
widzę swój nick na liście wygranych oleje syntium a e-meila nie dostałam emotka
0 0

#2699372 Napisano: 28.09.2009 08:52:35
cobra176 napisał(a):

jomico napisał(a):

cobra176 napisał(a):

ale ja nie mam pretensji do Ciebie, tylko powinni to jakoś inaczej zrobić organizatorzy.
Nie mam nic do Ciebie, bo zbierasz głosy uczciwie jak inni emotka

To co ty myślisz, że ja nie mam nic innego do roboty tylko piszę do kogoś żeby ci obniżał? emotka
Zbieram głosy tylko tutaj na forum i nie mam innych źródeł. Możesz popytać, ale nikomu nie kazałam ci obniżać bo takich rzeczy nie robię.
0 0