Wkurza mnie...

Gość: tosiaa

#2696227 Napisano: 27.09.2009 08:26:20
wkurzam sie bo pofarbowałam włosy miałam mieć złocisty bursztyn , a mam nie wiedomo cos na głowie emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: tosiaa

#2696243 Napisano: 27.09.2009 08:31:55
do tego kupilismy materac do lóżka i okazało sie ze jest trochę za groby, mala ma 2,5 roku założyliśmy blokade przed wypadnieciem i jest za nisko, piekny materac bo gryczano kokosowy no i klapa, sprzedac go emotka ale kto da tyle kasy emotka
0 0

delfinka101

#2697082 Napisano: 28.09.2009 08:39:23
Mnie wkurza CENOS.Konkurs zakonczył sie 15 wrzesnia i miały być zaraz wyniki.Stale dzwonie i termin oddalaja.Dzis miały być o 8 rano i do tej pory niema.Po moim telefonie mają uemiescić wyniki po godzinie 15.Tylko po 15 moze również oznaczć..19, 20..W dodatku regulamin zmienili w czasie wysyłania kodów i zastanawiam się czy przypadkiem niebedzie dyskfalifikacji bo miałam kody z innych opakowan niż pokazali już po mojej wysyłce.Miały brać udział wszystkie opakowania a teraz okazuje się,ze bez ziemniaczanych emotka emotka emotka
0 0

mama2006

#2697094 Napisano: 28.09.2009 08:43:43
delfinka101 napisał(a):

Mnie wkurza CENOS.Konkurs zakonczył sie 15 wrzesnia i miały być zaraz wyniki.Stale dzwonie i termin oddalaja.Dzis miały być o 8 rano i do tej pory niema.Po moim telefonie mają uemiescić wyniki po godzinie 15.Tylko po 15 moze również oznaczć..19, 20..W dodatku regulamin zmienili w czasie wysyłania kodów i zastanawiam się czy przypadkiem niebedzie dyskfalifikacji bo miałam kody z innych opakowan niż pokazali już po mojej wysyłce.Miały brać udział wszystkie opakowania a teraz okazuje się,ze bez ziemniaczanych emotka emotka emotka

też widziałam,że Cenos nie śpieszy się wcale z rozwiązaniem konkursu.
A co powiesz na to, że na Interii nie ma wyników jeszcze z kwietnia? Też do nich pisałam i nic.Olali mnie.
0 0

Gość: minia

#2697113 Napisano: 28.09.2009 08:49:16
złoszcze sie bo nic ostatnio nie wyrywam!!!
0 0

Gość: dita

#2697167 Napisano: 28.09.2009 09:07:06
wkurza mnie koniec wakacji, pierwszy dzień na uczelni a ja już jestem nieprzytomna emotka
0 0

Gość: niuniu

#2697263 Napisano: 28.09.2009 09:26:38
wkurzają mnie juz powoli moje dwie koleżanki za którymi czekam juz od dwóch i pół godziny emotka emotka emotka miały byc o dziewiątej a ich nadal nie ma emotka
czy one myślą że ja nie mam co w domu robić ?! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Reni

#2697663 Napisano: 28.09.2009 11:36:29
Wkurza mnie moja największa obsesja zakupowa-buty!! emotka Jestem zła na siebie, że nie potrafię sobie odmówić zakup nowej pary emotka A później upycham je wszędzie gdzie mam tylko miejsce, już dawno przestałam liczyć ile mam par.... emotka emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#2697668 Napisano: 28.09.2009 11:37:17
Reni napisał(a):

Wkurza mnie moja największa obsesja zakupowa-buty!! emotka Jestem zła na siebie, że nie potrafię sobie odmówić zakup nowej pary emotka A później upycham je wszędzie gdzie mam tylko miejsce, już dawno przestałam liczyć ile mam par.... emotka emotka emotka emotka

urządź wyprzedaż emotka
0 0

KochamKoty

#2697759 Napisano: 28.09.2009 11:56:25
ale jak tu sobie odmówić kolejnej pary butów, jeśli tyle pięknych modeli,wzorów i każdy czymś zachwyca. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na kupno 10 par butów,ale może kiedyś to się zmieni emotka
0 0

