Wkurza mnie...

anaesth

#7236506 Napisano: 21.01.2025 19:56:28
lasiglasty napisał(a):

Nie tyle wkurza, co smuci...
dziś dzień babci, jutro dziadka, wszędzie o tym mówią,
a to mój pierwszy rok bez obu babć i dziadków...
jakoś tak przykro nie być już wnuczką, nie mieć do kogo powiedzieć babciu, dziadku, nie usłyszeć już nigdy "wnusiu kochana"... emotka trzeba się przyzwyczajać.

U nas pierwszy dzień dziadka bez mojego Taty. Dzieci przyniosły z przedszkola i żłobka prezenciki podpisane "dla Babci i Dziadka". Serce mi pęka na samą myśl, że mam to wręczyć mojej Mamie.

Wkurza mnie ogrom pracy, który przekłada się na potworne zmęczenie.
0 0

Kogut997

#7236680 Napisano: 22.01.2025 13:23:33
Niestety przeczyłem maila o wygranej w Prince Polo w listopadzie, nauczka żeby dokładniej sprawdzać maila 
0 0

ananaska

#7236682 Napisano: 22.01.2025 13:25:32
Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł emotka

atyde25

#7236689 Napisano: 22.01.2025 14:03:58
Polar z HM pominę jego cenę ale po kij pytają o rozmiar chciałam XL ostałam M. Przymierzyłam tak na szybko i bufet wszedł na styk. Dobra wydaje mi się dobry rozmiar. Taaaa dobry .Po co dali wybór rozmiaru jak nie umieli tego dotrzymać. Fajna nagroda niech ich szlag.
1 kumulacja 0

atyde25

#7236690 Napisano: 22.01.2025 14:07:00
W opisie na nadaniu mam XL a na plastikowym worku z in postu M mazakiem. Napiszę do nich bo tak być nie może.
0 0

81czarnaowca

#7236693 Napisano: 22.01.2025 14:23:12
Ja prezenty dla dziadka z przedszkola zaniosłam z dziećmi na cmentarz. Zawsze tak robimy.

magdalena-chili

#7236705 Napisano: 22.01.2025 15:42:04
anaesth napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Nie tyle wkurza, co smuci...
dziś dzień babci, jutro dziadka, wszędzie o tym mówią,
a to mój pierwszy rok bez obu babć i dziadków...
jakoś tak przykro nie być już wnuczką, nie mieć do kogo powiedzieć babciu, dziadku, nie usłyszeć już nigdy "wnusiu kochana"... emotka trzeba się przyzwyczajać.

U nas pierwszy dzień dziadka bez mojego Taty. Dzieci przyniosły z przedszkola i żłobka prezenciki podpisane "dla Babci i Dziadka". Serce mi pęka na samą myśl, że mam to wręczyć mojej Mamie.

Wkurza mnie ogrom pracy, który przekłada się na potworne zmęczenie.

Ojjj, u mnie to samo, tylko bez Mamy,  Chłopaków Babci. I jutro jasełka babciodziadkowe i prezenty. Łączę się w tych trudnych emocjach. emotka
0 0

Gość: cb656

#7236711 Napisano: 22.01.2025 15:50:50
atyde25 napisał(a):

(...) chciałam XL ostałam M. Przymierzyłam tak na szybko i bufet wszedł na styk (...)

TEN "bufet" przywodzi na myśl wyłącznie OCTOBERFEST, ech... emotka emotka
1 kumulacja 0

cudaczek121

#7236714 Napisano: 22.01.2025 16:00:25
ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.
1 kumulacja 0

nanajka81

#7236745 Napisano: 22.01.2025 18:28:52
cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...
0 0

snowflake

#7236751 Napisano: 22.01.2025 19:20:34
nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌
0 0

bezaczek7

#7236753 Napisano: 22.01.2025 19:36:00
Wkurza mnie niemoc i oczekiwanie na odowiedź na reklamację złożoną na decyzję ubezpieczyciela. Auto zastępcze już tyle czasu u mnie, moje marznie na parkingu nieruszane, ma być wymieniona część i koniec, bo auto na gwarancji, a oni jakieś szopki odstawiają. Niby tak się podpisują, że przywrócenie pojazdu do stanu sprzed szkody, a nie chcą się zgodzić. I czekam i nie wiem kiedy będzie kolejna decyzja. Jeśli znów odmówią, to znów muszę iść do adwokata, znów czas, nerwy, pieniądze, przedsądowe wezwanie do zapłaty, a jeśli znów się nie zgodzą, no to już sąd zostaje. Kolejne wyłożenie pieniędzy, teoretycznie wygram, a w praktyce różnie może być i nie wiem czy się na to decydować. No i ta świadomość, że kopię się z koniem i nie wiadomo co z tego wyniknie ani KIEDY.
0 0

nanajka81

#7236754 Napisano: 22.01.2025 19:51:22
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok.
0 0

snowflake

#7236761 Napisano: 22.01.2025 20:26:13
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok.

Tak, te miałam na myśli 😁 chociaż faktycznie jakość napisu pozostawiała wiele do życzenia...
0 0

nanajka81

#7236777 Napisano: 23.01.2025 07:18:47
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Tak, te miałam na myśli 😁 chociaż faktycznie jakość napisu pozostawiała wiele do życzenia...

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka
0 0

snowflake

#7236779 Napisano: 23.01.2025 07:43:46
nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂🙈
0 0

nanajka81

#7236787 Napisano: 23.01.2025 09:39:23
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...
0 0

gosia46

#7236810 Napisano: 23.01.2025 11:29:13
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.
0 0

inska

#7236862 Napisano: 23.01.2025 15:35:37
gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jedna z najlepszych bluz jakie miałam (kupionych i wygranych) to wygrana w kolorze cappuccino z wafelków lusette 

a w temacie wkurza mnie niesamowicie brak konkursów w styczniu, Już od dawna nie miałam tak dużo wolnych wieczorów, które mogłabym spożytkować na granie ale nie mam w czym !
0 0

mietowa

#7236863 Napisano: 23.01.2025 15:37:27
gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.

Ja dla odmiany jestem zakochana w dresach Tiger. Z zasady nie gram o takie rzeczy, ale tu polowałam na co innego. Tymczasem dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka
0 0