Gość: js28

#2697787 Napisano: 28.09.2009 12:03:24
fantazja23 napisał(a):

ale jak tu sobie odmówić kolejnej pary butów, jeśli tyle pięknych modeli,wzorów i każdy czymś zachwyca. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na kupno 10 par butów,ale może kiedyś to się zmieni emotka

znam ten ból emotka ....kocham buty!
0 0

Gość: cb656Old

#2697819 Napisano: 28.09.2009 12:10:11
wkurza mnie użalanie się nad Polańskim - biedny, pokrzywdzony, starszy pan emotka
Pedofilia jest pedofilią bez względu na dokonania artystyczne, bo w końcu co ma piernik do wiatraka? Kolejny podział na równych i równiejszych? Jak bogaty i do tego artysta, to już mu wszystko wolno?!
Ciekawe, czy ci wszyscy obrońcy tak samo chętnie zgodziliby się na to, by ich nastoletnia córka uprawiała seks z kolegą z pracy ?!
0 0

Gość: lalunia

#2697864 Napisano: 28.09.2009 12:25:58
cb656 napisał(a):

wkurza mnie użalanie się nad Polańskim - biedny, pokrzywdzony, starszy pan emotka
Pedofilia jest pedofilią bez względu na dokonania artystyczne, bo w końcu co ma piernik do wiatraka? Kolejny podział na równych i równiejszych? Jak bogaty i do tego artysta, to już mu wszystko wolno?!
Ciekawe, czy ci wszyscy obrońcy tak samo chętnie zgodziliby się na to, by ich nastoletnia córka uprawiała seks z kolegą z pracy ?!

Mam takie same odczucia emotka
0 0

Gość: korni84

#2697881 Napisano: 28.09.2009 12:29:41
lalunia napisał(a):

cb656 napisał(a):

popieram
emotka
0 0

Gość: opal1977

#2697909 Napisano: 28.09.2009 12:35:39
cb656 napisał(a):

Podpisuję się pod tym obiema rękami.
0 0

Gość: tato999

#2697964 Napisano: 28.09.2009 12:51:00
korni84 napisał(a):

lalunia napisał(a):

cb656 napisał(a):

popieram
emotka

również popieram emotka podobny przykład szanowna Otylia Jędrzejczak nie poszła siedzieć za śmierć brata bo jest sławna i wystarczającą karą dla niej są wyrzuty sumienia a zwykły szary człowiek siedziałby w więzieniu i nawet okiem by nie mrugnęli emotka
0 0

katmich

#2697968 Napisano: 28.09.2009 12:52:36
tato999 napisał(a):

korni84 napisał(a):

lalunia napisał(a):

cb656 napisał(a):

popieram
emotka

również popieram emotka podobny przykład szanowna Otylia Jędrzejczak nie poszła siedzieć za śmierć brata bo jest sławna i wystarczającą karą dla niej są wyrzuty sumienia a zwykły szary człowiek siedziałby w więzieniu i nawet okiem by nie mrugnęli emotka

noooo dokładnie.. zgadzam się z Wami.. tak jak było w przypadku tego Zientarskiego.. też sprawa ucichła emotka
0 0

ismena

#2697977 Napisano: 28.09.2009 12:55:05
tato999 napisał(a):

korni84 napisał(a):

lalunia napisał(a):

cb656 napisał(a):

popieram
emotka

tu się akurat mylisz tato999, bo w każdym przypadku gdy poszkodowanym jest ktoś z rodziny sąd może odstąpić od wymierzenia kary emotka
została skazana, tyle, że nie wymierzono jej kary emotka

wkurza mnie ból głowy od kilku dni emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2697998 Napisano: 28.09.2009 01:01:45
tato999 napisał(a):

podobny przykład szanowna Otylia Jędrzejczak nie poszła siedzieć za śmierć brata bo jest sławna i wystarczającą karą dla niej są wyrzuty sumienia a zwykły szary człowiek siedziałby w więzieniu i nawet okiem by nie mrugnęli

To nie jest podobny przypadek. Otylia spowodowała wypadek. Bez zamierzonej złej woli. Trudno porównywać seks czterdziestokilkulatka z nastolatką do zdarzenia losowego. W przypadku Otylii podzielam zdanie sądu.
0 0

Gość: aka

#2698027 Napisano: 28.09.2009 01:10:50
znowu nie wygrałam oleju emotka
0 0